aljak63 Zverejnené 19. Február, 2011 Zverejnené 19. Február, 2011 Rok 2011 sa nám už rozbehol, a ako inak - ani tento rok nebude chýbať EUROVISION Song Contest 2011Už 56.ročník celo-európskej spevácko-kultúrnej súťaže vyvrcholí koncom mája v nemeckom Düsseldorfe (Esprit Arena)Minulý rok v Osle jasne zvíťazila mladá 19-ročná nemecká speváčka Lena a jej song SatelliteOproti minulému roku sa do súťaže vracajú 4 krajiny: Rakúsko, Maďarsko, Taliansko a San MarinoO víťazstvo teda zabojuje 43 piesní zo 43 rôznych krajín, máme sa teda na čo tešiť!Motto tohto roku znie " Feel your heart beat! " (Počúvaj tlkot tvojho srdca)Program Eurovision Song Contest 2011: 1.semifinále: 10.máj 20112.semifinále: 12.máj 2011FINÁLE: 14.máj 2011Slovensko tentoraz nestrácalo čas s národnými kolami a v RTVS vybrali priameho postupujúceho:reprezentovať nás bude dievčenské duo TWiiNS (dvojičky Nízlové) s piesňou I'm Still Alive
lopata555 Zverejnené 19. Február, 2011 Zverejnené 19. Február, 2011 Tie národné kolá vlastne zrušili preto že pôvodne Stv sa nechcelo eurovízie zúčastniť vôbec pre "šetriaci režim" ale nakoniec museli :) ... čo sa týka výberu interpreta môže byť a kedže je pieseň v angličtine tak im budú "možno" rozumieť ... som teda zvedavý
Sniper Zverejnené 19. Február, 2011 Zverejnené 19. Február, 2011 Keď sme tam posielali po jednom spevákovi, tak nikdy z toho nič nebolo, tak snáď Twiinsky to ďalej dotiahnu keď sú dve.
Tom Zverejnené 19. Február, 2011 Zverejnené 19. Február, 2011 Slovakia – The Slovak national broadcaster RSTV has revealed their choice for the Eurovision Song Contest 2011 They were the backing singer for the Czech Republic in 2008 (voted 7th in our worst Eurovision entries) and supported Tereza Kerndlová’s singing.http://eurovisiontimes.wordpress.com/2011/02/18/slovakia-twiins-im-still-alive-to-eurovision/
Desdemona Zverejnené 27. Február, 2011 Zverejnené 27. Február, 2011 Krátka ukážka z piesne: http://www.youtube.com/watch?v=zrwU-qwQtNc Podľa mňa nepomôže, že sú dve. Skôr by sme konečne mohli prísť s niečím iným, než s baladou.Ale uvidíme... Ja sa ale každopádne teším, že FMko pokračuje v tradícií a odvysiela aj tento ročník. Moderujú / komentujú opäť Baláž & Hubinák. :vystraseny:
aljak63 Zverejnené 20. Máj, 2011 Autor Zverejnené 20. Máj, 2011 Nejako zostala Eurovízia v tieni MS v hokeji, tento rok som ju vôbec nesledoval. Tu máme víťazov: AZERBAIJAN : Ell & Nikki - Running Scared btw. TWiiNS nepostúpili zo semifinále (chýbalo im len 6 bodov)
game Zverejnené 20. Máj, 2011 Zverejnené 20. Máj, 2011 tento rok sme zrejme dokonale ignorovali prekrývajúci sa hokej na úkor vyšperkovanej slávy pesničiek ... naposledy sa mi zdalo, že z plejády ostatných v eurovízii vyčnievala "iná" skladba od alexandra rybaka, už ani neviem, v ktorom to bolo roku.nijako mimoriadne túto súťaž nesledujem, maximálne tu v tej téme víťazné či ktoré tu spomeniete, za čo vám patrí vďaka ;) ... tohtoročná víťazná sa mi nezdá ničím iná ani výnimočná, bežná pesnička, akých sú mraky ;) okrem toho článok o maďarskom songu / ktorému ale triezvejší diskutujúci moc nedávajú za pravdu, maximálne ako zhodenie velikášstva orbána / : http://www.sme.sk/c/5899417/velky-protimadarsky-komplot-na-eurovizii.html pre porovnanie k víťaznému tu je maďarský, ktorý sa mi zdá lepší než slovenský, menej monotónny a minimálne menej nudný a plus slovenský : neodvážim sa ani tipnúť si, aké boli teda ostatné ...vy by ste si vybrali ?
tomassi Zverejnené 20. Marec, 2012 Zverejnené 20. Marec, 2012 tento rok sa Eurovision Song Contest 2012, uskutoční v Azerbajdžane a želiezko v ohni tam budeme mať i my http://www.youtube.com/watch?v=URNM1dWjS7s
Hellé Zverejnené 20. Marec, 2012 Zverejnené 20. Marec, 2012 no pekne..etalonom afektu bude 1 smajda..asi :zubiska: 1
Tom Zverejnené 20. Marec, 2012 Zverejnené 20. Marec, 2012 No zatial asi najlepsie slovenske zastupenie podla mna.
tomassi Zverejnené 20. Marec, 2012 Zverejnené 20. Marec, 2012 je to maťov ďurindov nemanželský syn Tomtoto je asi také rozhodovanieako určenie najlepšieho SK prezidenta
aljak63 Zverejnené 21. Marec, 2012 Autor Zverejnené 21. Marec, 2012 Preboha! A to kto vybral, že práve on bude reprezentovať Slovensko? No podľa mňa dosť desný výber, aj keď možno očakávaným efektom je, že práve takáto "výstrednosť" môže zaujať (ale asi nie!). Z toho čo doteraz Slovensko vyslalo na Eurovíziu boli najlepší Kamil Mikulčík & Nela Pocisková (to bol sa mi zdá rok 2009), no a zlá nebola ani Tublatanka (asi 1994 alebo 1995) - aj keď po tom ako sa angažovali v kampani Janka Slotu ma dosť prekvapili...
lopata555 Zverejnené 21. Marec, 2012 Zverejnené 21. Marec, 2012 Ako ani ja som nepochopil to Šmajdu :D ... len asi zohral fakt že už veľký záujem z našej hudobnej scény o túto súťaž nie je
tomassi Zverejnené 29. Máj, 2012 Zverejnené 29. Máj, 2012 pripomenutie si EUROVÍZIE 2011(vraj sa pracuje na 2012)
game Zverejnené 11. Máj, 2014 Zverejnené 11. Máj, 2014 Eurovízia 2014 víťazom tohto ročníka televíznej piesňovej súťaže Eurovízia sa v noci zo soboty na nedeľu v dánskej Kodani stala fúzatá speváčka Conchita Wurst z Rakúska ... fúzatá žena bola travesty spevák Thomas Neuwirth. Jeho fúzatá speváčka spočiatku vyvolávala nesúhlasné reakcie v niektorých východoeurópskych štátoch, napísala agentúra AFP.Verejnosť v 37 hlasujúcich krajinách si ale podľa nej nakoniec získala nielen svojím výstredným výzorom, ale aj hudobným talentom. Wurst, ktorá súťažila s piesňou Rise Like a Phoenix, celkovo v súťaži získala 290 bodov. Druhé skončilo Holandsko s 238 bodmi a na treťom mieste favorizované Švédsko s 218 bodmi. http://koktail.pravda.sk/hviezdne-kauzy/clanok/317237-euroviziu-vyhrala-fuzata-spevacka-z-rakuska/
Sniper Zverejnené 11. Máj, 2014 Zverejnené 11. Máj, 2014 Toto už je moc. Nakoniec sa ešte v budúcnosti bude priam vyžadovať, aby speváčky boli fúzaté.
Hellé Zverejnené 12. Máj, 2014 Zverejnené 12. Máj, 2014 no Eurovizia sa nam pomaly ale isto meni na panoptikum priser..na kieho frasa ta sutaz este vlastne funguje?? kto normalny pocuva taketo bud strednopopovo rozjuchane odhovacky zamrznute v 80-tych rokoch 20. storocia alebo pateticke kraviny typu vitaznej piesne..keby to nespieval ten divny tvor s vulgarnym menom /v preklade vagina + klobasa/ :cotisisi: ani pes po tom nestekne a ked sa uz hraju na tie roznorode narody preco tam vsetci skriekaju anglicky??? :w00t: 1
Sniper Zverejnené 12. Máj, 2014 Zverejnené 12. Máj, 2014 Komentár Karola Lovaša: Conchita - obraz západnej civilizácie? Tento pôvodne muž, dnes žena s niekoľko týždňov neoholeným strniskom je obrazom dnešnej Európy, ale hlavne toho kam až môže zájsť človek pri presadzovaní „slobody“. Som si vedomý, že existujú ľudia, ktorí majú problémy s vlastnou identitou. Takíto potrebujú zaiste vnímajúce okolie, pripravené pochopiť a pomôcť. To ale neplatí o čudákoch, ktorých exhibicionizmus nepozná hranice. Ženu s bradou sme tu ešte nemali! Podľa speváckych výkonov sa zdá, že práve za ňu môže Conchita vďačiť svojmu víťazstvu. Kde sú časy, keď v Eurovízii vyhrala ABBA, či Céline Dion a hodnotil sa v prvom rade spev zúčastnených a nie to, kto z nich je väčším exotom? S tým môžem s plným vedomím a svedomím súhlasiť.
game Zverejnené 12. Máj, 2014 Zverejnené 12. Máj, 2014 Ženu s bradou sme tu ešte nemali! čoby nie. koncom predminulého storočia ako hlavnú atrakciu v cirkuse Barnum a Bailey. a začiatkom 21. storočia v eurovízii.
Vilma Flinstonova Zverejnené 15. Máj, 2014 Zverejnené 15. Máj, 2014 To teda čumím! Prvé, čo mi prišlo na um bolo - propagácia inakosti. Pomyselný bubon a "aha, ja som iná ako ostatné ženy, bola som chlap!"Veď doprajme im, nech sa presadia, AK SI TO VÝKONOM ZASLÚŽIA, nech už vyzerajú akokoľvek, len som si nie istá, či tu ozaj ide o to - ZASLÚŽIŤ SI VÝKONOM...
aljak63 Zverejnené 15. Máj, 2014 Autor Zverejnené 15. Máj, 2014 Neviem čo týmto chceli akože dokázať, ale celá to pretláčanie nejakej Conchity je úplne zvrátené. V tomto prípade to vôbec nebolo o nejakom skvelom speve alebo nebodaj kvalitnom songu. Keby je Eurovízia rozhlasová súťaž, tak s týmto rozhodne nemá šancu uspieť. Ale vizuálna extravagancia opäť raz zabodovala... Ale tak to je jedno, jej hviezda tak či tak čoskoro zhasne, ako u väčšiny víťazov Eurovízie. 1
game Zverejnené 24. Máj, 2015 Zverejnené 24. Máj, 2015 Eurovízia 2015 náhodou mi padol zrak na článok, že hurá, eurovízia č. 60 má tohtoročného víťaza ... Tento rok sa súťaže Eurovision Song Contest zúčastnilo 40 štátov, tento raz vrátane Austrálie, kde je táto európska súťaž veľmi populárna a vlaňajšie finále sledovalo až tri milióny divákov. Austrálsky spevák Guy Sebastian bol s piesňou Tonigt Again jedným z favoritov finále a skončil na piatom mieste.Súťaž Eurovízia sa koná každý rok a patrí k najsledovanejším televíznym prehliadkam populárnej hudby v Európe.http://kultura.pravda.sk/hudba/clanok/356105-eurovizia-2015-vitazstvo-pre-svedsko-ziskal-mans-zelmerlow/ bradatá Conchita minulý rok vybojovala usporiadateľstvo pre Rakúsko, Slovensko tam nikoho nemalo, Česi tam poslali ospalé duo Jandová - Noid, bez väčšieho efektu: vyhral Švéd Mans Zelmerlöw Švéd má aspoň obstojné video, obe pesničky dokonalá koncentrovaná nuda.
Ryan Giggs Zverejnené 24. Máj, 2015 Zverejnené 24. Máj, 2015 Vcera ci kedy isiel priamy prenos na CT.
game Zverejnené 25. Máj, 2015 Zverejnené 25. Máj, 2015 tu je zbytok, alebo aspoň časť ostatných, eurovízia zasa načančaná umelotina, a ani náhodou ani jediná skladba ničím iná,odrecitovaná a odstonaná nuda ...spojiť to všetko do jednej pesničky, okrem autorov by si to zrejme nikto ani nevšimol :nienie:https://www.youtube.com/results?search_query=eurovision+2015
D'Ady Zverejnené 26. Máj, 2015 Zverejnené 26. Máj, 2015 Tohtoročnú Eurovíziu poznačil aj škandál s hlasmi. Komisia z finálneho hlasovania vylúčila Čiernu Horu a Macedónsko. Výsledné hlasy sa totiž skladajú z hlasovania poroty a hlasovania divákov v pomere 50:50. Tieto dve krajiny však odovzdali body len z diváckych hlasov a tak ich komisia vylúčila. Síce EBU vo svojom oficiálnom stanovisku tvrdí, že poradie to neovplyvnilo, mnohí sú presvedčení o nečistej hre. Hlavným krikľúňom je Rusko, ktoré si myslí, že ich kandidátka mala vyhrať. A to bolo mottom tohtoročnej Eurovízie "Stavanie mostov" (Building Bridges), hoci napokon sa zdá, že súťaž ich skôr búra...http://zivot.cas.sk/clanok/20395/euroviziu-poznacil-skandal-s-hlasmi-naozaj-malo-vyhrat-svedsko
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz