Skočiť na obsah

Povinné psychotesty pre politikov...

Kríza stihá nás všetkých. A čo politici?  

2 členovia hlasovali

1. 1. Fico hovorí o šetrení, zatiaľ iba fiktívne. Mali by šetriť politici?

• Znižovaním počtu úradníkov
    • Znižením platov ako politikov včítane poslancov
    • Znížením materiálnej spotreby štátných inštitúcií
    • Využiím všetkých predchádajúcich možností
    • Nie je potrebné šetriť
      0
    • Je mi to jedno
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

a všetkých platených z našich daní .....

Keď chcete sa stať poľovníkom musíte absolvovať toľko školení,skúšok či z teórie, či z praxe, a podmienkou poľovať je vlastniť poľovnú zbraň, a k tomu zasa toľko procedúr, školení a štúdia,skúšky a nevyhnutnosť prejsť psychotestami , samozrejme za všetko musíte zaplatiť , a nie málo. .... no ak už vlastníte všetky tie potvrdenia, vysvedčenia,správne výsledky testov a skúšok , dostanete právo poľovnícke, ak ste členom poľovníckeho združenia alebo vlastníte poľovný revír....... a potom si už môžte zapoľovať.

A politik ? Veď si zoberte, čo dajme tomu taký poslanec Národnej rady môže narobiť svojou funkciou ? Hlasuje za totálne blbé zákony, ktoré znamenajú iba naše vyššie výdaje bez jasného efektu, a to ich za to ešte aj platíme i keď je kríza rovnako, pričom mnohí z nás, ktorým ešte ostalo nejaké to zamestnanie sú bez prémii,bez priplatkov, čo mnohokrát robí aj 30% mesačného príjmu, že nám zvyšujú byrokraciu viď. naposledy zákon o cestnej komunikácii tuším z 1.apríla 2009, keď tento zákon najskôr robil , zastrešoval... ako v tej pesničke Mariana Kochanského .... "my nie sme Taliani Lenka... " pretože vôbec nepamätal, že roľník nerobí iba na roličkách slovenských, ale sa na ne musí premiestniť aj so svojím traktorom, samochodnými strojmi včítane kombajnov a samozrejme sem tam musí prejsť aj cestami asfaltovými, čo ovšem tí " psychopati " čo robili ten cestný zákon s tým nerátali.... oni nerátali s jedným celým odvetvím - poľnohospodárstvom, kde je priamo zamestaných cca 100 000 obyvateľov + ich rodinných príslušníkov. A teda toto už stojí za psychotesty pánov politikov, ktorí nejako pozabudli, že sú tu z našej vôle a z našich peňazí.... a a takých bludárskych zákonov naši politici od roku 1993 nahonoboili požehnane....a čo v skutočnsoti vyzerá, že je dobre, že dobre funguje a tak by to malo byť, tak Ústavný súd rozhodne, že je to na hovno lebo je to protiústavné.... no hovorím, že to chce psychotesty a nielen poslancov, ale všetkých ktorých platíme z našich daní. Ta ne ?

Zverejnené

rovnako ako su ochotni odsuhlasit si znizenie svojich platov, znizenie poslaneckej imunity, tak by boli ochotni si schvalit aj povinne psychotesty ...

Zverejnené

je jedno, či o tom práve filozofuje Fico, potrebovali by to ...

toľko peňazí, čo sa tu v politike, parlamente, v stranách, v štátnych či akýchkoľvek správach, kdekade kto a kde je práve pri koryte, prelieva ... dlhé roky nad tým premýšľam, ako to táto malá krajina vôbec utiahne ... a ešte sa ožratí predvádzajú za volantom a schvaľujú podivné veci ...

obávam sa, že si to neschvália :lol:

Zverejnené

psychotesty su ti nanic, ked mas retardovanu polovicu naroda

Zverejnené

tak takú mienku o našom národe nemám, všade sa nájdu tupci a nemyslím , že by sme boli v tomto ohľade nad priemerom, ale psychotesty by som dal robiť všetkým, ktorí sú platení zo štátneho rozpočtu, keď to môžu robiť policajti,vojaci,môžu tým prejsť aj všetci čo ich živíme z našich daní.... :lol:

Zverejnené

Jozef a mas dojem ze pri policajtoch ci vojakoch to pomaha?

Zverejnené

neviem, ale ako vojak v zálohe viem, že nie každý mohol sedieť za pultom rakiet so stredným doletom .. a policajti?... záleží aj od povahy, ak robia iba svoju robotu a nie nadrobotu , nič proti....

Zverejnené

Podla mna psychotesty nepomozu(a komu by aj mohli pomoct ci comu?).

je to problem nas volicov co si zvolime ci nechame zvolit(nejdeme volit), ci slobodne chodit(nezatvorime do basy). je to nas volicov problem ze si nechame kalat na hlave. Ale aj mi im to mozme osladit.

http://www.zvedavec.org/komentare/2009/05/...lai4qkgkjsh4u20

Ale připusťme na chvíli, že to je spontánní. Že lidi mají skutečně různých Paroubků, Rathů, Březinů, Falbrů a jiných zrůd z vrcholové politiky plné zuby. Pak ovšem tomu tleskám a plně to podporuji. Bože, to je radost, to hřeje, vidět Paroubkův ksicht, po kterém stéká vajíčko. Úžasný pocit satisfakce

Ja mam z toho radost, ale iba ak to je naozaj spontanne od ludi a nie divadlo opozicie(opozicnej strany).

Mozno ten co kradol vlajku bol pre niekoho smiesny. Pre mna nie, vyjadril svoj nazor.

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Hm, kazdy politik velmi dobre vie co robi. Ak je hlavnym dovodom jeho konania vlastna popularita (co nie je az tak nepochopitelne), alebo vlastny prospech a vie to svojim volicom spravne podat, je to jednym zo znameni jeho inteligencie. V tom pripade nie su blbi ti, co nam vladnu, ale ti co ich volia :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

Dobre. Ja som ta mal vzdy rad, len casto si niekam ulietal(malokedy moderatorsky). Ale bod.

Politici su svine. Ale verim ze niektori prinesu pri svojich rozkradackach aj nieco pozitivne(ciganska konstatna, alebo inverzna funkcia) verim ze nekradla, a nieco urobila, ale ostatnych by som vesal. Kto mi vysvetli naco mi je jazykovy zakon? ktory zakon urobila sucastna koalicia dobre, prospech mna? Preto verim ze jedina alternativa musi byt SaS, ci Kotleba(myslim to vazne).

Zverejnené

slimak

Politici su v prvom rade len ludia (ake vagne). Ak mame pisat o svinstve bude nim samotna politika a bude nevyhnutnym svinstvom. Ako poslanec nemozes hlasovat podla svojho svedomia a presvedcenia, lebo tvoj pohyb obmedzuju mantinely stranickej direktivy (aj ked poslanecky slub tvrdi nieco ine). Svoj vnutorny nesuhlas prostrednictvom hlasovania v tejto hre na blbych jednoducho nevyjadris. Aj to je jednym z dovodov, preco mame blbe zakony.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov