Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2012 (Fínsko & Švédsko)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

mala som papierovu tabulku, pavuka a nechala som ju predvcerom v krcme.. nemate niekto taku prehladnu tabulku, ze co kto a co.... viem, ze hrame pozajtra s kazachstanom, ale zbytok timov a nas program uz nemam... tusim to bolo na sme, ale link nemam.. dakujem :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

Creeper:

pod tou istotou sa ti zatriasla stolicka. A to tak ze poriadne.

Handzus napokon pomohol, a to velmi. Hlavne smeromdozadu. Ta hra prveho utoku konecne nejako vyzerala. Dnes nam konecne pomohli aj rozhodcovia.

Zverejnené

nemate niekto taku prehladnu tabulku, ze co kto a co.... viem, ze hrame pozajtra s kazachstanom, ale zbytok timov a nas program uz nemam...

Je to v prvom príspevku v tejto téme.
Zverejnené

rozhodla prva tretina, zatial asi nasa najlepsia na turnaji. Rychlym golom sme zaskocili Amikov. Od nejakej 25. minuty sme vsak zacali stracat iniciativu a dostavali sa pod tlak. Neviem, ci to, ako sme hrali tretiu tretinu, bolo zvolenou taktikou, alebo unavou, ale neraz nam poriadne podkurili a robili sme ak zmatky :)

a ta divacka navstevnost ... stale bieda

Zverejnené

a posledných päť minút ako v kvalitnej detektívke ... Obrázok

• Pridať bod 1
Zverejnené

Tak tá prvá tretina v podaní Američanov bola riadna katastrofa. Ale podobný slabý rozbeh mali aj proti Francúzom hneď na úvod MS... Howard pôsobil vo viacerých situáciach dosť neisto, tak to Slováci dokázali využiť. No a v 3.tretine opäť 2x tyčka slovenskej brány - a to ešte niekto povie, že Slováci nemajú šťastie? No tak týmto sa skupina dosť zdramatizovala pre všetky teamy. Som zvedavý čo bude ďalej, a hlavne na to či Bielorusi, Francúzi a Kazachovia niektoré z popredných teamov oberú o body.

Zverejnené

To su zas dristy o stasti. Maju presne tolko "stastia" ako ostatni.

• Pridať bod 1
Zverejnené

No a v 3.tretine opäť 2x tyčka slovenskej brány - a to ešte niekto povie, že Slováci nemajú šťastie?

Usa tiež dostali tyčku ... síce "len" jednu ale dostali, inak o tom aké má ktorá krajina šťastie by sme sa mohli baviť do nekonečna / respektíve smoly /

Zverejnené

Ja som to povedal na margo toho ako sa v kuse všetci sťažujú, že Slováci nikdy nemávajú v hokeji šťastie. Vôbec som tým nechcel povedať, že by si včera vyhrať nezaslúžili... Američania v mnohých situáciach zaspali, takže sami si za to môžu, že sa im vyhrať nepodarilo.

Dneska večer Fínsko vs. Švajčiarsko. Dúfam, že Suomi dajú už viac ako jeden gól :) Ale tú nepriestrelnosť by si mohli veru udržať aj naďalej... Švajčiari sú ale draví a sami vedia po včerajšku, že musia uloviť nejaké body aj proti favoritom ak chcú bojovať o postup.

Zverejnené

a posledných päť minút ako v kvalitnej detektívke ...

sme to spolu prezivali, vsak ;) :D

Zverejnené

Manželka má zakaz (už asi dvo ročný) prítomnosti v obývačke pri sledovaní majstrovstiev. Zákaz vyplynul z faktu, že ja som fanatik a ona pri každej našej strele na bránu zakričí GOOOOL. A ja vynervovaný čumím a čumím a nič nevidím.Naposledy, pred dvoma rokmi mi to párkrát urobila a tak som ju vylúčil za nešportové správanie do konca majstrovstiev-bez ohladu na rok.

Vykázal som ju aj včera....sadla si do obyvaku po našom gole a hneď nám ho američania dali....Okamžite som ju vylúčil..za nosenie smoly.

• Pridať bod 4
Zverejnené

:D haha, alarm dobreee :D

ja som vcera pocas druhej tretiny dostala akysi amok a zacala som rypat do mojho draheho..ale vsak koledoval si, lebo som sa ho nieco opytala, a vobec nereagoval, hladel iba na obrazovku

az tak som rypala, ze povedal ze ma zavrie na terasu, vyhosti z obyvacky, hocco :D

ale tak nastastie hokej bavi aj mna, tak to bolo len take, ze aby rec nestala :)

otras pocas tych MS..zeny su v uzadi, chlapi myslia iba na hokej .. :)

Zverejnené

Dneska večer Fínsko vs. Švajčiarsko. Dúfam, že Suomi dajú už viac ako jeden gól :)

Úplne postačí, keď dostanú o jeden viac ako dajú :zubiska:
  • Pridať bod 1
Zverejnené

otras pocas tych MS..zeny su v uzadi, chlapi myslia iba na hokej .. :)

Ehm... A to o mesiac začina Euro. Veru ťažka jar pre ženy. :D
Zverejnené

ktovie ako to rieši pán prezident,

či len obligátnym: NEZAVADZAJTE alebo pridáva aj čosi navyše

Zverejnené

Mna prekvapuju Fini. V hokeji som nebol zvyknuty na simulovanie.Resp. filmovanie faulov. A to som videl len 10 minut s Bielurusmi a predchvilou 10 minut so Svajciarmi.Na nich sa neda pozerat viac. Uz sa tesim ked si zahraju s USA, skor hraju ale proti Kanade.

Zverejnené

FIN vs. SUI - 5:2 ... Konečne to bolo viac ako 1:0

Krása! 3 zápasy = 3 víťazstvá... Len tak ďalej!

Obrázok Hyvä SUOMI Obrázok

Zverejnené

Preboha, veď aj rozhodcovia sú ľudia. Oni rozhodujú podľa toho, čo videli na vlastné oči - a nie podľa toho, čo ukazujú televízne prenosy v spomalených záberoch z troch rôznych uhlov pohľadu... Všetci vždy akí šikovní a objektívni! Väčšina vylúčení na MS bolo posúdených správne, bohužiaľ niekoľko ich bolo prehliadnutých a niekoľko vykonštruovaných. Ale taký je hokej! Ešteže tu máme na rozdiel od futbalu videorozhodcov, lebo to by bolo ešte len sťažností, keď niektoré situácie sú fakt na hranici uznania - aj napriek dlhého posudzovania.

Zverejnené

Mne na finov stacilo 20 minut, ale zapas s canadou ci USA,aspon jeden si pozrem.Ak mi to cas a okolnosti dovolia. Nas zapas som nevidel.

Zverejnené

Z troch zápasov si videl 20 minút a ideš tu niekoho súdiť :lol: Nenechaj sa vysmiať . . .

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov