Skočiť na obsah

Čo by ste sa spýtali Boha, keby ste mali len jednu otázku?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Nechal som sa inšpirovať piesňou od Joan Osbourne - One of us, ktorá je okrem iného aj pilotnou piesňou skvelého seriálu Joan z Arkádie. V tejto piesni sa spieva o tom, že Čo ak je Boh jedným z nás? Ako by asi vyzeral? Akú by mal tvár? a pod. Spieva sa tam aj tom, že keby si mal len jednu jedinú otázku čo by ste sa spýtali...

A o tom je téma:

(What would you ask if you had just one question?)

• Pridať bod 1
Zverejnené

preco necha ludi aby v neho verili miesto toho aby verili v nieco co realne moze urobit :lol:

• Pridať bod 3
  • Odobrať bod 3
Zverejnené

ťažká otázka...

premýšľam, premýšľam...

a neviem...

ešte popremýšľam!

Zverejnené

Ja by som sa opytal ze preco si nam dal slobodnu volu ked robime sprostosti.

Zverejnené

Darkman to môžeš aj doma vyskúšať, natoč to na video a hoď na YouTube!

Ja musím ešte popremýšať čo by som sa spýtal, ale na hovno by som sa nepýtal...

Zverejnené

Som neverec, ale ze aky je nas zmysel(ked nas uz vybudoval)? A cci mame ozaj slobodnu volu.

Zverejnené

od rána nad tým s prestávkami premýšľam

len jednu otázku ?

možno či sme sa ako ludi dei oplatili, alebo dávno mávol rukou a nechal to být

Zverejnené

Normalne ked niekoho stretnem, opytam sa ho aky mal den, alebo nieco podobne... Ale vazne, skor by som sa obaval jeho otazok :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

Nechal som sa inšpirovať piesňou od Joan Osbourne - One of us, ktorá je okrem iného aj pilotnou piesňou skvelého seriálu Joan z Arkádie. V tejto piesni sa spieva o tom, že Čo ak je Boh jedným z nás? Ako by asi vyzeral? Akú by mal tvár? a pod. Spieva sa tam aj tom, že keby si mal len jednu jedinú otázku čo by ste sa spýtali...

A o tom je téma:

(What would you ask if you had just one question?)

Ja by som sa spýtal:

Pane, kedy sa vrátiš?

Zverejnené

nieco prakticke, co by som mohol zuzitkovat a nemal by som pritom moznost to inak zistit.

Zverejnené

kedze sa poznam, tak nieco debilne typu "si fakt boh?" alebo "ako ti mam verit?" a no a neviem ci by to bral/a ako uz tu jednu otazku....

Zverejnené

..... kedy konečne zavrieš toto ľudské divadlo ?

Zverejnené

Ja by som sa spýtal: Prečo je život taký nespravodlivý?

• Pridať bod 1
Zverejnené

a ...

aljak, tvoja otázka by sa hodila skôr sem https://www.freespace.sk/tema/717-zmysel-zivota/ ... aj s príslušným filozofovaním ...

keď boh vdýchol život, je na nás, aký ho žijeme ... na celej množine nás

a čo sa nám dostane do rúk za kartu, akí sme a ako to zvládneme, keď je nespravodlivý

ináč ... premýšľam tu už nejaký čas nad týmito otázkami

na jozefovu otázku by mohla byť vlastne moja otázka odpoveďou, a okrem jednej, dvoch otázok sa mi zdajú tie ostatné trochu nepravdepodobné, vrátane tej mojej

nemyslím, že keby sme sa ocitli tvárou v tvár bohu, skutočne by sme sa zmohli na prešpekuľované otázky ...

Zverejnené

asi či hrá Boh kocky...

dobra pozmamka... alebo ci rad hrava s diablom sach :]

Zverejnené

off topic:

aby sme boli trochu v obraze ... to povedal kedysi Einstein : Boh nehrá v kocky

ku koncu života si už tým nebol taký istý

boha by sme sa to mohli spýtať, len aby sme vedeli, ako to je :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Pokiaľ by som bola v jeho blízkosti, myslím, že žiadna otázka by nebola potrebná...vsjo jásno:-))

Pekný deň všetkým :lol:

• Pridať bod 1
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

už mi jedna otázka prišla na rozum: koľko je pravdy na živote?

Zverejnené

preco necha ludi aby v neho verili miesto toho aby verili v nieco co realne moze urobit :lol:

Verím v Boha a s ním dokážem veľmi veľa vecí. Boh koná všade tam, kde mu to človek dovolí - no to treba naozaj chcieť a snažiť sa o to.

či sa nehanbí.

Narozdiel od nás ľudí sa nemá za čo.

Prečo?

Odpoveď bude asi taká dlhá, že ju neznesieš. Na tvojom mieste položím konkrétnu otázku. :)
Zverejnené

Odpoveď bude asi taká dlhá, že ju neznesieš. Na tvojom mieste položím konkrétnu otázku. :lol:

A ty by si sa co spytal? :)

Narozdiel od nás ľudí sa nemá za čo.

Juzanov prispevok by sa dal chapat z viacerych uhlov pohladu, bolo by nutne sa ho spytat, ze co konkretne myslel, ze za co sa boh hanbi-nehanbi.

Toto bude asi off topic, ale...

Verím v Boha a s ním dokážem veľmi veľa vecí. Boh koná všade tam, kde mu to človek dovolí - no to treba naozaj chcieť a snažiť sa o to.

Boh s tym nema nic spolocne. Je to cisto o viere, ktora je pevne spojena s ludskou myslou... Prameni odtial. Ked clovek uveri, ze sa vylieci, sam ovplyvni danu chorobu a stav sa mu moze zlepsit. Ak ty veris, ze "s bohom vela dokazes", tak dokazes. Ale je to len vecou psychiky :)

Zverejnené

Odpoveď bude asi taká dlhá, že ju neznesieš. Na tvojom mieste položím konkrétnu otázku.

Toto je konkretna otazka a Boh by vedel, k comu presne sa 'preco' vztahuje.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov