phersu Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 niekto tu dnes asi vytecie ze tomassi :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted August 15, 2009 Author Share Posted August 15, 2009 ne, vůbec ne, naopak jasné, že som šťastný s výsledku, predvedenej hry a hlavne pripomenutie sa všetkým odborníkom, kt. nás už vyradili z BIG4, no netreba zabúdať na sínusoidové pôsobenie Davida Moyesa na lavičke Karameliek a ešte sa hanbím za svoj tip v tipovačke :lol: Chelski - Hull Drogba je späť a teda aj víťazstvá v 90+ B'Burn - City vyzerá to tak, že tu máme Chelski2 City totiž majú svojho Drogbu (Adebayor) svojho Petra Čecha (Shay Given) v štýle hry je takiste podoba a dávajú góly v 90+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 a hlavne pripomenutie sa všetkým odborníkom, kt. nás už vyradili z BIG4,To, že vyhrali jeden zapas, ešte nič neznamena. Neverim, že v tejto sezone niečo dokažu, navyše ak sa šuška o odchode Fabregasa. Rovnako neverim Liverpoolu. S jednym utočnikom (ktory dokaže davať goly pravidelne + nema ho kto nahradiť) sa liga vyhrať neda. Vidim to na suboj Manu, Chelsea, City. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted August 16, 2009 Author Share Posted August 16, 2009 presne to som myslel, žiadne veľkohubé vyhláseniajeden zápas nič neznamená, ale je to viac než dobrým signálom(a ja im verím aspoň 1 trofej tento rok bude) pekným príkladom je dnešný výkon Pool-u,kt. charakterizuje zrážka Carra-Škrteľ Učka čo najrýchlejšie potrebujú aspoň jedného z trojice Ferdinand, Vidič, v d Saar,lebo proti kvalitnejšiemu súperovi, akým bol dnes BFC,by to 3 body isto neboli isto to bude veľmi zaujímavá sezóna, v kt. bude opäť rozhodovaťšírka kádra, či mesiace február-marec Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted August 20, 2009 Author Share Posted August 20, 2009 síce som videl iba Blakeov gól a Carrickovu nepremenenú penaltu,no aj tak si myslím, že ManYoo 100% potrebuje aspoň jedného z už spomínanej trojice,inak im nepomôže pre nich typická druhá polovica súťaže Lescotta vyradený z kádra, "pre zlý" prístup,takže to vyzerá na prestup mladý Weiss vraj v zápase proti Barce hviezdil,možnože ho teda proti Vlkom uvidíme Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted August 22, 2009 Author Share Posted August 22, 2009 opäť sme si dobre zatrénovalidúfam, že v pohode to zvládneme aj v stredua budúcu sobotu náš čaká ostrý štart sem tam som prepol, tak neviem, čo sa presne stalo medzi Vidičom a tým Kolumbíjčanomvyzerá to na dodatočný trest, či ani nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted August 25, 2009 Author Share Posted August 25, 2009 pri včerajšom pohľade na Torresa, Carragher a spol.som mal dojem, že na párty u Gerrarda to muselo byť pekne divokéchlapci vyzerali jak vojnový veteráni Cesc je zranený a stále sa vraj nevie,či bude môcť v sobotu nastúpiť, škoda by ho bolo v takejto forme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Party by som to nepripisoval. Liverpool aj v minulej sezone dostaval drvivu väčšinu golov zo štandardiek, z hry vynimočne. Nevedia ich braniť. Rafa je buď slepy, alebo su chlapci slabi a proste sa to naučiť nevedia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted August 25, 2009 Author Share Posted August 25, 2009 ja som skôr narážal na Torresov monokel, Carragherovu obviazanú hlavu a tak :lol: ale celkový ich prejav bol slabučký - Johnsona takmer nevyužívaliso Xabim odišla značná časť mužstva, kt. nevedia nahradiťčo je vlastne Aquilanim, prečo ešte nehrá Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted August 29, 2009 Author Share Posted August 29, 2009 Achilova päta - nepremieňanie šancí nás opäť pripravila o bodysami sme postavili ManUtd. na nohy neberte to ako vyplakávanie, ale konštatovaniemali sme dať góly a bol by pokoj - treba vyhraváť zápasy proti slabším ako to robili Učka minulý rokmužstvo silu má - o top4 sa nebojím a trofej bude takisto, takže pohodička to len takpre čakajúcich na môj koment :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Každy z nas ma nejaky sen. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Wenger je idiot a pokrytec. Ako trenera ho sice uznavam, ale tymi debilnymi rečami začina byť horši ako Mourinho. Keď mal v kadri Vieiru či Adamsa, ktori každeho kosili, vtedy ani nepipol.http://sport.aktuality.sk/futbal/zahranicie/wenger-zuri-na-tvrdy-manchester-united :lol: Nehovoriac o tom, že Arsenal mal v tomto zapase raz toľko ŽK ako ManU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 minimálne ten neodpískaný sklz Fletchera na Arsavina nepochopil asi nikto nie len Wenger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Takychto zakrokov je v každom zapase niekoľko. To, že nebol odpiskany je problem rozhodcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted September 3, 2009 Author Share Posted September 3, 2009 . . . Najbližšie dve prestupové obdobia - zimné v januári 2010 a letné medzidvoma sezónami, bude zmrazený pohyb hráčov do kádra anglickéhofutbalového klubu FC Chelsea.CLiCK :lol: :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Až take žhave to nebude. Odvolaju sa a znižia im trest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Nemôžem odolať: ManCity - Arsenal 4:2. :lol: :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Len tak ďalej Arsenal :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 tiež som si to párkrát pozrela v aljakovom vyhodnotení tipovania ... pekne to vedú chlapci, no teda :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 ja sa nebojímdopredu je to veľmi dobré, len stačí dávať z tých šancí gólya van Persiemu vysvetliť, že gól je vtedy, keď lopta rozvlní sieťa nie keď trafí tyčku pána Ade*** rozoberať nebudem, dúfam len, že v FA budú mať rovnaký meter ako pri iných prípadoch inak dúfam, že sa všetci tešíte z toho prekrásneho futbalu,čo predvádza City, skutočne lahoda pre okonaopak musím pochváliť United, kt. konečne hrali futbal Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimak Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Mne vadi, ze tu ligu hravaju v sobotu poobede. Aj by som si to pozrel, ale nemam kedy. Radsej mam zapasy po osmej, ked si zajdem na pivko. inak naposledy som videl spanielsku ligu myslim bilbao - barcelonu 0:2(cas 22.00) a to bol futbal, velmi dobry. Dnes som trosku videl birg. A.V. a nechytilo ma to okolo 70 minute 0:0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 na ostrovoch sa hráva poobede teda hlavne o 1500,lebo za svetla majú fanúšikov viac pod kontrolouvečer sa hráva len cez pracovný týždeň v Škótsku sa poobede hrajú aj repre zápasy dnes sa Birminghamské derby hralo na pravé poludnie,aby sa fandovia nestihli pred zápasom nateliť, čiže program dňa: kostol-štadión-pub 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimak Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 http://www.efotbal.cz/index.php?page=clanek&clanek=28745 zaujimavy clanok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Akurat, že je trochu po zaruke. Už tu situaciu tušim vyriešili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted September 17, 2009 Author Share Posted September 17, 2009 inak vo 1stDivision sa darilo Marekovi Čechovi,kt. rozhodcovia obrali o hetrikno ďalšom zápase sa zranil, škodadúfam, že sa ešte chytí - ľavák sa vždy zíde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts