tomassi Posted October 19, 2011 Author Share Posted October 19, 2011 v EPL sa objavujú šumy o "uzavretí ligy" http://gunners.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=15557:uzaveni-soute-znii-nai-hru&catid=198:napsali-o-nas&Itemid=100179 - podľa mňa by to bolo na veľkú škodu duplom keby sa do ligy nemohli dostať legendy ako Leeds, Nottingham, Sheffield, Leicester, . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Amici už zase vymyšľaju koko.... Spoza mora ešte nič dobre neprišlo. Je to nezmysel, väčšina mužstiev by tak mohla ukončiť sezonu už po 8-10 kolach. To by bola "atraktivna" podivana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 United - City 1:6!! 3 góly v sieti United v nadstavenom čase! Toto Old Trafford hádam ešte nepamätá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Evans to pekne vybavil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Nepozeral som ten zápas, čo sa tam vlastne dialo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Najprv za stavu 0:1 sam pred superovou branou zluftoval loptu. A teda "zazdil" vyrovnanie. A potom uplne hlupo a zbytočne fauloval Balotelliho, ktory mohol isť sam na branu. Dostal červenu. Mohol a mal to riešiť uplne inak. O jedneho menej sa potom ťažko otača. Tie goly v zavere už boli len vysledkom snahy dať nejaky ten gol. Proste utočili a po strate lopty ich potom hrači City bez problemov prečisľovali.Ten vysledok zďaleka neodraža skutočny priebeh zapasu i keď City vyhrali zaslužene. Už v prvom polčase mali U-čka veľky tlak, ale nedali gol. City sa pred branu dostali prvykrat až v 22. minute, aj to dali gol. A potom to už išlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted October 23, 2011 Author Share Posted October 23, 2011 ja som pozeral súboj na Ashburton Grove s mäsiarmi - hra už mala čo to do seba (Stoke sa sústredil najmä na obranu) keď už nad nami pomaly visela hrozba remízy, naskočil "mesiáš" RvP, šupol 2 góle a bolo vybavené sa teším na zajtra, keď si stiahnem dnešný MatchOfTheDay a pozriem, čo sa to na OT vlastne dialo Link to comment Share on other sites More sharing options...
wysky Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Toto síce priamo nesúvisí s témou, ale tento týždeň hrajú mladňaci Manchester Utd. v Prešove, tak dúfam, že sa im bude dariť obdobne ako dnes ich seniorským kolegom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Chelsea tiež potešila. Aspoň niečo pozitivne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted October 23, 2011 Author Share Posted October 23, 2011 a to dvojnásobne, viď. karty a nasledujúci zápas ČK: Bosingwa, Drogbaaj žltých tam padlo požehnane, ale 5 a následné STOP nemá asi nik Link to comment Share on other sites More sharing options...
oiler Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 z toho 6:1 si nerobim tazku hlavu....City sa citi ako majster teraz, ale aj na nich pride rad. Co Liverpool pozahadzoval v prvom polcase, to niekomu vystaci na tri zapasy. Myslel som, ze vyhraju najmenej 3:0, tak som to ani nedopozeral...a dobre som spravil. ManU sa mi tiez nezda. Po fantastickom zaciatku nejak zacinaju byt podivni. Nuz uvidime. O Chelsea ani nehovorim, ti uz ozaj nevedia, kde prekvapit a som si isty, ze prekvapuju aj sami seba... :) Naopak, Arsenal uz neprekvapuje nikoho...:):):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Chelsea - Arsenal 3:5! To malo byť čo? Nevidel som, tak sa pytam o čom to bolo? Manu späť na viťaznej vlne, 0:1 v ťažkom zapase v Liverpoole s Evertonom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oiler Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 ked schyta Chelsea 5 od Arsenalu, tak to nemoze byt o nicom...:), az taky zmatok nemusia v tom tipovani robit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted October 29, 2011 Author Share Posted October 29, 2011 ani ja som to nevidel, boli sme na "túre" Arsenal are like Batman. They just don't work as well without Robin :) akurát ťahám HD záznam a teším sa na MOTDak by mal niekto záujemhttp://gunners.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=15683:zaznam-chelsea-arsenal-fc-29102011&catid=193:blog&Itemid=100173 a ešte na koniechttp://www.youtube.com/watch?v=WRKtbneh3Ik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Prave som pozrel goly. Persie sa na tie goly veru nenarobil. Prišiel k nim jak slepy k houslim. Čech chytal hrozne slabo. Take lacne goly asi ešte nikdy nedostal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted October 29, 2011 Author Share Posted October 29, 2011 sa mi páči s akou noblesou si obišiel pochvalu za vyšachovanie obrany (nemyslím Terryho klopýtnutie) inakďalší zápas kedy Drogba nenastúpil a Chelski neporazila Arsenal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Nehodnotil som hru mužstva, ale Persieho goly. Opomenutie predmetnej veci je teda opodstatnene. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayiner Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Tak dnešný zápas s Norwichom dopadol podľa mojich predstávRvP "spasiteľ" sa znovu ukázal, a po dvoch krásnych góloch jeden z prvého a druhý z druhého polčasu sa nám podarilo vyhráť 2:1.V niektorých päť minutovkách začal Norwich na nás tlačiť, ale rýchlim breakom sme povedali NIE a vrátili sme im to v ofenzíve aj s úrokmi.Potom ešte City proti Newcastlu v ktorom dostalo City 2 penalty ktoré samozrejme premenili a konečný stav 3:1 pre City.Gól Newcastlu padol v 89' a to po krásnej akcií Newcastlu už ani Hart nestačil :) Potom ešte Swansea proti United.United malo veľa štastia, kedže len v prvých 15-tich minútach Swansea predviedla 2 brbná nad De Geaho.Taktiež zápas Wiganu proti Blackburnu v ktorom sa na koniec nadstavovalo 6' a v akurát v tých Blackburn vyrovnal na konečný výsledok 3:3.Potom tak isto Sunderland proti Fulhamu ktorý dopadol na koniec 0:0 ale tiež Fulham mal štastie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted November 19, 2011 Author Share Posted November 19, 2011 jjRobin hrá VANTASTICKYale opäť to bol starý dobrý Arsenal s kopcom nevyužitých-spálených góloviek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayiner Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Áno, napríklad tá krásna Wallcotova strela ktorá sa odrazila od brbna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted December 10, 2011 Author Share Posted December 10, 2011 nech sa pacijeden VANTASTICKÝ gól k 125rokom klubuhttp://dai.ly/vPNcUV Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted December 29, 2011 Author Share Posted December 29, 2011 Ježiško sa s darčekom trošku zdržal, ale o to väčšiu radosť priniesolhttp://gunners.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=16118:daily-mirror-henry-by-ml-hrat-ji-proti-fulhamu&catid=198:napsali-o-nas&Itemid=100179som si plne vedomý, že to nebude ten Henry, kt. si pamätám v červeno-bielom drese,ale ktorý fanda by sa nepotešil vidieť vo svojom klube opäť Cantonu, Zolu, McManamana, . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Zase jedno čudesne kolo, prehrala Chelsea a aj Manu. U-čka hrali, Blackburn bol 3x pri brane a dal 3 goly. Villas-Boas sa asi dlho neohreje, 2 body z 3 zapasov s priemernymi mužstvami su na smiech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 70. minuta. :)http://www.timesoccer.com/video/05/03-liverpool-vs-newcastle-live-match-highlights.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 1, 2012 Author Share Posted January 1, 2012 tomuto sa vraví frajer na záver,ale naše TV (či už bohaté alebo chudobné) nepriniesli obrázky z EPL ani nepamätám inakpekné kolo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts