oiler Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 tento isty rozhodca piskal aj v 2008, ked odpiskal 5 minut pred koncom jedenastku proti ManU. A vlani to iste, uz neviem proti komu. Budu v tom prachy....Ale tu ani neide o penaltu, tu ide o ine zakroky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 na Atkinsona majú "spadeno" http://futbal.sme.sk...l#ixzz1FT048bgM Anglický denník Telegraph vypátral, že Atkinson viedol už dvanásť domácich zápasov Chelsea. Londýnčania vyhrali jedenásť z nich a raz remizovali. ale veľmi divne sa píska túto sezónu viď zápas Arsenalu na Newcastli a rozhodovanie Philla Dowda, resp. minulokolový Rooneyho zákrok http://www.youtube.com/watch?v=FL0cCnq7BcQ ak nie budúcu, tak od sezóny 2012/2013, to vidím na videorozhodcov minimálne v EPL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Ale tu ani neide o penaltu, tu ide o ine zakroky... Veď ja ani nehovorim o penalte. Ta sice byť nemusela, ale da sa obhajiť. Ta je ok, toto mu nevyčitam. Ide však o to, že presne rovnaky no očividnejši a tvrdši zakrok ("stoličku") neodpiskal par sekund pred tou penaltou na druhej strane na Rooneyho. A to ani nebolo vo vapne. A nehovoriac o inych zakrokoch. Drogbovo ťahanie za dres Vidiča nevidel, ale nasledny faul na Drogbu už ano. Faul na Fletchera v hlavičkovom suboji nie, no nasledny faul Vidiča na Ramiresa, (za ktory dostal druhu žltu) na hranici vapna ano. A tak by som mohol pokračovať. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oiler Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 ved o tom aj ja hovorim...vydrbanec jeden rozhodcovsky... :zubiska: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 aj preto by bol dobrý videosudí,keďže pískaním - kartami sa zvyčajne hodnotia len oplácania - zákroky vyplyvajúce z predošlých faulov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 To mi nikto negratuluje :D : http://sport.aktuality.sk/clanok/108424/video-ryan-giggs-20-rokov-na-vrchole/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 použijem citát z vedľajšej témy Nenamyšľaj si. :D To nebolo o tebe. :D inak pred Giggsom klobúk dole 20 rokov v PL + kopec zápasov v LM , LigovýPohár, FA Cup, Repre a s takou výkonosťou ako predvádza práve on si skutočne zaslúži absolutórium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 a s takou výkonosťou ako predvádza práve on si skutočne zaslúži absolutórium No! A vraj že to nie je o mne. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
oiler Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 THANK YOU ARSENAL!!!!!!!!!!!!!!!!! :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted March 5, 2011 Author Share Posted March 5, 2011 nie, nie zle píšeš THANK YOU Mr. TAYLOR - čistá penalta + neuznaný gól pre offside, kt. nebol (obe potvrdené tak opakovanými zábermi ako aj komentátormi - clearly penalty,nielen mojím odborným okom :D ) Oilertento koment sem zajtra po zápase s Poolom nakopírujema priložím aj vetu, kt. som napísal phersuovi :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oiler Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 zapas som nevidel, len vysledok, co potesil. Dufam, ze sa mylis a s Poolom to bude ako po starom, proste vyhra United!!! (prehry si nejak neviem a neviem zapamatat... :D ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted March 5, 2011 Author Share Posted March 5, 2011 14. 3. 2009 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
oiler Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 no tak to je pekne davno. Ono by som sa na prehrou snazil co najrychlejsie zabudnut aj tak... :blush: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Oiler tento koment sem zajtra po zápase s Poolom nakopírujem a priložím aj vetu, kt. som napísal phersuovi :blush: Po polčase už môžeš. Nani to totiž zazdil. :hmmm: A sudi asi druhy. Maxi mal isť von. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 . . . and the winner is . . . Liverpool FC vs. Manchester United - 3:1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 THANK YOU ARSENAL!!!!!!!!!!!!!!!!! :blush: aj kvôli tomuto sa neoplatí písať posmešky ja som sa už viackrát popálil :hmmm: inak pán Dowd opäť raz exceloval tak Carra ako Rafael mali ísť von miesto toho dostali karty hráči, kt. bránili spoluhráčov - aj nepotrestaný zákrok Browna na Suareza, núti si klepkať po čele ale u Dowda to nie je nič nezvyčajné (aspoň túto sezónu) viď http://www.youtube.com/watch?v=ZvQb3PHpvZk neviem, či naňho tlačia z hora, lebo to bol jeden z naj sudcov, kt. sa nebál vytiahnuť kartu akejkoľvek farby a to aj viackrát za zápase Link to comment Share on other sites More sharing options...
oiler Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 no nic, teraz aspon dostal vyraz "Thank you, Arsenal" hlbsi vyznam!!! :blush: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted March 19, 2011 Author Share Posted March 19, 2011 Almunia opäť raz ukázal, prečo Gunners ešte stále bojujú o titul- lebo chytali Poliaci a nie on - tie jeho reflexy môžu stačiť akurát tak na Barcu, kt. lobdu vozí až do kuchyne a takmer vôbec necentrujechlapec je otrasný pri štandartkách - vybiehaní, odhadovaní si lobdy,čo ukázal aj dnes ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 10, 2011 Author Share Posted April 10, 2011 matko svatás Lehmannom v bráne Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 ... tak to bol neuveriteľný záver zápasu Liverpool vs. Arsenal :smilieee: ... vs. 1:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Arsenal - Liverpool 1:1 V 97' penalta (1:0)V 101' penalta (1:1) ešteže tak :smilieee: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Včera som pozeral zápas Newcastle - ManU (0:0) a tiež som videl inkriminovanú situáciu o ktorej Ferguson hovorí, že to mala byť penalta. Zrejme Ferguson bol na inom zápase, aj keď kontakt tam bol, ale Hernandes to kvalitne prifilmoval. Okrem toto počas zápasu mu rozhodca viac krát vytýkal aby neporušoval pravidlá hry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Hm... Chelsea zase raz utrpela darovane viťazstvo. Dokedy ešte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 A Arsenal dnes detto. Zakrok na Owena na konci zapasu sa mal piskať. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 No bohužiaľ, pár kôl pred koncom sa nám to začína zamotávať. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts