tomassi Zverejnené 5. August, 2009 Zverejnené 5. August, 2009 pred chvílou som rádiu započul "súťaž" o 8 divov Slovenska môžu byť prírodného alebo umelého charakteru ale žiadne osoby, aby sa nestalo, že divom NR kraja sa stane pán premiér za každý kraj môžete dať len 1 návrh ak by ste mali problém so zaradením, tu je mapka neskôr sa spraví anketa, takže toto je taká kvalifikácia pre vaše návrhy 1
game Zverejnené 5. August, 2009 Zverejnené 5. August, 2009 divy ešte osem kusov nemám, ale tá mapka bola dobrý nápad, v "nových" okresoch mám chaos, a ešte väčší než som myslela :lol:
aljak63 Zverejnené 5. August, 2009 Zverejnené 5. August, 2009 Pekná téma! :lol: Som zvedavý ako sa táto "súťaž" bude vyvíjať, no ale jednoznačne by som vedel akurát za Trenčiansky kraj povedať, čo mám najradšej - Bojnický zámok, tak dúfam že to vyhrajú a náš kraj sa bude pýšiť práve týmto divom krásnym :) A ešte asi Dóm sv. Alžbety za Košický kraj by som dal... Ale v tom ani zďaleka nemám také presvedčenie ako v TN kraji! _________________________________________________________________________ Inak, len pre zaujímavosť, pred pár rokmi sa volilo v takej ankete 7 divov Slovenska: 1. Spišský hrad 2. Oltár sv. Jakuba od Majstra Pavla z Levoče 3. Bojnický zámok 4. Ochtinská aragonitová jaskyňa 5. Morské oko pod Vihorlatom 6. Dóm svätej Alžbety v Košiciach 7. Oravský zámok 3
tomassi Zverejnené 7. August, 2009 Autor Zverejnené 7. August, 2009 keďže som tému založil, mohol by som do nej aj prispieť, takže som niečo zbúchal BA - Devín NR - Kostol sv.Michala Archanjela (Drážovce) TT - Trnava TN - Bojnický zámok ZA - Vlkolínec BB - Banská Štiavnica PO - Štrbské Pleso KE - Spišský hrad 2
lopata555 Zverejnené 7. August, 2009 Zverejnené 7. August, 2009 No tak idem aj ja dačo dať :lol: Bratislavský kraj ... Slavín Trnavský kraj ... Šikmá veža vo Vrbovom Trenčiansky kraj ... Kúpele v Trenčianských Tepliciach Nitriansky kraj ... Nitriansky hrad Žilinský kraj ... Socha Juraja Jánošíka Banskobystrický kraj ... Pamätník SNP Prešovský kraj ... Štrbské pleso Košický kraj ... Spišský hrad 1
game Zverejnené 7. August, 2009 Zverejnené 7. August, 2009 8 : BB kraj - drevený kostolík v Hronseku KE kraj - Slovenský raj Prešovský kraj - Levoča ZA kraj - Oravský hrad NR kraj - kamenné obydlia Brhlovce TT kraj - Podunajská nížina, Žitný ostrov, /tu vodný mlyn/ TN kraj - Súľov, skaly, Manínska tiesňava, hrad BA kraj - hradný komplex Červený Kameň finito. bolo trochu utrpenie vybrať odvšadiaľ len jedno. ale vot. 2
phersu Zverejnené 8. August, 2009 Zverejnené 8. August, 2009 Slavín Smolenicky zamok Bojnicky zamok Oravsky hrad Oltár sv. Jakuba od Majstra Pavla z Levoče Dom Sv.Alžbety k ostatnym dvom krajom zatial neviem tomassi mozem sa spytat preco si dal trnavu ?
tomassi Zverejnené 8. August, 2009 Autor Zverejnené 8. August, 2009 lebo som nevedel co z TT kraja dat a Smolenicky zamok som dat nechcel takze Nagyszombat kvôli hradbám, množstvu kostolov - malý rím, . . . a celkovo je podla mna Trnava velmi pekne mesto az na tie komancovske stavby
lopata555 Zverejnené 29. Máj, 2011 Zverejnené 29. Máj, 2011 Dám sem dačo o Vrbovskej veži ... http://www.youtube.com/watch?v=qNJ7Au-FmC0&feature=player_embedded
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz