Skočiť na obsah

NHL (sezóna 2010/2011)


aljak63

Odporúčané príspevky

Lepšie dostať ten debakel v jednom zápase ako keby to mali mať po dávkach a zápasy by tesne prehrávali. Takže zas tak tragicky to nevidím! Dúfam, že Canucks si vybrali všetku smolu v tomto zápase a v ďalšom priebehu série nad Bruins pekne zvíťazia. Každý brankár má raz za čas zlý deň, teraz ho mal Luongo, nabudúce ho môže mať kľudne Thomas.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V Bostone pokračovala počas noci finálová séria SC už 4.zápasom. Gólový účet zápasu otvoril v 12.min Rich Peverley a domáci Bruins sa ujali vedenia 1:0. Ďalšie góly prišli až po polovici zápasu - na 2:0 zvýšil v 32.min Michael Ryder, a o chvíľu nato v 34.min Brad Marchand pridal ďalší gól a Bruins po 2 tretinách viedli už 3:0. V 44.min skóroval 2.krát v zápase Rich Peverley, ktorý zvýšil už na 4:0 - tento stav sa už nemenil a Bruins dorovnali sériu na 2:2. Tim Thomas vychytal všetkých 38 streleckých pokusov Canucks.

 

 

Obrázok STANLEY CUP Finals

 

  • Obrázok Boston Bruins vs. Obrázok Vancouver Canucks - 4:0 (1:0, 2:0, 1:0) . . . stav série: 2:2

Góly: 12. a 44. Peverley, 32. Ryder, 34. MarchandBrankári: Thomas (0/38 = 100%) - Luongo (4/20 = 80,0%), Schneider (0/9 = 100%)Strely: BOS vs. VAN - 29:38Obrázok Z.Chára (BOS) 0+1

 

3 hviezdy noci:

 

  • Obrázok Tim Thomas (BOS) - 0/38 = 100%
  • Obrázok Rich Peverley (BOS) - 2+0 = 2 pts
  • Obrázok David Krejčí (BOS) - 0+2 = 2 pts
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pochybujem, že tento zápas bude mať podobný priebeh ako prvé dva. Canucks sa snáď poučili a podarí sa im čo najskôr dostať do vedenia a držať si Bruins na uzde. Ak by dnes prehrali, tak to už by bolo veľmi veľmi zlé! No cez Thomasa tie góly padajú strašne ťažko, bohužiaľ. A snáď už aj Luongo bude taký na akého sme zvyknutí, aj keď sa obávam že ho Bruins už majú trochu prečítaného. Uvidíme - bude to dráma! Snáď to Canucks doma zvládnu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

inak

 

ty, fanúšik, tak zaťažený na sympatie-antipatie k rôznym športovcom, klubom, či reprezentáciám

- čo hovoríš, na neprianie SC pre Vancouver,

od celej-drvivej väčšiny Severnej Ameriky a možnože aj celého hokejového sveta?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja neviem čo má tak veľa ľudí proti Canucks. Ale tak argument býva často, že radšej to doprajú klubu zo Super Six ako "nejakému" klubu, ktorí do NHL vstúpil "len" pred 40 rokmi. Ale tak to je myslím, že každého vec komu to viac praje. Ja som kedysi Canucks fakt nemusel (za čias Mogilny, Bertuzzi, Naslund, Bure, Brashear, ... ) no teraz sú mi vcelku sympatickí, aj keď viac som prial postup do finále SC z konferenčného finále Sharks. Ale z finále Canucks vs. Bruins sú mi určite sympatickejšie kosatky. Bolo by pekné keby sa Sami Salo konečne dočkal a zdvihol nad hlavu SC - jeho kariéra sa pomaly blíži ku koncu, takže toto bude možno aj posledná šanca na zisk SC! (Ale nielen kvôli nemu to prajem Canucks viac).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak tomassi mal predsa len pravdu... Za stavu 2:2 sa finálová séria medzi Canucks a Bruins opäť presťahovala do Vancouveru, kde sa hral veľmi dôležitý 5.zápas boju o Stanley Cup. Dominovali obaja brankári. O víťazovi tesného zápasu rozhodol jediný gól - tento okamih prišiel v čase 44:35, kedy sa puk po nahodení Bieksu odrazil od zadného mantinelu k Maximovi Lapierrovi a po jeho strele si puk do vlastnej brány nešťastne zrazil Tim Thomas. Stav 1:0 sa už nemenil, Canucks po 2 vysokých prehrách opäť doma zvíťazili a ujali sa vedenia v sérií 3:2. Už v utorok ráno teda môžeme spoznať nového držiteľa SC, no to by museli Canucks zvíťaziť v bostonskej TD Garden.

 

 

Obrázok STANLEY CUP Finals

 

  • Obrázok Vancouver Canucks vs. Obrázok Boston Bruins - 1:0 (0:0, 0:0, 1:0) . . . stav série: 3:2

Góly: 45. LapierreBrankári: Luongo (0/31 = 100%) - Thomas (1/25 = 96,0%)Strely: VAN vs. BOS - 25:31

 

3 hviezdy noci:

 

  • Obrázok Roberto Luongo (VAN) - 0/31 = 100%
  • Obrázok Tim Thomas (BOS) - 1/25 = 96,0%
  • Obrázok Maxim Lapierre (VAN) - 1+0 = 1 pt
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Bolo by pekné keby sa Sami Salo konečne dočkal a zdvihol nad hlavu SC

 

Ja si myslím, že ešte krajšie by bolo keby SC zdvihol nad hlavu Chára a Stanley Cup by zase prišiel do Trenčína, už ani neviem koľkatý krát :confused:
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

- tretí

 

ak Bruins doma vyhrajú, prelomia aj pravidlo - môj dom, môj hrad

a teda vyhrajú aj SC

 

dúfam, že sa nemýlim

a z pitia šampanského sa nestane, Bostonské pitie čaju

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes sa v Bostone už mohlo rozhodnúť o držiteľovi Stanley Cupu. Po 5 zápasoch série viedli Canucks 3:2 na zápasy, avšak v Bostone vo finálovej sérií zatiaľ šťastie nemajú - a tak tomu bolo aj v zápase číslo 6! Skóre otvoril už v 6.min Brad Marchand a domáci Bruins sa ujali vedenia 1:0. Takmer okamžite prišiel ďalší gól - o 35 sekúnd neskôr zvýšili Milan Lucic už na 2:0. V 9.min pridal gól v presilovke Andrew Ference a vyhnal Luonga z brány. Bruins mali skvelý vstup do zápasu a v 10.minúte sa im podarilo opäť skórovať - už na 4:0 zvýšil Michael Ryder. V ďalšom priebehu zápasu sa to ukludnilo a stav 4:0 svietil aj na konci 2.tretiny. Canucks sa podarilo skórovať v úvode 3.tretiny - gólom v presilovke znížil Henrik Sedin stav na 4:1. Ďalší gól Bruins prišiel v 47.minúte, kedy presilovku využil David Krejčí a domáci viedli opäť o 4 góly v pomere 5:1. V závere zápasu, v 58.min znížil Maxim Lapierre na konečných 5:2. Bruins v 6.zápase zvíťazili a sériu dorovnali na 3:3! O všetkom sa teda napokon rozhodne až v 7.zápase vo vancouverskej Rogers Arene. Oba teamy si držia domácu neporaziteľnosť a vyhrali svoje všetky 3 domáce zápasy finálovej série. Canucks budú mať v rozhodujúcom zápase výhodu domáceho prostredia... 7.zápas finále SC je na programe v noci zo stredy na štvrtok - 16.6. o 2:00 nášho času.

 

 

Obrázok STANLEY CUP Finals

 

  • Obrázok Boston Bruins vs. Obrázok Vancouver Canucks - 5:2 (4:0, 0:0, 1:2) . . . stav série: 3:3

Góly: 6. Marchand, 7. Lucic, 9. Ference, 10. Ryder, 47. Krejčí - 41. H.Sedin, 58. LapierreBrankári: Thomas (2/38 = 94,7%) - Luongo (3/8 = 62,5%), Schneider (2/32 = 93,8%)Strely: BOS vs. VAN - 40:38

 

3 hviezdy noci:

 

  • Obrázok Mark Recchi (BOS) - 0+3 = 3 pts
  • Obrázok Tim Thomas (BOS) - 2/38 = 93,8%
  • Obrázok Michael Ryder (BOS) - 1+1 = 2 pts
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Rogers Arena vo Vancouveri hostila rozhodujúci 7.zápas finálovej série súboja o Stanley Cup a dnes sa už muselo rozhodnúť o nových držiteľoch pohára lorda Stanleyho. Prvý gól zápasu prišiel v 15.minúte - po nahrávke Marchanda pohotovo vystrelil Patrice Bergeron a po odraze puku od tyčky sa Bruins ujali vedenia 0:1. V 33.minúte zápasu prekvapil Luonga spoza brány Brad Marchand a napriek tomu, že Luongo jeho šancu vykryl - následne si puk zmietol do bránky sám a Bruins viedli už 0:2. Tretí gól pridali hostia z Bostonu v 38.minúte - v oslabení sa dopredu vyrútil Patrice Bergeron a svojim 2.gólom v zápase zvýšil už na 0:3. V závere zápasu spečatil gólom do prázdnej brány Brad Marchand skóre zápasu na 0:4. Canucks ani na 3.pokus neuspeli vo finále SC. Stanley Cup po dlhých 39 rokoch získal klub z Massachusetts - BOSTON BRUINS. Zo zisku Stanley Cupu sa bostonské medvede tešili po 6.krát v klubovej histórií (1929 * 1939 * 1941 * 1970 * 1972 * 2011). Conn Smythe Trophy, ktorá je udeľovaná najužitočnejšiemu hráčovi Play-off, získal za svoje výborné výkony v bojoch o SC 37-ročný americký brankár Tim Thomas, ktorý bol jedným z hlavných pilierov triumfu Bruins.

 

 

Obrázok STANLEY CUP Finals

 

  • Obrázok Vancouver Canucks vs. Obrázok Boston Bruins - 0:4 (0:1, 0:2, 0:1) . . . stav série: 3:4

Góly: 15. a 38. Bergeron, 33. a 58. MarchandBrankári: Luongo (3/20 = 85,0%) - Thomas (0/37 = 100%)Strely: VAN vs. BOS - 37:21

 

3 hviezdy noci:

 

  • Obrázok Tim Thomas (BOS) - 0/37 = 100%
  • Obrázok Patrice Bergeron (BOS) - 1+1 = 2 pts
  • Obrázok Brad Marchand (BOS) - 2+1 = 3 pts

 

Obrázok

STANLEY CUP CHAMPIONS 2011 - BOSTON BRUINS

 

Obrázok

CONN SMYTHE TROPHY - Tim Thomas (Boston Bruins)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Obrázok

STANLEY CUP CHAMPIONS 2011

Obrázok BOSTON BRUINS Obrázok


Obrázok Zdeno Chára * Obrázok Patrice Bergeron * Obrázok Mark Recchi

Obrázok Milan Lucic * Obrázok David Krejčí * Obrázok Nathan Horton

Obrázok Brad Marchand * Obrázok Michael Ryder * Obrázok Dennis Seidenberg

Obrázok Gregory Campbell * Obrázok Tyler Seguin * Obrázok Shawn Thornton

Obrázok Johnny Boychuk * Obrázok Adam McQuaid * Obrázok Andrew Ference

Obrázok Daniel Paille * Obrázok Steven Kampfer * Obrázok Marc Savard

Obrázok Tomáš Kaberle * Obrázok Rich Peverley * Obrázok Jordan Caron

Obrázok Chris Kelly * Obrázok Zach Hamill * Obrázok Shane Hnidy

Obrázok Jamie Arniel * Obrázok Matt Bartkowski

Obrázok Tim Thomas * Obrázok Tuukka Rask

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Keď mám byť úprimný, neveril som tomu, že Boston prehrá aj posledný zápas vonku :hmmm: ale nechcel som to zakríknuť.

 

Som rád, že Stanley Cup získal ďalší odchovanec Dukly Trenčín :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No, ja som viac fandil Cancuks...ale aj čo som pozeral zostihy, Thomas bránil famózne, Boston vedel strielať góly v dôležitých momentoch, kým Canucks sa nejak zasekli...ale čo iné mi zostáva, ako to, že gratulujem Bruins

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Škoda, viac som to prial Canucks, keďže Bruins fakt vôbec nemusím. Už som sa potešil keď ich v 1.kole takmer vyradili Canadiens, a potom neskôr v konferenčnom finále Lightning - avšak vždy to v 7.zápase dokázali zvládnuť tesným víťazstvom (v oboch prípadoch rozhodol Horton). Ale treba uznať, že Thomasova forma bola vo finále úplne hviezdna (Conn Smythe Trophy bola úplne zaslúžená), k tomu výborná obranná aj útočná činnosť - a to bola voda na mlyn. Do karát Bruins hralo aj to, že celú sezónu výborne chytajúci Luongo akosi vo finále (ale aj v 1.kole proti Blackhawks) pohorel. Škoda toho! Bolo by fajn, keby SC získal po dlhej dobe opäť kanadský klub.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

O to viac je to cennejšie, že Chára je len druhý Európan s "céčkom" a hneď Slovák! :P

 

Ja len dúfam, že viac takých brankárov ako Thomas nie je, lebo zápasy kde by padali 1-2 góly... no neviem, neviem :P

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov