game Zverejnené 25. December, 2009 Zverejnené 25. December, 2009 tak mi dnes napadlo, že hlava nám dosť vyčnieva ... a dosť často je na rane ... u nás je také porekadlo, keď si niekto zaslúži, alebo dostáva pohlavok, povie sa k tomu: len po hlave, aby neokrivel :lol: ja som si dnes vrazila potme hranu dvier jedného auta rovno do čela ... prerezané nič, malý hrboľ sa urobil, ale modrina zrejme bude ... :)ešte že nie pod oko, to by mi nešlo k farbe očí :) a to je teraz nové ... ale bum do hlavy bolo viac, ajaj ako sú na tom tie vaše hlavinky ? ;)
Eiensama Zverejnené 25. December, 2009 Zverejnené 25. December, 2009 Pamatam si, ked som raz sla v noci na zachod... Nezazla som si svetlo, hlavu som naklonila dopredu, dvere rozdrapila... A potom som tri tyzdne chodila s velky fialovym monoklom na hlave a kazdemu neochotne vysvetlovala, co sa stalo :lol:
doll Zverejnené 25. December, 2009 Zverejnené 25. December, 2009 ked som isla pred niekolkymi rokmi schovat kona do mastale, samozrejme sedela som na nom, bola tma, sli sem cez ulicku...a nevsimla som si vo vyske ostnaty drot... hlava, resp celo, narazilo na prekazku, kon pokracoval dalej...a ja som z vysky padla na zem, so zakrvavenym celomako keby toho nebolo dost, hlavou som este pocas padu narazila o sklenik, ktory tvoril "stenu" ulicky, nasledne o parapetu a potom tvrdy dopad na beton :lol:
lopata555 Zverejnené 25. December, 2009 Zverejnené 25. December, 2009 ja si hlavu udieram skoro stále ... či doma alebo aj v robote dakedy :lol: , raz som kolegyni s dačím pomáhal a samozrejme som musel byť pri tom zohnutý a keď som sa postavil tak ma samozrejme nenapadlo že nad hlavou dačo mám :) to asi preto že som pozeral na ňu ale tak ja mám tvrdú hlavu a tá vydrží veľa :)
game Zverejnené 26. December, 2009 Autor Zverejnené 26. December, 2009 a mám hrču nad okom, a bolí a modrá je nenápadne ... :lol: nie je to také hrozné ako to vyzeralo :) teraz mi napadlo, že mi pred nejakými takmer dvomi rokmi padol v sklade tlačív v práci na hlavu zozadu rebrík :) išla som pre tlačivá, rebrík opretý o skriňu, už som vychádzala z minimiestnosti, keď sa kovový trojmetrový rebrík prebudil k samostatnému životu, odpútal sa od skrine a padol mi na hlavu ... bola to sila, mala som vo vlasoch kovovú sponku, tá sa pekne rozpadla ... a mozog som mala na moment aspoň trochu na čele. prežila som to, ale bola som trochu otrasená, hrču som tam mala, a sponka mi prerazila trochu kožu, ale to bol len škrabanec. len ma hlava bolela poriadne. zapísali to do zošita, keby som náhodou umrela, aby vedeli z čoho, a išla som robiť ďalej ;)
Eiensama Zverejnené 27. December, 2009 Zverejnené 27. December, 2009 Haha, mne na hlavu - rovno medzi oci, dokonca - spadla taka tazka par kilova paka :lol: Robila som rohliky, paku som stlacila, pustila a zabudla som, ze ju treba potlacit uplne hore, inak padne spat dole, a kedze som na to zabudla a kedze som priamo pod nou stala, tak som to tak schytala, ze som sa skoro na zem zlozila. :) A potom mi cely den dunelo v hlave... Ale niet divu.
Lolisha Zverejnené 27. December, 2009 Zverejnené 27. December, 2009 mne dunelo v hlave vcera.. a doteraz mam na hlave zozadu velky tipel som si isla sadnut do kresla s knihou a pozabudla som, ze o dane kreslo mam zozadu oprety bike a drb celou silou hlavou do tej kovovej rukovate...este teraz, ked si lahnem na chrbat, alebo sa niekde oprem hlavou,to citim
wysky Zverejnené 30. December, 2009 Zverejnené 30. December, 2009 vrcholne podcenovanie.... Uz je to zrovnanne... :lol: dalej nebudem pokracovat... :)
trinita Zverejnené 1. Január, 2010 Zverejnené 1. Január, 2010 naposledy asi pred mesiacom som sa sklonila nad roh kancelarskeho stola a zabudla som, ze nad nim je zavesena skrinka... au-au, tri dni som mala hrcu...rozkosne bolo, ked som 4-5 rokov a hrali sme slepu babu... moj bracho ma naviedol rovno do zarubne, odvtedy rozumiem slovnemu spojeniu >videl vsetky hviezdicky<... a moju mamu susedy podozrievali, ze ma doma mlatia jak zito, peknych par dni som chodila s velkymi monoklami pod ocami, ked mi tam stiekla vsetka ta zrazena krv z bozule na cele... :-)))
littlewitch Zverejnené 26. Január, 2011 Zverejnené 26. Január, 2011 Co si myslite o castych "urazoch hlavy"?Ale skutocne, ze casto, kazdy tyzden,aj niekolkokrat, a tak? Mozu mat nasledky?
game Zverejnené 26. Január, 2011 Autor Zverejnené 26. Január, 2011 hlava je odolnejšia než sa zdá, záleží od úrazov ... pripomenulo mi to malú neter, ktorá začala chodiť, síce ešte nedosahuje rohy stolov a tak, ale spoznáva svet a tak je zahľadená na svoje ciele, že pravidelne naráža hlavou do všetkého okolo keď to vydržia boxeri, a to sú iné bum, aj Muhamad Ali je len jeden z mnohých s parkinsonom ... aké sú to úrazy ?
Desdemona Zverejnené 26. Január, 2011 Zverejnené 26. Január, 2011 Prednedávnom som písala prácu o Alzheimerovej chorobe. Ako jeden z rizikových faktorov pre vznik môžu byť okrem iného aj opakované úrazy hlavy, ale teda záleží od rozsahu poranenia. Ak myslíš, len také nepatrné "buchnutia do hlavy", tak sa následkov báť nemusíš.
Cactales Zverejnené 26. Január, 2011 Zverejnené 26. Január, 2011 Pokiaľ sú také časté, nejaké následky sa vyskytnúť môžu, aj pokiaľ ide o menšie úrazy. Takže určite je lepšie eliminovať príčiny.
littlewitch Zverejnené 27. Január, 2011 Zverejnené 27. Január, 2011 Trosku sa mojich castych "bum do hlavy" obavam. Je to takmer na dennom poriadku, ze sa buchnem, a uz mi to ani nepride ako nahodne.Snad nemam nasledky :rolleyes:
game Zverejnené 27. Január, 2011 Autor Zverejnené 27. Január, 2011 mne dnes aj po prežratí liekmi tak treští hlava aj bez bum, že by som ju najradšej dakam naozaj naozaj BUM! :( a lw, hybaj si zmerať tlak, v prvom rade, ten ti môže nosiť hlavinku, rovnovážne teliesko, a tlak chorej chrbtice / to sa stáva aj mne / ...a také malé domáce bum, aj keď časté, nebude až také nebezpečné, si myslím, neboj nič :D alebo tu padol návrh: nosiť prilbu ! jak na stavbe ! apartnú domácu, žltú, deti budú zďaleka vidieť, že ideš ... aj veci sa ti vyhnú ... a keď nevyhnú, odnesie to prilba :rolleyes: :agree:
Cactales Zverejnené 27. Január, 2011 Zverejnené 27. Január, 2011 Pokiaľ je to také časté, treba s tým niečo urobiť. Skúsiť premiestniť predmet, ktorý údery spôsobuje, alebo sa mu inak vyhnúť... Ale hlavne šetriť si už svoju jednu hlavu pred podobnými udalosťami. 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 17. November, 2011 Zverejnené 17. November, 2011 ešte kedysi v mladosti...zima, šmykľavo...urobili sme si kĺzačku a pri kĺzaní som akosi stratila balans a kydla som dozadu, jasné, že som si tresla hlavu a videla som aj také hviezdy, aké neexistujú a aj takých svätých, o akých nechyrovať. Fuj, bolo to hnusné. Vraj to zadunelo, hovorili kamoši...
littlewitch Zverejnené 17. December, 2011 Zverejnené 17. December, 2011 Tak moje bum do hlavy skutocne ma podklad v nizkom tlaku a nizkom tepe. Celkovo srdiecko pracuje nejak pomalsie a preto mavam caste zavrate a padam, ci sa bucham. Aspon viem, z coho :D
game Zverejnené 20. Október, 2012 Autor Zverejnené 20. Október, 2012 na balkóne je konštrukcia pripevnená o zábradlie v tvare obráteného V, podopiera šnúry na prádlo ... ja blbec som sa chcela pred pár dňami vyhnúť z balkóna a pozrieť niečo dolu, a nenapadlo mi, že hlavu mám pri tom ^ ... tak som dostala bum do hlavy dvakrát, symetricky, z oboch strán lebky ... -_-
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz