Sniper Zverejnené 10. Február, 2011 Zverejnené 10. Február, 2011 Volition: "We'd Kill To Make FreeSpace 3" Našiel som zaujímavý článok, Jim Boone producent firmy Volition sa vyjadril, že tím Volition (minimálne jeho časť) by veľmi rada spravila pokračovanie tohto simulátora s názvom FreeSpace 3, ale sa obávajú, že či by bola predajnosť tejto hry na takej úrovni, že by sa oplatilo túto hru spraviť. Podľa článku vydanie FreeSpace 2 (r. 1999) prišlo v zlom čase, keď sa na trh prebíjali hry iného žánru, ktoré vyžadovali iný hardvér. Hoci hry FreeSpace majú veľkú základňu hráčov a fanúšikov, stále to asi nestačí. Zrejme bude potrebné bombardovať tím Volition emailami so žiadosťou o vytvorenie a vydanie FreeSpace 3! :byebye:
Tom Zverejnené 10. Február, 2011 Zverejnené 10. Február, 2011 Peticia za vytvorenie FS3 Tak ma napada ked problem je joystick nebolo by lepsie spravit hru pre PlayStation s verziou pre PC?
Sniper Zverejnené 10. Február, 2011 Autor Zverejnené 10. Február, 2011 To už je dobre stará petícia, aj ja som podpísal pred niekoľkými rokmi. Mňa skôr zaujíma, ktorým smerom by sa FS3 vybral. Súčasný FS2 Open je podľa mňa adekvátnou náhradou. A ak by išlo len o story po Capelle, tak alternatívnych kampaní sa dá vytvoriť hafo aj bez Volition.
Tom Zverejnené 11. Február, 2011 Zverejnené 11. Február, 2011 Mozno by stacila kampan od Volition nejaka oficialna len nech vieme ako to skonci. Takto to je vela kampani s inym pokracovanim.
bad_guy Zverejnené 13. Február, 2011 Zverejnené 13. Február, 2011 len nech to nikdy neskonci :blink: keby nahodou vyslo pokracovanie tak dufam, ze to bude podobne ako FS2 aspon co sa tyka pribehu.
Tom Zverejnené 14. Február, 2011 Zverejnené 14. Február, 2011 zase bojovat so shivanmy? ja by som bol za nejaky dalsi druh. A spojenie so SOL. Niaku zasadnu zmenu
Sniper Zverejnené 14. Február, 2011 Autor Zverejnené 14. Február, 2011 Vo FSU budú Raiders (ak sa k tomu vôbec niekedy dopracujem).
Jovzin Zverejnené 15. Február, 2011 Zverejnené 15. Február, 2011 A co tak Anceints sa zrazu objavia? Ja by som bral pribeh nieco typu post-capela + znovuobjavenie Ancients + nejaka vnutorna vojna medzi Vasudanmi a Teranmi kvoli krize z druhej invazie Shivanov... Dost zaujimave by to mohlo byt...
Sniper Zverejnené 15. Február, 2011 Autor Zverejnené 15. Február, 2011 Vo FSU budú Ancients (ak sa k tomu vôbec niekedy dopracujem).
Tom Zverejnené 15. Február, 2011 Zverejnené 15. Február, 2011 A co tak Anceints sa zrazu objavia? Ja by som bral pribeh nieco typu post-capela + znovuobjavenie Ancients + nejaka vnutorna vojna medzi Vasudanmi a Teranmi kvoli krize z druhej invazie Shivanov... Dost zaujimave by to mohlo byt... Vnutorna vojna ako HOL a NTF ci komplet rozpad aliancie a vojna ako pred 2335. Ak HOL tak ok ale rozpad aliancie by sa mi nepacil. Celkom by sa mi pacilo mat niaku vacsiu lod nejaky kriznik alebo tak ovladat beamy
Sniper Zverejnené 16. Február, 2011 Autor Zverejnené 16. Február, 2011 HoL boli zničení v operácii Templar (multiplayerová kampaň v FS2), a NTF bola porazená pri Knossose. Jedine ak by Bosch čosi zorganizoval so Shivanmi, ale to si nemyslím. Vnutorna vojna ako HOL a NTF Niečo podobné chcem dať do FSU, story vlastne viac menej už mám načrtnutý. Celkom by sa mi pacilo mat niaku vacsiu lod nejaky kriznik alebo tak ovladat beamy Odin alebo Het-ka? :)
bad_guy Zverejnené 16. Február, 2011 Zverejnené 16. Február, 2011 zacat by sa to mohlo napriklad aj takto:vo vojne medzi vasudanmi a terrnami po zniceni cappely by sa nahodou nasla jedna lod niekde uplne na kraji systemu pochadzajuca zo Sol. Samozrejme,ze nikto by nevedel ako sa tam dostala a kam zmizla posadka... na tej lodi by sa nasla uplne ina technologia a nejake zaznamy, ze shivani sa predsa len dostali na zem ...a tam by koncili zaznamy :)
Tom Zverejnené 19. Február, 2011 Zverejnené 19. Február, 2011 HoL boli zničení v operácii Templar (multiplayerová kampaň v FS2), a NTF bola porazená pri Knossose. Jedine ak by Bosch čosi zorganizoval so Shivanmi, ale to si nemyslím. Viem. Myslel som ze ci vojna proti povstalcom stylu NTF vs GTVA alebo vojna ako GTA vs. PVA
Sniper Zverejnené 20. Február, 2011 Autor Zverejnené 20. Február, 2011 Ja by som to skôr videl v takej rovine ako NTF vs. HoL (čo asi plánujem pre FSU :))
Tom Zverejnené 20. Február, 2011 Zverejnené 20. Február, 2011 a GTVA bude divak? Ci zasiahne nejako? kedy planujes dokoncenie?
Sniper Zverejnené 13. Marec, 2011 Autor Zverejnené 13. Marec, 2011 Ťažko povedať, FSU má poslednú prioritu prakticky vo všetkom. Najprv treba dôležitejšie veci a až potom hry. Zatiaľ je len všetko na úrovni teórie a story. V story to vyzerá na lokálnu vojnu medzi NTF a HoL, GTVA bude v neutrálnej pozícii voči NTF a nepriateľskej voči HoL. Je možné, že časť NTF bude spolupracovať s GTVA proti Shivanom, ale bez vedomia NTF. Všetko podstatné je a bude na tejto stránke alebo v kategórii o FSU.
wojta Zverejnené 21. Apríl, 2011 Zverejnené 21. Apríl, 2011 No doufám, že FS3 taky jednoho dne bude. :hufi: Sakra na tohle forum, už jsem dlouho nezavítal :)
Sniper Zverejnené 21. Apríl, 2011 Autor Zverejnené 21. Apríl, 2011 No veru hanbi sa :hufi: Ja som zvedavý na FS3, ak bude, aký rozdiel bude medzi ním a FS2_Open.
Odporúčané príspevky