Skočiť na obsah

Liga Majstrov (sezóna 2011/2012)

Víťaz Ligy Majstrov  

5 členovia hlasovali

1. 1. Koho favorizujete na celkový triumf v Lige Majstrov 2011/2012?

• FC Bayern München
    • Chelsea FC

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Problemom Barci nie je utok, ale obrana. S 2 stopermi sa cela sezona hrat neda. Jeden sa zrani takako vcera a su hotovi. Proti Grenade ci San Sebastianu to staci, kedze tych dokazu prestrielat. Ale so silnym superom maju vzdy problem.

Abidal sice moze stopera hrat tiez, ale je dlhodobo mimo. No a suplujuci Mascherano ci Busquets su na poste stopera na smiech. Nechapem ze to Guardiola nevidi, naopak este Mascherana vychvaluje do neba.

Zverejnené

Super Barcelona včera pukla, dúfam že Real pukne dnes a hneď bude krajší deň ...

• Pridať bod 1
Zverejnené

tipol si niekto vôbec na niektorého z týchto dvoch ? :innocent:

Zverejnené

Real spravil tú istú chybu čo Barcelona - za stavu 2:0 zmiernil tempo. Potom prišiel gól a trápenie. Ale zas na druhej strane, mužstvo, ktoré nepremení 3 penalty zo štyroch si postup asi nezaslúži. Viac ma mrzí, že sa budem musieť ešte v jednom zápase navyše pozerať na ten nechutný Ribéryho ksicht.

Zverejnené

Najhnusnejšie finale v historii futbalu. :flush:

Zverejnené

no jooo, lopatka mal nejaký divný ciťák, ... darmo :)

a možno to ako futbal nakoniec bude celkom nehnusné ... ale aj tak by som radšej iné tímy ... :innocent:

Zverejnené

ja som práveže spokojný ... hlavne čo sa týka Realu ... v zápase Barcelona - Chelsea mi to viac menej jedno no viacej som to doprial tým čo postúpili ...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

PRIDANÁ ANKETA (na vrchu témy)

Koho favorizujete na celkový triumf v Lige Majstrov 2011/2012 ?

• Obrázok FC Bayern Munich vs. Obrázok Chelsea FC

EDIT: Anketa reštartovaná! (Hlasovanie prerobené na verejné)

• Pridať bod 2
Zverejnené

A čo za anketu tam bolo predtým?

Budem fandiť Čelzí, preto som hlasoval za ňu, ale skôr predpokladám víťazstvo Bayernu.

Zverejnené

Predtým som zabudol zapnúť zverejňovanie hlasov a keď som to zmenil, tak sa hlasy zmazali :(

Ja to celkovo viac prajem skôr Bayernu, a keď Chelsea - tak jedine kvôli Torresovi.

Zverejnené

Niektori tu pozeram nemate rozum. Priať niečo Bayernu? Nikdy! Nenavisť najväčšia. A je uplne jedno čo za hrača tam hra.

Zverejnené

No ja nevidím dôvod prečo by som mal fandiť Chelsea ... :lol: nie žeby som nejako extra fandil Bayernu ... vôbec nie, ale vždy je to lepšie ako Chelsea :D

• Pridať bod 1
Zverejnené

Dufam, že hrači Chelsea včera sledovali finale nemeckeho pohara. Dortmund rozobral Bayern ako malych chlapcov. Usmev od ucha k uchu. :D

Zverejnené

dnes dráma nad drámu. :)

Chelsea zúročila čakanie posledných deväť rokov :)

Zverejnené

Bol som mierne na strane Chelsea, takže som rád, že vyhrali. Ale zo zápasu som videl iba možno 5 minút. Dnes išiel futbal bokom.

Ale keď pozerám tie štatistiky zo zápasu, tak Bayern musel mať riadne navrch :)

Zverejnené

tajne moje "keď musíš tak musíš" - dúfala som že to bude Chelsea, preto som tipla Bayern ... nielen pre obsesie, ale pre porazenie starého futbalového porekadla :

je 22 hráčov na ihrisku, aj tak vyhrá Nemec ... :)

a strašne veľa tam urobil Čech.

Zverejnené

No viac som to prial veru Bayernu... Ale domáce prostredie na nich moc pozitívne nezapôsobilo a skôr to bol veľký tlak na psychiku. V podstate ale nemusím ani jeden z tých finálových teamov, akurát že Chelsea nemusím o kúsok viacej. Ale tak bol to vcelku pozerateľný zápas a poriadna dráma až do konca.

Zverejnené

Lepsie to dopadnut veru mohlo. A to keby Chelsea dala vitazny gol este v nadstavenom case druheho polcasu. Aby to bolo este viac krute Clovek ale nemoze mat vsetko. :) Aj tak to dopadlo skvele.

Inak zaujimave bolo, ze Cech vystihol smer vsetkych jedenastok, vratane tejv zapase. To veru nepamatam.

Zverejnené

Inak zaujimave bolo, ze Cech vystihol smer vsetkych jedenastok, vratane tejv zapase. To veru nepamatam.

Ja si pamätám, že aj van der Sar také niečo dokázal, myslím, že na nejakých MS.
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov