Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2012 (Fínsko & Švédsko)


aljak63

Odporúčané príspevky

to preto, lebo sme neboli doma, ale sme šli do záhrady...možno keby sme boli ostali pekne doma ako inokedy, boli by sme vyhrali ako inokedy...

Toto teda nikto nečakal. A že sme posledný zápas prehrali? No čo, stáva sa. Aj tak sa teším z dobrej hry, nemajú sa za čo hanbiť naši fešáci a za výkony si zaslúžia privítanie jaksapatrí.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Rusi boli tohto roku velmi dobri. Nielen menami aj ked dnes sa tak nezdali. Podla mna ani ti z 2002 by ich nedali.

Problem je v strelcoch. Nemat Satana ci tych mladikov, ci v nejakom zapase ci dvoch radejovica, kopeckeho. A ich golov by to bol pruser dalekoskor. Ved to bol teraz pruser u finoch cechoch, ale tie timy hrali aj zle. Oni hracov mali. Len sa nepresadili. Nehovoriac o dalsich. Priklad Svajciarov.

U nas Bliznak, ani tatar ani polovica nevie dat gol. Ani sa pokusit o vytvorenie sanci(spomenul som tatara, a preto korectujem ten sa v zapase s canadou snazil a sance vyrabal). Miklik, som si v prvej tretine vravel ak on da gol to musi byt vitazny.

Nic proti nim nemam, len nech zapracuju na sebe. Dnes som chlapca sa pokusil naucit brankarsky vykop. proste z ruky do toho trafit. Ma prekvapilo ze ho to bavilo,lebo par krat mu to vyslo.

 

--------------------

Dakujem hracom aj trenerom. Zahrali super a pre moje nervy nebola nijaka zataz. Ved som to spominal aj triezvy,ale skusim, brankar velmi dobry, ziaden vyrazeny puk nebol dorazeny,ale podla mna bola velmi dobra aj obrana. Dnes dve chyby. Jeto skoda,lebo sme tym prisli o zlato. Dnes zas si myslim po prvej tretine aj bola moznost.

utocnici nieco aj dali. neboli vylucenia,lebo to na nervy ide. Hra bola dobra. Mna prekvapili,skoda ze nie ohromili.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Teraz mi tak napadlo... Nechystal sa tam dnes Fico? On za to môže!!!

 

tak toto mi napadlo už keď tam letel... alebo mal letieť :(

môžem ja tu svoje obsesie kompulzie aj pozlátiť, keď mi do toho fico zakafre :(

 

nevadí, páni hokejisti boli aj tak skvelí. síce mali zvesené nosy, ale skutočne nebolo prečo. vďaka za hru a za výkon a krásne góly.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Fico tam bol. Pozeral som to na CT4. Tam o nom hovorili. Smiali sa, ze ked vchadzal na stadion, tak bezpecnostne opatrenia boli take ako keby prisiel Obama. :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Chara dal nase dve goly. Je to super,len nemame utocnikov co vedia strelit gol. Satan ma uz 37 rokov. Je super aj ked nieje moj oblubenec ale uz konci. Takeho hraca uz mat nebudeme. Ja by som ho bral aj 42 rokov ani vtedy lepsieho mat nebudeme.

Fica nemam rad az to nieje pekne, v piatok po tenise som sedel na pive s laviciarskym clovekom. Co caka na byt. Na byt ani nie,ale ze vraj to pomoze a som sa spytal, ze kolko ma ten byt asi sta a vraj 10 000 eur. Som mu aj vysvetlil, ze to stoji aj viac a stat nema ani tych 10 000.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Viac Satanov ani Bondrov mat nebudes. To bolo stastie ze taky dvaja su, mozno este Demitra, gaborik ci Hossa. Aj ti traja tim dvom strelecky niekam nesiahaju a ta priepast dalej je daleko vacsia. Uz takych 5 hracov nikdy mat nebudeme. Takych 5 utocnikov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nikam im nesiahaju? Hossa je lepsi hrac ako kedy boli Satan aj Bondra. A aj strelec je lepsi. Satana prekonal davno a to ma na konte menej zapasov, a o 2-3 sezony da aj Bondru. A to bol Bondra pan strelec. A ze ma Satan lepsie statistiky v repre je tym, ze Hossa toho v repre vela nenahral. Gaborik ich prekona tiez ked bude mat na konte tolko zapasov.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V NHL? Pozri si statistiky. Ved Hossa je 3. najuspesnejsi Slovak v historii NHL. Pred nimi je len Stastny a Mikita. Dal ovela viac golov ako Satan. A to odohral menej zapasov. A na Bondru straca nejakych +/- 80 golov, ale Bonsaj odohral o 100  zapasov viac.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som fanusik hokeja, a NHL nesledujem. Ak sa Hossovi dari je super,ale pre mna to nic neznamena ked to neodvedie aj za tim co ja sledujem. A v nasich muzstvach bol najslepsi Satan a ja mam rad Bondru.

 

V NHL mozno sa mylim, bol bondra legenda vo washingtone, satan v Buffale, kde je hossa? mozno sa mylim, ani odohrali vacsinu casu a bodov za nejaky klub? A hossa za ktory? Ukaz statistiku.

 

Rayen, daj dve kluby od Hossu kde hral najcastejsie, mal naviac bodov k Bondrovi a Satanovi. Ja neviem mozno vyhras.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Bondra toho za repre odohral menej ako Hossa. Legendou je len kvoli 3-4 golom. Hossa ma tu smolu, ze vzdy chybal pritych uspechoch.S vynimkou poslednej olympiady, kde bol ale s Demitrom najlepsi hrac.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

takze na zaver - takmer maximalna spokojnost, aj s hrou, aj s vyledkami. Toto nikto necakal a o to viac je radost vacsia a uprimnejsia :)

 

patrili sme k najslusnejsim muzstvam, a aj preto sme vo svojej skupine dostali najmenej golov. Dalsimi faktormi bola skvela forma Laca, solidna obrana a kolektivne ponatie hry. Fungovala aj suhra starsich a mladsich hracov, pre mladikov z ligy to bola obrovska skola a preto aj k ich chybam treba byt zhovievejsi :)

 

Okrem striebornej placky potesili aj individualne ocenenia pre Laca a Charu :)

 

Pokial ide o hraci system, povazujem ho za lepsi ako 4 skupiny po 4 muzstvach. O vypadavajucich (resp. postupujucich do 1/4 finale) tak rozhoduje viac zapasov, a nielen herny vypadok alebo smola v jednom-dvoch zapasoch, a zda sa mi to preto spravodlivejsie. Taktiez si vsetky slabsie muzstva mozu zahrat s viac top timami, co im predchadzajuci system neumoznoval :)

 

A pokial ide o kliatbu domaceho timu, dufam, ze bude pokracovat este roky a roky :zubiska:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mna len mrzi, ze vzdy, ked som sa pozrela, tak Rusi dali gol. Ako zacarovane. A tie dva slovenske som zmeskala.

 

Možno si mala zmeškať celý zápas a vyhrali by sme :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov