secretka Zverejnené 9. November, 2011 Zverejnené 9. November, 2011 Myslím že keď to bude len pre registrovaných tak to určite pritiahne ľudí. Ja si myslím, že bude vhodnejšie burzu sprístupniť všetkým, nielen zaregistrovaným. ... a burza môže opäť následne pritiahnuť ďalších ľudí na Fórum. :smile1:
Sniper Zverejnené 9. November, 2011 Autor Zverejnené 9. November, 2011 Pribudol nový hook, ktorý do inzerátu vloží minimapu miesta inzerenta, teda budete vidieť odkiaľ inzerent pochádza (a podľa toho upresniť objednávku, či si tovar necháte poslať alebo si preň sami zájdete). Svoju lokalitu najprv musíte vložiť do Mapy členov, v inzeráte sa potom automaticky objaví vpravo dole. Príklad
D'Ady Zverejnené 9. November, 2011 Zverejnené 9. November, 2011 Ja si myslím, že bude vhodnejšie burzu sprístupniť všetkým, nielen zaregistrovaným. ... a burza môže opäť následne pritiahnuť ďalších ľudí na Fórum. :smile1: neviem odhadnut pripadny narast navstevnikov, ale myslim, ze pre "neregistrovanych" je na slovenskom webe dost moznosti na inzerovanie... trochu by som sa obaval problemov s osetrovanim spamu a nevhodnych inzeratov, ale to je na spravcovi... ;-)
Sniper Zverejnené 9. November, 2011 Autor Zverejnené 9. November, 2011 Inzercia je v prvom rade pre členov Fóra, ktorí sú tu zaregistrovaní, nie je jej úlohou zvýšiť návštevnosť o 200-300%. Sprístupnenie pre návštevníkov môže pozitívny efekt, ale v prvom rade keď chcem niečo predať alebo kúpiť, radšej to predám alebo kúpim od niekoho koho na Fóre poznám nejaký čas, ako niečo predávať alebo kupovať od cudzieho človeka. 1
Rayiner Zverejnené 9. November, 2011 Zverejnené 9. November, 2011 Ja si myslím, že bude vhodnejšie burzu sprístupniť všetkým, nielen zaregistrovaným. ... a burza môže opäť následne pritiahnuť ďalších ľudí na Fórum. :smile1: Máš pravdu.Ale obmedziť aspoň to pridávanie.Prezeranie by bolo dobré.
Sniper Zverejnené 9. November, 2011 Autor Zverejnené 9. November, 2011 Návštevníci určite nebudú môcť inzeráty pridávať, iba prezerať. Pridávanie inzerátov bude podmienené registráciou a každý zaregistrovaný člen si môže svoj inzerát spravovať, čo by pri návštevníkoch možné nebolo.
Sniper Zverejnené 9. November, 2011 Autor Zverejnené 9. November, 2011 Momentálne je tam 17 kategórií. Pred chvíľou som tam pridal kategóriu Webtrh (ponuka služieb spojená s internetom). Máte návrhy aké subkategórie by tam mohli byť? Myslím v celom katalógu inzercie. Pre lepší prehľad.
vlasto1 Zverejnené 10. November, 2011 Zverejnené 10. November, 2011 zberateľstvo mi tam chýba. zberateľstvo všetkého druhu. výmena,kúpa, predaj.
game Zverejnené 12. November, 2011 Zverejnené 12. November, 2011 kvapka recesie vyváži masielko na linke : ) ináč sme vyskúšali - teda dala som k inzerátu otázku, tú vidí len inzerent ? ja ju vidím v ružovom sfarbení. okrem toho mi napadla kategória k zberateľstvu - starožitnosti / čo môžu byť maličkosti /, tie dve bývajú alebo pasujú viacmenej pospolu,a kategória deti / detský kútik, všetko pre deti / - hračky šatstvo kočíky a kdečo k deťom, neviem, či na tomto fóre má význam, ale miesto nezaberie.
Sniper Zverejnené 14. November, 2011 Autor Zverejnené 14. November, 2011 Odporúčam to skôr testovať na testovacom fóre, ten tomassiho výlev som dal preč :rolleyes: to akože neviem čo malo znamenať.
Sniper Zverejnené 18. November, 2011 Autor Zverejnené 18. November, 2011 Čo sa týka tých otázok, ktoré môžete klásť v inzerátoch: podľa všetkého otázky a odpovede vidia iba zadávatelia otázok a autori inzerátov. Takže ak sa niečo spýtate, vidíte to iba vy a autor inzerátu. Takže ak sa 50 ľudí opýta na to isté, autor inzerátu každému musí osobne odpovedať. Tak, už som na to prišiel práve teraz. Otázka s odpoveďou sa objaví, keď inzerent na otázku odpovie. Potom všetci vidia otázku aj odpoveď. okrem toho mi napadla kategória k zberateľstvu - starožitnosti / čo môžu byť maličkosti /, tie dve bývajú alebo pasujú viacmenej pospolu, a kategória deti / detský kútik, všetko pre deti / - hračky šatstvo kočíky a kdečo k deťom, neviem, či na tomto fóre má význam, ale miesto nezaberie. Starožitnosti sa môžu pridať pod Zberateľstvo, ale kategória Deti je príliš všeobecná.
Sniper Zverejnené 25. November, 2011 Autor Zverejnené 25. November, 2011 V prvej polovici decembra bude upgrade Inzercie, ktorý prinesie viacero vylepšení a viac možností. Potom inzercia bude dostupná pre všetkých, aj nezaregistrovaných (pridávanie inzerátov však bude stále vyžadovať registráciu).
Tomáš Zverejnené 22. Máj, 2016 Zverejnené 22. Máj, 2016 Ešte sa vychytávajú bugy a v novej verzii by malo byť zopár vylepšení, ktoré som navrhol :) Potom to bude prístupné aj nezaregistrovanýmTo by som asi nerobil.Myslím že keď to bude len pre registrovaných tak to určite pritiahne ľudí.Ja si myslím, že bude vhodnejšie burzu sprístupniť všetkým, nielen zaregistrovaným.... a burza môže opäť následne pritiahnuť ďalších ľudí na Fórum. Aj to že môže pritiahnúť nových ľudí lebo aj do googla skorej zadávajú ,,kúpim nokiu" ako ,,diskusné fórum" a keď už je tu tak sa poobzerá že jeee je tu aj to aj tamto a ostane. A potom aj to že vy čo sa tu poznáte môžete medzi sebou. Ja všetko kupujem cez inzertné stránky (je to najlacnejšie).
D'Ady Zverejnené 22. Máj, 2016 Zverejnené 22. Máj, 2016 zo začiatku som bazar sledoval, dokonca som aj par veci ponukolpotom sa to zopsulo infiltraciou vselijakych spekulantov myslim, ze kto chce vazne kupovat/predavat, tak vyuzije zavedene inzertne stranky
Tomáš Zverejnené 23. Máj, 2016 Zverejnené 23. Máj, 2016 Presne tak. Ja to tiež riešim na natourčených stránkach. Ale aby sme pomohli aj FSP-čke to rozbehať tak môžem niektoré veci sem prekopírovať že napr. hodím inzerát na inzertný web a skopírujem ho aj sem. Aj keď viem že 95% šancí bude ajtak z tej inzertstránky. Špekulanti sú všade to je riziko inzerovania. Raz sa mi stalo že neprevzali balík a vrátilo sa. Ale ešte sa mi nestalo že by mi poslali prázdnu škatulu. Takže zlé skúsenosti nemám.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz