Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Tento príspevok je vložený z virtuálneho profilu o nezvestnej Majke Guráňovej. Je použitá jej skutočná fotografia. Majka je študentkou Katolíckej univerzity v Ružomberku, je vysoká 173 cm. Je nezvestná od 9. októbra tohto roku..

Iveta Guráňová, matka Majky Guráňovej napisala v jednej zo svojich správ:

Majka sa stratila vo stvrtok 9. 10 .2008 medzi 11- tou a 12- tou hod. Bola na prednaskach, mala 3 hodiny a po prednaskach isla robit jednu zmluvu klientovi. Zarabala si popri skole v jednej financnej spolocnosti kde poskytuju rychle pozicky.

Spoluziakovi povedala kam ide, ale on nevedel ku komu. Od vtedy ma vypnuty mobil a nevieme o nej nic.

Studuje na KU v Ružomberku 5. rocnik, ma priatela a byva s nim, ale ani jemu sa neozvala. Dakujem za celu moju rodinu, sme zufali a v koncoch. Pomozte nam najst nase slniecko.

O hľadaní a najmä za účelom s oboznámenim čo najviac ľudí s fotografiami Majky Guráňovej sme vytvorili okrem jej virtuálneho profilu aj web stránku www.hladame.estranky.sk. Ak si ešte nedostal-a reťazovite rozšírený e-mail o Majke, aj s jej fotografiou a plagátom v prílohe, napíš prosím na adresu: majaguranova@gmail.com . Ďakujeme

• Odpovedí 7
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

4

• Majka Guranova

2

• game

1

• Karol Nagy

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Je pravda, že Majka Guranova a Karol Nagy sú tá istá osoba?

Nie, nie je to pravda.

Máš nejaký problém s pátraním po skutočnej identite všetkých osôb prihlásených v tomto, či dokonca nielen v tomto portáli? Či nejaké osoby nepoužívajú viac kont alebo naopak pod jedným kontom nepíšu viacerí ľudia?

Ak má význam oboznamovenie televíznych divákov s fotografiami nezvestných osôb, ak má význam rozosielanie reťazových e-mailov, tak určite má význam aj vytváranie tzv. virtuálnych profilov nezvestných osôb s použitím ich fotografie, ktorýmkoľvek, aj anonymným občanom. neexistuje žiadna právna norma, ani morálne právo najbližích nezvestnej osobe, ktoré by samotné právo účinkovania vo fórach, pod týmito virtuálnymi profilmi mohlo obmedziť.

Zverejnené

Nie, nie je to pravda.

Zaujímavé. Obe kontá Majka Guranova a Karol Nagy majú navlas rovnakú IP a Karol, hoci tu nebol niekoľko mesiacov zareagoval na moju otázku v priebehu pár minút.

Takže sú dve možnosti: buď ide o náhodu ku ktorej dochádza raz za 10 000 rokov, alebo tu niekto zo mňa robí blbca.

Máš nejaký problém s pátraním po skutočnej identite všetkých osôb prihlásených v tomto, či dokonca nielen v tomto portáli?

Problém s tým nemám, len som sa slušne opýtal tak nemusíš hneď po mne skákať. Všimol som si však, že touto témou spamuješ už niekoľko diskusných fór na slovenskom webe. Nič nemám proti tomu aby sa pátralo po nezvestnej osobe, ale týmto spôsobom akým to prezentuješ sa mi to nepáči. Obhliadnúc od toho spamu, si v nejakom príbuzenskom vzťahu s rodinou nezvestnej, alebo máš splnomocnenie od jej rodiny na zakladanie takýchto tém?

Ešte upozorním na jedno pravidlo tohto diskusného Fóra, dôležitú časť zvýrazním červenou farbou:

4.1. Zakazuje sa na Fóre používať viacero užívateľských účtov. Týmto kontám bude udelený ban. V prípade ak máte problém so svojim originálnym kontom (problém s prihlásením a pod.), kontaktujte administrátora pre vyriešenie tohto problému.

Zverejnené

Axel,

môžeme sa opýtať, či je Axel Wers Tvoje občianske meno?

Môžeme sa opýtať, či je podľa Teba problém pre niekoho s pripojením dsl vypnúť PC a štartovať s inou IP adresou?

Môžeme sa Ťa opýtať, či je zakázané používať jedno pripojenie, jeden PC viacerými účastníkmi?

Môžeme sa Ťa opýtať, či je podľa Teba nedovoleným spamovaním otvoriť jednu úplne rovnakú alebo veľmi podobný tému pod rovnakým menom a ak áno, či ide podľa Teba o nepovolené spamovanie aj vtedy, keď sa rovnaké témy otvárajú vo viacerých fórach pod rôznymi kontami?

Zverejnené

No nič, tuto to nikam nevedie. Na moje otázky odpovedáš otázkami v ktorých už príliš filozofuješ.

Zverejnené

Tento príspevok je vložený z virtuálneho profilu o nezvestnej Majke Guráňovej. Je použitá jej skutočná fotografia. Majka je študentkou Katolíckej univerzity v Ružomberku, je vysoká 173 cm. Je nezvestná od 9. októbra tohto roku..

Iveta Guráňová, matka Majky Guráňovej napisala v jednej zo svojich správ:

Majka sa stratila vo stvrtok 9. 10 .2008 medzi 11- tou a 12- tou hod. Bola na prednaskach, mala 3 hodiny a po prednaskach isla robit jednu zmluvu klientovi. Zarabala si popri skole v jednej financnej spolocnosti kde poskytuju rychle pozicky.

Spoluziakovi povedala kam ide, ale on nevedel ku komu. Od vtedy ma vypnuty mobil a nevieme o nej nic.

Studuje na KU v Ružomberku 5. rocnik, ma priatela a byva s nim, ale ani jemu sa neozvala. Dakujem za celu moju rodinu, sme zufali a v koncoch. Pomozte nam najst nase slniecko.

O hľadaní a najmä za účelom s oboznámenim čo najviac ľudí s fotografiami Majky Guráňovej sme vytvorili okrem jej virtuálneho profilu aj web stránku www.hladame.estranky.sk. Ak si ešte nedostal-a reťazovite rozšírený e-mail o Majke, aj s jej fotografiou a plagátom v prílohe, napíš prosím na adresu: majaguranova@gmail.com . Ďakujeme

môžete sa spýtať na meno hocikoho, to nemá s témou nič spoločné, odvádzaš pozornosť

môžeme sa mys pýtať, že žena, ktorá je v zakladajúcom príspevku hľadaná ako nezvestná od 9. októbra tohto roku, pátra po nej polícia, denne sa jej zmiznutím zaoberajú na tv v kriminovinách, sa tu zrazu objaví po boku známej postavy z netu, s fotkou z profile aj avatare a vyprosujú si spolu so známym aktivistom z netu otázky na svoje adresy ...

na toto sa dáme spýtať niekoho kompetentného , či sa toľko hľadaná Majka Guráňová našla, že tu píše na diskusnom fóre a kladie čudné otázky ... toto zrejme bude zaujímať orgány činné v trestnom konaní.

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

Len doplním o aktuálne info:

Vrah študentky sa s prokurátorkou dohodol na treste

LIKAVKA. Vrah 25 ročnej Majky Guráňovej z Likavky (okres Ružomberok), 21 ročný Tomáš z Ružomberka, dnes s prokurátorkou uzavrel dohodu o vine a treste.

Prokurátorka Krajskej prokuratúry v Žiline sa dnes s obvineným dohodla na vine a treste. Ak dohodu schváli súd, vrah strávi za mrežami dvadsať rokov v ústave na výkon trestu s maximálnym strážením.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov