tomassi Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 na Pasienkoch je vyhrievaný trávnik a sú plne zasedačkované ktovie, či to trošku aj omietli Slovanisti opäť raz pochodujú a protestujú trensparenty typu Kozák zmizni do Trnavy skutočne pobavili inak som si vôbec neuvedomil, že Bystrica je tak vysoko
wysky Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Pri sledovaní minulotýždňových zostrihov z LM ma napadla jedna vec. Podobný gól, ako dal Wolfsburg dal posledný víkend aj Prešov na Pasienkoch. Wolfsburgu ho uznali, Prešovu nie.
lopata555 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 takže Trnava na 6 mieste, mali by sa posnažiť aby sme si mohli spievať toto :lol: http://www.youtube.com/watch?v=q2w9CX1hXwQ&feature=related
tomassi Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Finále Slovenského Pohárana novučičkom štadióne v Michalovciacha finále pravdepodobneSlovan - Trnava mmm . . .
tomassi Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 SFZ finále v Michalovciach bez fanúšikov Trnavy a Slovana nepripúšťa bez divákov? s divákmi? / bez diviakov? s diviakmi? neriešiteľná úloha na to, že nevedia zabezpečiť zápas bez incidentov, si postupne zvykáme ale aby nedokázali vybrať ani štadión? a možnože vedia, no skôr ako na bezpečnosť, pozerajú odkiaľ viac natečie a riešiť problémy neprítomnosťou divákov, je skutočne obdivuhodné
tomassi Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ta Koňare, Ta pomohli, Ta VraňaromTa to k tej záchrane o vypadávajúcom sa rozhodne medzi Dunajskou a Petržalkouprajem to Petržalke - mladí hráči, pokojnejšie hľadisko, . . . inak Žilina majstrom
Ryan Giggs Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ehm, prešovsky fans (cca 100 ľudi) sa po prvom gole Košic (nie hneď, tesne pred koncom polčasu) zbalili a odišli domov. Resp. najprv sa mimo štadiona pobili s domacimi (tiež cca 100), ktory ich vyšli "odprevadiť". Policajti (asi 300) sa asi 5 minut so založenymi rukami len prizerali a usmievali. :lol:
bobsapp Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 dôležitý zápas v boji o záchranuešte aj derbya nepríde ani 2 000 ludífakt neviem pre koho sa ten futbal vlastne hrá
tomassi Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 to je robotičkaby im to mali započítať ako ľuďom počas krízykeďže mali 4dňový pracovný týždeň, teraz si musia nadrábaťčiže nadrábať by si mali na finále SK Pohára,no možno ani tam nebude roboty
Ryan Giggs Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 fakt neviem pre koho sa ten futbal vlastne hrá Problem je prave v tom, že väčšinou sa o futbale hovoriť neda (neplati pre včerajši zapas, ktory bol celkom dobry).
tomassi Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Slovenský pohár 2009/2010 - finále:FC Spartak Trnava - ŠK Slovan Bratislava 0:6 (0:3) štadiónik v Michalovciach vyzeral peknena zápasy s Lichtenštajnskom , San Marínom, . . .ideálny len stále neviem pochopiť,prečo kameru umiestňujú na tribúnu oproti slnku
lopata555 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 No ešteže som nepozeral futbal ale som si radšej pozrel hokej :lol: ... a ako vidím dobre som zrobil :)
Ryan Giggs Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Tak čierny Peter ostal v rukach Petržalky. Dunajska zazračne vyhrala a Košice s odretymi ušami.
tomassi Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Dunajska zazračne vyhralažeby podobný zázrak ako pred pár rokmi v Rimavskej Sobote?
Recommended Posts