aljak63 Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 Ahojte, téma o zmysle života tu už je... Ale toto by malo byť o niečo inom. Ako ste spokojní so svojim doterajším životom? Sú vo vašom živote veci, čo by ste spravili inak? Aký má váš život aktuálne smerovanie? A čo od neho vlastne očakávate do budúcnosti? Proste téma o živote, o radostiach aj starostiach, o túžbach aj snoch! 1 1
lopata555 Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 Ako ste spokojní so svojim doterajším životom? - Dlho som nebol spokojný ale posledné 3 roky by som nevymenil za nič na svete. Sú vo vašom živote veci, čo by ste spravili inak? - Určite sú, napríklad by som sa viacej učil, a ešte by som viacej si zvyšoval sebavedomie. A hlavne za čo si búcham hlavu o stenu je pozval by som jednu kamarátku skôr ako môj bývali kamoš :lol: Aký má váš život aktuálne smerovanie? - Momentálne som zastal stáť na mŕtvom bode a nepochybujem sa ani do predu ani do zadu. Keď si nájdem dobrú prácu verím že sa to zase dákam pohne. A čo od neho vlastne očakávate do budúcnosti? - Očakávať radšej neočakávam nič aby som nebol sklamaný. Som zvedavý kam ma osud zavedie. 3 1
Nokia Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 co tak ked uz zacinat taketo temy tak hned by aj autor napisal odpovede na svoje otazky? a nie len zistoval od inych? 1 1
pink Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 od mojho zivota ocakavam do blizkej buducnosti, ze ma prestane boliet hlava... :lol:
game Zverejnené 21. Júl, 2009 Zverejnené 21. Júl, 2009 Ako ste spokojní so svojim doterajším životom? bol pridlhý, dá sa, ale dal sa aj inak Sú vo vašom živote veci, čo by ste spravili inak? samozrejme Aký má váš život aktuálne smerovanie? k ničomu A čo od neho vlastne očakávate do budúcnosti? kľud, neboľavú hlavu, skvelých ľudí okolo, pokoj duše a rovnováhu a užitočnosť, nebyť tu zbytočnápriveľa, už to vidímvlastne nič
tomassi Zverejnené 21. Júl, 2009 Zverejnené 21. Júl, 2009 co tak ked uz zacinat taketo temy tak hned by aj autor napisal odpovede na svoje otazky? a nie len zistoval od inych? ešteže už nie je mínuskarma, lebo by si ma asi aj predbehol :lol: spokojný som a či niečo očakávam? ja neviem čo mám čakať od seba samého a nieto ešte od budúcnosti
dead Zverejnené 21. Júl, 2009 Zverejnené 21. Júl, 2009 Ako ste spokojní so svojim doterajším životom? Spokojny. Sú vo vašom živote veci, čo by ste spravili inak? Su, ale nerobim si z chyb tazku hlavu. Boli, su a budu. Ake má váš život aktuálne smerovanie? Rovno do hrobu. A čo od neho vlastne očakávate do budúcnosti? Nic, ak budem nieco chciet, musim sa spoliehat bud na seba, alebo na nahodu.
chrust Zverejnené 29. Január, 2012 Zverejnené 29. Január, 2012 Ja som spokojný. S niečím menej, s niečím viac.Obrovským šťastím je narodiť sa zdravý v slušnej rodine :thumbsup: :zubiska: (a v spokojnom národe). To by úplne stačilo k spokojnosti. Ale aby toho nebolo málo, dostávame ďalšie a ďalšie bonusy v podobe kamarátstiev, lások, kolegiálnych vzťahov, niejakých hmotných statkov.Čo viac si priať? Čo očakávam?Ta neznam. Nepremýšľam nad tým.Vzťahy budem mať dúfam usporiadené a čo sa týka hmotných statkov :hmmm: ... furt som chcel Harley Davidson. Nikdy som sa na ňom ani neodviezol, takže dúfam naďalej :punk: .Každý by sme mali mať jedno "nesplniteľné" želanie, si myslím. Taký detský sen a ani nepracovať na jeho splnení, lebo tým sa sny zabíjajú. Ne tak?Máte niejaký celoživotný "nesplniteľný" sen? 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz