Skočiť na obsah

Feromóny

Linkman

6 členovia hlasovali

1. 1. Používate parfémy s feromónmi?

• Áno
      0
    • Nie
      6

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Feromóny vraj sú bez pachu a pomáhajú nám zaľúbiť sa. Čo si myslíte môže feromónový parfém alebo sprej (je ich veľa v ponuke sexshopov) dopomôcť vo vzťahu medzi mužom a ženou?

Váše názory či skúsenosti?

• Odpovedí 21
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Linkman

5

• game

4

• Eiensama

4

• doll

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

2 parfemy z 3, ktore vlastnim, obsahuju pizmo, no ci sa to da technicky povazovat za feromon, ti nepoviem. podstata je, ze sa pacia mne aj zenskym :cem:

Zverejnené

obsahuju pizmo, no ci sa to da technicky povazovat za feromon, ti nepoviem.

Asi hej.

Linkman niekedy stačí sa aj osprchovať ! ! !

Zverejnené

linkman ma asi problem :cem:

"neverim" na feromony...verim na charizmu, urcite caro...priznajme si, ten uplne prvotny zaujem je hlavne o fyzicne

Zverejnené

tu sa asi pridám skôr na stranu doll ... hoci nie celkom s fyzičnom / aj keď fyzická príťažlivosť je podstatná, ale ktorá ? svaly, alebo pôsobia feromóny ? /, feromóny pracujú trochu ináč :)

z niekoľkých dôvodov ... pižmo ako také môže na niekoho pôsobiť príťažlivo, na niekoho nie ...

pižmo nie je vlastne feromón, len štruktúrou podobný feromónom, je to veľmi silne páchnuca látka a slúži na značkovanie územia, ako u x iných zvierat podobné zlúčeniny, moč, či čokoľvek, čím si značkujú územie, získavaajú partnera na párenie, alebo vyvolávajú strach ... keby nám voňal psí moč, tak ho používame do parfémov, zrejme : )

je pravda, že sa pižmu prisudzujú afrodiziakálne účinky ... mimochodom, pižmo bolo pôvodne stabilizátor vône v parfémoch ... : )

aj keď tak pôsobí, nepôsobí tak na každého, a nie je to ľudský feromón :cem:

ľudské feromóny boli zatiaľ objavené dva :

androstenone a androstedione, ten prvý je aj v ženách aj mužoch, ten druhý výlučne v pote a moči mužov.

feromóny necítime ako klasické vône, feromóny registrujú zrejme na okraji nosa sa nachádzajúce malinké trubičky, jacobsonove telieska, a feromóny sa vylučujú bez možnosti ovplyvniť ich ... to je dosť podstatné : )

verím, že niekto má s feromónovým parfémom s pižmom úspech, ale funguje zrejme na trochu inom princípe, než ľuďmi vylučované feromóny

pardon za vedu, ale pripadá mi to, že keď si niekto uloví partnera na pižmo, tak musí pižmo používať furt, aby vzájomná príťažlivosť nevyprchala :)

lenže zrejme to funguje, viera je veľká vec, a príťažlivosť či nechuť k istým vôňam tu zrejme na strane druhého pohlavia hrá veľkú úlohu : ) hm ? : )

Zverejnené

Doll, na feromony verit nemusis, im je to jedno, proste ich mas. Telo kazdeho cloveka vylucuje feromony, ktore su prenho typicke, cize to "fyzicne", v co veris, su vlastne tie feromony. Spominam si na svoju sesternicu, ktora si zatial veru nasla chlapov doslova hnusnych, a nikto veru nevedel, co na nich vidi. A ani povahove vlastnosti nemali nejake super - v podstate bol jeden horsi od druheho... Ale nic na nich vidiet nemusela, ona to proste citila - a to doslova. Ich feromony mali proste to, co ju pritiahlo a basta. To vsetko je zalozene na olfaktorike, cize na osobitej voni cloveka, ktora sa zaraduje medzi neverbalnu komunikaciu a rec tela. Matka mi raz ukazovala jedneho chlapa... Pekny nebol, suknickar velky znamy, povahou pekny chmulo, ale bab mal hojne a to vzdy. Sarmantny? Ano, ale hlavne mal tie spravne feromony. Potom stacil usmev sem, usmev tam, par sladkych reci, a sexu mal tolko, kolko mu len srdce racilo.

Cize... ano, feromony znacne partnerom pomahaju a to bez ich vedomia, kedze feromony telo registruje podvedome. : )

Zverejnené

a myslíte, že tie parfémy čo obsahujú feromóny vždy musia trafiť práve tu pravú podvedomú vôňu pre toho danného muža ?

Axel - ja sa sprchujem pravidelne studenou vodou v lete , teplou v zime :cem:

Zverejnené

Nemusia. Nie je to vec nahody? Mozno trafia, mozno nie. Ucinok je pominutelny.

Zverejnené

Lebo sa mi zdajú byť moc drahé na to aby človek s nimi skúšal či náhodou trafia či nie, ale podľa mňa teoreticky to na nejakú môže zapôsobiť na druhú nie... ale tu sme zas ako u bez feromonovych parfumoch

dokonca som videl nieco ako feromony drops - kvapky do jedla, čo si myslitie o tomto?

Zverejnené

linkman,

dokonca umelé vône môžu aj odstrašovať, nielen priťahovať, a prirodzené feromóny a prirodzený pach tela sa môžu pobiť s umelými synetetickými feromónmi, teda s pižmom a vôňami vôbec ...

pižmo sa dnes vyrába už len synteticky, a ani rovnaký parfém nevonia rovnako na dvoch ľuďoch, a v tej fľaštičke nie sú ľudské feromóny, len syntetické pižmo.

možno, keď to chceš vyskúšať, nájdi niekoho, kto to má, a daj trochu na seba, a vrhni sa medzi ženy ...

feromónový drops ... skutočne by si sa na to dal ? život nie je americká komédia ... to už radšej babku korenárku a nápoj lásky ... : )

Zverejnené

aha, takze ked vidim cez vyklad nejakeho potencionalneho partnera, a zrazu si poviem..hmm, celkom fesi, ten by stal za nejake to zoznamenie..tak za to mozu feromony, ano? :D

ja nic, ja nevravim ze feromony nas neovplyvnuju, len vravim, ze su to nie zrovna ony, ktore ovplyvnuju, do koho sa zahladim a podobne ... aspon u mna nie :D

Zverejnené

No ja som raz celkom nedobrovolne taku vonavku s feromonmi vyskusala. Teta predavacka mi ju uplnou nahodou strekla najprv do oci a potom na mna. Zo srandy som sa vrhla medzi ludi... a nic. Haha. Holt, nikomu ten umely feromon nesmakoval :D

Zverejnené

Ta ale podľa mňa to neošiali ľudí len tak , že vyjdeš na ulicu a oni sa na teba vrhnú, podľa mňa musíš byť bližšie k tej osobe, objať ju a tak ... asi teda myslím :D

Zverejnené

podľa mňa musíš byť bližšie k tej osobe, objať ju a tak ... asi teda myslím :D

ano, a potom na mna zavolaju policiu a cvokara :D

Zverejnené

JJ, ako medzinarodny den objati ci take nieco... Ja nic, ja nic, ja len feromony skusam, co? :D A inak, Linkman, tiez si to nemusel brat UPLNE vazne, ved som si viditelne z tych feromonovych vonaviek utahovala utahovala... Feromony, to su fakt, ale tie vonavky... No nie, to by som uz len so srandy vyskusala, ale nie vazne.

Zverejnené

ten prípad cez sklo výkladu je fyzická príťažlivosť, / ešte pred tým, než nás zoberie polícia : ) /

máme svoj etalón krásy, či príťažlivosti, či to nazvime trebárs svoj typ, na ktorý sa zahľadíme viac, než na iný typ, pekne stavaného človeka, príjemnú tvár, to nie je nič nové, samozrejme ... pozriem, patrične odpadnem, a idem ďalej, zvyčajne, človek nemôže dosť dobre osloviť každého svojho typa : )

keď nastane ten prípad, že sa predsa len zídeme, buď feromóny zaúčinkujú, alebo nie ...

zrazu je ešte viac príťažlivý, alebo akosi stratil svoje čaro ...

alebo natrafím na človeka, na ktorého som nepozrela dvakrát, ale v jeho blízkosti som sa začala správať ako puberťáčka pohrávajúca sa s vlasmi a správajúca sa ako dokonalý idiot ... to sa hrali feromóny

myslím, že takmer všetci sme zažili všetky tieto situácie, ja ano, nie je to ľahké priznať, alebo nie všetko je ľahké priznať, najmä keď sa človek správa ako pablb, že jo :D

ale takto fungujeme prirodzene ...

pižmo na človeku buď vonia, alebo odpudzuje, keď odpudzuje, smola, keď vonia, je dočasné ... hm ?

naposledy som pred nejakým mesiacom patrične odpadla úplne nečakane, pri pohľade na jedného človeka na fotke ... náhodou som s ním hovorila aj telefonicky, obyčajný hlas, príjemný človek, nič viac ... ale neskutočne príťažlivý na obrázku ... očarenie trvalo asi dva dni : )

• Pred 4 rokmi...
Zverejnené

Prepáčte, nechcem spamovať ani strašiť, ale len čo otvorím centrum.sk tak jehneď pod prihlásením do emailu reklama.

Keď zadám zlé heslo, vedľa sa zobrazí zase ďalšia reklama. Ak prejdem na Azet, aj tam je tát istá reklama. Tá reklama ma sleduje. Láka na nejaké ampulky s feromónmi. 

Tak ja zvedavý, som bez ženy, tak že kliknem a tam príbehy mladíkov, čo to vyskúšali a zbalili aby. Nejaký prípravok drahý, o ktorom slovenské úrady nič nevedia. Potom hľadám, či nie je zdraviu škodlivý a nájdem toto: http://zaujimavosti.net/problemove/pozor-na-fejk-kampane-lakajuce-na-feromony-balenie-zien/

Chcem teda varovať, neustále je na internete nejaká reklama na tieto feromóny. Neverte tomu. Tie obrázky sú pokradnuté z webu, vymyslené identity mladíkov, aj tie komentáre majú strašnú slovenčinu. Dávajte si pozor a neobjednávajte nič z takýchto stránok. Hlavne keď vidíte že eshop nezobrazuje reklamačný poriadok tak ruky preč.

Tento podvodový shop nezobrazuje ani adresu prevádzkovateľa. Ak by som objednal, ani neviem čo sa stane s mojimi peniazmi. Horšie, že to nejde hned vypnúť, lebo vás nútia do kúpy. 

Takto vyzerajú tie podvodné reklamy 

reklamy-feromony-podvod.jpg

Zverejnené

:) neviem si celkom dobre predstaviť, že by sa okrem hry, pokusu na partnerovi, či akokoľvek patologickej osobnosti niekto vážne zahrával s feromónmi ako takými, ale možno sa mýlim ...

alebo možno ani nie, o čom vcelku svedčí aj tu hore anketa / v ktorej môže zahlasovať ktokoľvek, kto ešte nehlasoval / ... a jej výsledky :)

feromóny majú svoju funkciu, bezpochyby, ale sú aj bezpochyby preceňované, nie je to zázračný gombík, ktorý sa na požiadanie stlačí a funguje ...

ale tým nehovorím nič nové : )

reklama na takéto záležitosti ... a na celú kopu podobných alternatívnych metód na "vyliečenie" akýchkoľvek ľudských trablov je plný net .. stačí zadať svoj problém, stopro už niekto na to vymyslel "alternatívu" za dobre drahý peniaz, a zúfajúci ľudia strašne ľahko naletia, hľadajú liek na svoj problém ...

vyťahovanie peňazí. feromóny buď fungujú prirodzene, alebo to vzal čert ... :)

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Ja používam iné triky a feromóny mi k tomu niesú zapotreby. :party: :party:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov