Skočiť na obsah

Návrat do rokov 90-tych?

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 7
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

2

• Sniper

1

• game

1

• tiborco

1

Zverejnené

Packa nezabudol pri tejto prilezitosti prehlasit, ze "Za mňa sa nestrieľali ani vagabundi, nie to ešte potentáti". Celkom pravdou to nebude, ale rovnako to moze byt aj dokazom, ze policia nekonala tak, ako by mala a podsvetie sa citilo bezpecne.

Po prvom prichode Spisiaka sa udialo to, ze podsvetie, ktore zacalo byt znepokojovane, sa uchylovalo k agresivnejsiemu spravaniu. Pri Spisiakovom druhom prichode, sa ocakavalo daco podobne, lebo bolo velmi pravdepodobne, ze pouzije rovnaku taktiku. Mozno aj Valkova vrazda je toho dosledkom.

Alebo je dovod jednoduchsi, Valko vela vedel a ludia, ktori boli doteraz "zabetonovani" a beztrestni, sa zacali citit ohrozeni.

Myslim, ze pri tejto udalosti to este neskoncilo.

• Pridať bod 2
Zverejnené

Spisiak pri nastupe do funkcie povedal ze ked sa v tom hnoji zacne vrtat tak sa taketo veci zacnu diat.

Ze sa mafia bude citit ohrozna a takto sa bude prejavovat. Myslela som ze si budu ublizovat navzajom.

Je to sila :-(((((((

Valko partil medzi najlepsich.

Packa.... to sa ani neda komentovat, dviha sa mi s takych ludi zaludok. Tiez si myslim ze nekonali a Sered je toho dokazom. Prave vcera Spisiak ohlasil ze idu do Serede na kontrolu.

Pekny clanok od Luby Lesnej

Zverejnené

Ak to bol ojedinelý incident tak by som z toho vedu nerobil. Ale ak by podobné osoby začali miznúť a po čase by sa našli na viacerých miestach, tak ako to býva dobrým zvykom v Rusku, tak potom by sa z toho dali vyvodiť nejaké závery.

Zverejnené

toto nie je dobre.

kedysi dávno som ho poznala osobne, aj jeho otca, ako podnikových právnikov.

reakcie

zhrozené, ale neveľmi optimistické, čo sa týka chytenia jeho vraha.

Zverejnené

Tak toto vobec nie je dobre,co sa deje na Slovensku...fakt, snad to nedopadne ako v 90-tych rokov...ale hadam nie

Zverejnené

J@J PLUS

Lampa: Ernest Valko

Štvrtok o 22:00

Hosťami budú: František Mikloško, Peter Zajac, Alojz Rakús, Fedor Gál a zahrajú Živé kvety.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov