Skočiť na obsah

Burza, bazár

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Čo myslíte bola by zaujímavá aplikácia niečo v štýle burzy?

Bolo by to rozdelené na niekoľko sekcií, napr.:

• Burza vecí

• predám
  • kúpim
  • hľadám
  • ponúkam
  • Sprostredkujem predaj/kúpu

• Burza práce

• Hľadám prácu
  • Ponúkam prácu
  • HPČ
  • VPČ
  • Brigáda
  • Sprostredkujem prácu

Niečo v tomto zmysle. Na Fóre je zopár tém, ktoré sa venujú týmto veciam, je však možné jednu aplikáciu prerobiť tak, že by sa mohla hodiť na tento projekt.

Zverejnené

ja myslím,

že hej

aspoň by sa tam odpratávala reklama

Zverejnené

Ja som za. Jedna aplikacia by sluzila pre vsetko a tie stare temata by sa zrusili.

Zverejnené

práve premýšľam, že kúpim, starožitnosti, britvy, čudá, hľadám, ponúkam prácu, hľadáme zamestnanca ... toto všetko na fóre je kdekade a súhlasím, bolo by len dobre to všetko zjednotiť. to je dobrá myšlienka.

Zverejnené

Aj podľa mňa by sa to mohlo riešiť touto formou.

Zverejnené

Zhruba asi takto by to mohlo vyzerať v sekcii predaja/kúpy tovaru

Pridanie nového inzerátu

Nový inzerát

Hlavná stránka

• Pridať bod 2
  • Pred 1 rokom...
Zverejnené

Veľmi uvažujem nad zakúpením tohto systému, vyzerá to vhodné pre inzerciu, len mám dilemu či sa to za 35 dolárov oplatí.

Zverejnené

ako mi vravel jeden pan auditor: ak tie merania robis len preto aby si sa do nich pozrel raz za rok tak nemaju zmysel.

Zverejnené

kurnik, vobec som nevedel, ze tu je nejake inzertne oddelenie... idem hladat :)

Zverejnené

Skús si prečítať tému celú, lebo inak sa obávam, že budeš hľadať veľmi dlho.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Tak s game sme začali trochu nad tou burzou uvažovať, čo z toho bude, ak by ste mali niečo na predaj alebo výmenu a myslíte si že predávať niekomu na Fóre koho poznáte je dôveryhodnejšie ako predávať fungl cudziemu človeku, tak by sa to mohlo oplatiť.

Zverejnené

V pripade predavajuceho to je myslim jedno, ale keby som bol kupujuci, tak urcite uprednostnim veci od ludi, ktorych poznam, pretoze je to urcita zaruka kvality. :)

Zverejnené

Aj predaj cudziemu môže byť o inom, lebo nikdy nevieš na koho natrafíš, bude mantavý, tovar mu vypadne z gramblavých paprčí a ešte ťa obviní, že mu prišiel tovar poškodený. Zažil som už aj také.

Zverejnené

mozno to vyznie egoisticky, kedze mam doma vyselektovanu kopu veci, ktorych sa chcem zbavit, ale este inym by posluzili, ale ja SOM ZA ! :-)

Zverejnené

Aplikácia je nainštalovaná, ale ešte neviem či ju spustím, developerom som dal bohatý feedback, z ktorého veľa vecí bude zahrnutých v novej verzii, tak uvažujem, že to spustím možno až potom, ale ešte pouvažujem.

Zverejnené

Tak, sú tam dva inzeráty :) ak niekto niečo máte na predaj, tak to tam fiknite, nech je tam aspoň 5-6 inzerátov, pretože potreboval by som si spraviť screen pre náhľad na hlavnú stránku :)

Zverejnené

:)

funguje, jedna z kníh je predaná, dá sa to tam nejako zaznamenať ?

už to vidím, uzavrie sa inzerát a ponuka zmizne, jj :)

Zverejnené

Musím to pochváliť.Systém dobrý, a ako tak pozerám že sa to už aj rozbieha ("kupca" knihy)

Zverejnené

Ešte sa vychytávajú bugy a v novej verzii by malo byť zopár vylepšení, ktoré som navrhol :)

Potom to bude prístupné aj nezaregistrovaným

Zverejnené

Potom to bude prístupné aj nezaregistrovaným

To by som asi nerobil.Myslím že keď to bude len pre registrovaných tak to určite pritiahne ľudí.

Zverejnené

keď chceš predať to tričko, asi bude treba niekoho na to lákadlo tričkové pritiahnuť : )

Zverejnené

No ja pochybujem že to niekto kúpi.Zdieľal som to kde sa len dalo :) Toď v tejto dobe sa už dresy nekupujú.

Zverejnené

To by som asi nerobil.Myslím že keď to bude len pre registrovaných tak to určite pritiahne ľudí.

Inzerát, keď bude verejný, skôr bude mať vyššiu návštevnosť. Ale zatiaľ to funguje tak, že ak by kupujúci chcel kontaktovať predávajúceho, tak sa musí zaregistrovať. Za predpokladu, že predávajúci hneď nenapíše do popisu kontakt na seba ako ty :D

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov