Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2012 (Fínsko & Švédsko)


aljak63

Odporúčané príspevky

...::: Výsledky MS 2012 - 14.máj 2012 :::...

 

Francúzi zdolali Bielorusov a naďalej si udržali nádej na postup do štvrťfinále

 

Dáni sa po triumfe nad Lotyšmi zachránili, vďaka ním majú už istý postup Česi a Nóri

 

Fíni po 2 prehrách konečne zvíťazili, nezdolateľní Rusi vyhrali aj svoj 7.zápas na MS

 

Po dnešku je už jasné, že Kazachovia a Taliani končia poslední a vracajú sa do I.divízie

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Podla mna zajtra nebude ziaden boj. Maximalne nieco ako proti svajciarom. Moj tip 5:1. Ale ked prehrame,moze sa stat mi to vadit nebude. Proste postupy lepsi.

 

Bol by som rad keby si to nasi rozdali s Finmi. Je na to sanca, mozno svajciari spravia tretie vitazstvo. Nebude motivacia, ci kvoli fanusikom?

Terajsi model sa mi paci. Dve muzstva co prehrali prve dve zapasy zajtra budu bojovat o stvrtfinale. Keby to bolo postarom, hraju o zachranu ci uz davno by boli doma.

 

Na idnesu stale v diskusii riesia kto komu a preco, a nie fandi. Cesi - Slovakom a ci opacne si nedopraju. Niekedy som Cechom zavidel ich uspechy, mozno som bol mladsi, tiez som cechom nejak nedrzal palce. Mozno sa potesil z ich prehry. Prvy krat som drzal Berdychovi(outsider) proti Nadalovi vo finale davis cupu. Ale uprimne. Mozno by ma tohto roku potesil aj ich titul. Bolo by to prekvapenie, nehraju dobre. Skor zle. Nebal by som sa ani vzajomneho zapasu. Ale proti rusom uz nieco hrali.

Preco nam mozno cesi viac dopraju? Podla mna je to asi realita. Mozno kvoli tomu ze medzi nimi zije viac Slovakov.

Inak u nas v tescu som raz za pokladnou "nasiel" jedneho cecha. Myslim, ze .. nie neopytal, bud sa mu pacili hory, resp. tu mal nejaku frajerku a u nas je praca v tescu dobra asi ako kazda ina aj rovnako platena.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Terajsi model sa mi paci. Dve muzstva co prehrali prve dve zapasy zajtra budu bojovat o stvrtfinale. Keby to bolo postarom, hraju o zachranu ci uz davno by boli doma.

 

Keby to bolo po starom tak určite by neboli Fínsko a Kanada v jednej skupine.

Takže Slovensko by určite nehralo v základnej skupine proti dvom teamom z TOP4.

(no a v starom systéme sa zo základnej skupiny bežne postupovalo aj s 2 prehrami)

 

A len tak mimochodom, Francúzi neprehrali svoje prvé dva zápasy na týchto MS.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

O com chces poucovat? Je jednoake timy by tam boli, najdi v histori po druhej skupine dve tymi co bojovali o stvrtfinale co po prvej skupine mali dve prehry(prisli s nulou). Finsko keby nefilmovalo,nemalo za sebou rozhodcou a bolo by v skupine so Slovenskom, Bieloruskom a Svajciarmi, by bolo tam kde patri. A to nehovoriac, keby bolo s USA ,Kanadou a Francuzmi.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pozerám, že niečo také ako IIHF Ranking ti nič nehovorí, takže sa nemám s tebou o čom baviť...

 

A hovoríš ako keby len Fínom boli darované presilovky a odpúšťané fauly (už sa prosím ťa uvedom) !

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Najdi v historii, dve tymi co prisli medzi dalsich styroch s nula bodou a mali sancu(obe) sa dostat medzi poslednych 8. Do stvrtfinale.

 

Ja sa faulom nerozumiem. To nehodnotim. Zle rozhodnutia ci dobre rozhodcov. Ale v troch zapasoch som videl sa finou slahnut o zem. Filmovanie. vzdy to spravili, ked sa rozhodovalo o zapase, o vysledku(to som videl 2x 10 minut a proti USA som si to vychutnal). A rozhodcovia im rozumeli. Priklad na Baranku bolo hakovanie,ale ten nas neviem co ci dobry ci zly sebou nesekol o zem. Ja osobne by som to ani nepiskal,ale na to je tam rozhodca.

 

Ak sledujes Finou si si to musel vsimnut. vcera som nasiel tie komentare, najdem aj tie predchadzajuce nafilmovania. keby boli videa si to vychutnaj.

Inak nafilmoval jeden zakrok proti nam aj kazach , ######ol sebou o zem, nepiskalo sa. isto toho bolo viac.

 

Uz si videl nieco podobne co urobil Salmela? kvoli comu? Aby nedostali dalsie dve goly? je schopny zabit protihraca kvoli dvom golom?

 

Vies kvoli comu si vazim americanov - ich hokejistov. S nami hrali tvrdo a dobre. verili ze su lepsi a chceli vyhrat hokejovimi,sportovimi zbranami, rychlejsi, technickejsi sikovnejsi mam statsie. nevyslo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Smejem sa na týchto tvojich kecoch o vymyslených fauloch, chybných verdiktoch, simulovaní, zabíjaní, a neviem čom ešte... Odporúčam sledovať počas sezóny viacej zápasov (NHL, KHL, iné európske ligy) a čítať menej subjektívne ladených komentárov od hokejových "odborníkov" pod článkami. Možno to potom pochopíš a zistíš, že tieto všetky veci nad ktorými tu dookola plačeš sú bežnou súčasťou hokeja všade vo svete. Na toto sa inak reagovať fakt neoplatí... Inak, mohol by si písať články do Nového času - tam majú radi takéto zveličené a senzačné kecy.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

OK, najdem casy filmovych padou, nie je problem,lebo viem co som kedy videl. Najdi na ten cas video.

Najdem aj video na Salmelu,vcera som ho videl. Len nepridal. Kecy a plac tu mozno... ten salmela moze byt rad ze je vyhodeny. To co spravil Salmela je bezna sucast ? ta lutujem.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Sleduj NHL a KHL uvidíš oveľa zákernejšie a viac likvidačné fauly ako bol tento. Nemusíš mi nič posielať, ja tie zápasy totiž sledujem - keby nie tak tu o tom predsa nepíšem. Videl si likvidačný zákrok Sashu Treilla na Starčenka ešte na úplnom začiatku MS? Predpokladám že si nevidel, keď tu Salmelove narazenie hodnotíš ako pokus o vraždu a neviem čo ešte. Ak niekto pozerá 5 zápasov ročne a medzi nimi vidí takýto zákrok, tak je zhrozený - ale uisťujem ťa, že takých a aj omonoho horších narazení už bolo až-až (len to by bolo treba aj sledovať hokejové dianie trošku viacej a nielen pár zápasov ročne). Už nemám čo dodať... lebo stále len dokola tu točíš o tom istom: rozhodcovia zle pískajú, Fíni sú simulanti, Salmela je vrah, bla bla bla. The End.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To nebolo narazanie. ********* salmela nespravil ziadne narazenie. Spravaj sa ako chlap a povedz pravdu.

http://www.youtube.com/watch?v=GIYu9gUh30o

je to zle video

Další střela Finska skončila v Kovalově výstroji a vhazovalo se po levici běloruského brankáře. Následně si pro faul došel Immonen. Možná trochu přísný faul udělal Denisov (BLR).

mozno bol to ten zakrok,ale sledujte aj cas a aktualny stav. Tu to bolo 0:1

http://online.hokej....id_zapasu=74798

Ale hajzlov nemam rad ani ich zastancov.

 

Ten pad nafilmovany od finskeho brankara som v komentaroch nenasiel. Ale Aljak co to sleduje to isto videl(video by bolo velmi poucne). Bolo to v case zhruba 15 minuta az kym nedostali gol(25.),ak dali druhy fini som to prestal pzerat.

 

Vcera som mal lepsi link, dali sa vyfiltrovat len fauly odpiskane. Tie finske by som si precital. Daj kde o Slovakovi bolo napisane, ze si dosiel pre faul.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja sa tu nepotrebujem oháňať nejakými komentármi a videjkami :lol: Rozhodcovia nie sú schopní vnímať a vidieť všetko, čo sa na ľade deje. Takže je normálne, že sa pritrafí situácia že nedovolený zákrok ostane nepovšimnutý bez trestu, a samozrejme aj opačne, keď rozhodca vidí už len dôsledok nejakej situácie a nesprávne ju posúdi a potrestá. Sporných momentov máš v každom zápase vždy niekoľko... ale taký je šport (každý šport) - nikde nemáš všetko dokonalo spravodlivé, a najmä v kolektívnych športoch je nemožné dokonalo všetko posudzovať a darmo sa ľuďom machruje keď všetko potom vidia pekne v spomalených záberoch zo 4 rôznych uhlov - rozhodcovia nepískajú na základe nejakých videí (jedine v prípade posudzovania sporných situácii pri góloch). Ale ja viem, že keby si ty rozhodca, tak stíhaš sledovať vždy celú ľadovú plochu a všetkých 10 hráčov + 2 brankárov... Čo ti budem hovoriť, keď ty tu budeš stále dokola rozprávať o tom istom. A ak ten Salmelov zákrok (alebo teda ako ty vravíš "pokus o vraždu") bola tá najväčšia likvidácia akú si kedy videl, tak to potom o tvojom prehľade v hokejovom dianí hovorí za všetko.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Toto je hrozný zápas, už len za ten výkon si nezaslúžime postup. Ja neviem z čoho sú nervózni, to im nevedia nanútiť svoju hru? Takto len Francúzi zistia, že si na nás môžu trúfnuť a to je voda na ich mlyn. Do stavu 2:0 sme hrali dobre, tak ako sa očakávalo, ale odvtedy je to slabota.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jojo, robime strasne chyby :cotisisi:

 

Frantici si zasluzia postupit, hrali kazdy zapas dobre, a vypli len ked uz bolo zbytocne hrat ... my sme dnes tusim este ani nezapli :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Stačí hrať len to, čo sme hrali na začiatku - hrať dôrazne. Francúzi korčuľujú, hrajú dôrazne, snažia sa získať puk za každú cenu a potom keď sú v našej obrane, tak to vyzerá ako keby hrali presilovku. Naši po každom vedúcom góle sa len vozia po ľade. Ten zápas si nakoniec takto aj prehrajú sami.

 

Našťastie Branko teraz dal na 5:4. som zvedavý či sa zase budú len voziť, alebo už začnú hrať ako na začiatku zápasu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nech uz to dopadne tak ci tak, nechcem uz na tento zapas mysliet, lebo to je strasne <_<

 

sme pomalsi, nedorazni, pokakani a vsade sme neskor

 

 

... FUJ, je to za nami

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nerozumiem tomuto zápasu, z čoho boli predposratí. Však keď ja som z toho zápasu neboli nervózny, tak ani nemohli byť.

 

Ale nevadí, netreba Francúzov podceňovať, hrali dobre a postupne sa zlepšujú, to sú takí malí Švajčiari a časom môžu porážať silnejšie mužstvá (samozrejme, že nie pravidelne).

 

Som zvedavý na USA - Švajčiarsko, aj keď je asi už teraz jasné ako to dopadne.

 

 

Teraz sa vlastne akým systémom bude hrať? Lebo komentátor čosi vravel o tom, že nás čakajú Nóri a Nemci, takže ma úplne dezorientoval.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V helsinskej skupine ešte nieje rozhodnuté nič - záleží od večerného výkonu Američanov proti Švajčiarom.

Jediné, čo je isté je to, že Kanaďania idú z 1.miesta. Inak, tých možností ako by to mohlo byť je viacero...

 

No a v stockholmskej skupine už je to jasné, vo štvrťfinále sa stretnú: Rusko vs. Nórsko, a Švédsko vs. Česko.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Toto je hrozný zápas, už len za ten výkon si nezaslúžime postup.

 

Najprv hovoríš čo z toho keď sme hrali dobre keď sme prehrali, teraz sa ti zase nepáči že hráme zle aj keď sme vyhrali ... no neviem čo ti vlastne chceš

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov