aljak63 Zverejnené 25. Október, 2008 Zverejnené 25. Október, 2008 Ahojte sportovi fanusikovia :) Mame tu temu o športových dresoch, vdaka ktorym na prvy pohlad rozoznavame nielen kluby alebo narodne teamy, ale vdaka cislam rozozname hned aj toho ktoreho hraca. Ake sa vam pacia dresy? Ktore dresy z futbaloveho odvedvia sa vam pacia najviac, ci uz klubove alebo narodne? A co tak hokej? Ktore sa vam najviac pacia ci uz z NHL, alebo nejakych inych klubov a narodnych teamov? A ktore sa vam ani nahodou nepacia? Alebo aj nejake dresy vlastnite (ci uz originaly alebo napodobneniny) a nosievate ich?Popripade ine fanusikovske predmety (sale, vlajky, atd) ... Pochvalte sa! Proste vsetko o dresoch a klubovych alebo narodnych farbach v sporte sem mozete pisat :lol:
Tom182 Zverejnené 25. Október, 2008 Zverejnené 25. Október, 2008 dresy mam samozrejme rad :) podla vyzoru sa mi najviac paci dres hokejoveho timu Colorado Avalanche, mam rad azurovy dres Talianska, cerveny dres Turecka..sice ruzovu farbu prilis nemusim..no na drese Palerma v kombinacii s ciernou vyzera skvelo...velmi sa mi paci aj dres Aston Villa, kvoli farbam a taktiez Fenerbahçe, Beşiktas a Galatasarayhokejove dresy...milujem canadsky dres, ten mam zo vsetkych statnych najradsej velmi sa nemusim pozerat na dresy Detroitu..no celkovo ich nemusim, nie len kvoli dresom :lol: kedysi som mal paradoxne svoj uplne prvy dres, ktory bol Yzerman z DET..no neskor som ho predal...potom som mal dlho azurovy dres Francesco Totti a teraz mam doma uz len dva..ten jeden je moj prievidzsky hokejovy dres s cislom 9 a najnovsi prirastok je cerveny dres Turecka, Arda Turan....este mam zalusk na Nihata..tak uvidim kedy sa podari :)
Ryan Giggs Zverejnené 25. Október, 2008 Zverejnené 25. Október, 2008 Ak neratam svoje dresy, v ktorych som hraval, tak ich mam 12. Lazio sezona 03/04, 2x Inter domaci (modro-čierny) aj "vonkajši" (biely, obe z minulej sezony), 3x Manu, jeden stary ešte z čias Cantonu s logom Sharp (červeny), 1 modry Vodafone a jeden sučasny AIG aj s Giggsovym menom a čislom. Juventus zo sezony 05/06, Real (biely) bez reklamy, domaci 06/07 Benfica. Repre - portugalsky, švajčiarsky a nigerijsky. A to nepočitam nejake stare košicke (Hc, Lokomotiva, 1. FC). Plus mam ešte niekoľko ďalšich časti oblečenia s logom klubov (mikiny, vetrovku, teplaky, šušťaky...). Samozrejme, všetko od originalneho vyrobcu (Nike, Puma, Adidas...), väčšinu som dostal, ale aj tak ma to stalo kopu peňazi. :lol: Neviem prečo, ale šal nemam žiadny.
aljak63 Zverejnené 26. Október, 2008 Autor Zverejnené 26. Október, 2008 FUTBAL Z klubovych sa mi Pacia: Ajax Amsterdam, Arsenal, Lazio, Palermo A Nepacia sa mi tieto: Real Madrid, Machester United, Internazionale, Dortmund Z narodnych sa mi pacia: Azzuri Italia, Bianco France, England A nepacia sa mi: Oranjes Netherlands, zlty Brazilsky, biely Cesky HOKEJ Z NHL sa mi lubia: Blues, Avalanche, Wild (biely) Z NHL sa mi nepacia: Detroit, Rangers (okrem toho so sochou slobody), Bruins A z medzinarodnych su pekne: biele SUOMI, obe kombinacie USA, cervena Canada A nepacia sa mi: modre Slovensko, biele Rusko, modre Svedsko No a teraz zoznam toho co mam :lol: Frnace - Youri Djorkaeff - # 6 - modry England - Michael Owen - # 10 - biely Italia - Francesco Totti - # 10 - azurovy Ajax Amsterdam - Nikos Machlas - # 9 - bielo-cerveny FC Liverpool - Fernando Torres - # 9 - cerveny hokejovy SUOMI - bez mena a cisla - biely a este mam sal U.S. Palermo (ruzovo-cierny)
phersu Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 Futbal Klubové Mám rád : Internazionalle (modro-čierny), AS Roma (červený), Manchester (všetky až na tie modré), Fiorentina (fialkový), Galatasaray Istanbul (červeno-žltý), Barcelona (oranžový) Nemám rád : Bayern Mníchov (strieborný), Juventus (čierno-biely), Barcelona (ten kriklavy neviem aka to je farba), Liverpool Národné Mám rád : Mexiko, Ghana, Brazilia, Anglicko, Nigéria Nemám rád : Nemecko, Francúzsko, Taliansko (biely) Basketbal Mám rád : Utah Jazz, L.A. Lakers, Orlando Magic, Charllote Hornets, Miami Heat Hokej Mám rád : Colorado, Nashville, Chicago, Washington, Anaheim Dresy som mal Beckhama za Manchester, Ronalda za Braziliu, Beckhama za Anglicko teraz uz ich nemam a mám Šál Manchester, Internazionalle, AC Milan, plus vlajku Washington Capitals a odznačik Washington Capitals to jest asi všetko
aljak63 Zverejnené 26. Október, 2008 Autor Zverejnené 26. Október, 2008 a este ma napadli dalsie fanusikovske sportove predmety co mam, takze: - mikina St.Louis Blues (NHL)- kosela St.Louis Rams (NFL)- siltacka St.Louis Cardinals (MLB)- vlajka Ferrari (F1)- odznacik Suomi (hockey)- odznacik Finskej volleyballovej reprezentacie no a este veci co uz nenosim (alebo ani nemam), ale nosil som ich ked som bol maly: dres W.Gretzky # 99 (NY Rangers), tricko Alessandro Del Piero (Juve), tricko San Jose Sharks (cierne), a bunda Orlando Magic (NBA)
lopata555 Zverejnené 11. Júl, 2010 Zverejnené 11. Júl, 2010 Ktore dresy z futbaloveho odvedvia sa vam pacia/nepáčia najviac, ci uz klubove alebo narodne? Najviac sa mi páči dres Interu Miláno / ten modro čierny / Najviac sa mi nepáči dres Dortmundu / ten žltý / A co tak hokej? Ktore sa vam najviac pacia ci uz z NHL, alebo nejakych inych klubov a narodnych teamov? Najviac sa mi páči dres Detroitu / ten červený / Najviac sa mi nepáči dres Bostonu Alebo aj nejake dresy vlastnite (ci uz originaly alebo napodobneniny) a nosievate ich? vlastním Slovenský hokejový dres / Pavla Demitru /
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 11. Júl, 2010 Zverejnené 11. Júl, 2010 Sucasne dresy sa mi velmi nepacia. Na moj vkus su prilis vystajlovane a popisane reklamnymi napismi. Moj idealny dres vyzera takto: Jednofarebne trenirky bez napisov. Jednofarebny vrch s cislom. Strohy, prisny asketicky dizajn.Nahradny dres: Vymenene farby vrchu a spodku. Dres rozhodcu: Cierny.
game Zverejnené 11. Júl, 2010 Zverejnené 11. Júl, 2010 mne sa páčia farebné dresy, reklamné nápisy sú viac menej udržiavané za istým plotom, chvalabohu, ale prináša ich doba, tomu sa asi ťažko vyhnúť na niektorých podujatiach, na niektorých by mi veľmi prekážali. / teraz asi viac hovorím o práve prežívanom futbale / páči sa mi porovnávať dizajn, alebo aby som nepoužila zbytočne cudzie slová, strih, ktorý prináša doba ... dobre je to viditeľné na futbalistoch, veľké trenírky a úprava rokov päťdesiatych, regule o desaťročie neskôr, úzke krátke tričká rukávy trenírky antimódy rokov sedemdesiatych - prenikla dokonale aj do futbalu, netreba ani pozerať účesy, stačia tričká ... neskôr sa to uvoľnilo a pamätám si, keď ako novinku začali obliekať rozhodcov do farebného ... to bola rovnaká propagácia a revolúcia ako s bodkovanými loptami : ) teraz je to v vo veľkostiach tričiek, dĺžke krátkych rukávov a trenírok niekde tak medzi, kdesi v rozumnom strede, sa mi zdá.pokus o jednoliate dresy - v jednom kuse šité s trenírkami - kedy to skúšali, pred štyrmi rokmi ? jeden z afrických tímov, pokiaľ si dobre pamätám, neprešiel ... ale bez trenírok a tričiek by to už ani nebol ten futbal, aj keď dôvody na zákaz boli iné ... možno si to niekto z vás ešte pamätá, nebolo to tak dávno, nespomínam si na podrobnosti ... :) dnešná farebnosť sa mi páči ... je farebná v rozumnej miere, viacmenej v národných farbách, aspoň na ukážku, alebo bielej a čiernej ... a odlíšení brankári, aby som na nich nezabudla, to bolo tiež novum kedysi, a tiež sa mi to pozdáva konkrétne na týchto ms je farebnosť fajn ... južná afrika ako kulisa v hľadisku vytvára nevídanú farebnosť a na ihriskách bola jednoliata, pestrá, ale nie krikľavá, a okrem toho mne, ako odporcovi veľkých začiatočných písmen sa páčil zvyk písať mená malými ... :lol: tie otázky, neviem na ne odpovedať, lebo sa mi práve teraz niečo páči, alebo nie, a po dresoch nikoho netúžim :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 11. Júl, 2010 Zverejnené 11. Júl, 2010 Mne sa pacila brankarska ciapka, aku mavali Jasin, R. Zamora a pod. Mali by ju znova zaviest.
tomassi Zverejnené 3. Apríl, 2011 Zverejnené 3. Apríl, 2011 neviete, kde by sa dala kúpiť mikina-trigovica alebo dres ČSFR (ČSR), !!! NIE ČSSR !!! resp. dá sa to vôbec kúpiť?
aljak63 Zverejnené 3. Apríl, 2011 Autor Zverejnené 3. Apríl, 2011 No obávam sa, že takéto niečo veru len tak ľahko nenájdeš . . .Jedine, že by si si dal vyrobiť niekde, kde robia potlače na textil :niee:
Ryan Giggs Zverejnené 21. Október, 2011 Zverejnené 21. Október, 2011 Dnes som učinil mega super obchod. Kupil som si 7 original značkovych, čistonovych dresov. Newcastle, Spartak Moskva, Valencia, portugalska, turecka, holandska a srbska repre. Srbsky dres červeny, ostatne biele. Dresy su zo sezony 2010/2011. Normalne sa v eshopoch predavaju za 15+ libier. Ja to mam za 5€ za kus. :) 1
flora Zverejnené 2. August, 2012 Zverejnené 2. August, 2012 Tento článok, nie je to len o dresoch. Celkovo je zaujímavé ako sa zmenilo oblečenie, náradie a vôbec skoro každý šport v priebehu rokov. http://www.national-geographic.cz/detail/srovnani-tak-neskutecne-se-zmenily-olympijske-sporty-za-100-let-18008/ 2
Ryan Giggs Zverejnené 2. August, 2012 Zverejnené 2. August, 2012 Fajn članok, ak mam byť ale hnidopich, tak až na ten box. Kličko a spol. su profici, na OH štartuju amateri. A ti na profikov tiež zďaleka nemaju.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz