Skočiť na obsah

Eiensama

Odporúčané príspevky

... ktovie, prečo niekoho aj za cenu vraždy nútia na prostitúciu, keď je to také odsúdeniahodné a všetky tie ženy sú podradné

kto teda vlastne využíva ich služby, za akúkoľvek cenu ?

kde nie je dopyt ...

toto je len vrchol ľadovca a je z toho dosť nevoľno

 

http://www.sme.sk/c/4938426/***prva-kauza-sexualnej-otrokyne-pred-sudom.html

 

dajte preč hviezdičky

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

trochu protipól k násiliu, ale fakt len trochu, lebo to bol a je len vrch smotany, ktorý menil dejiny

kým sú muži a dopyt, bude prostitúcia, či v kráľovských posteliach či medzi smeťami v tmavej uličke

aj tak vždy na uvoľnenie prepracovaných napätých frustrovaných pánov mužov, ktorí ich remeslo tak odsudzujú ... hm ? : )

 

Hetéry, kurtizány a japonské oiran

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja by som to doplnil este o - kym budu zeny.

 

no nie vsetci prostituciu odsudzuju. iba niektori ludia prostituciu odsudzuju. a niektori z tich potom odsudzuju tych, ktori prostituciu neodsudzuju. a tak dalej. a tak sa siri zdanie vseobecneho odsudenia.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Ja som rád že existujú. Keby neboli tak menej atraktívni muži ako ja by si ani nevrzli. Im vďačím za to že niesom panic. Lebo vyšlo najavo že aj tá moja jediná ,,frajerka" čo som v živote mal bola jedna z nich len to nerobila tak oficiálne. Teraz na tom niesom finančne dobre ale v budúcnosti snimi tiež rátam keďže ja inú možnosť nemám.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomas, ten tvoj prispevok je neskutocne depresivny. V podstate ani neviem, co na to... Um. Jo, ja som tu len na navsteve, zaberam plac... Nic. Strata slov. Spam. Mozte mazat.

 

PS: Nechcem ta nejako kopat do slabin, kedze to vyzera tak, ze ty si to robis sam, ale raz som videla takeeeeho skaredeho muza... A vidis, nasiel si babu. Neviem ako, preco... Bohato nevyzeral, tak bol asi sikovny, mudry, mily... Okej. Neviem. Ale nasiel si.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Tak na nový počítač alebo na opravu notebooku nemá... http://media.freespace.sk/temy/3691/to_ma.mp3!

 

Teraz na tom niesom finančne dobre ale v budúcnosti snimi tiež rátam keďže ja inú možnosť nemám. Mám vám to zvýrazniť či čo? Je tam jasne napísané že niesom pri financiách tak si to nemôžem teraz dovoliť ale možno niekedy ak budem mať tak si to dovolím za roka dva tri...

 

axel tak toto ma tiež hneď napadlo :hufi: ...

 

inak Tomáš ... možností máš viac ako dosť ... stačí nad nimi pouvažovať :)

 

Tak viem že sú. Prostitútky sú rôzne kategórie tak je z čoho vyberať. Až na to budem mať...

 

Tomas...otazka, 100 EUR by si radsej "investoval" do nejakej devy, alebo do seba?

Logické že do seba lebo teraz potrebujem napr. nový notebook pomaly, v máji príde šek na PZP... Ale myslím keby som mal zbytočné peniaze tak prostitútka je čistá vec.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

naväzujem na začiatok.

to čubrním!

ja som presvedčená, že to sú chudery. Ak raz s tým začali, a majú nejakého pasáka, tak s tým tak skoro nebudú môcť prestať, to je ako v mafii, živá alebo aspoň zdravá sa odtiaľ nedostane.

Vôbec si nemyslím, že by toto malo byť legálne, a ak už, tak nech tí, čo majú také domy alebo slečny pod palcom, platia dane ako každý iný občan.

A teraz z iného súdka: vraj kedysi tatkovia bohatých mládencov zaviedli svojich synov do oného domu služieb, ke´d ich chceli poučiť, čo majú robiť cez svadobnú noc. Ale že by niekto poskytol také znalosti aj budúcim nevestám, to už nie. Nebolo to nespravodlivé? :)

 

Ja som rád že existujú. Keby neboli tak menej atraktívni muži ako ja by si ani nevrzli. Im vďačím za to že niesom panic. Lebo vyšlo najavo že aj tá moja jediná ,,frajerka" čo som v živote mal bola jedna z nich len to nerobila tak oficiálne. Teraz na tom niesom finančne dobre ale v budúcnosti snimi tiež rátam keďže ja inú možnosť nemám.

 

ak si ten fešák na obrázku ty, tak potom nechápem, prečo by si si nemal vrznúť. To si asi nevidel ozajstných špaťákov! Ale kedysi bol na starom post fóre jeden chalan, ktorý bol takto na vizáž docela fešák, ale tie jeho reči a jeho názory natoľko odstrašili dievky, že mal obrovský problém si nejakú nabaliť...tak pozor na auru a na vystupovanie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 rokmi...

Ako to tu citam tak dost zaujimave nazory nechcem urazit tie zeny co maju na tuto profesiu jednostrany nazor ale ako vsetci vieme tato profesia funguje od nepamäti a momentalne je to vo viacerých statoch legalne a napriklad v Rakusku je to ako kazda ina robota platis dane a rata sa to do dochodku je tu system doktoro a kontrol pre zeny na proti chorobam a tak dalej a nazory pasaci,to uz je minulost samozrejme vo vyspelých krajinach a ked uz sa najde nejaky tak su za to tvrde tresty.uprimne by som prial kazdej nech si to vyskusa .

 

 

 

edit.

 

!!!

Aj za ostatné dámy na Fóre ti ďakujem za radu, ale pre budúcnosť by som ti poradila zas ja ...

... skôr ako budeš chcieť rozdávať rady, skús sa trošku viac povenovať gramatike.

Ďakujem. s.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 11 mesiacmi...

táto správička je priam ako odpoveď na ten propagačný príspevoček plný pravopisných chýb tu vyššie ... :)

 

najstaršie remeslo sa odjakživa pokúšajú mestá vykynožiť, teraz sa o to pokúša toť susedné BRNO ... prajem im pevné nervy a výdrž ... :

 

Na všetkých verejných priestranstvách v Brne zakážu ponúkanie a poskytovanie sexu.

Zavádza to vyhláška, ktorú v utorok schválili brnenskí zastupitelia a ktorá nadobudne účinnosť do pätnástich dní, informoval hovorca magistrátu Pavel Žára.

Za návrh hlasovalo 47 osôb z 55-členného zastupiteľstva.

 

Vyhláška, ktorá mala ponúkanie sexuálnych služieb obmedziť, platí v Brne od roku 2005. Uvádza zoznam ulíc, v ktorých je zakázané ponúkať sexuálne služby.

"Niektoré mestské časti tento výpočet vôbec nestanovili. Je to napríklad Brno-stred, Žabovřesky alebo Černovice," povedal Žára podľa portálu Novinky.cz.

Naopak, mnoho ulíc stanovila napríklad mestská časť Židenice, Královo Pole a Bystrc.

 

"Dôvodom úplného zákazu je ochrana mládeže a dobrých mravov v meste. Opierame sa o ustálenú judikatúru Ústavného súdu, ktorá sa týka všeobecne záväzných vyhlášok o prostitúcii, podľa ktorej je možné zakázať ju na všetkých verejných miestach v obci," dodal Žára.

Medzi zakázané ulice patrí napríklad Kounicova alebo Olomoucká. Práve Kounicova je však známa dostupnosťou sexuálnych služieb na verejnosti.

Teraz nebude možné ponúkať sex za peniaze na žiadnom verejnom mieste. V prípade porušenia zákazov hrozí aktérom priestupkové konanie a pokuta.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 11 mesiacmi...

Ja som s úrovňou spokojný. Bol som párkrát na priváte aj v bordeli s kamošmi a všetci si to pochvaľujeme. Treba len vedieť ako na to. Nie každá je feťáčka čo má pasáka (take sú obvykle pri ceste) ale tak že cez kamošov som sa k tomu dostal, v pohode baby, dá sa s nini dohodnúť atď.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ked uz, tak na sposob japonskej gejse, aby to nebolo ze dievca nejaky hajzel k tomu donutil. Skoda len, ze tym obchodnikom s bielym masom vzdy klepnu - ak vobec - po pazuroch az ked je rpe kopu slusnych dievcat už neskoro...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Presne tak za takými pri ceste co majú pasákov sa neoplatí, väčšinou berú drogy, patria rôznym albáncom atd. Ja mam cez kamošov kontakty a take nenápadne ženy robia gejše ze ani by som nemyslel...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 9 mesiacmi...

Francúzi na to idú od lesa.
len je to zaujímavá správa, niečo ako prohibícia v Amerike, pomohla akurát rozbujneniu mafií a zločinnosti ...

 

vymazať prostitúciu je viac než sysifovská práca ... pravdepodobne to nie je najstaršie remeslo, napriek legendám, ale hodne staré. a pokiaľ bude dopyt, bude žiaľ aj prostitúcia. ale Francúzsko sa do toho s vervou pustilo - dokonca tak, že budú trestať nie prostitútky, ale ich zákazníkov.
 

Francie přijala zákon, který má provždy skoncovat se sexuálním vykořisťováním žen. Zákon má nejednoduchý cíl - vymýtiti prostituci jakožto ponižování žen. Pomineme-li skutečnost, že nevěstka Šamchata z Urúku, města prostorných tržišť, se vyskytuje již v sumerském eposu o Gilgamešovi, můžeme chápat franzouzskou novu legislativu jako hezký nápad k novému lepšímu světu a světlým zítřkům.

Pokud ale tu skutečnost - že existenci prostitutek jako organické součásti společnosti dokladují nejstarší knihy našeho kulturního okruhu, ať již jde o zmiňovaný epos, tak když jde o Tóru - nepomineme, musíme pochopit: Prostituce je zcela přirozené chování řady žen, kterým je někdo za sexuální služby ochoten zaplatit a vzniká jako produkt agresivní - falické, chtivé až nutkavé - mužské sexuality. Muži prostě často chtějí souložit a jsou za to ochotni zaplatit a některé ženy ten obchod akceptují.

Více na http://www.reflex.cz/clanek/komentare/70628/francouzi-se-zblaznili-zakazali-prostituci.html?utm_source=reflex.cz&utm_medium=copy

možno by neškodil zákon došliapnuť na kdejakých pasákov / v tejto téme už o dosť otrasných prípadoch bola reč /, ale tento zákon je odsúdený na fiasko, rovnako ako prohibícia.
 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Veru, to je vacsia skaza ludstva.

 

Inak netusim co ti Frantici vlastne tymto chcu. Vacsina zien to robi dobrovolne, tak ake ponizovanie? Takze je to vlastne zakon ktory obmedzuje ich volu. Pekne. Najprv interupcie, teraz toto. Mile damy, takym tempom o par rokov zabudnite ze pojdete k volebnym urnam. Stredovek sa blizi.

A ak su nejake ponizovane, nech sa zameraju na ich pasakov.

 

Ten clanok je napisany takym tonom ako by to pisal nejaky frigidny, ortodoxny, fanaticky krestan. Ale u vecne zhuleneho a sfetovaneho Dolezala sa necudujem. Z neho vypadne kadeco. :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

napodiv JXD namiesto toho, aby tonul v blaženom opare ganje, nemá problém písať na plnú hubu, a preto je to JXD : ) ... na rozdiel od niektorých jeho kolegov, ktorých články čítať je občas utrpenie. ale tým je reflex reflexom - všetci majú priestor, a možnosť vydiskutovať si svoje názory priamo na stránkach domovského časopisu ... s menšími prestávkami ho čítam aj jeho autorov od samého prvého čísla roku 1989, a Doležal ako všetci mal svoje dobré a lepšie dni, a nie vo všetkom s ním súhlasím, ani s jeho činmi ... ale tam, kde ho citujem, zvyčajne ano.

 

ten článok vlastne len oznamuje jeden obrovský nezmysel, len s miernym komentárom, lebo väčší je úplne zbytočný ... myslím, že pochopil každý, okrem pánov zákonodarcov z Francie, že bojujú prehratý boj.

ten článok v podstate hovorí to isté, ako píše Ryan ... prostitúcia, nech na ňu máme akýkoľvek názor, a názory sa vážne rôznia, môžeme ju nenávidieť či potrebovať, či pohŕdať či ľutovať, či čokoľvek, ale je nevykoreniteľná, z dvoch dôvodov:

 

páni proste chcú často nezáväzne súložiť, resp. "mať sex", a odjakživa sú dámy, ktoré im ho dobrovoľne predávajú. toľko. :)

 

je aj nedobrovoľná, ale to priveľmi predmetný zákon nerieši ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

zdá sa mi, že som to už spomínala dakde, skrátka jedna naša susedka v baráku, slobodná mamička, mala dcéru tak vo veku tých mojich báb, sa tiež venovala tomuto remeslu. Mala nejakého pasáka, ktorý jej dohadzoval "kšefty", posielal po ňu auto (nie bársaké!), ktoré ju doviezlo na miesto činu, tam si "odrobila" svoje a auto ju zasa doviezlo domov. Vraj jej zákazníci tiež neboli hocakí tajtrlíci z ulice, ale nejakí luxusní a bohatí chlapi.

Už tu nebýva. netuším, čomu sa venuje teraz a netuším ani čo je s jej dcérkou. Bolo by ma zaujímalo, prečo si nenašla niečo iné, či je takto spokojná, či sa nebojí, keď raz jej dcére v škole decká povedia, čomu sa jej mama venuje, čo bude s ňou, keď zostarne, a je kopa ďalších vecí, ktorá by ma celkom zaujímala.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

prostitutka to odovodnila tak, ze je to velmi pohodlne, relaxacne, zena tym spozna mnoho ludi, dobre si zarobi a celkom si uzije... hovorila to tak dovercivo, ako keby tomu fakt uplne a dokonale verila

Presne tak. Je to druh sluzby ako hocico ine a vyhodne pre obe strany. Mali by to dat ako bezne zamestnanie a tak by na tom nezarabalo len podsvetie ale aj stat, riesila by sa nezamestnanost, zeny by to robili na zivnost alebo pasak na zivnost a zeny ako zamestnankyne atd. Zarobia si lepsie ako keby mali stat dakde v supermarkete za pokladnou a nepritazlivi muzi ako ja by neboli odkazani na sebaukajanie ale mohli by sa milovat so zenou tak isto ako ti ostatni ktori niesu zenami odmietani pri dvoreni...
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Takto. Ak sa idem milovat teraz tak podporujem ciernu ekonomiku ale keby to fungovalo oficialne tak kludne zaplatim aj DPH a zoberiem si blocik ze sexualne sluzby 1 hodina... Keby to ale fungovalo ako firma tak by bola cenova konkurencia, zlavy, vernostne karty, tak isto ako pri inych sluzbach... Ved su thajske masaze, vestenia a kdeco podobne a funguje to legalne a oficialne.

 

Je to potrebna sluzba ako kazda ina. Tak ako ten co vidi dobre nepotrebuje okuliare. Ale co ten kto zle vidi? Pre neho je tu optika! Tak isto aj v tomto kto je pritazlivy a nema preblem si najst frajerku to nepotrebuje. Ale co ten ktoreho zeny stale odmietaju, nechcu ho? Proste nemoze mat frajerku a chcel by sa tiez milovat ako ostatni so zenou? Tak pre nich su tu prostitutky!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov