Sniper Zverejnené 12. August, 2010 Zverejnené 12. August, 2010 Čo myslíte bola by zaujímavá aplikácia niečo v štýle burzy? Bolo by to rozdelené na niekoľko sekcií, napr.: Burza vecípredámkúpimhľadámponúkamSprostredkujem predaj/kúpuBurza práceHľadám prácuPonúkam prácuHPČVPČBrigádaSprostredkujem prácuNiečo v tomto zmysle. Na Fóre je zopár tém, ktoré sa venujú týmto veciam, je však možné jednu aplikáciu prerobiť tak, že by sa mohla hodiť na tento projekt.
tomassi Zverejnené 12. August, 2010 Zverejnené 12. August, 2010 ja myslím,že hejaspoň by sa tam odpratávala reklama
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 12. August, 2010 Zverejnené 12. August, 2010 Ja som za. Jedna aplikacia by sluzila pre vsetko a tie stare temata by sa zrusili.
game Zverejnené 12. August, 2010 Zverejnené 12. August, 2010 práve premýšľam, že kúpim, starožitnosti, britvy, čudá, hľadám, ponúkam prácu, hľadáme zamestnanca ... toto všetko na fóre je kdekade a súhlasím, bolo by len dobre to všetko zjednotiť. to je dobrá myšlienka.
littlewitch Zverejnené 12. August, 2010 Zverejnené 12. August, 2010 Je to skvely napad..tiez suhlasim
Cactales Zverejnené 12. August, 2010 Zverejnené 12. August, 2010 Aj podľa mňa by sa to mohlo riešiť touto formou.
Sniper Zverejnené 12. August, 2010 Autor Zverejnené 12. August, 2010 Zhruba asi takto by to mohlo vyzerať v sekcii predaja/kúpy tovaru Pridanie nového inzerátu Nový inzerát Hlavná stránka 2
Sniper Zverejnené 21. Október, 2011 Autor Zverejnené 21. Október, 2011 Veľmi uvažujem nad zakúpením tohto systému, vyzerá to vhodné pre inzerciu, len mám dilemu či sa to za 35 dolárov oplatí.
chlapeczjuhu Zverejnené 24. Október, 2011 Zverejnené 24. Október, 2011 ako mi vravel jeden pan auditor: ak tie merania robis len preto aby si sa do nich pozrel raz za rok tak nemaju zmysel.
D'Ady Zverejnené 25. Október, 2011 Zverejnené 25. Október, 2011 kurnik, vobec som nevedel, ze tu je nejake inzertne oddelenie... idem hladat :)
Sniper Zverejnené 25. Október, 2011 Autor Zverejnené 25. Október, 2011 Skús si prečítať tému celú, lebo inak sa obávam, že budeš hľadať veľmi dlho.
Sniper Zverejnené 4. November, 2011 Autor Zverejnené 4. November, 2011 Tak s game sme začali trochu nad tou burzou uvažovať, čo z toho bude, ak by ste mali niečo na predaj alebo výmenu a myslíte si že predávať niekomu na Fóre koho poznáte je dôveryhodnejšie ako predávať fungl cudziemu človeku, tak by sa to mohlo oplatiť.
Daekin Zverejnené 4. November, 2011 Zverejnené 4. November, 2011 V pripade predavajuceho to je myslim jedno, ale keby som bol kupujuci, tak urcite uprednostnim veci od ludi, ktorych poznam, pretoze je to urcita zaruka kvality. :)
Sniper Zverejnené 4. November, 2011 Autor Zverejnené 4. November, 2011 Aj predaj cudziemu môže byť o inom, lebo nikdy nevieš na koho natrafíš, bude mantavý, tovar mu vypadne z gramblavých paprčí a ešte ťa obviní, že mu prišiel tovar poškodený. Zažil som už aj také.
D'Ady Zverejnené 7. November, 2011 Zverejnené 7. November, 2011 mozno to vyznie egoisticky, kedze mam doma vyselektovanu kopu veci, ktorych sa chcem zbavit, ale este inym by posluzili, ale ja SOM ZA ! :-)
Sniper Zverejnené 7. November, 2011 Autor Zverejnené 7. November, 2011 Aplikácia je nainštalovaná, ale ešte neviem či ju spustím, developerom som dal bohatý feedback, z ktorého veľa vecí bude zahrnutých v novej verzii, tak uvažujem, že to spustím možno až potom, ale ešte pouvažujem.
Sniper Zverejnené 7. November, 2011 Autor Zverejnené 7. November, 2011 Sprístupnil som inzerciu pre všetkých riadne zaregistrovaných členov, návštevníci tam zatiaľ nemajú prístup https://www.freespace.sk/inzercia/ Ak máte nejaký feedback, sem s ním. 1
Sniper Zverejnené 7. November, 2011 Autor Zverejnené 7. November, 2011 Tak, sú tam dva inzeráty :) ak niekto niečo máte na predaj, tak to tam fiknite, nech je tam aspoň 5-6 inzerátov, pretože potreboval by som si spraviť screen pre náhľad na hlavnú stránku :)
game Zverejnené 8. November, 2011 Zverejnené 8. November, 2011 :) funguje, jedna z kníh je predaná, dá sa to tam nejako zaznamenať ? už to vidím, uzavrie sa inzerát a ponuka zmizne, jj :)
Rayiner Zverejnené 8. November, 2011 Zverejnené 8. November, 2011 Musím to pochváliť.Systém dobrý, a ako tak pozerám že sa to už aj rozbieha ("kupca" knihy)
Sniper Zverejnené 8. November, 2011 Autor Zverejnené 8. November, 2011 Ešte sa vychytávajú bugy a v novej verzii by malo byť zopár vylepšení, ktoré som navrhol :) Potom to bude prístupné aj nezaregistrovaným
Rayiner Zverejnené 8. November, 2011 Zverejnené 8. November, 2011 Potom to bude prístupné aj nezaregistrovaným To by som asi nerobil.Myslím že keď to bude len pre registrovaných tak to určite pritiahne ľudí.
game Zverejnené 8. November, 2011 Zverejnené 8. November, 2011 keď chceš predať to tričko, asi bude treba niekoho na to lákadlo tričkové pritiahnuť : )
Rayiner Zverejnené 8. November, 2011 Zverejnené 8. November, 2011 No ja pochybujem že to niekto kúpi.Zdieľal som to kde sa len dalo :) Toď v tejto dobe sa už dresy nekupujú.
Sniper Zverejnené 8. November, 2011 Autor Zverejnené 8. November, 2011 To by som asi nerobil.Myslím že keď to bude len pre registrovaných tak to určite pritiahne ľudí. Inzerát, keď bude verejný, skôr bude mať vyššiu návštevnosť. Ale zatiaľ to funguje tak, že ak by kupujúci chcel kontaktovať predávajúceho, tak sa musí zaregistrovať. Za predpokladu, že predávajúci hneď nenapíše do popisu kontakt na seba ako ty :D
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz