aljak63 Zverejnené 12. Jún, 2009 Zverejnené 12. Jún, 2009 Nechal som sa inšpirovať piesňou od Joan Osbourne - One of us, ktorá je okrem iného aj pilotnou piesňou skvelého seriálu Joan z Arkádie. V tejto piesni sa spieva o tom, že Čo ak je Boh jedným z nás? Ako by asi vyzeral? Akú by mal tvár? a pod. Spieva sa tam aj tom, že keby si mal len jednu jedinú otázku čo by ste sa spýtali... A o tom je téma: Čo by ste sa spýtali Boha, keby ste mali len jednu otázku? (What would you ask if you had just one question?) 1
Nokia Zverejnené 12. Jún, 2009 Zverejnené 12. Jún, 2009 preco necha ludi aby v neho verili miesto toho aby verili v nieco co realne moze urobit :lol: 3 3
arwiel Zverejnené 12. Jún, 2009 Zverejnené 12. Jún, 2009 ťažká otázka...premýšľam, premýšľam...a neviem... ešte popremýšľam!
lopata555 Zverejnené 12. Jún, 2009 Zverejnené 12. Jún, 2009 Ja by som sa opytal ze preco si nam dal slobodnu volu ked robime sprostosti.
Sniper Zverejnené 12. Jún, 2009 Zverejnené 12. Jún, 2009 Darkman to môžeš aj doma vyskúšať, natoč to na video a hoď na YouTube! Ja musím ešte popremýšať čo by som sa spýtal, ale na hovno by som sa nepýtal...
slimak Zverejnené 12. Jún, 2009 Zverejnené 12. Jún, 2009 Som neverec, ale ze aky je nas zmysel(ked nas uz vybudoval)? A cci mame ozaj slobodnu volu.
game Zverejnené 14. Jún, 2009 Zverejnené 14. Jún, 2009 od rána nad tým s prestávkami premýšľamlen jednu otázku ? možno či sme sa ako ludi dei oplatili, alebo dávno mávol rukou a nechal to být
dead Zverejnené 14. Jún, 2009 Zverejnené 14. Jún, 2009 Normalne ked niekoho stretnem, opytam sa ho aky mal den, alebo nieco podobne... Ale vazne, skor by som sa obaval jeho otazok :lol: 1
nefmen Zverejnené 21. Jún, 2009 Zverejnené 21. Jún, 2009 Nechal som sa inšpirovať piesňou od Joan Osbourne - One of us, ktorá je okrem iného aj pilotnou piesňou skvelého seriálu Joan z Arkádie. V tejto piesni sa spieva o tom, že Čo ak je Boh jedným z nás? Ako by asi vyzeral? Akú by mal tvár? a pod. Spieva sa tam aj tom, že keby si mal len jednu jedinú otázku čo by ste sa spýtali... A o tom je téma: Čo by ste sa spýtali Boha, keby ste mali len jednu otázku? (What would you ask if you had just one question?) Ja by som sa spýtal: Pane, kedy sa vrátiš?
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 21. Jún, 2009 Zverejnené 21. Jún, 2009 nieco prakticke, co by som mohol zuzitkovat a nemal by som pritom moznost to inak zistit.
Eiensama Zverejnené 22. Jún, 2009 Zverejnené 22. Jún, 2009 kedze sa poznam, tak nieco debilne typu "si fakt boh?" alebo "ako ti mam verit?" a no a neviem ci by to bral/a ako uz tu jednu otazku....
Jozef50205 Zverejnené 23. Jún, 2009 Zverejnené 23. Jún, 2009 ..... kedy konečne zavrieš toto ľudské divadlo ?
aljak63 Zverejnené 27. Jún, 2009 Autor Zverejnené 27. Jún, 2009 Ja by som sa spýtal: Prečo je život taký nespravodlivý? 1
game Zverejnené 27. Jún, 2009 Zverejnené 27. Jún, 2009 a ... aljak, tvoja otázka by sa hodila skôr sem https://www.freespace.sk/tema/717-zmysel-zivota/ ... aj s príslušným filozofovaním ... keď boh vdýchol život, je na nás, aký ho žijeme ... na celej množine nása čo sa nám dostane do rúk za kartu, akí sme a ako to zvládneme, keď je nespravodlivý ináč ... premýšľam tu už nejaký čas nad týmito otázkamina jozefovu otázku by mohla byť vlastne moja otázka odpoveďou, a okrem jednej, dvoch otázok sa mi zdajú tie ostatné trochu nepravdepodobné, vrátane tej mojej nemyslím, že keby sme sa ocitli tvárou v tvár bohu, skutočne by sme sa zmohli na prešpekuľované otázky ...
Eiensama Zverejnené 27. Jún, 2009 Zverejnené 27. Jún, 2009 asi či hrá Boh kocky... dobra pozmamka... alebo ci rad hrava s diablom sach :]
game Zverejnené 27. Jún, 2009 Zverejnené 27. Jún, 2009 off topic: aby sme boli trochu v obraze ... to povedal kedysi Einstein : Boh nehrá v kockyku koncu života si už tým nebol taký istý boha by sme sa to mohli spýtať, len aby sme vedeli, ako to je :)
Ronja Zverejnené 7. Júl, 2009 Zverejnené 7. Júl, 2009 Pokiaľ by som bola v jeho blízkosti, myslím, že žiadna otázka by nebola potrebná...vsjo jásno:-))Pekný deň všetkým :lol: 1
arwiel Zverejnené 18. Júl, 2009 Zverejnené 18. Júl, 2009 už mi jedna otázka prišla na rozum: koľko je pravdy na živote?
Strasidlo Zverejnené 19. Júl, 2009 Zverejnené 19. Júl, 2009 preco necha ludi aby v neho verili miesto toho aby verili v nieco co realne moze urobit :lol:Verím v Boha a s ním dokážem veľmi veľa vecí. Boh koná všade tam, kde mu to človek dovolí - no to treba naozaj chcieť a snažiť sa o to. či sa nehanbí.Narozdiel od nás ľudí sa nemá za čo. Prečo?Odpoveď bude asi taká dlhá, že ju neznesieš. Na tvojom mieste položím konkrétnu otázku. :)
Eiensama Zverejnené 19. Júl, 2009 Zverejnené 19. Júl, 2009 Odpoveď bude asi taká dlhá, že ju neznesieš. Na tvojom mieste položím konkrétnu otázku. :lol: A ty by si sa co spytal? :) Narozdiel od nás ľudí sa nemá za čo. Juzanov prispevok by sa dal chapat z viacerych uhlov pohladu, bolo by nutne sa ho spytat, ze co konkretne myslel, ze za co sa boh hanbi-nehanbi. Toto bude asi off topic, ale... Verím v Boha a s ním dokážem veľmi veľa vecí. Boh koná všade tam, kde mu to človek dovolí - no to treba naozaj chcieť a snažiť sa o to. Boh s tym nema nic spolocne. Je to cisto o viere, ktora je pevne spojena s ludskou myslou... Prameni odtial. Ked clovek uveri, ze sa vylieci, sam ovplyvni danu chorobu a stav sa mu moze zlepsit. Ak ty veris, ze "s bohom vela dokazes", tak dokazes. Ale je to len vecou psychiky :)
Darkman Zverejnené 19. Júl, 2009 Zverejnené 19. Júl, 2009 Odpoveď bude asi taká dlhá, že ju neznesieš. Na tvojom mieste položím konkrétnu otázku.Toto je konkretna otazka a Boh by vedel, k comu presne sa 'preco' vztahuje.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz