bobsapp Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Zlý, zlý rozhodca :detektiv: A Vidičova ruka? Raz je to na tú stranu, raz na tú...iba technika by bola spravodlivá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Takych ruk je v každom zapase X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted May 2, 2011 Author Share Posted May 2, 2011 ruka alá šampionát 2010vtedy išiel Vidič von Lampardov gól na MS 2010 uznaný neboltento negól uznaný bol+ offside pred týždňom som napísal niečo na FB,no do tejto témy to dávať zatiaľ nebudem uriekavačská téma :detektiv: inak sudí Foy si v zápase celkom slušne zahral Cesc sa vraj zranil pri rozcvičke,ja si skôr myslím, že už sa hralo so zostavou pre budúci ročník Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 aj neodpískaných faulov býva v každom zápase X.tak načo plač. majú to vo svojich rukách Link to comment Share on other sites More sharing options...
oiler Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 ako ManU fan, zacinam mat obavy...., ale vieru v titul este mam...:detektiv: Zatial sa mi ale zda, ze aj rozhodcovia maju nejaky podivny zaujem o rozhodovani titulu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Obavy su nakoniec zbytočne. V priamom suboji o titul Manu vyhral s Chelsea. O majstrovi je už prakticky rozhodnute. Je už len teoreticka šanca (skore), že by mohli o titul prisť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts