Skočiť na obsah

Nové Fórum

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Vyrojili ste sa tu ako Cigáni na pošte :)

Mne sa uz nesnivalo dost dlho, mozno aj rok, ale toto forum je nocna mora.Tento prispevok pisem len ako skusku, napisal som niekolko prispevkov a tato tema bola vzdy aktualna(navrchu).

Môžeš presnejšie dešifrovať aký máš problém?

Myslím, že táto aljakova pripomienka je k veci. Tiez si myslim, ze umiestnenie pristupu na nove prispevky dole nie je prave najstastnejsie.

Ako to bolo na starom? Akosi si nespomínam...

hm, dá sa v niektorom nastavení vypnúť zobrazovanie položky "Recent Gallery Images" na hlavnej stránke? dosť ma to tam ruší a osobne myslím, že je to zbytočné. kto má záujem o fotky, preklepne sa do galérie. (hoci je fakt, že náhodný návštevník o galérii možno netuší)

Dá sa to vypnúť, ale nevypnem :) Je to práve preto aby to prilákalo nových ľudí že je tu Galéria. Je fakt málo známa a málo ľudí o nej vie.

inak, celkový dojem mám podobný ako to opísal Nokia. grafické prvky majú dosť veľké rozmery a pri mojom "native" skinovaní vo Windows či Firefoxe ma to vyslovene ruší a zdržuje. mám však rozlíšenie 1024x768, asi už ten monitor naozaj vymením. :lol:

Pošli mi screen čo sa ti zdá veľké. Lebo mne sa tu veľké nezdá nič.

Ja keď dám tú možnosť " Pozri nový obsah " , tak mi stále zobrazuje tie isté témy, vôbec nie tie kde sa pridal príspevok.

Lepšie by bolo keby hore bola tá voľba " Čo je dnes nové? " , teda aspoň mne by to tak viac vyhovovalo...

Toto napíšem pre viacerých a čítajte pozorne:

Medzi linkami Čo je nové? a Pozri nový obsah je jeden zásadný rozdiel:

Čo je nové: všetko je nové od vášho posledného prihlásenia. Takže keď sa odhlásite a medzitým Ferko založí 50 tém tak po prihlásení tých 50 tém tam nájdete. Keď si pozriete všetky Ferkove témy, tak pod linkom Čo je nové? ich nájdete vždy, až pokým sa neodhlásite.

Pozri nový obsah: Je všetko nové čo ste ešte nevideli od posledného prihlásenia resp. si to pamätá podľa cookies. V praxi to znamená že keď prídete na Fórum a pozriete si všetkých 50 Ferkových tém, tak potom pod linkom Pozri nový obsah už ich nenájdete, lebo tým že ste si ich pozreli už nie sú nové. To platí aj pre témy, do ktorých pošlete príspevok. Stručne povedané, pod linkom Pozri nový obsah nájdete iba to, čo ste ešte nečítali. Táto utilita odfiltruje z obsahu tie témy, ktoré ste už čítali a nechá iba tie ktoré ste nečítali. Chápu tomu všetci?

Zverejnené

uff, akoze tiez ma poriadne zmiatlo rozdelenie Co je dnes nove a Pozri novy obsah

co je dnes nove...ani som len netusila ze tato moznost tu je, v podstate mam pocit ze nahradza to, co bolo na starom fore v pravom hornom rohu

pozri novy obsah....mi pride ako uplne zbytocna zalezitost, ktora ma zmiatla a uz som si myslela ze mi nieco unika, ze niecomu nechapem

co sa tyka noveho designu, co uz, clovek si zvykne, ale pozdaval sa mi viac ten starsi, ale ako vravim, sila zvyku

pre mna bol hlavny problem to, ze sa mi nezobrazovali temy, do ktorych som cerstvo prispela...to ma posledne dni odradzalo od navstevy FSP

Zverejnené

Pozri nový obsah: Je všetko nové čo ste ešte nevideli od posledného prihlásenia resp. si to pamätá podľa cookies. V praxi to znamená že keď prídete na Fórum a pozriete si všetkých 50 Ferkových tém, tak potom pod linkom Pozri nový obsah už ich nenájdete, lebo tým že ste si ich pozreli už nie sú nové. To platí aj pre témy, do ktorých pošlete príspevok. Stručne povedané, pod linkom Pozri nový obsah nájdete iba to, čo ste ešte nečítali. Táto utilita odfiltruje z obsahu tie témy, ktoré ste už čítali a nechá iba tie ktoré ste nečítali. Chápu tomu všetci?

akurat ze to nefunguje ako ma...kuknem na view new content a nikdy mi napr neukaze tuto temu a az ked si ju otvorim rucne tak zbadam ze tu bolo nieco dopisane od mojho posledneho precitania

Zverejnené

uff, akoze tiez ma poriadne zmiatlo rozdelenie Co je dnes nove a Pozri novy obsah

Bolo to aj na starom Fóre a fungovalo tak rovnako :)

co je dnes nove...ani som len netusila ze tato moznost tu je, v podstate mam pocit ze nahradza to, co bolo na starom fore v pravom hornom rohu

pozri novy obsah....mi pride ako uplne zbytocna zalezitost, ktora ma zmiatla a uz som si myslela ze mi nieco unika, ze niecomu nechapem

Neviem ako vy všetcia ste používali tieto funkcie, ale tým že hore vpravo Pozri nový obsah (na starom Fóre to tiež bolo) mi zobrazovalo len tie témy, do ktorých som nepozrel, tak som to nepoužíval prakticky vôbec. Za posledné 3 roky som tam klikol možno 2x. Vždy som používal len to čo je na indexe dole.

co sa tyka noveho designu, co uz, clovek si zvykne, ale pozdaval sa mi viac ten starsi, ale ako vravim, sila zvyku

V tejto téme si všetci môžu prečítať aký bol môj názor na nový skin, keď som ho prvý krát uvidel :) ;) ;)

akurat ze to nefunguje ako ma...kuknem na view new content a nikdy mi napr neukaze tuto temu a az ked si ju otvorim rucne tak zbadam ze tu bolo nieco dopisane od mojho posledneho precitania

Funguje to dobre, Neukáže ti ju preto lebo si do nej pozrel. Tam hore ti ukáže len nové a to je to do čoho si nepozrel.

Ako to fungovalo na starom Fóre? Ja to hore som nepoužíval takže neviem :lol:

Ináč odporúčam spraviť jednu vec:

• kliknite dole na Mark Board As Read (ešte som to nestihol preložiť). Všetky témy označí za prečítané.
odhláste sa z Fóra.zmažte si cookies, pre istotu aj dočasné internetové súboryprihláste sa znovu

U niektorých možno "pracujú" ešte staré cookies možno preto sa im zdá že niečo blbne. Ak fakt niečo blbne tak toto by to malo vyriešiť.

Zverejnené

axel, preco mam taky pocit ze povacsina z nas pouzivala v starom fore tu moznost co bola v pravom hornom rohu /neviem presne co za nazov mala/?

a teraz sme z toho zmateni, hmm

ja som vyuzivala v podstate len tu moznost

teraz si kliknem na Pozri novy obsah a nevidim absolutne nic, a pritom do mnoho tem uz ini prispeli...to sa mi nepaci, ... mozno co je dnes nove by tam bola lepsia, islo v podstate o taky refresh

takto sa musim vratit spat na hlavnu stranku, nascrollovat spodok a takto dookola

Zverejnené

Funguje to dobre, Neukáže ti ju preto lebo si do nej pozrel. Tam hore ti ukáže len nové a to je to do čoho si nepozrel.

ak som dobre pochopil ukaze ti to temy s novymi prispevkami ktore si este nevidel

no a ja som tie nove prispevky este nevidel, kliknem na view new content a tuto temu mi nikdy neukaze...ked si na nu az POTOM kliknem rucne tak vidim ze ahaho, nove prispevky

Zverejnené

Nokia, doll

Už to bolo niekoľkokrát spomenuté:

Zatiaľ to vyzerá, že sa tento problém vyrieši po označení všetkých kategórií za prečítané (voľba Mark Board As Read na hlavnej stránke fóra v dolnej časti)

Ináč odporúčam spraviť jednu vec:

• kliknite dole na Mark Board As Read (ešte som to nestihol preložiť). Všetky témy označí za prečítané.

• odhláste sa z Fóra.

• zmažte si cookies, pre istotu aj dočasné internetové súbory

• prihláste sa znovu
U niektorých možno "pracujú" ešte staré cookies možno preto sa im zdá že niečo blbne. Ak fakt niečo blbne tak toto by to malo vyriešiť.

Obrázok

U mňa to od použitia tohoto riešenia funguje správne

Zverejnené

Tak som to spravil tak, že hore som dal oba linky. Dúfam že už budete pokojne spávať :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

Tak určite je to lepšie takto. :) .... takže ešte chat sem dať a budem úplne spokojný :lol:

Zverejnené

Takže, ak to chápem správne, Pozri nový obsah "vyhodí" všetko, čo som ešte nečital a Čo je nové vypíše všetko, čo je nové od posledného prihlásenia, resp. odhlásenia.

Uf, netušil som že je to až tak premakané. V podstate svoju pripomienku v tomto smere beriem späť.

Zverejnené

spokojnost nadovsetko :)

btw, aj ked som urobila to co si pisal vyssie a nasledne som dala Pozri novy obsah, holt, nevidela som nic, prazdny lajster :lol:

Zverejnené

Takže, ak to chápem správne, Pozri nový obsah "vyhodí" všetko, čo som ešte nečital a Čo je nové vypíše všetko, čo je nové od posledného prihlásenia, resp. odhlásenia.

Hej tak by to podľa správnosti malo pracovať.

Čo je dnes nové nezobrazuje akurát keď píšem príspevok, je tam len ten Pozri nový obsah, ale to už riešiť nebudem, je to hafo kódu čo by som musel prelúskať. Keby ešte dačo tak píšte, ja idem doprekladať čo som začal.

Zverejnené

Tak vidím, že promptne dodané... :lol: Čo je nové za 24hodín.

Zverejnené

btw, aj ked som urobila to co si pisal vyssie a nasledne som dala Pozri novy obsah, holt, nevidela som nic, prazdny lajster :lol:

Takže je to teraz správne. Po kliknutí na Mark Board As Read sa cez voľbu Pozri nový obsah zobrazia už iba posledné (dosiaľ nezobrazené) témy, v ktorých pribudli príspevky, ktoré pribudli až po tomto kliknutí na Mark Board As Read
Zverejnené

nech sa pridám so svojou troškou aj ja :

za celý čas existencie fóra som nechodila pozerať neprečítané témy / klikla som tam asi dvakrát dokopy / cez ten horný link

vždy len cez ten dolný

a na tomto fóre mi oba spoľahlivo fungovali ... teraz si môžem zvykať klikať hore ... ešteže to zostalo aj dolu :lol: :)

Zverejnené

Ja by som mala len jednu malú pripomienku ohľadne linkov...

Na starom fóre to bolo tak, že keď som si klikla na link, tak sa mi automaticky otvorilo nové okno. Tu ma hneď presmeruje, čo mi trochu vadí, lebo keď napríklad v téme čo počúvate objavím nejaký dobrý song a chcem si ho nechať hrať, nechce sa mi opäť vyťukávať adresu... S tým by sa nedalo niečo urobiť?

Hádam som sa vyjadrila správne a pochopile ste, čo tým myslím...

Vďaka :lol:

Zverejnené

Desdemona, vo väčšine prehliadačov stačí kliknúť na link stredným tlačítkom / kolieskom myši a odkaz sa ti otvorí na novej karte.

Zverejnené

Ach, zase sa prejavili moje technické schopnosti... :)

Prepáčte, že som otravovala. :lol:

Zverejnené

z ineho sudka

mozno nieco nerobim ako mam, ale aj ked som si zaskrtol pri pisani prispevku moznost Zapnúť emailové notifikácie odpovedí?, neprisla mi notifikacia ani jedna

konkretne v tejto teme

a este sa vratim k velkostiam, niektore kratsie prispevky uplne "zabiju" signatury, konkretne je to markatne u weirda napriklad

Zverejnené

kam mam pisat ss? a preco nie je chat? a preco nemam novy obrazok? :lol:

Zverejnené

elfant: S tými emailami to budem musieť preveriť, tiež mám pocit že nie vždy všetko príde.

Čo sa týka signatúr, tie si môžeš s dobrým pocitom v nastaveniach vypnúť, ako aj smajlíky, obrázky v príspevkoch a avatary. Aspoň ušetríš traffic. Ďakovala :lol:

pink: keď chceš niekomu písať SS, hore vpravo klikni na svoje meno a vyroluje sa ti meno alebo klikni na obálku ten-ktorého člena ktorému chceš písať.

Chat bude neskôr. Aký nový obrázok? Avatar? Vyčisti si cache.

Zverejnené

ale ja chcem vidiet obrazky :lol:

kludne si to prerolujem aj cez tie obrsignatury, len ked si chcel spatnu vazbu :)

Zverejnené

avatar.. som myslela, ze na tom svojom budem novsia... :lol:

:)

Zverejnené

elfant no však obrázky si môžeš nechať zapnuté, len signatúry si vypni keď chceš.

pink avatary idú v pohode meniť, teraz som to otestoval. Potrebuješ len cache refreshnúť.

Zverejnené

Pink

znova si pridaj a budes mat novsi :lol:

Axel

OK, to je riesenie

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov