Linkman Zverejnené 22. Jún, 2011 Zverejnené 22. Jún, 2011 mam TEAC MP-280 4 Gb disk je vraj potrebne naformatovat - klasicky cez počítač to nešlo písalo že nejde naformatovattak som to naformatoval cez cmd - format I: napisalo mi XY bad sectors were encountered during the format. These sectors cannot be guaranteed to have been cleanedInvalid mesia or Track 0 bad - disk unusable ako vratit spat k životu? Prehrávač ako taky - teda soft na nom ide aj rádio ale ked chcem napr. nahrat z radia pise ze disk je fullo dáta nejde ale ide o ten hdd, chcem ho dať do chodu, jedná sa o disk s filesystemom RAW
Tom Zverejnené 23. Jún, 2011 Zverejnené 23. Jún, 2011 scandisk s opravou chyb,mbr oprava,mozno low level format
haleluja Zverejnené 27. Jún, 2011 Zverejnené 27. Jún, 2011 mam TEAC MP-280 4 Gb disk je vraj potrebne naformatovat - klasicky cez počítač to nešlo písalo že nejde naformatovat tak som to naformatoval cez cmd - format I: napisalo mi XY bad sectors were encountered during the format. These sectors cannot be guaranteed to have been cleaned Invalid mesia or Track 0 bad - disk unusable ako vratit spat k životu? Prehrávač ako taky - teda soft na nom ide aj rádio ale ked chcem napr. nahrat z radia pise ze disk je full o dáta nejde ale ide o ten hdd, chcem ho dať do chodu, jedná sa o disk s filesystemom RAW ...na akom systeme bezis? ak win skus -> "nastroje pro spravu" -> sprava disku...a neco polaboruj :rolleyes: AFY
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz