Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2012 (Fínsko & Švédsko)


aljak63

Odporúčané príspevky

...::: Výsledky MS 2012 - 11.máj 2012 :::...

 

Američania sa poriadne vytrápili s Kazachmi a zdolali ich až v predĺžení

 

Českí hokejisti si zlepšili skóre proti Talianom, ktorých zničili 6:0

 

Fíni po 1.krát na MS prehrali - proti Kanade viedli 3:1, prehrali 3:5 :(

 

1.prehru majú už aj Švédi - tiež viedli 3:1, napokon s Rusmi prehrali až 3:7!

 

Rusi zostávajú stále neporazení a už majú istí postup, takisto aj Kanaďania

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Lepšie takáto facka v základnej skupine ako niekde v štvrťfinále :) Aspoň že Švédi ten fínsky kolaps výrazne tromfli, lebo z 1:3 dostať 7:3, to sa nepodarí len tak hocikomu. Postup by ale už nemal ani Fínom, ani Švédom uniknúť (aj keď ešte to nieje 100-percentné) - kľúčový bude potom hlavne ten štvrťfinálový zápas. Inak je fajn že boj o postupové miesta je taký dramatický - zajtra pôjde v oboch poludňajších zápasoch o veľa, takže očakávam riadne bojovné výkony od všetkých 4 teamov, ktoré balancujú na hrane postupu a nepostupu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Škoda, že Švajčiari vyrovnali na 2:2, to by nám pomohlo, keby nevyhrali, tak dúfam, že Francúzi to nejako udržia, aj keď tomu začínam veriť menej po tých dvoch rýchlych góloch. Ináč som si všimol, že Niňaj mal v prvej tretine značné problémy rozlíšiť, ktorí sú Francúzi a ktorí Švajčiari.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Francúzsko - Švajčiarsko 4:2

 

Dobrý zápas, ešte lepší výsledok, ktorý nám výrazne pomohol. Ale zas upozorňuje, že Francúzov určte netreba považovať za looserov, s ktorými budeme mať automaticky 3 body. Ich hra ma veľmi príjemne prekvapila, hrali aktívne a efektívne. Len dúfam, že Švajčiari si to nebudú chcieť vynahradiť na nás :zubiska: (s čím počítam).

 

Čerešničkou na torte bol komentátor Niňaj, ktorý v závere zápasu v podstate už ani nevedel kto hral presilovku a kto hral v oslabení.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Francúzi dokážu zahrať aj veľmi dobre. Ich problém je skôr to, že nedokážu trvalo udržať to nasadenie. Dneska im to vyšlo a po tom ako porazili Kazachov dokázali poraziť aj Švajčiarov. Slušný výkon, aj keď rozhodla tá 5-minútovka v oslabení. Švajčiari si to brutálne skomplikovali - toto ich bude ešte asi dlhšie mrzieť.

 

Inak, Bielorusi dnes v 2.tretine totálne prepadli - za necelé 4 minúty až 4 inkasované góly! Katastrofálny výpadok - tá ich bezmocnosť mi dosť pripomínala včerajší výkon Švédov v 3.tretine. No Bielorusi môžu byť radi aspoň za to, že vtedy otočili ten zápas s Kazachmi - inak by boli už totálne v riti.

 

btw. vďaka švajčiarskej prehre už majú SUOMI istý postup :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Francuzi nam poskytli velku sancu na stvrte postupove miesto. Zalezi len na nas, ako s nou nalozime :)

 

inak zapas Fra - Sui bol velmi zaujimavy, a Francuzi obzvlast zahrali velmi dobre

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To je paráda ako je to zamotané! Niekdajšie papierové predpoklady už padajú - kvalita teamov a ich výkonov sa pekne dorovnáva. Aspoň je to takto zaujímavé a tak teamy majú väčšiu motiváciu bojovať o každý jeden bodík. A hlavne už žiadne taktizovanie ako kedysi niektoré teamy predvádzali.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

My máme šancu aj na tretie miesto. Švajčiari ešte budú hrať s USA a po včerajšku (výhra USA nad Kazachstanom len v predĺžení) a dnešku (prehra Švajčiarov) ten ich zápas dostáva úplne iný rozmer.

 

Šancu na postup majú aj Francúzi. :)

 

 

Na ČT dnes robili vstup z tréningu Čechov. Začali veľké tipovačky, koho nasadia na Malkina. :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nemci porazili Dánov 2:1 a hneď to tam vyzerá všetko inak.

 

Som zvedavý či Kazachstan niečo uhrá proti Kanade, keďže dnes sme už zopár zaujímavých výsledkov mali, tak dúfam, že sa v tradícii bude pokračovať :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Aspoň že Suomi už majú istý postup :) Teraz to vyzerá dosť zle. Od ich posledného gólu, ktorým zvýšili na 3:1 proti Kanade dostali už 7 gólov, a to znie naozaj hrozivo. Asi sa už šetria na štvrťfinále...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No to sa oni tak veľmi šetria na play-off :P

 

našim stačí poraziť Švajčiarsko a Francúzsko a žiaden zápas USA - Fínsko nás trápiť nemusí

 

Tu sa hrá o to, či chceme skončiť tretí alebo nie.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Asi tak, pri súčasnej vyrovnanosti výkonnosti národných teamov je zbytočné taktizovať s tým, že z koľkého miesta kto pôjde a koho schytá v štvrťfinále. Lámať chleba sa bude práve tam - darmo niekto pôjde z 1.miesta bez prehry, keď potom práve ten štvrťfinálový zápas nezvládnu a zrazu je boj o medaile preč. Takže dôležité je hrať hlavne na postup zo základnej skupiny... no a v A-skupine už majú istý postup Kanaďania, Fíni, a po tomto zápase už aj Američania.

 

Vysoká prehra s Američanmi zamrzela... Ale nič sa nedeje. Všimli ste si fanúšikov na štadióne? Suomi absolútne prepadli, a diváci aj tak tlieskajú a fandia ďalej - tak to má byť (až na ten mierny piskot na konci zápasu)! Lehtonenova úspešnosť (a asi aj sebavedomie) išli teda za posledné 2 zápasy rapídne dole, navyše utržil aj zranenie (aj keď nevyzerá to na nič vážne)... no ale bude lepšie to asi prenechať Vehanenovi aspoň proti Kazachom (a asi aj potom vo štvrťfinále).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov