game Zverejnené 13. August, 2010 Zverejnené 13. August, 2010 neviem, čo hovoríš ty ? :) jedna časť ezoteriky, pokračovanie 5 tibeťanov, šamanské cesty, otváranie tretieho oka, x dimenzií, spájanie s inými svetmi, šamanské cesty, chodenie po ohni a popálené nohy ... kúsok ezoteriky, len nie pre masy. ten text by potreboval nejaký preklad z češtiny do češtiny ... jednoduchšie by bolo asi takto : Merkaba Hviezdicový tetrahedrón pozostáva z dvoch vzájomne sa prelínajúcich tetrahedrónov, ktoré sa podobajú na trojrozmernú Dávidovu hviezdu: Dva prelínajúce sa tetrahedróny predstavujú mužskú a ženskú energiu v dokonalej rovnováhe. Tetrahedrón otočený nahor je mužský, tetrahedrón otočený nadol je ženský. A okolo všetkého, nielen okolo nášho tela, existuje takýto hviezdicový tetrahedrón. ... Nie je pravda, že “tetrahedrón otočený nahor je mužský, tetrahedrón otočený nadol je ženský”. Energia ako taká nemá “pohlavie”. Informácia išla zjavne cez hlavu “pohlavnej” bytosti. Niekedy musíme vysvetľovať veci vašimi vlastnými predstavami a slovami a potom dochádza k skresleniam. zdroj
Scarlet Zverejnené 14. August, 2010 Autor Zverejnené 14. August, 2010 Neviem co mam este dodat,ved v tom videu je to dost zrozumitelne:)A fantasticke /aj ked neviem do akej miery sa da pokladat za relevantne/
Eiensama Zverejnené 14. August, 2010 Zverejnené 14. August, 2010 Neviem co mam este dodat, Asi vam uslo, kolegyna, ze toto je diskusne forum, cize sa tu diskutuje. Teda bud to uslo, alebo damu diskusia nezaujima; v takom pripade navrhujem zalozit si blog a tam si hadzat linky bez komentarov/s minimalnym poctom slov a mozes mat takych blogov aj plnu p*del a nikoho to nebude zaujimat, pretoze to bude tvoje pieskovisko a ty jeho pan... Ale ak uz zalozis temu, tak sa ocakava, ze budes viest nejaku diskusiu, podelis sa o svoje nazory a pokusis sa ich obranit. Je zabavne pozorovat tvoj pristup: hodis link, odides a po vyzve k diskusii napises odpych typu "ved je tam vsetko, nemam co povedat"... Dakujem, ale myslim, ze googlovat tu vie kazdy z nas a ak maju clanky na nete predstavovat tvoje nazory, tak si sprav ten blog, napis si tam "ak chcete vediet, ake mam nazory, tak citajte" a potom zoznam stranok.
Scarlet Zverejnené 14. August, 2010 Autor Zverejnené 14. August, 2010 Aby sme si rozumeli,v tom videu je vsetko podstatne o merkabe uz napisane,len by som znova prepisala co sa tam hovorilo.Normalny clovek by si to najskor pozrel/pretoze ma zaujimaju teraz hlavne nazory ostatnych ucastnikov fora/napisal co si o tom mysli a diskusia sa mohla v poho rozbehnut..A po dva pol,ak chces len stekat a nemas nic k konstruktivne k teme ,uz mi sem prosim ta nechod:)Ved je nad slnko jasne,/asi kvoli debatkam v predchadzajucej teme/ze len obycajny despekt k mojej osobe,preto vyskakujes:)
Eiensama Zverejnené 14. August, 2010 Zverejnené 14. August, 2010 Ja som si to video pozrela, "komentare" precitala a zistila som, ze ty sa velmi nerada delis o nazor : ) Ak v tom nevidis nic konstruktivne, tak sa potom nepozeras. : )
Scarlet Zverejnené 14. August, 2010 Autor Zverejnené 14. August, 2010 Ja som si to video pozrela, "komentare" precitala a zistila som, ze ty sa velmi nerada delis o nazor : ) Ak v tom nevidis nic konstruktivne, tak sa potom nepozeras. : ) Takto,vela ludi,hlavne toto konkretne video,odsudzuju ako New Age debilinu".Aj ked priamo k tomuto smeru merkabu az tak nepriradujem,sympatizujem aj s New age,ale zase nie az tak aby som z toho zblbla/Ono to ma byt v podstate technika",ktoru poznali uz stari Inkovia.Inak okrem toho ze ezoterika je dost tazka tema,a tiez sa v nej nevelmi vyznam,niekde som zazrela len ten obrazec az potom som sa dopracovala co to vlastne je..no a vskratke to ma byt sposob ako sa spojit s kolektivnym vedomim/s bohom/nieco ako prepravny prostriedok do inych dimenzii,nez ta nasa obvykla cesta/ktory sa aktivuje nasou myslou,cez energie vesmiru" opustit fyzicno a tak povediac vzlietnut" a tym dostat moznost stat sa cimkolvek,lebo vsetko je jedno..clovek,skala,hviezda ..A este sa o merkaba casto prizvukuje ze je to vlastne nasa spomienka,tym cim sme boli nez sme sa dostali/pretransformovali sem na zem...Len cez vsetko,na margo merkaby a vsetkych tych fantastckych zazitkov s nou spojenych,rozmyslam tiez,ci je patrat po inyh dimenziach naozaj nevyhnutne,na nieco sme sem prisli,nejde mi to dokopy s tym ospevovanym ad astra..Ci len ludia nevymyslame,nehladame unik..ale nak je to nadherny obrazec,ma fascinuje
Eiensama Zverejnené 14. August, 2010 Zverejnené 14. August, 2010 Len cez vsetko,na margo merkaby a vsetkych tych fantastckych zazitkov s nou spojenych,rozmyslam tiez,ci je patrat po inyh dimenziach naozaj nevyhnutne,na nieco sme sem prisli,nejde mi to dokopy s tym ospevovanym ad astra..Ci len ludia nevymyslame,nehladame unik..ale nak je to nadherny obrazec,ma fascinuje O merkabe som uz nieco pocula, ten pojem mi nie je neznamy. Je to v podstate zaujimava tema ako vsetko tomu podobne, co v tejto dobe vznika, len tiez nechapem, ako mame dosiahnut to iste pozvlietnutie a tiez - preco to vznika. A naco sa vlastne spojit, dosiahnut to kolektivne one... Mozno sa nam tato teoria snazi povedat, ze sme prilis upati na materialny svet, na materialne veci a nici nas to, a prave preto sa potrebujeme zbavit fyzickeho tela, odist a precitit v tej inej forme vsetko, co je na svete, aby sme... pochopili, co je to zivot? Nuz dobre, ale ako to dosiahnut. :)
littlewitch Zverejnené 14. August, 2010 Zverejnené 14. August, 2010 Moj skromny nazor, aby by sme dosiahli potrebny stupen zosuladenia z prirodou, mnohi by tu museli zit este hoooooodne dlho. Preto v tomto ohlade mam rada svoju "reinkarnaciu" a vratim sa, aby som napravila to, co som v minulom zivote pokafrala a postupne dosiahla stupen dokonalosti, alebo ako to nazvat...a potom to moooozno aj bude fungovat, ak tomu uverim :) 1
Scarlet Zverejnené 14. August, 2010 Autor Zverejnené 14. August, 2010 No Ahoj Einsam.Okrem ze si aj super vystihla,vidno ze mas rozhlad:)Tak cisto lopatisticky,lebo ja fakt ziadny sajn-len co som kde precitala,skor som cakala ze mna mozno niekto potiahne.Neva.Ma to byt de facto akysi urychlovac poznania,normalne musime prejst viacerymi reinkarnaciami,a tymto sposobom sa naskytuje moznost nahliadnut do suvislosti.Aktivuje sa prijimanim vibracii/z vesmiru,kozmickych energii/ktore nasledne by mali zacat prechadzat a posobit,ze sa clovek stava tou merkabou-svetelnym prostriedkom.Inak na rozdiel od astralneho cestovania,ktore je velmi podobne,nesputane vedomie prechadzat transformaciami,ja neviem co mu pride vhodne/zaujimave..moze sa stat zrnkom prachu abo nejakou planetou,tekutinou to je jedno..neexistuju hranice,ziadny limit,vsetko je prepojene,vsetko je zivot,kazdy atom,kazda bunka etc.Btw,akonahle clovek zacne bezvyhradne jestvovat ako sucast kolektivneho vedomia,uz nepotrebuje ziadne dalsie reinkarnacie,prepojenie na stvoritela a dokonaly suzvuk atd 1
Eiensama Zverejnené 15. August, 2010 Zverejnené 15. August, 2010 Hmm... Ale je tu jeden problem; co ak treba dosiahnut tych niekolko reinkarnacii, co ak nam tato merkaba nebude dovtedy pristupna? : ) Tak mi napadlo, ze cele je to zaujimave, uzasne, exoticke... Ale takmer nemozne a narocne. Spravis vsetky tie kroky a nakoniec sa stanes tou merkabou, dosiahnes to ale... to nie je take lahke. Mozno na to potrebujes viac zivotov; zacnes v tomto, ucis sa, potom umries, reinkarnujes sa a zase sa ucis a postupne - krocik za krocikom - sa dostavas blizsie k pravde... Telo netreba, fyzicka schranka je nepotrebna, dusa si to vsetko pamata a uz po niekolkych reinkarnaciach a uceniach budes moct dosiahnut merkabu... Je to velmi fascinujuca vec; komplikovana, zlozita, pretkana vlaknami tenkymi - ale na husto. Ale pochybujem, ze je to take lahke ako lusknut prstom : \ Treba na to cas a energiu - a ani jedno ani druhe nie je mozno akumulovat v tomto zivote. No potom, po mnohych smrtiach, zivotoch, reinkarnaciach a uceniach uz konecne pochopis, ze o com vesmir je a budes teda sucastou toho vedomia... Mozno sa uz aj teraz ucime a ani o tom nevieme. Prijimame signaly z vesmiru, obrazy a pojmy, ale zatial ich nedokazame desifrovat... :) Cim viac nad tym premyslam, tym viac som si ista, ze neviem, o com hovorim. Inak, dakujem za poklonu, rozhlad nemam... Len sa to snazim pochopit, i ked moje racionalne ja zurivo protestuje :) 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz