aljak63 Posted July 2, 2016 Author Posted July 2, 2016 Wales paráda! Dúfam, že v SF pošlú kade ľahšie Portugalcov. Dúfam, že dnes Squadra Azzurra zabojuje a podarí sa zlomiť Neuerovu nepriestrelnosť (doteraz ešte neinkasoval ani raz).
flora Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 tomassi aj ja som chvíľu pozerala, kedy už vystrelí konečne, ale že hodiny? Aby tu neboli len samé odborné názory tak jeden taký blondínkovský pohľad na ME .Včera som náhodou pozerala Talianov s Nemcami a celkom sa to dalo pozerať. Videla som po 1:1. Aj tak je to k hokeju strašne pomalé a tiahle :).Hodinu čakať na gól to je fakt strašná nuda. Celkom pozerateľné mužstvá to boli, myslím po estetickej stránke. :)
game Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 oni estetickí sú, všetci, niektorí dokonca viac, než tí druhí :)včera nám kvôli búrke vypadol satelit, potom aj elektrika, a keď sa začalo schyľovať k pokutovým kopom, to nie je priveľmi môj líbling, a okrem toho som od začiatku cítila, že toto neskončí pre Talianov dobre, tak ma to trochu prestalo baviť : ( ... takže Nemci sú tam, hoci zo začiatku tie ich výkony neboli na výši, ale s Nemcami to už tak býva : )dnes je to zrejme životný zápas Islandu, rozhodne im to prajem, nech už skončí akokoľvek : )
flora Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Držala som prsty Talianom, ale zdalo sa mi že lepšie hrali Nemci. Penalty som nevidela, až ráno som sa dozvedela výsledok.
game Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 skladám klobúk pred islandom, rozlúčili sa dôstojne :klobuk:
aljak63 Posted July 4, 2016 Author Posted July 4, 2016 ...::: Výsledky EURO 2016 - Štvrťfinálové zápasy :::... Štvrťfinálové zápasy sú za nami. V boji o európsky titul zostávajú už len 4 teamy : Portugalsko, Wales, Nemecko a Francúzsko!...::: Semifinálové zápasy :::...6.7.2016 - 21:00 : Portugalsko vs. Wales. 7.7.2016 - 21:00 : Nemecko vs. Francúzsko 1
Vilma Flinstonova Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 škoda toho islandu, stali sa mojími obľúbencami. Predstava, že sa dostanú do finále bola potešujúca. lenže sa tak nestalo...sympatický tím.
tomassi Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 navyse aj domace oslavy s fanusikmisa zaobisli bez curania z autobusu, rucania/prekrikovania sa do mikrofonu, . . .+ vsetci stali pekne rovno na nohach, v oblekoch https://www.youtube.com/watch?v=FuI5skJx9TE
Ryan Giggs Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Nechcem hrat mudreho, ale chcem.Pre Wales je to konecna.
game Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 tak nemci dnes nemali to povestné nemecké šťastie.otázka je, čo na to portugalci ... tí ho tentokrát majú viac ako rozumu. či hry.
aljak63 Posted July 8, 2016 Author Posted July 8, 2016 ...::: Výsledky EURO 2016 - Semifinálové zápasy :::... Víťazstvá v semifinále vybojovali Portugalci a domáci Francúzi. O titule sa rozhodne v nedeľu na parížsko Stade de France....::: Finále :::... 10.7.2016 - 21:00(Saint-Denis, Stade de France) Portugalsko vs. Francúzsko vs.
game Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 no prosím - jeden celý mesiac je preč, je tu finále.to to zasa ubehlo. tak čo myslíte? vydrží portugalcom šťastná vlna? edit. polčas ...no ... zatiaľ je to akosi nuda.chýba tomu gól. ....edit. 2no a je to. nedáš gól, nevyhráš ... : (po všetkých podivných zápasoch portugalcov taký hodne zaslúžený výsledok, však? no nič, ale dali v rozhodujúcej chvíli gól.
aljak63 Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 ...::: Výsledky EURO 2016 - Finále :::... Premiérový európsky majstrovský titul vybojovali napokon Portugalci, ktorí domácich Francúzov pokorili v predĺžení! 1
slimak Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Vcera som pozeral zapas - par krat som pri tom driemal. Ale mne sa portugalci nezdali slabsi ako Francuzi.Podla mna to bolo o gole a Portugalcom gratulujem - Ronaldo je pre mna strasne nesympaticky. Za francuzov prvy polcas hral dobre ta grizma(ale aj iny) a ale hlavne makal sisoko - a este nejake jeho kridlo pri nom. Podla mna najlepsi bol portugalsky brankar. Mna zapas bavil. Este aj zenu. Nudne to iste nebolo. Zenu som donutil ze to vypneme a ideme spat ked som dvatsiaty krat videl ronalda. Ktory strkal ako do svojho trenera a este aj do rozhodcov.
Ryan Giggs Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Na Ronaldovi je prave toto sympaticke. Ze je ako male decko, ten sport ma naozaj rad a preziva ho. Kazdy zapas. Radost z hry. Takych ludi je malo v ktoromkolvek sporte.
Recommended Posts