Skočiť na obsah

Nové Fórum

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ak máte nejaké všeobecné otázky v ohľade nového Fóra tak píšte do tejto témy. Ak vás konkrétne zaujíma nejaká iná vec tak si v tejto kategórii založte tému.

Zverejnené

Bude, ale neskôr, ešte nevyšla finálna verzia. Ale moderátorom ho asi nepovolím, lebo moderátori majú moderovať a nie žvaniť na chate, tomassi :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

fuha, nove fsp? fajnee.. :lol: oprava - pjekne, ale fajne ne.. sak nevidim kto kam pisal...

Zverejnené

Nokia: Nie. A zrejme ani nebude. Pôvodný skin sa príliš odlišuje od nového. Možno časom sa preskinuje kópia tohto. Skin je teraz posledné, je tu kopa iných vecí čo sú dôležitejšie.

Tie tabuľky napravo sa dajú vypnúť.

Čo konkrétne vadí na novom skine?

Zverejnené

Ja by som sa chcel opýtať že či by sa nedalo robiť dačo stými najnovšími správami lebo sa v tom dajako nevyznám že kto, kam, kedy, a čo vlastne napísal.

Zverejnené

rovnako na konci každého riadku s kategóriou je napísané, kto kam čo a kedy napísal, ako to bolo predtým,

alebo klikni si napríklad sem, tu sú posledné príspevky :

post-3-124603397497_thumb.jpg

Zverejnené

To je jednoduché. Klikni na tému, ktorá ťa zaujíma, budeš presmerovaný na najnovší neprečítaný príspevok.

Pod každým linkom sú odkazy na kategórie, v ktorých sa téma nachádza. Jediný rozdiel je v tom, že tentokrát na témy neklikáš napravo, tak ako na starom fóre, ale naľavo.

Okrem toho ikony, ktoré majú na sebe ako keby taký malý zápisník ukazujú témy, do ktorých si napísal príspevok. Témy, ktoré ho nemajú tak nemajú na ikonách nič. Napríklad na obrázku vidieť, že som ešte neprispel do tém NHL a FIFA.

Okrem tém a príspevkov sa dá sledovať viac toho, kto sa zaregistroval, aké zápisy v blogoch pribudly, nové fotky a pod.

Obrázok

Zverejnené

Čo konkrétne vadí na novom skine?

Je to samozrejme o zvyku, ale mam taky nejasny pocit, ako keby boli niektore ovladace menej vyrazne

tyka sa to napriklad tohto

* FreeSpace Portal Fórum

* > Komunita

* > Diskusie o Fóre

* > Nové Fórum

oproti liste pod tym, je to farebne a velkostou nevyrazne

uz to mam, graficky nevyvazene :lol:

ale, ako som uz pisal, je to o zvyku

Zverejnené

Jasné, že je to o zvyku, preto som pre skalných nainštaloval testovacie fórm nech si zvykajú, ale podľa toho sko často tam chodili tak som počítal s výsledkom aký je :lol:

Skin nebude problém zmeniť, aspoň niektoré veci. Ale nie je to teraz priorita. Teraz prekladám, ináč dole vo footeri je možné si vybrať slovenčinu, niečo som už poprekladal. Zatiaľ je to ešte taký slovenskoanglický mix.

Zverejnené

Mix na mna neposobi rusivo nejako, ale na hlavicku by som zvolil inu velkost a mozno aj farbu pisma

Mozno by stacil len bold

Zverejnené

výnimočne súhlasím s elfantom , ovládače nevýrazné až veľmi zlé a grafika o ničom, ale dá sa nato zvyknúť, však aj čo nám ostáva, iné fóra sú na tom oveľa horšie ..... nie elfant ? ... a ešte doplním, na Slovensku po Slovensky... veľa cizích slov... žeby nás prepadli cizáci ?.. hmmm Ty vole. :lol: :)

Zverejnené

iné fóra sú na tom oveľa horšie ..... nie elfant ?

:) ktoré fórum si asi tak myslel? :lol:

ovládače nevýrazné až veľmi zlé a grafika o ničom

Starci ak máte slabé okuliare tak si dajte lupu pred monitor :)

Skin sa bude dať upraviť, len potrebujem feedback. Keď budem mať dôležitejšie veci hotové tak sa pozriem aj na ten skin.

Dosť roboty je s tým prekladom, teraz sa kŕmim pizzou, potom si otvorím pivo a pôjdem ďalej prekladať ;)

Zverejnené

:) ktoré fórum si asi tak myslel? ;)

ze by horrorove ? :lol:

okuliarmi to nie je ;)

mam 22 monitor a straca sa to :)

Zverejnené

Horror hostuje na FSP takže už to nie je také zlé :lol:

Veľké monitory nie sú príliš vhodné pre diskusné fóra, moja mladá v práci na takom robí a tiež to nie je bohviečo.

Zverejnené

ale však si na to postupne zvykneme, ale tú cizinu povyhadzuj axel , v tom je elfant dobrý, myslim v tom SJ.... :lol:

Zverejnené

otazka je dokedy :lol:

na velkom monitore si nemusis roztiahnut okno na celu plochu

Zverejnené

S novym forom nemam problem. Mozno by sa dalo co-to vytknut grafike... Ocenujem ten Fast-Reply, ze je hned dostupny. Mozno ho nemuseli robit "slepy" a aktivny az po kliknuti. Mozno to byt dostupne hned.

Zverejnené

To že je grafika matná neznamená že je horšia :lol:

Zverejnené

na hlavicku by som zvolil inu velkost a mozno aj farbu pisma

Mozno by stacil len bold

OK, trošičku som to zväčšil a dal bold, dúfam, že je to lepšie.
Zverejnené

Nepovedal som nikde, ze je horsia, to su len take male detaily, ktore vytvaraju dojem

je to lepsie takto, farbu ani netreba menit

padne to do oci dostatocne :lol:

Zverejnené

Nepovedal som nikde, ze je horsia, to su len take male detaily, ktore vytvaraju dojem

Ja viem, že ty si to nepovedal, to wysky povedal, elfant tebe sa to už nejako pletie a to je ešte len večer :lol:
Zverejnené

sak ked neadresujes prispevky, uz som si zvykol na to, ze tu mozem pomaly za vsetko :lol: :)

a o nevyraznej grafike hlavicky som pisal aj ja :)

Zverejnené

Keď reagujem na niekoho kto je hneď predomnou tak myslím že netreba konkrétne písať :)

Citujem len vtedy ak je niekto ďalej ako jeden príspevok. elfant zase si niečo nepochopil :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov