Skočiť na obsah

Nové Fórum

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

aha, uz to tu je, ale preco mi to ukazuje az pri tomto prispevku a pri ostatnych vobec nie?

Na úpravu máš určitý čas, tuším len niekoľko hodín, potom úprava už nie je možná.
Zverejnené

Čo sa týka linku "Pozri nový obsah" tak s tým ako "pracuje" vyslovilo nespokojnosť dosť členov na domovskom IPS Fóre (názory veľmi podobným tým tu). Takže je možné že vo verzii 3.0.1 (alebo 3.0.2) to bude upravené tak, aby to pracovalo viac s logikou.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Takže verzia 3.0.1, ktorá vyjde onedlho, pozmenila funkciu "Pozri nový obsah". Každý užívateľ si bude môcť nastaviť či chce vidieť témy, ktoré pribudli od jeho poslednej návštevy alebo či chce vidieť len nenavštívené témy (tak ako je to tam teraz). V prvom prípade odpadá potreba mať hore aj link "Čo je dnes nové?"

Taktiež každý úžívateľ si bude môcť aj nastaviť ako chce aby sa mu zobrazovala stránka s najnovšími témami.

Terajší vzhľad:

Obrázok

Nová alternatíva vyzerá vzhľadom ako klasická kategória:

Obrázok

Zverejnené

Axel, musim ta pochvalit, po tej novej verzii mi zrejme vsetko funguje tak ako ma. Mam uz aj moznost upravovat prispevky.

Co znamena ta varovna uroven?

Zverejnené

slimak ktorú novú verziu myslíš? Verzia 3.0.1 ešte nebola vydaná, predtým ti to nefungovalo preto lebo si možno mal problém s cookies.

Varovná úroveň ukazuje koľko warnov si dostal a warny dostaneš vtedy keď nejakým spôsobom strašne porušíš pravidlá Fóra.

Zverejnené

No v poslednej dobe ste museli nieco zmenit. Dnes som si vsimol, ze vidim tie vase obrazky, prilozene nahlady, mam moznost editovat, nasiel som sipku malicku, ktorou sa dostanem na posledny prispevok a pod.. urcite toho je viacej co som povodne nemohol. Cookies som si mazal aj v minulosti. Ale ja sa do toho nerozumiem.

Zverejnené

neviem si na toto forum zvyknut. asi aj preto ze sem chodim teraz pomenej ale uz ked som tu tak bludim ako bezhlave kura.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Prečo blúdiš ako bezhlavé kura? Čo sa zmenilo?

Zverejnené

tak ako je to teraz ponastavované, mi už ani nepríde, že to bolo iné ... len občas v pozadí sem tam čosi hľadám, a to som tu furt :lol:

včera som pár krát rýchlo potrebovala nájsť profil niekoho, kto nebol prihlásený na fóre, trochu som v tom blúdila : )

niekto sa ma pýtal na zmenu nejakých vecí, najprv som ja musela pokukať, ako to vlatne je ... ale dopadlo to dobre : )

Zverejnené

Ja neviem, ja osobne nemám pocit, že by som v niečom tápal. Niektoré veci sú síce zmenené, ale v základe je to zhruba to isté. Možno je to tým že často chodím na oficiálne IPS Fórum, ktoré na trojkovej verzii beží asi pol roka.

Maximálne čo som si všimol nastala zmena vo vyhľadávaní nových príspevkov, čo bolo kritizované nielen tu, ale update pre verziu 3.0.1 vo forme zobrazenia nových príspevkov ako keby kategórie tém mi pripadá celkom zaujímavý (to je ten druhý obrázok čo som postol).

Ináč verzia 3.0.1 opravuje strašne veľa chýb, mnohí tvrdia že 3.0.0 mala ešte vyjsť v RC verzii a až 3.0.1 mala byť akože finálna.

• Pridať bod 1
Zverejnené

áno, to, že ti to nepríde, bude v tom, že v tom chodíš už pár mesiacov, ostatní sa to učíme, a keď niekto nemá čas byť tu každý deň a trochu sa v tom pohrabať, je to nezvyk ... pamätám si, ako som na to pozerala prvých pár krát ako alenka v ríši divov ... zopár zmien je, nie je všetko také zjavné, niečo poschovávané, niečo na inej strane, ss funguje predsa len ináč, rýchle ss, normálne, komentáre, je toho viac, a ešte stále nachádzam sem tam veci, v ktorých tápem. naučíme sa, len chápem, keď v tom niekto tápe :lol:

mám jednu otázku:

hore na stránke fóra - najnovšie obrázky v galérii sa mi od včera večera zobrazuje 6 obrázkov a ten šiesty je v druhom riadku ... ja som niečo urobila zle, alebo prehliadač ?

Zverejnené

Sú zrejme široké a ten šiesty sa nezmestil na prvý riadok. Keby sa to zobrazovalo príliš často môžem to znížiť na 5 obrázkov.

• Pridať bod 1
Zverejnené

asi by bolo lepšie, lebo to hodne rozťahuje zasa obrazovku na rolovanie

post-3-124722485589_thumb.jpg

Zverejnené

A aké rozlíšenie používaš? Tie tabuľky napravo máš vypnuté?

• Pridať bod 1
Zverejnené

1280x800 ? asi

tabuľky nemám vypnuté, pozerávam do nich

keď ich vypnem, fotky sa mi zoradia do jedného radu

ok, asi ich budem mať vypnuté : )

Zverejnené

Môžeš ich mať zapnuté a ja môžem znížiť počet obrázokov, keď sa k tomu dostanem.

• Pridať bod 1
Zverejnené

ja len ze som si nejako zvykol na stare forum.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Zmenený je len skin a niektoré funkcie trochu inak pracujú, inak je to v podstate to isté + mnoho vecí vylepšených.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Verzia 3.0.1 zároveň opravuje veľmi veľa chýb, pôvodne som chcel počkať na tú verziu, ale riskol som to s prvou finálnou :lol:

Zároveň aj zobrazovanie nových tém bude inak pracovať, vyššie som o tom písal.

Zverejnené

súhlasím. tiež mi trocha vadí, že je v prihlasovacom formulári defaultne zaškrknutá voľba "Remember me", musím to zakaždým odklepávať.

Už som to nastavil tak, že je to odklepnuté automaticky.
Zverejnené

neviem ci to dat sem, alebo do mensich pripomienok

trochu ma zarazila moznost v anketach, zmazat svoj hlas

mozno tato moznost neskresli hlasovanie, ale prislo mi to trochu prilis volne :lol:

zobrazovanie kto ako hlasoval je tiez dost facebukovske, ale vsak kazdy si moze rozmysliet ci chce hlasovat, alebo nie

nie je to navrh na zmenu, skor len taka volna uvaha ...

Zverejnené

názory sa občas menia : )

zobrazovanie hlasovania je možno facebookovské, ale je dobrou náhradou za neustále legove ponosy, aby kto odhlasoval, sa aj postavil za svoje hlasovanie a napísal o tom ... samozrejme nielen pre potechu lega, ale všetkých ostatných ... keď napíšem príspevok, tiež je pod mojím menom a stojím si za tým, alebo sa dám presvedčiť a zmením postoj :lol:

Zverejnené

Každý kto zakladá anketu má možnosť nastaviť či má byť verejná (teda či je možnosť vidieť kto za čo hlasoval) alebo nie. Osobne si myslím, že verejné ankety sú užitočné pre prípad keď je anketa o tom napr. kto má koľko MB RAM v PC, takto každý vidí kto má koľko MB RAM a netreba zbytočne vypisovať duchaplné príspevky typu: 32 mb, 256 mb, 4 gb atď. V tomto prípade je aj užitočné keď je možnosť zmazať svoj hlas, pretože keď si niekto dokúpi k svojím 4 GB ďalšie 2 GB RAM (aby bol v triede najväčším čávom) tak má možnosť svoje hlasovanie aktualizovať.

Zverejnené

vsak samozrejme, su ankety kde je ziaduce videt kto ako hlasoval a zas ine, kde je lepsie ked su anonymne

v ankete v erotike si kazdy rozmysli, ci tam da svoje sukromne info pod svojim nickom ... aj ked aj tam sa moze uplatnit princip cavovstva, je to ale uz na ukor vypovednej hodnoty samotnej ankety :lol:

pokial je to volba, vypnuto/zapnutelna, tak je to ok

a tiez rad spravim legovi radost a aj koza bude cela :)

je pravdou, ze nazory sa menia, len niekedy sa menia prilis casto :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov