Ryan Giggs Zverejnené 25. Apríl, 2012 Zverejnené 25. Apríl, 2012 Problemom Barci nie je utok, ale obrana. S 2 stopermi sa cela sezona hrat neda. Jeden sa zrani takako vcera a su hotovi. Proti Grenade ci San Sebastianu to staci, kedze tych dokazu prestrielat. Ale so silnym superom maju vzdy problem.Abidal sice moze stopera hrat tiez, ale je dlhodobo mimo. No a suplujuci Mascherano ci Busquets su na poste stopera na smiech. Nechapem ze to Guardiola nevidi, naopak este Mascherana vychvaluje do neba.
lopata555 Zverejnené 25. Apríl, 2012 Zverejnené 25. Apríl, 2012 Super Barcelona včera pukla, dúfam že Real pukne dnes a hneď bude krajší deň ... 1
aljak63 Zverejnené 25. Apríl, 2012 Autor Zverejnené 25. Apríl, 2012 ...::: Odvety semifinálových zápasov Ligy majstrov :::... A je rozhodnuté! V mníchovskom finále sa 19.mája stretnú: FC Bayern Munich vs. Chelsea FC
game Zverejnené 25. Apríl, 2012 Zverejnené 25. Apríl, 2012 tipol si niekto vôbec na niektorého z týchto dvoch ? :innocent:
Sniper Zverejnené 25. Apríl, 2012 Zverejnené 25. Apríl, 2012 Real spravil tú istú chybu čo Barcelona - za stavu 2:0 zmiernil tempo. Potom prišiel gól a trápenie. Ale zas na druhej strane, mužstvo, ktoré nepremení 3 penalty zo štyroch si postup asi nezaslúži. Viac ma mrzí, že sa budem musieť ešte v jednom zápase navyše pozerať na ten nechutný Ribéryho ksicht.
Ryan Giggs Zverejnené 26. Apríl, 2012 Zverejnené 26. Apríl, 2012 Najhnusnejšie finale v historii futbalu. :flush:
game Zverejnené 26. Apríl, 2012 Zverejnené 26. Apríl, 2012 no jooo, lopatka mal nejaký divný ciťák, ... darmo :)a možno to ako futbal nakoniec bude celkom nehnusné ... ale aj tak by som radšej iné tímy ... :innocent:
lopata555 Zverejnené 26. Apríl, 2012 Zverejnené 26. Apríl, 2012 ja som práveže spokojný ... hlavne čo sa týka Realu ... v zápase Barcelona - Chelsea mi to viac menej jedno no viacej som to doprial tým čo postúpili ...
aljak63 Zverejnené 9. Máj, 2012 Autor Zverejnené 9. Máj, 2012 PRIDANÁ ANKETA (na vrchu témy) Koho favorizujete na celkový triumf v Lige Majstrov 2011/2012 ? FC Bayern Munich vs. Chelsea FC EDIT: Anketa reštartovaná! (Hlasovanie prerobené na verejné) 2
Sniper Zverejnené 11. Máj, 2012 Zverejnené 11. Máj, 2012 A čo za anketu tam bolo predtým? Budem fandiť Čelzí, preto som hlasoval za ňu, ale skôr predpokladám víťazstvo Bayernu.
aljak63 Zverejnené 11. Máj, 2012 Autor Zverejnené 11. Máj, 2012 Predtým som zabudol zapnúť zverejňovanie hlasov a keď som to zmenil, tak sa hlasy zmazali :( Ja to celkovo viac prajem skôr Bayernu, a keď Chelsea - tak jedine kvôli Torresovi.
Ryan Giggs Zverejnené 11. Máj, 2012 Zverejnené 11. Máj, 2012 Niektori tu pozeram nemate rozum. Priať niečo Bayernu? Nikdy! Nenavisť najväčšia. A je uplne jedno čo za hrača tam hra.
lopata555 Zverejnené 12. Máj, 2012 Zverejnené 12. Máj, 2012 No ja nevidím dôvod prečo by som mal fandiť Chelsea ... :lol: nie žeby som nejako extra fandil Bayernu ... vôbec nie, ale vždy je to lepšie ako Chelsea :D 1
Ryan Giggs Zverejnené 13. Máj, 2012 Zverejnené 13. Máj, 2012 Dufam, že hrači Chelsea včera sledovali finale nemeckeho pohara. Dortmund rozobral Bayern ako malych chlapcov. Usmev od ucha k uchu. :D
aljak63 Zverejnené 19. Máj, 2012 Autor Zverejnené 19. Máj, 2012 ...::: Finále Ligy majstrov :::... A je rozhodnuté! Víťazmi Ligy majstrov 2011/2012 sa stali: - Chelsea FC -
game Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 dnes dráma nad drámu. :)Chelsea zúročila čakanie posledných deväť rokov :)
Sniper Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 Bol som mierne na strane Chelsea, takže som rád, že vyhrali. Ale zo zápasu som videl iba možno 5 minút. Dnes išiel futbal bokom. Ale keď pozerám tie štatistiky zo zápasu, tak Bayern musel mať riadne navrch :)
game Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 tajne moje "keď musíš tak musíš" - dúfala som že to bude Chelsea, preto som tipla Bayern ... nielen pre obsesie, ale pre porazenie starého futbalového porekadla :je 22 hráčov na ihrisku, aj tak vyhrá Nemec ... :) a strašne veľa tam urobil Čech.
aljak63 Zverejnené 20. Máj, 2012 Autor Zverejnené 20. Máj, 2012 No viac som to prial veru Bayernu... Ale domáce prostredie na nich moc pozitívne nezapôsobilo a skôr to bol veľký tlak na psychiku. V podstate ale nemusím ani jeden z tých finálových teamov, akurát že Chelsea nemusím o kúsok viacej. Ale tak bol to vcelku pozerateľný zápas a poriadna dráma až do konca.
Ryan Giggs Zverejnené 20. Máj, 2012 Zverejnené 20. Máj, 2012 Lepsie to dopadnut veru mohlo. A to keby Chelsea dala vitazny gol este v nadstavenom case druheho polcasu. Aby to bolo este viac krute Clovek ale nemoze mat vsetko. :) Aj tak to dopadlo skvele. Inak zaujimave bolo, ze Cech vystihol smer vsetkych jedenastok, vratane tejv zapase. To veru nepamatam.
Sniper Zverejnené 20. Máj, 2012 Zverejnené 20. Máj, 2012 Inak zaujimave bolo, ze Cech vystihol smer vsetkych jedenastok, vratane tejv zapase. To veru nepamatam. Ja si pamätám, že aj van der Sar také niečo dokázal, myslím, že na nejakých MS.
Odporúčané príspevky