Sniper Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 výhoda a následný gól ruší predchádzajúci Čechov zákrok Myslím, že tak. Bola ponechaná výhoda, keďže na bránu sa rútili dvaja útočníci. Tým sa Čechov zákrok a faul anulovali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Aj pri zakroku v pokutovom uzemi plati vyhoda. Tak ako kdekolvek v poli. Je na rozhodcovi ci to piskne alebo necha hru pokracovat. V tomto pripade je samozrejme zbytocne piskat kedze Bale stal pred prazdnou branou. Karta sa ale tym nerusi. To pravidla nepoznaju. Keby mu ju dat chcel, tak dodoatocne pri najblizsom preruseni tak ako pri kazdej vyhode. To je zase o rozhodnuti ci to bolo alebo nebolo na zltu. Zrejme to nepovazoval za kartovy zakrok. Keby piskol, tak kartu by mu asi tiez nedal. Asi sa zlutoval. S tym negolom Sliepky pekne zarezali. Ten zapas by asi vyzeral inak. Som zvedavy co Chelsea ukaze proti Barce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Arsenal - Wigan 1:2 V podstate ma to ani neprekvapilo :) Wigan dokopy 8 víťazstiev, z toho 4 za posledných 5 kôl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Mna by to neprekvapilo ani keby vsetky zapasy predtym prehrali. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 21, 2012 Author Share Posted April 21, 2012 ako povedal Ruud Gullitna brvne Čechovej bránky sedí malý modrý anjel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Nemalu zasluhu na tom mal dnes aj RVP. Nezaškodilo by mu priliš nešpekulovať. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 21, 2012 Author Share Posted April 21, 2012 jjv poslednom čase mu to tam nepadá+ sa situácie dajú riešiť jednoduchšie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Kokos chlapci aspoň napíšte o akom zápase sa bavíte, lebo keď sem niekto pozrie po mesiaci tak si môže z prsta cucať, takéto jalové diskusie tu nemusia byť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 21, 2012 Author Share Posted April 21, 2012 aspoň tí QPR dnes potešili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 ManU - Everton 4:4 K tým mantákom nemám slov, 7 minút pred koncom stratiť vedenie 4:2 dokážu asi len United. Ak Citizens vyhrajú u Wolwes, a čudoval by som sa keby to skončilo inak, tak zrazu tu budeme mať len 3-bodový rozdiel a všetko bude vyzerať inak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Neuražaj mantakov.Takto prehajdakať naskok sa naozaj len tak nevidi. 2x vyhravali o 2 goly. To hrajkanie sa sa im vypomstilo. Bude to zaujimavejšie o to viac, že o tyždeň je na programe derby so City. Po El Clasicu sa budu zraky upierať do Manchestru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Ktovie ako by to dopadlo, keby Nani(?) krátko pred tretím gólom Evertonu netrafil len žrď. No som zvedavý, u Citizens to bude kľúčový zápas, ak City vyhrajú tak raz som sú najväčším favoritom na zisk titulu. A to tomassi ešte nedávno pokrytecky blahoželal United k zisku titulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 To bol Evra, nie Nani. No, City ešte potom idu do Newcastlu, ľahke to tam nebudu mať. U-čka maju lepši žreb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 22, 2012 Author Share Posted April 22, 2012 a možno som to spravil schválneuž dlhšie sa vie o fakte, že táto téma má uriekavacie schopnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Či si to spravil schválne alebo nie, to je jedno. Až sem počujem tvoj zákerný smiech po tej dnešnej remíze :wow: :zubiska: No, City ešte potom idu do Newcastlu, ľahke to tam nebudu mať. No ešteže tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Myslim, ze on sa nema velmi dovod smiat. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Zaujímavé výsledky dnes Swansea - Wolwes 4:4 (Swansea viedla 3:0 a 4:1)Wigan - Newcastle 4:0 !Stoke - Arsenal 1:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 28, 2012 Author Share Posted April 28, 2012 tak-takuž teraz sa teším na MOTD - hlavne na Vlkovnajhlavnejšie však je, že sme na Zámčanov získali bodza remízku som vďačný, však je to z ihriska Stoke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Wigan tu zachranu zobral nejako zhurta... Kde v p... boli doteraz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Torres na koniec sezony nabera formu. Nakoniec ho Del Bosque pri absencii Villu a slabej forme ostatnych utočnikov (Soldado, Negredo, Pedro) asi predsa len nominuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 O chviľu to začne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 30, 2012 Author Share Posted April 30, 2012 tak-tak Bloodzeed [EN] už nastavený - Neville tam šibrinkuje s ceruzou-prstami inak http://gunners.cz/in...s&Itemid=100179 - čo môže však znamenať odchod RvP, ale sám tomu neverím Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 chlapci jediní najfutbaloví, napíšte to tak, aby aj nekukač fanúšik futbalu vedel, čo začne :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 30, 2012 Author Share Posted April 30, 2012 niektorí vravia, že o pár minút Football Will Tear Us Apart tak som zvedavý Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 Hm... zaujimave čachre Alexa. V zaklade 4 (resp. 4 1/2) hrači, ktori toho veľa v poslednych zapasoch nenahrali. Giggs, Smalling, Jones, Park a ten polovičny Nani. Žeby ďalši genialny ťah? chlapci jediní najfutbaloví, napíšte to tak, aby aj nekukač fanúšik futbalu vedel, čo začne :( Skutočny fanušik aj nekukač by to mal vedieť. Neznalosť neospravedlňuje... Ja PL davam väčšinou na Didži sport, aj s rumunskym komentarom. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts