Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Pre mna je to nepochopitelny clovek.Sulik je asi 100 krat spravnejsi clovek na mieste sefa narodnej rady ako ona premierkou. Resp. ake by mal mat predpoklady taky premier krajiny. Ked sa na nu "pozriem" tak si myslim, ze tam moze byt hocikto.

Vcera mala tlacovku, kde odpovedala na otazku znizenia(zjednotenia) pausalnych vydavkov. Nechapal som tu jej argumentaciu.Zacala tym, ze 80% zivnostnikov co pausalne vydavky vyuzivaju platia odvody z minimalnej mzdy. To je isto fakt. Pri najlepsej voli nebude zivnostnik mat VZ na hornej hranici 2978 eur. Nejde to 50000/12/2 je vzdy len 2083 eur. Clovek vyuzivaju ci pausalne vydavky ich vyuziva preto lebo sa mu to oplati,ale taky priklad

ma prijem 20000 - pasalne vydavky(60%) 12000 - odvody 1692= zaklad dane 6380 a to podelite 24 tak vyjde 265 eur, ano samozrejme je to nizsie ako minimalny VZ 319 eur. Dalej uviedla, ze taky zivnostnik vlastne nema z coho zit, ze sa to neda. to odkial vie? to jej poradila ta KDH europoslankyna co si chcela na mesiac vyskusat vyzit zo 6000 Sk,ci zajac co tvrdil kto nezarobi na minimalnu mzdu nech ide robit na urad prace? Klampiar na streche co za rok vyrobi 20 000 eur z toho kludne vyzije. Inak taky prijem nevyrobim ani ja. A dokonca sama Radicova vie aka je situacia v PO kraji ze tam 80% ludi(domacnosti) maju prijem do 500 eur. To vie, sam som ju to pocul niekolko krat povedat.

samozrejme rozhodnutie zjednotenia vydavkov na 40% je spravne. Lebo toho klampiara na streche opasok, monterky, kladivo a klieste nestoja 12000 eur.

Na zaver by som dal otazku, to ked tomu klampiarovi zvysia zaklad pre dan ci odvody, teda zaplati ich viac, uz z toho vyzije?

Druha vec co nechapem

Premiérka naznačila, že dôchodcovia budú môcť pracovať ďalej na dohodu.

„Privyrobenie si iným spôsobom, tomu nedávame prekážku. My hovoríme o zamestnaneckých pomeroch," konštatovala.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5540469/penzisti-maju-ucit-na-dohodu.html#ixzz0z12vt3Iz

Opatrenie je to dobre, som za,priklad poberanie predcasneho dochodku a sucasne nadalej zamestnanie este dajme k tomu v statnej sfere povazujem za tiez nieco nepochopitelne.

Ale to je opatrenie naco? Na znizenie deficitu? Zvysenie prijmov, znizenie vydavkov ci znizenia nezamestnanosti, ked sama navrhuje riesenie ako to obist? Resp. co jej uz nevadi.

To jej vajatanie, raz ano, raz nie, tie jej argumenty preco ano a nie to naozaj stoji za zalozenie temy. spravodliva DPH, sa nedotkne obycajnych ludi, ano iste 180 milionov eur si obchodnici ako nic odtrhnu od huby.

Zverejnené

to ze zvysenie dph sa ludi dotkne minimalne (alebo to "nepocitime") si nevymyslela ona ale odbornici

Pri plnom zohľadnení zvýšenia DPH o 1 percento do ceny tovaru alebo služby sa to na jeho cene prejaví rastom o cca 0,8 percenta," uvádza Lenko s tým, že skutočné zvýšenie môže byť rôzne z dôvodu existencie konkurenčného prostredia či druhu tovaru.

V prostredí stále krehkého spotrebiteľského dopytu a ostrého konkurenčného boja o zákazníka možno podľa analytika Volksbank Slovensko Vladimíra Vaňa oprávnene pochybovať o tom, že by firmy mohli preniesť zvýšenie DPH o jeden percentuálny bod do konečných spotrebiteľských cien.

"V súčasnom prostredí by takéto správanie malopredajcov mohlo ohroziť ich trhové podiely," upozorňuje Vaňo a dodáva, že zákazníci by smerovali ku konkurencii, ktorá dokáže zvýšenie nepriamych daní absorbovať na úkor svojej marže, či zvýšením produktivity alebo optimalizáciou režijných nákladov.

Čítajte viac: http://ekonomika.sme.sk/c/5537588/analytici-zvysenie-dph-by-ludia-nemali-pocitit.html#ixzz0z9pjeq9e

Zverejnené

Bezny stastny clovek Tom,myslis ze sa ta dane nedotknu? Ozaj veris ze to zaplati obchodnik?

Obchodnik je kto? Je to bezny clovek, alebo je to niekto co ma peniaze z marsu?

Proste ide o sumu cca cez 200 milionov eur ked by to ozaj nemali platit bezni ludia zakapu obchodnici.

Tema je o Radicovej, viac menej som povedal co si o nej myslim. Jej problem je ze nevie mysliet. Proste je duta a moze mat titul aky chce. Druha vec tie veci co zvasta nema zo svojej hlavy ako expremier Fico. Co je horsie.

Dam priklad.

http://ekonomika.sme.sk/c/5543011/mihal-niektori-ucitelia-budu-moct-popri-dochodku-pracovat.html

Myslel som si ze Mihal ma trosku po hromade, iste nema.Predchadzajuci clanok o tom vypoveda.

Problem v skolstve je nizky plat. Kto si mysli nieco ine a mi to vyargumentuje... neda sa.

Ok skusim svoju logiku vcom je problem, mam vela dochodcov zamestnanych teda mi chybaju mladi ucitelia. On ich(takto nie Mihal ale minister skolstva) a takto ja este nekritizujem sdka ten je tam kratko ale ak nespravi kroky aby to vylepsil - to je horsie ako romsky prpoblem.

Ze nie? Ja som sa statistike dostal len tento tyzden. Myslite si ze je normalne mat 10% zamestnancov dochodcov? Pred chvilou mi kamarat povedal, ze jeho matka fyzikarka- dochodkina bude ucit na dohodu. Teda je mimo 10%, ona uci naozaj ze nema kto, ona na skrateny uvazok, ale nema ani ziadnu dovlolenku, ju uz nepotrebuje. Ma sancu v jej konkurencii sa zamestnat mlady ucitel? Ja verim ze ano(nemyslim ze by bola betonovana riaditelom),ale ziaden normalny mlady nepride ucit za tie peniaze.

Takto aby som nevyplakaval co je zle a bude horsie. Na prstoch som si spocital co stoji v hrubom plate pridat ucitelom(nevidim iny problem) po 100 euro mesacne. Rocne to stat stoji 140 milionov. Ja by som tie platy zrovnal. Teda viac pridal novicom a menej starsim. A ma sa to snad sancu zvratit. Tie vydavky navysenie su jedna 100 tisina celkovych vydavkov. Je to menej ako jedno 1% DPH. Ma to zmysel. Tie peniaze by som hladal v poslancoch ako byvala ministerka, tajomnicka a detto 100vky dalsich ludi v zlatych padakoch, ale hlavne co slubovala byvaly opozicnici prestat kradnut. Ja osobne ak to nezmenia, nemam ziaden dovod ich volit.

Tento stat je nahlavu 5 so SEPS vyplati 500 tisic a milionu deti zvysi rodinne pridavky o 2 centy - teda ho to stoji 240 tisic o polovicu menej. Ministerka a jej tajomnicka chceli zarobit lem 140 tisic.

Tema je o Radicovej, inak ta moja poznamka,resp. jej vystup bol na tlacovke s Miklosom bolo to tusim pondelok ci utorok a odpovedala tu kreparinu na otazku novinara. Predtym citala tych 40 bodov ministrov jej domacej ulohy. Bolo to utorok, lebo ma velmi zaujala ako vie citat ci si pamatat vyznamne veci co uz media mali v pondelok. Teda archiv Ta3 z utorka.

Zverejnené

Este ma napadlo subeh dochodku a prijmy od statu, resp dochodok.

Ja by som dochodcom co su v parlamente hned zrusil dochodok. Na mihalov mieste bysom hned zrusil dochodok a este zobral majetky ludom v dozornych radach ci konateloch ci inych zodpovednych ludoch za firmy co neplatili za zamestnancov odvody.

Priklad viem o cloveku zivnostnikovi co niekolko rokov neplatil odvody za zamestnancov a 10 rokov mozno este teraz mu to strhavaju z dochodku. Dnes ma s.r.o. a plati vsetky zavazky a vsetkym.

Zverejnené

Najcudesnejsie v tomto state mi pride.

Firma dostane kontrolu a kazdy vydavok jej preberie skontroluje, lebo ma pocit ze jej patri 19% z prijmu, teda co najde o to si stat zvysi prijem.

Ja aj rozmyslam ako to obist, ci najst riesenie ale najlepsie priklady vidim v statnej sprave. Logo za 2 miliony? Konzultacie expertov- teda minesterku a jej tajomnicku? Teda mna obracaju za nejaky datum , ci ine srandy aby som zaplatil viac a im je jedno co z mojich nakradnutych peniazov oni robia? Keby nieco robili ale ze kradnu? Odstupne, prikazne zmlyvy ci ine ved z toho ani odvody neplatia.

Hnus.

Zverejnené

pani premiérka,

a teraz buďte múdra. Keď ste pred pár dňami tárali, že ktoréhokoľvek dôchodcu, či už učiteľ a alebo lekára, môžete kedykoľvek nahradiť mladými nezamestnanými. Za takéto nezodpovedné výroky, šírenie poplľašných správ, zavádzanie verejnosti, štvavú kampaň proti dôchodcom by ste si zaslúžili aby bolo podané na Vás trestné oznámenie. Tým, že ste nespôsobilá vykonávať funkciu premiérky, každým dňom uvádzate štát do zmätkov a spôsobujete mu škody. Ešte skôr ako Sulíka by mali odvolať Vás. A minister práce Mihál nestojí ani za reč. Je presne taký istý zmätkár ako Vy. Sľubovali ste nám novú kultúru vládnutia - kde tá kultúra je. Klamali ste pred volbami, klamete aj teraz.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/diskusie/1730135/1/14309065/Mihal-dochodcom-dovoli-ucit.html#14309065#ixzz0zB7st3fo

Je to nazor mozno volica Smeru, ale zial je pravdivy a s casti aj moj. S velkej casti o tom o com je tato tema.

Mal som tu povodne napisane nieco viac ale uz mi to vypadlo. Dam link,takze by ste to mohli pochopit.

http://ekonomika.sme.sk/c/5543011/mihal-niektori-ucitelia-budu-moct-popri-dochodku-pracovat.html

Vlastne toto riesenie, je len na ukor starsich -dochodcovkych ucitelov a viac menej mozme byt stastni kym su,lebo ked zomru(ci skoncia) tak je katastrofa. Problem - maly plat = ziaden mlady ucitel(490 eur nepokraje naklady ani u mna a zrejme maju lepsie altrnativy) a maly plat maly dochodok. Tento problem ak sa nebude riesit vypukne skor ako cygansky. Poriadok si mozno schopny clovek za spoluprace dokaze udrzat, ale vyucovanie deti asi tazko.

Zverejnené

pani premiérka sa dnes ospravedlnila rakúsku :

Radičová vo Viedni: Prepáčte, že sme s vami nediskutovali o Mochovciach

Premiérka Iveta Radičová sa počas dnešného stretnutia s rakúskym kancelárom Wernerom Faymannom vo Viedni ospravedlnila za májové jednostranné rozhodnutie slovenskej vlády v otázke dostavby 3. a 4. bloku jadrovej elektrárne v Mochovciach.

http://www.sme.sk/c/5545675/radicova-vo-viedni-prepacte-ze-sme-s-vami-nediskutovali-o-mochovciach.html

ospravedlnila sa za to, že slovensko nedodržalo dohodu o zapojení zmiešanej 20-člennej komisie.

dobre, ale rakúske námietky už roky mierne popudzujú, a niektoré námietky sú nielen mierne paranoidné

bolo ospravedlnenie za rozhodnutie predchádzajúcej vlády na mieste alebo za to, že vôbec staviame svoje elektrárne ?

"Zaviazala som sa, že každé rozhodnutie vlády bude cez danú komisiu preddiskutované a rakúska vláda bude informovaná o každom rozhodnutí priamo vládou Slovenskej republiky," informovala Radičová.

Zverejnené

Asi trosku offtopic, ale celkom by ma zaujimalo, kde su rakuske protesty a rakusky aktivisti teraz, ked Nemecko planuje predlzit zivotnost svojich jadrovych elektrarni? :(

• Pridať bod 3
Zverejnené

"Moje stanovisko je jednoznačné, považujem to za konflikt záujmov. Očakávam riešenia a návrhy od predsedov politických strán, majú na to ešte do pondelka určený čas. Pokiaľ tak neurobia, budem informovať o svojom rozhodnutí Koaličnú radu," povedala dnes Radičová novinárom počas zasadnutia Vojenského výboru NATO vo Vysokých Tatrách. Najbližšie stretnutie koaličných lídrov by sa malo uskutočniť v utorok (21.9.).

http://hnonline.sk/slovensko/c1-46485540-radicova-zakazky-pre-hayekovcov-su-konfliktom-zaujmov

No som velmi zvedavy ako z toho vykluckuju. Videl som Ficovu reakciu k problemu.

Mna ak sa ma priznat viac zaujala ina zakazka hayekovcov. 1,4 miliona eur. nech je tam 20% zisk pre spolocnikov, zostava 1,12 milionov nakladov na 22 zamestnancov, ktori odrobili cca 10 000 hodin. 1,12 miliona / 22 = 51 000 eur na jedneho zamestnanca. Pracovny cas cloveka za rok je cca 2000 hodin. Vychadza mi, ze odrobili priemere necele 3 mesiace. Na hodinu vychadza cez 100 eur(presnejsie 1,12/0,01=112). Niekde som cital aj dosiahnute vzdelanie, ale nech su ozaj vsetci experti a v priemere maju 2.nasobny plat v hospodarstve tak to pripada na jedneho 12 eur. Este stale maju k dobru 100? Samozrejme mali aj ine naklady cestovne, kancelarsky papier a atrament,mobil(priame naklady).

Som zvedavy na ako to dopadne, ale zatial ma v tomto mojom prispevku Radicova navrch. Suhlasim s nou aj s Ficom. Je mozne, ze ta citacia je z jej hlavy. A mozno nie.

Zverejnené

Hm, tyzden pomaly presiel a pani Radicova je brzdena ci brzda?

Podla mna je problem Radicova.

Ale pre koho? Kto ju na tuto kauzu naviedol? Kto chce aby sa znemoznila? Kto dava prikazy aby sa to zivilo v Sme? Fico uz minuly piatok vedel(predpokladal) ako to dopadne. Bugar so Sulikom zrejme tiez.

Radicova uz minuly piatok bola rozhodnuta, chcela nech to riesia koalicne strany, ak nie poriesi to pondelok, utorok. S cim ma problem? Kto a co ju brzdi?

Dosial som si myslel ze Radicova ma dobre vztahy s SaS aj Bugarom. Komu vadia?

Podla mna bude najblizsie odstavena hovorkyna vlady Radicova. Uz sa vyhyba aj mediam. Som zvedavy co bude robit,ked sa spusti kampan proti nej.

Mozno je to len cela kauza ma za ulohy zakryt nieco ine. Mozno rozpocet, ale mi to nedava zmysel, lebo ho dosial presne neukazali a otom sa bude este mesiace hovorit a niekolko dalsich mesiacov si bude treba zvykat.

A k teme.

Mihal mal asi prvu tlacovku o rodinnych pridavkoch. hromy,blesky. Na druhy den pred mediami dostal poza usi od Radicovej. Vraj na tlacovke vyjadroval len svoje navrhy. metelica presla a od noveho roku(dnes som sa dozvedel) budeme mat cez 60 euro nizsi pridavok. Ved dobre, Radicova si spomenula ze pride o 600. Kto je silnejsi lobista? Ma silnejsiu poziciu? Radicova ci Mihal? Mihal ide za svojim, ten OB budeme mat do 4 rokov. inak treba povedat, on sa ktejto problematike aj pred volbami rovnako vyjadroval(mal blog). ja nesuhlasim, nemyslim si, ze je to dobre riesenie aj ma to postihne, ale nech. Ale dane odo mna vacsie nedostanu.

PS: Nieje to praca len Mihala,ked Tomanova to zavadzala,sialene erdzal aj sibnuty Brocka.

Zverejnené

niekto tu veľmi zjavne nemá rád radičovú :D

keď tak čítam reakcie kdekade, názory na situáciu sa dokonale rozchádzajú, ale dokonale. radičová práve trochu ako krotiteľ levov a žehlička a obeť zákulisných hier spolupartajníkov a spolukoaličných partnerov ... a som zvedavá, čo spraví, nie je to jednoduché

jeden z otrasného množstva názorov, ktorý ju náhodou neodsudzuje:

Je to ostuda. Držím palce pani Radičovej a je mi jej ľúto. Vďaka jej popularite medzi ľudmi sa pravica dotiahla do vlády a teraz, keď majú šancu urobiť pred ľudmi reparát a jasne sa odlíšiť od politiky Smeru, sú schopní vďaka svojej ješitnosti a netolerantnosti položiť vládu a jej zničiť kariéru.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/diskusie/1735862/19/14435960/SaS-pohrozila-odchodom-z-vlady.html#14435960#ixzz10O9aqCbQ

Zverejnené

Rad, nerad, to je jedno.Rozhovor s Palom Ruskom.

http://aktualne.centrum.sk/domov/politika/clanek.phtml?id=1211003

Ja si myslim, ze SaS to ustoji a idu po Radicovej.

Inak Radicova na premierku nema. Nema moc. Aj keby vymenila Dzurindu za predsedu SDKU by ju nemala. Nema ani dalsie predpoklady. Jej lapsusy z mojho pohladu zbieram v tejto teme.

Nieco z komentara Pravdy,inak podobnych nazorov som v mediach pocul viac.

Dovedené do krajnosti; keď Sulík povie, že končí, padá vláda a čakajú nás predčasné voľby. Keby chcela dať nejaké podobné ultimátum Radičová: "Buď ja, alebo on!" (Chren, Miškov...ktokoľvek), isté je len to, že padá Radičová. Koaličnú zmluvu za premiérkinu materskú stranu SDKÚ podpisoval jej predseda Mikuláš Dzurinda. Ten Dzurinda, ktorý bol tento týždeň služobne v zahraničí, ale ktorý si so sebou istotne tiež nosí svoj telefón.

http://nazory.pravda.sk/bez-koho-by-to-islo-a-bez-koho-nie-doi-/sk-nkom.asp?c=A100923_181257_sk-nkom_p12

Ved si len pozri Miklos zvysime dph, radicova vziadnom pripade, Miklos je to nazor premierky ale nesuhlasim, aky je vysledok, to iste Mihal a pridavky vyssie som spomenul a dalsich x pripadov. Jej nepomozu 14 poradcovia(moze si mysliet co chce, a o jej hlave si mozem tiez mysliet co chcem)ale jej hlavne chybaju poslanci.

Dzurinda mozno bol(1998) v podobnej situacii ale si to vyriesil(2000). Jeden zacal ako hovorca a druha skonci este nizsie - horsie?

Zverejnené

http://hnonline.sk/nazory/c1-46548790-radicova-caka-na-zetony

Ako novinar, napisal to krajsie ako ja. Ja som si do obeda myslel, ze chren nema inu moznost ako sam odist. Ale je podla mna dost pravdepodobne, ze to aj tak skonci. Nieco vyhandluju. Som zvedavy ako to dopadne. Ale tiez je zaujimave,ze radicova vynechava Svejnu. Zaujimalo by ma preco(jej zdvovodnenie)?

Zverejnené

Radicova ci cela koalicia sa popasoval s problemom Ficovsky, do autu. Viete co ma zaujilo po jej rozhodnuti uz nevidim ani komentar(a to noviny vychadzali), ale ani ziaden blog. Ani proti - do mrtvoly sa nekope, ani oslavne ci obhajovacie - ved co. prejde sa to len tak. NKU.

Zverejnené

čítala som vyjadrenia nejaké, blogy moc nie, ale politológovia ano ...

resumé je asi také ... radičová je postrádateľná, už je po voľbách.

podľa vox populi,

ktoré som čítala ako ankety v médiách, tuším aj na sme a na hn, pravde a neviem kde ešte, mali chren a spol. odstúpiť.

a na sme.sk je najnovšia ankteta :

Koho postoje v kauze hayekovci vám boli bližšie?

* Ivety Radičovej

56%

* Richarda Sulíka

7%

* neschvaľujem postoj ani jedného z nich

37%

2195 účastníkov

Čítajte viac: http://www.sme.sk/#ixzz10aGgZduS

a politológ, ktorý donedávna považoval SaS za stranu na jedno použitie, mierne mení názor na stranu samotnú, ale aj na sulíka :

Ako vidí politológ

Michal Horský

* Richarda Sulíka

Je to katastrofálny politik, pretože je nepredvídateľný a nečitateľný. Je to zmes nepolitickej politiky so straníckou politikou.

* Ivetu Radičovú

Aj na nej dosť cítiť nepolitickú politiku. Nemusí to ani vedieť, ale cítiť, že jej grify nie sú grifmi straníckej politiky, že je mimo strany. Ona je ten králik, ktorého Dzurinda vytiahol z klobúka, aby mal milión hlasov.

zdroj
Zverejnené

v tejto téme mi chýba už len niečo v zmysle:

Pani premiérka

to prasa,

čo pre Vás chováme,

chcel už Mišov Jožo zaklať,

ale nakoniec sa nám ho podarilo prehovoriť,

nech vyčká aspoň do Vianoc

takže to prasa, čo pre Vás chováme, ešte pre Vás chováme

minimálne do Vianoc

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Obycajni ludia sa odmietaju prizerat chaosu co tu vladne a dnes pisu list.

http://hnonline.sk/slovensko/c1-46836060-matovic-a-spol-pisu-radicovej-uz-nechcu-chaos

Radičová zrejme konala v strese, bez prípravy, nepremyslene. Dokazujú to tri fakty. Po prvé, návrh uznesenia vlády podala premiérka len ústne, bez podkladov. Dodnes nie je zverejnený. Po druhé, okamžitá likvidácia agentúry je právne a finančne nemožná. A po tretie, úder Ivete Radičovej vôbec nevyšiel. Obrátil sa proti SDKÚ. Za rozkrádanie fondov v rokoch 2006 - 2010 nie je politicky zodpovedný len Jahnátek, ale hlavne Mikloš. Jeho nominanti v roku 2005 fondy nastavili tak, aby ich ovládli figúry Dzurindovej vlády a súkromní akcionári.

Hra Ivety Radičovej na spravodlivú a tvrdú začína pôsobiť dosť chaoticky. Miestami až samovražedne... Šéfovia SaS už údajne rokovali so šéfmi SDKÚ - bez Radičovej - aby sa poradili, čo s tým budú robiť. Presnejšie: čo bude koalícia robiť so svojou "líderkou“.

O chaose aj Danis.

Zverejnené

Radičová si žiaľ podľa mňa potrebuje dokazovať, že ona je tou silnou premiérkou, ktorá má moc rozhodovať o tom, kto bude a nebude odvolaný a ktorá je dôležitá...čo je veľká škoda, bo takto zničí samu seba... potenciál má veľký, ale úplne inde, než sa snaží byť

Nemôže byť silným premiérom, ako bol Fico, nemá na to povahové vlastnosti a to je len dobre...len mám pocit, že si to sama neuvedomuje

• Pridať bod 1
Zverejnené

V com ma potencial? Ani Fico nebol silny premier, niekto ho drzal za gule.

Zverejnené

Tak s pani premierkou sa tajne ani verejne uz nechce stretnut( jej asistovat pri jej hre) ani expremier. Pani premierka ma jasnu predstavu ako by mal ten zakon vyzerat, tak len pero do ruky ci klavesnicu a tvorit.

Zverejnené

Radičová si žiaľ podľa mňa potrebuje dokazovať, že ona je tou silnou premiérkou, ktorá má moc rozhodovať o tom, kto bude a nebude odvolaný a ktorá je dôležitá...čo je veľká škoda, bo takto zničí samu seba... potenciál má veľký, ale úplne inde, než sa snaží byť

Nemôže byť silným premiérom, ako bol Fico, nemá na to povahové vlastnosti a to je len dobre...len mám pocit, že si to sama neuvedomuje

Pani Radicova je podla mna silnou premierkou a zena ktore dokaze zladnut "spolustolovnikov" aj ked to nebyva vzdy jednoduche. Ma potencial a vyuziva ho. Chyba je len v tom ze ten silny premier Fico nechal vydrancovanu statnu pokladnu. Jedine v com bol silny bolo klamstvo ktore pouziva ja nadalej. A ludia ho s otvorenymi ustami pocuvaju aj ked su dokazy o tom ako kradol a rozhadzoval. Z mne neznameho dovodu veria mu nadalej a nechcu vediet nic o tom ze najblizsie setrenie je jedina cesta aby sme sa z tej Ficobiedy dostali.

Ludom stacia reci a ciny asi ani necakaju. V tom bol Fico priamo expert. Bol aj nadalej je. Netusim co este treba urobit aby sa ludom rozsvietilo.

Zverejnené

V tejto teme aj kvoli tomu ze som ju zalozil ja si vazim kazdy nazor. Prve dve vety boli aj o Radicovej, ale zial nemozem suhlasit. Aka je slaba sa ukazuje skoro kazdy den(vlastne o tom su moje prispevky, a netesima to, ale je to objektivne). Aj ked dnes ci posledny mesiac je uz v ohrozeni a pre media uz povie sotva vetu.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov