Jump to content

FA Premier League (sezóna 2011/2012)

tomassi

Recommended Posts

Amici už zase vymyšľaju koko.... Spoza mora ešte nič dobre neprišlo. Je to nezmysel, väčšina mužstiev by tak mohla ukončiť sezonu už po 8-10 kolach. To by bola "atraktivna" podivana...

Najprv za stavu 0:1 sam pred superovou branou zluftoval loptu. A teda "zazdil" vyrovnanie. A potom uplne hlupo a zbytočne fauloval Balotelliho, ktory mohol isť sam na branu. Dostal červenu. Mohol a mal to riešiť uplne inak. O jedneho menej sa potom ťažko otača. Tie goly v zavere už boli len vysledkom snahy dať nejaky ten gol. Proste utočili a po strate lopty ich potom hrači City bez problemov prečisľovali.

Ten vysledok zďaleka neodraža skutočny priebeh zapasu i keď City vyhrali zaslužene. Už v prvom polčase mali U-čka veľky tlak, ale nedali gol. City sa pred branu dostali prvykrat až v 22. minute, aj to dali gol. A potom to už išlo.

ja som pozeral súboj na Ashburton Grove s mäsiarmi

- hra už mala čo to do seba (Stoke sa sústredil najmä na obranu)

keď už nad nami pomaly visela hrozba remízy, naskočil "mesiáš" RvP, šupol 2 góle a bolo vybavené

sa teším na zajtra, keď si stiahnem dnešný MatchOfTheDay a pozriem,

čo sa to na OT vlastne dialo

Toto síce priamo nesúvisí s témou, ale tento týždeň hrajú mladňaci Manchester Utd. v Prešove, tak dúfam, že sa im bude dariť obdobne ako dnes ich seniorským kolegom.

a to dvojnásobne, viď. karty a nasledujúci zápas

ČK: Bosingwa, Drogba

aj žltých tam padlo požehnane, ale 5 a následné STOP nemá asi nik

z toho 6:1 si nerobim tazku hlavu....City sa citi ako majster teraz, ale aj na nich pride rad. Co Liverpool pozahadzoval v prvom polcase, to niekomu vystaci na tri zapasy. Myslel som, ze vyhraju najmenej 3:0, tak som to ani nedopozeral...a dobre som spravil. ManU sa mi tiez nezda. Po fantastickom zaciatku nejak zacinaju byt podivni. Nuz uvidime. O Chelsea ani nehovorim, ti uz ozaj nevedia, kde prekvapit a som si isty, ze prekvapuju aj sami seba... :) Naopak, Arsenal uz neprekvapuje nikoho...:):):)

Chelsea - Arsenal 3:5! To malo byť čo? Nevidel som, tak sa pytam o čom to bolo?

Manu späť na viťaznej vlne, 0:1 v ťažkom zapase v Liverpoole s Evertonom.

ani ja som to nevidel, boli sme na "túre"

Arsenal are like Batman. They just don't work as well without Robin :)

akurát ťahám HD záznam a teším sa na MOTD

ak by mal niekto záujem

http://gunners.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=15683:zaznam-chelsea-arsenal-fc-29102011&catid=193:blog&Itemid=100173

a ešte na koniec

http://www.youtube.com/watch?v=WRKtbneh3Ik

Prave som pozrel goly. Persie sa na tie goly veru nenarobil. Prišiel k nim jak slepy k houslim. Čech chytal hrozne slabo. Take lacne goly asi ešte nikdy nedostal.

sa mi páči s akou noblesou si obišiel pochvalu za vyšachovanie obrany (nemyslím Terryho klopýtnutie)

inak

ďalší zápas kedy Drogba nenastúpil a Chelski neporazila Arsenal

• 3 weeks later...

Tak dnešný zápas s Norwichom dopadol podľa mojich predstáv

RvP "spasiteľ" sa znovu ukázal, a po dvoch krásnych góloch jeden z prvého a druhý z druhého polčasu sa nám podarilo vyhráť 2:1.

V niektorých päť minutovkách začal Norwich na nás tlačiť, ale rýchlim breakom sme povedali NIE a vrátili sme im to v ofenzíve aj s úrokmi.Potom ešte City proti Newcastlu v ktorom dostalo City 2 penalty ktoré samozrejme premenili a konečný stav 3:1 pre City.Gól Newcastlu padol v 89' a to po krásnej akcií Newcastlu už ani Hart nestačil :) Potom ešte Swansea proti United.United malo veľa štastia, kedže len v prvých 15-tich minútach Swansea predviedla 2 brbná nad De Geaho.Taktiež zápas Wiganu proti Blackburnu v ktorom sa na koniec nadstavovalo 6' a v akurát v tých Blackburn vyrovnal na konečný výsledok 3:3.Potom tak isto Sunderland proti Fulhamu ktorý dopadol na koniec 0:0 ale tiež Fulham mal štastie.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ježiško sa s darčekom trošku zdržal, ale o to väčšiu radosť priniesol

http://gunners.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=16118:daily-mirror-henry-by-ml-hrat-ji-proti-fulhamu&catid=198:napsali-o-nas&Itemid=100179

som si plne vedomý, že to nebude ten Henry, kt. si pamätám v červeno-bielom drese,

ale ktorý fanda by sa nepotešil vidieť vo svojom klube opäť Cantonu, Zolu, McManamana, . . .

Zase jedno čudesne kolo, prehrala Chelsea a aj Manu. U-čka hrali, Blackburn bol 3x pri brane a dal 3 goly. Villas-Boas sa asi dlho neohreje, 2 body z 3 zapasov s priemernymi mužstvami su na smiech.

tomuto sa vraví frajer na záver,

ale naše TV (či už bohaté alebo chudobné) nepriniesli obrázky z EPL ani nepamätám

inak

pekné kolo :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Additional information you can see at Privacy Policy