Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2012 (Fínsko & Švédsko)


aljak63

Odporúčané príspevky

no hrôza! ... bohužiaľ, nevyhral lepší.

 

Keď Fíni postúpia a nebudú hrať lepšie ako USA, tiež budeš písať že je to hrôza? :P

 

 

Ale dobre že to dopadlo tak ako dopadlo, budeme hrať ešte dva zápasy so šancou na medajlu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Paraaaaada! Drevorubci idu domov :)

 

šak nás aj sekali rúbali, to koleno tam ani len nestálo dobre ... :(

Obrázok

ale že na týchto MS hrajú títo naši páni infarktové posledné minúty ... :urcitenie: a dnes vyhrali lepší ! kanaďania boli nervózni a osobné útoky zvyčajne neriešia, keď sa nedarí ... aljak neprovokuj :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Fíni prakticky vždy boli na strane Slovenska, lebo sa cítia v podobnej opozícii či konkurencii voči Švédom ako my voči Čechom. Jediný Fín, ktorý sa tak necíti je aljak :zubiska:

  • Pridať bod 4
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

infarktove stavy...este ze som nebola pri telke .. v praci dve hodky silno neproduktivna :D

ale jacali sme .. a drahemu som poslala mail v case ked sme prehravali, ze to dotiahnu na 4:3 .. vyhrat chceli oba teamy, vyhral ten lepsi (Kanada faulovala, bola si vedoma trestov, nech im treba)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

dufam, ze Mikus nebude na tom tak zle, ako to vyzeralo, Getzlaf, hoci mozno nechcel ist po kolene, dostal ban zasluzene

 

tie finske sympatie som si vsimol uz po nasom prvom gole ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Neviem, ale kamera spoza Getzlafovho chrbta jasne ukázala, že koleno vystrčil naschvál. Koňar to bol kvalitný, to sa musí uznať.

 

jediné v čom bolo Slovensko lepšie bol počet gólov.

 

A v úspešnosti brankárov. To býva často nezanedbateľný faktor.

 

Laco 91,7% čo je štandard, ale Ward len 85,7% čo je veľmi málo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no hrôza! ... bohužiaľ, nevyhral lepší.

 

jediné v čom bolo Slovensko lepšie bol počet gólov.

 

to ale predsa nie je nasa vina, ze Kanada zacala vlazne a hrala tak celu prvu tretinu. A takisto nie je nasa vina, ze aj v tretej tretine zvolili vyckavaciu taktiku :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ach jasne, zase tie kecy o komplexoch sa tu idú rozoberať? Nikdy som nefandil Slovensku... Čo je na tom komplex? Od kedy som začal sledovať hokej, tak sa mi páčil fínsky štýl hokeja, hrával som hokej a moje vzory boli od začiatku Saku Koivu a Teemu Selanne. A čo? Všetci s tým majú vždy veľký problém! Mne zase vadí keď sa fandenie mení z patriotizmu na nacionalizmus a ostrými slovnými urážkami sa útočí na hráčov, dokonca aj na celé národy! A samozrejme tá tendencia fandenia len v dobrom (to sa radšej nevyjadrujem). Len toľko k tomu - už som to toľko krát rozoberal, tak snáď nebudem musieť znovu. Ďakujem za pochopenie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

II.tretinu som nepozeral(nechcel som si pokazit z nasich dojem), zhodou okolnosti na CT2 mali nejaky zensky program(niekedy sa to volalo sama doma) a bola tam Slovenka(bratislavcanka) co isla sa ucit fincinu do Prahy ,potom do Finska. ma muza Fina a napisala nejaku uspesnu knihu(27 neviem coho) vo fincine. Aj vyhrala nejaky grant 15 000. Bola vcelku vtipna. A potom nejaky taky mlady chlapec, robi kurzy pre zeny co ich mlatia manzelia ci priatelia, ci muzov co biju zeny a pod. velmi zaujimave.

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes zahral dobre Satan. Pre mna to prekvapenie nebolo, tvrdil, ze pren ma vyznam len medaila a ja som mu veril ako fanusik. Dobre hrali aj mladici, aj ked dnes sa viac ukazal Tatar. Keby nie ich aj Hudacek tento zapas nevyhrame. Bartovic dal gol. Ale preco bol tak zakriknuty? Mikus si dneska vytrpel, drzim palce aby sa z toho dostal.

 

Dobry zapas. Zahrali aj lepsie. A maju aj na viac. Semifinale ak tam budu cesi , tych by mali dat ak svedi tak to bude nieco podobne ako dnes,ak by chceli vyhrat musia pridat, rezervy su.

 

Inak asi najlepsie hra ta handzusova formacia(ta rozhodne dalsi zapas), dnes aj Satanovci, ale dobri su aj Mikusovci, stvrti ani neviem kto su. Ale hraju tiez dobre inak ich mena by som si pamatal.

 

Ja som nebol nervozny, nenadaval som. Ale nielen dnes. Som v celku kludny aj so svajciarmi tak bolo aj s francuzmi aj dnes. II. tretinu sa mi nechcelo pozerat. Ale som si povedal ze aj ked prehraju nic sa nedeje. Tie tri muzstva ktore sme zatial vyradili su tiez celkom dobre,ale ti nasi hraju celkom dobre. Je to na nich ak budu velmi chciet a budu mat stastie maju na titul.

 

----------------------------

Pozrel som diskusiu na idnes, Ti cesi nam praju,alebo nemaju radi kanadu,alebo sa tesia s nami na semifinale. Nie oni nam fandia. Potesilo a od dnes im drzim palce tiez. Podla mna by boli aj lahsim sustom.

 

A cesky rozhodcovia? Ja som bol spokojny ked som videl narodnost. Aljak piskali dobre?

 

Dnes drzim palce aj amerike. neverim, ze to odflaknu ako canada. hraju dobre.

-----------------------

Medzi II. a tretou tretinou dali zabery ked sme hrali o zachranu so Slovincami. Ono je to tazke. Aj vyhrat nad Slovincami,ked to nejde. Pritom to neboli horsi hraci ako dnes. V dokumente spominali, ze Suplerovi odmietlo reprezentovat 20 hracov. Posledny gol dal Visnovsky. taky jednoduchsi chlapec ako Zigo. Mal toho dost aj spomenul ze nevie co ma zahrat, nesla mu mysel. Pockal si na brankara a zavesil. Lebo to vie hrat.

Niekedy to nejde a niekedy to ide aj ked to nejde. Gratulujem chlapcom a panu trenerovi prajem vsetko najlepsie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no hrôza! ... bohužiaľ, nevyhral lepší.

To si buď pozeral iny zapas, alebo v tom zapase hralo ešte nejake 3. mužstvo. Inak by si toto povedať nemohol. Jedna tretina + 5 minut z ďalšej je priliš malo na to, aby sa o nich dalo hovoriť ako o lepšich. A to som ten posledny, kto by našich chvalil.

Veď Kanada hrala tu 1. tretinu horšie ako Kazachstan v ktoromkoľvek zapase. A 15 minut v tej tretej detto. Take chyby ani žiaci nerobia.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Prvá tretina v podaní Kanady uznávam, že bola otrasná (na úrovni nejakého Lotyšska) - žiadny prechod do tretiny, diery v obrane, absolútna bezmocnosť... V 2.tretine sa ale zobudili a už to išlo - pekne dokázali zápas otočiť a viedli 3:2. No a potom 3.tretina, zo začiatku pokračovali v tom čo započali v druhej a poriadne tlačili - dosť taktizovali a jediné z čoho Slováci ťažili boli tie rýchle protiútoky, ktoré im Kanaďania svojimi neistými nahrávkami v pásme ponúkali. No a Getzlafov útok bol dnešnou kanadskou rakvou... Stojím si za svojim, Kanada hrala lepšie a viac odvážne (čo sa aj vypomstilo) ako Slovensko - nie o veľa, ale hrali lepšie. No ale chválim Laca - parádne chytal a aj kanadské pretaktizované stratégie dokázal vo väčšine prípadov eliminovať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No a potom 3.tretina, zo začiatku pokračovali v tom čo započali v druhej a poriadne tlačili - dosť taktizovali a jediné z čoho Slováci ťažili boli tie rýchle protiútoky, ktoré im Kanaďania svojimi neistými nahrávkami v pásme ponúkali.

Veď to čo predvadzali v obrane v 3. tretine, to bolo žalostne. Ok beriem, možno si nevidel to čo ja. Ja som to sledoval na ČT4 a tam je po každej tretine rozbor situacii. Pekne tam boli rozobrate chyby v obrane. A že ich bola kopa...
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Veď tými neistými nahrávkami v pásme som práve narážal na tie trhliny v obrane... To bola voda na mlyn Slovenska, lebo keby si to Kanaďania lepšie ustrážili, tak veeeľmi ťažko by sa vôbec Slováci dostávali vpred. Dosť ma to zarazilo, že práve Kanada sa dopustila takýchto chýb - niečo takéto by som od nich fakt nečakal. Ale tak pre zámorské teamy sú MS neni až taká prestíž, takže svet sa im pre toto nezrúti, aj keď tento výber čo mali teraz na MS bol naozaj schopný a ambícia na medailu určite bola. Takže 3.krát po sebe Kanada neprešla cez štvrťfinále (predtým 2x s Ruskom).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Aljak to uvidis o chvilu aka je pre zamorske timy MS prestiz. neverim, ze USA to vypustia ako canada. Nie ze vypustia. Canadu som nesledoval, ani proti svajciarom nehrali dobre. Americania hrali dobre. Aj proti nam aj proti Finom. Ak podaju podobny vykon, sklamu ma ak nie, tak dnes bude opat 5:0 Fini hrali zle a ktomu sa nebudem vracat ako. Ale aj ked sa zlepsia daju maximalne 2 goly.

 

 

---------

Poznamka. Po faule na Mikusa, lebo trosku nervy som mal, som siel na okno pofajcit. Vedel som ze to uz bude minimalne remiza. nestihl som si ani potiahnut a vonku v dialke v krcme uz hucali. Cital som o sekundovych rozdieloch v prenose. Ale ten pokrik som tak nevyhodnotil. Najlepsia bola moja zena. vysla od malej z izby kde ju uspavala(spala uz aspon hodinu), vysla kvoli tomu ze jej zvonil telefon. Potom tak prisla ku hokeju ze aky je stav? Ja ze 3:2 ,ale ze mame sancu(odisla). Zareval som ze gol a ona tiez revala. Cely cas ju to nezaujimalo. Ale zaver si uzila. Poskakovala a kricala skoro v kuse.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Kapitán Kanady Getzlaf: Chceme zlato

 

To je otázka, prevrátil očami pred novinármi Ryan Getzlaf. Jeden z novinárov sa kapitána Kanady po stredajšom tréningu spýtal, aký je cieľ mužstva na týchto majstrovstvách sveta.

 

„Chceme zlato!“ odvetil útočník Anaheimu Ducks, akoby to bola najväčšia samozrejmosť na svete.

post-2-0-26291900-1337274518.png

 

:P

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov