Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2012 (Fínsko & Švédsko)


aljak63

Odporúčané príspevky

mala som papierovu tabulku, pavuka a nechala som ju predvcerom v krcme.. nemate niekto taku prehladnu tabulku, ze co kto a co.... viem, ze hrame pozajtra s kazachstanom, ale zbytok timov a nas program uz nemam... tusim to bolo na sme, ale link nemam.. dakujem :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Creeper:

pod tou istotou sa ti zatriasla stolicka. A to tak ze poriadne.

 

Handzus napokon pomohol, a to velmi. Hlavne smeromdozadu. Ta hra prveho utoku konecne nejako vyzerala. Dnes nam konecne pomohli aj rozhodcovia.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nemate niekto taku prehladnu tabulku, ze co kto a co.... viem, ze hrame pozajtra s kazachstanom, ale zbytok timov a nas program uz nemam...

 

Je to v prvom príspevku v tejto téme.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

rozhodla prva tretina, zatial asi nasa najlepsia na turnaji. Rychlym golom sme zaskocili Amikov. Od nejakej 25. minuty sme vsak zacali stracat iniciativu a dostavali sa pod tlak. Neviem, ci to, ako sme hrali tretiu tretinu, bolo zvolenou taktikou, alebo unavou, ale neraz nam poriadne podkurili a robili sme ak zmatky :)

 

a ta divacka navstevnost ... stale bieda

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak tá prvá tretina v podaní Američanov bola riadna katastrofa. Ale podobný slabý rozbeh mali aj proti Francúzom hneď na úvod MS... Howard pôsobil vo viacerých situáciach dosť neisto, tak to Slováci dokázali využiť. No a v 3.tretine opäť 2x tyčka slovenskej brány - a to ešte niekto povie, že Slováci nemajú šťastie? No tak týmto sa skupina dosť zdramatizovala pre všetky teamy. Som zvedavý čo bude ďalej, a hlavne na to či Bielorusi, Francúzi a Kazachovia niektoré z popredných teamov oberú o body.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No a v 3.tretine opäť 2x tyčka slovenskej brány - a to ešte niekto povie, že Slováci nemajú šťastie?

 

Usa tiež dostali tyčku ... síce "len" jednu ale dostali, inak o tom aké má ktorá krajina šťastie by sme sa mohli baviť do nekonečna / respektíve smoly /

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som to povedal na margo toho ako sa v kuse všetci sťažujú, že Slováci nikdy nemávajú v hokeji šťastie. Vôbec som tým nechcel povedať, že by si včera vyhrať nezaslúžili... Američania v mnohých situáciach zaspali, takže sami si za to môžu, že sa im vyhrať nepodarilo.

 

Dneska večer Fínsko vs. Švajčiarsko. Dúfam, že Suomi dajú už viac ako jeden gól :) Ale tú nepriestrelnosť by si mohli veru udržať aj naďalej... Švajčiari sú ale draví a sami vedia po včerajšku, že musia uloviť nejaké body aj proti favoritom ak chcú bojovať o postup.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Manželka má zakaz (už asi dvo ročný) prítomnosti v obývačke pri sledovaní majstrovstiev. Zákaz vyplynul z faktu, že ja som fanatik a ona pri každej našej strele na bránu zakričí GOOOOL. A ja vynervovaný čumím a čumím a nič nevidím.Naposledy, pred dvoma rokmi mi to párkrát urobila a tak som ju vylúčil za nešportové správanie do konca majstrovstiev-bez ohladu na rok.

Vykázal som ju aj včera....sadla si do obyvaku po našom gole a hneď nám ho američania dali....Okamžite som ju vylúčil..za nosenie smoly.

  • Pridať bod 4
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

:D haha, alarm dobreee :D

ja som vcera pocas druhej tretiny dostala akysi amok a zacala som rypat do mojho draheho..ale vsak koledoval si, lebo som sa ho nieco opytala, a vobec nereagoval, hladel iba na obrazovku

az tak som rypala, ze povedal ze ma zavrie na terasu, vyhosti z obyvacky, hocco :D

ale tak nastastie hokej bavi aj mna, tak to bolo len take, ze aby rec nestala :)

 

otras pocas tych MS..zeny su v uzadi, chlapi myslia iba na hokej .. :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dneska večer Fínsko vs. Švajčiarsko. Dúfam, že Suomi dajú už viac ako jeden gól :)

 

Úplne postačí, keď dostanú o jeden viac ako dajú :zubiska:
  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mna prekvapuju Fini. V hokeji som nebol zvyknuty na simulovanie.Resp. filmovanie faulov. A to som videl len 10 minut s Bielurusmi a predchvilou 10 minut so Svajciarmi.Na nich sa neda pozerat viac. Uz sa tesim ked si zahraju s USA, skor hraju ale proti Kanade.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Preboha, veď aj rozhodcovia sú ľudia. Oni rozhodujú podľa toho, čo videli na vlastné oči - a nie podľa toho, čo ukazujú televízne prenosy v spomalených záberoch z troch rôznych uhlov pohľadu... Všetci vždy akí šikovní a objektívni! Väčšina vylúčení na MS bolo posúdených správne, bohužiaľ niekoľko ich bolo prehliadnutých a niekoľko vykonštruovaných. Ale taký je hokej! Ešteže tu máme na rozdiel od futbalu videorozhodcov, lebo to by bolo ešte len sťažností, keď niektoré situácie sú fakt na hranici uznania - aj napriek dlhého posudzovania.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov