Tomáš Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Fero mi ju odporučil. Je to zaujímavé ale pre nezrealizovateľné. Ale v duchu súhlasím.
Hellé Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 A to si tie knihy precital, ci len videl dakde v zalozni/bazare?
Tomáš Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Kamoš mi porozprával o čom je a dával rady podľa toho a sú to dobré rady len so mnou nezlučitelné. A tie prvé dve som videl sfilmované ale ludia hovoria že knižné spracovanie je lepšie a keď povedali viacerí tak určite je to pravda.
Proteus Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Pokial su nezlucitelne s tebou, tak pre teba tie rady nie su dobre.
Tomáš Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 Ale teraz idem čítať Rádce pravého muže na Ferovo odporučenie. Vraj je to dobré. V autobuse do VW a späť ajtak nič neviem iné robiť, tak budem čítať. Upravené. Ďakujem za upozornenie. 1 1
Hellé Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 Ale ty nie si "dobry chlapec" ty si celkom iny druh tutmaka 1
Recommended Posts