tomassi Zverejnené 14. Máj, 2010 Zverejnené 14. Máj, 2010 tak Median sa opäť vyznamenal http://volby.sme.sk/c/5375131/prieskum-medianu-nepustil-do-parlamentu-smk-a-most-hid.html neuveriteľné výsledky zaujímavé, že ostatné agentúry dlhodobo prinášajú iné údaje fakt neviem o čo im ide? či chcú posilniť voličov koalície alebo zmobilizovať voličov opozície
Sniper Zverejnené 14. Máj, 2010 Zverejnené 14. Máj, 2010 Nesledujem predvolebné prieskumy týchto "agentúr". Napriek tomu si myslím, že SDKÚ, SaS, KDH a Most by mohli eventuálne vytvoriť koalíciu, podobnej tej čo bola pred 4 rokmi. Pokým však aj v tomto prípade koalícia získa len tesnú väčšinu, tak vládnutie môže byť celkom problematické. Najmä myslím, že bude dochádzať k stretom medzi SDKÚ a SaS.
tomassi Zverejnené 14. Máj, 2010 Zverejnené 14. Máj, 2010 inak som tak uvažovalpri minulých voľbách bude tu bol efekt skrytého voliča,z kt. vždy profitovala SDKÚbude tomu tak aj teraz, keĎ tu máme SaS,čo je "druhý sled" voličov SDKÚ
Jozef50205 Zverejnené 18. Máj, 2010 Autor Zverejnené 18. Máj, 2010 SDKÚ DS na čele s lídrom Ivetou Radičovou získa pri skromnom odhade a pri nízkej účasti voličov najmä tých s nižším vzdelaním od 17 do 22 %, Sas predpokladám cca 6-7%,HZDS ĽS skončí tesne na prahu 5%, SNS 6,5-7%, KDH 10-12%, MOST spolu s SMK na úrovni 5,5-6 % a SMERu SD bude umožnené zostaviť koaličnú vládu pri volebnom úspechu 27-33%, čím bude potrebovať minim. dvoch koaličných partnerov, ktorých nezíska, čim stredopravým stranám bude umožnené dohodnúť sa a tým aj vládnuť, čo určite nebude ľahké.... také sú moje prognózy a na záver určite nebudem voliť SMER SD, HZDS ĽS, SNS a po roku rozhodovania ani KDH, čím ma Fígeľ svojou nerozhodnosťou primäl vrátiť sa k SDKÚ DS... ktorých volím od r. 1998 ... a tým som zaguľatil po troch rokoch počet mojich príspevkov na 1000 huráááááááááááá
Darkman Zverejnené 18. Máj, 2010 Zverejnené 18. Máj, 2010 No ja pozeram, ze zo Zahradnika nam pomalicky rastie druhy Fico. Tie ich billboardy, tak to je cisty hnus. Naprv "fico style" odkazy jednotlivych politikom, a teraz portrety clenov, z dola, s cistym modrym nebom za nimi...no uplny otras.
Sniper Zverejnené 18. Máj, 2010 Zverejnené 18. Máj, 2010 Podľa mňa, ak Smer bude zostavovať vládu, tak to bude mať problematické. Myslím, že šance na pravicový zlepenec sú vyššie ako pred pár mesiacmi dozadu. Ďalšia ficovláda by už bola katastrofou, len horšie je, že ani pravicová vláda nebude mať vyhraté keďže bude musieť odstraňovať ten bordel po Ficovi.
tiborco Zverejnené 18. Máj, 2010 Zverejnené 18. Máj, 2010 Však Záhradník aj Martináková sú obyčajní skrachovanci...Záhradník sa hrá na pravičiara, ale hlavne, že v županských voľbách v BA kraji v druhom kole vyzýval svojich voličov aby podporili Bajana, ktorý bol nominantom Smeru...jo a v dpb je aký veľký bordel...Martináková si zas nechce uvedomiť, že už dávno nie je zaujímavá.
Darkman Zverejnené 18. Máj, 2010 Zverejnené 18. Máj, 2010 No, a zabudol som krasny zahradnikov billboard"200 eur na dovolenku na slovensku", to je pravica....
majuska Zverejnené 19. Máj, 2010 Zverejnené 19. Máj, 2010 Darkman, asi sa aj Zahradnik spolieha na to ze Slovaci na sluby naskakuju -))))SMER takym sposobom vyhral a zda sa ze mnohych ani neperekaza to ze splnil velmi malo. NIKTO TI NEMOZE SPLNIT TO CO TI JA MOZEM NASLUBOVAT
lopata555 Zverejnené 27. Máj, 2010 Zverejnené 27. Máj, 2010 mali sme jeden prieskum Voľby do Národnej rady SR, ktoré sa uskutočnia 12. júna, by vyhral Smer-SD s 33,7 percentami. Na druhom mieste by skončila SDKÚ-DS s 15,5 percentami a KDH by dalo hlas 10,3 percenta voličov. Do parlamentu by sa podľa výsledkov prieskumu dostalo sedem politických strán, medzi nimi aj novovzniknutá Aliancia za Európu národov (AZEN), ktorú by podporilo 5,1 percenta voličov. Medzi parlamentné strany by sa zaradila aj strana Sloboda a Solidarita (SaS) so ziskom 9,4 percenta hlasov potenciálnych voličov. Most-Híd by volilo šesť percent a SNS 5,2 percenta oslovených. ĽS-HZDS by s podporou 4,1 percenta, SDĽ so štyrmi percentami. SMK by volilo 3,3 percenta respondentov a KSS by získala 1,2 percenta hlasov. Ľudovú stranu Naše Slovensko (ĽSNS) by podporilo 1,1 percenta Vyplýva to z reprezentatívneho prieskumu Agentúry pre výskum verejnej mienky, ktorý uskutočnila od 10. do 19. mája na vzorke 1 118 respondentov vo veku 18 a viac rokov. hmmm tak neviem neviem či je tento prieskum reálny :lol: zdroj
Sniper Zverejnené 27. Máj, 2010 Zverejnené 27. Máj, 2010 Ja na tie prieskumy moc nedávam, ale takýto výsledok by bol zaujímavý, pretože strana AZEN by bola kľúčovým hráčom pri vytvorení vládnej koalície. Záleží na akú stranu by sa pridala, skôr to vidím asi na SMER. Nepredpokladám však, že AZEN prekročí 5% hranicu, naopak neprekročenie tejto hranice by v prípade SMK bolo veľmi pozitívne, oveľa viac preferujem Most-Híd.Čo sa týka SaS, predpokladám, že do parlamentu sa dostanú, ale budú musieť vynaložiť veľa úsilia aby nedopadli ako SOP alebo ANO. V prípade vytvorenia stredo-pravej koalície SDKÚ - KDH - SaS - Most-Híd bude práve SaS najnestabilnejším prvkom koalície, ktorý môže v prípade vyostrenia konfliktov vo vnútri koalície zamávať so stabilitou vlády. Mierne formy napätia sa môžu prejaviť aj u trojlístku SDKÚ - KDH - Most-Híd, tu však bude veľmi záležať na tom ako sa všetky tri strany dokážu dohodnúť na kompromisoch. V prípade otvoreného dialógu so snahou riešiť problémy myslím, že by to mohlo ísť celkom dobre.V prípade vytvorenia koalície SMER - SNS (príp. iná strana či už HZDS alebo AZEN) bude to skôr účelové vytvorenie vlády. SMER by najradšej vládol sám, SNS bez SMERu, aj keď sa prebojuje do parlamentu, by bola zrejme v hlbokej opozícii.
tomassi Zverejnené 28. Máj, 2010 Zverejnené 28. Máj, 2010 kampaň sa nám začína rozbiehať po nápise na cintoríne zapnutom notebooku s video: Fico pochováva celé Slovensko Supeu Fico nefunguje, veď je to pokazené má lietať a chodí iba do dozadu a nie dopuedu prichádza shooty so svojou zbierkou a máme tu aj 3 prasiatka 2
tomassi Zverejnené 29. Máj, 2010 Zverejnené 29. Máj, 2010 tak už to začaloškoda, že markíze, ta3 sú prednejšie vlastné záujmy - digitalizacia a pod.a aj preto tieto spoty neodvysiela http://www.youtube.com/watch?v=MAno1tLghQc http://www.youtube.com/watch?v=_sjuBusAN5A http://www.youtube.com/watch?v=Sli7FTDcUeE http://www.youtube.com/watch?v=Y6QND8rkPvo http://www.youtube.com/watch?v=W820Vtnaxn8 1
lopata555 Zverejnené 30. Máj, 2010 Zverejnené 30. Máj, 2010 Shootymu asi dakto stúpil na otlak :lol: inak k téme ... včera v rádiu keď som bol v robote tak tam mala predvolebný spot SDĽ ... ale to nie je podstatné,pretože som robil vedľa 18 ročnej kolegyne a pýta sa ma či som už pevne rozhodnutý koho pojdem voliť ... ja že ešte pevne nie, tak mi navhrla že č.14 mám ísť voliť že Kotlebu :) ... kokos až som zostal zarazený ... nechápem 1
weirdo Zverejnené 30. Máj, 2010 Zverejnené 30. Máj, 2010 ty si jej mohol na revans odporucit KSS a boli by ste si kvit :lol: 2
lopata555 Zverejnené 30. Máj, 2010 Zverejnené 30. Máj, 2010 ja viem že to dakoho prekvapí ale KSS nakoniec voliť nejdem :lol:
tomassi Zverejnené 30. Máj, 2010 Zverejnené 30. Máj, 2010 nechaj holopata sa za svoju voľbu hanbídarmo to z neho budeš ťahať jak z chlpatej deky
Klingonka Zverejnené 30. Máj, 2010 Zverejnené 30. Máj, 2010 To ktorý expert zaškrtol Kapurovú ? Na tomto fóre by som to nečakala. Veď tá strana nemá s politikou nič spoločné ! A podpisy (10 000) nazbierali určite v krčmách. Ja voliť nepôjdem, moja obľúbená strana tam nie je. Nejako za ten rok zaspali, ale zdá sa, že začínajú pracovať. Mám dojem, že ešte ani nie sú vyprofilovaní (ľavica/pravica?). Len nech si neberú príklad z Českej obnože, lebo zle dopadnú (0,8 %). EDIT: A aj keď voľby vyhrá Smer, tak mu to nebude nič platné, lebo nikto s nimi nechce ísť.Vidím to na mariškárov a SDKÚ.
Sniper Zverejnené 30. Máj, 2010 Zverejnené 30. Máj, 2010 Ak vyhrá SMER tak mu to bude stále platné, pretože žiadna iná politická zatiaľ nedosahuje ani len polovicu hlasov čo má SMER a preto má stále výraznú šancu zostavovať vládu. Ale ak sa HZDS nedostane do parlamentu tak šance SMERu sa výrazne znížia. To ktorý expert zaškrtol Kapurovú ? Na tomto fóre by som to nečakala. Kliknutím na počet hlasov to zistíš rýchlo.
weirdo Zverejnené 30. Máj, 2010 Zverejnené 30. Máj, 2010 nechaj ho lopata sa za svoju voľbu hanbí darmo to z neho budeš ťahať jak z chlpatej deky ak priznal KSS a zmenil to tak sa nema za co hanbit. aj ZRS je lepsia :lol:
Klingonka Zverejnené 30. Máj, 2010 Zverejnené 30. Máj, 2010 Ďakujem, ja som zvyknutá, že na šedé sa klikať nedá. A máme ho, vtáčika :lol:
Odporúčané príspevky