tomassi Zverejnené 20. Január, 2011 Autor Zverejnené 20. Január, 2011 veľmi dobrý komentár o hale a nielen o nej Kým hokejisti hrali, šašovia tárali hlavne posledný odsek je výstižný Fínsko je podobne ľudnaté ako Slovensko, no organizátori MS 2003 tam bez problémov zariadili, že domáci tím videli v základnej skupine dokonca vo všetkých troch dejiskách. V Helsinkách, Tampere i v Turku. Hrací systém MS bol totožný so súčasným.
Tom Zverejnené 20. Január, 2011 Zverejnené 20. Január, 2011 Bude sa hrat so Slovenskymi ci Ceskymi pukmi?(extraliga juniorou hra s pukmi made in Czechoslovakia)
Ryan Giggs Zverejnené 20. Január, 2011 Zverejnené 20. Január, 2011 Oficialne puky IIHF su od českeho Gufexu. Na všetkych MS a OH sa už niekoľko rokov hra s nimi. V NHL sa hra so slovenskymi pukmi Vegum. Tam ale tušim dodava puky aj kanadska firma Lindsay.
tomassi Zverejnené 20. Január, 2011 Autor Zverejnené 20. Január, 2011 jjtuším od NAGANA 98pukmi zásobujú IIHF - Česi a NHL - Dolno Vesteničari
aljak63 Zverejnené 18. Marec, 2011 Zverejnené 18. Marec, 2011 Už je na svete aj OFICIÁLNA HYMNA pre MS 2011: Kristína - Life is a game http://www.youtube.com/watch?v=x1aPhRxKKQY Čo na ňu hovoríte? ... btw. tá predchádzajúca verzia od Kristíny "Hej Slovensko" vraj nebola oficiálna, alebo kvôli nepriaznivým ohlasom to zahrali, že to bolo len "promo" alebo čo, a teraz je ďalšia. No kažodpádne - ani tá predtým, ani táto "nová" sa mi nepáčia a miestami mi to pripomína to jej Horehronie. No tak hymna už je, som zvedavý aj na to ako dopadne tá slovenská organizácia týchto MS.
klasik Zverejnené 18. Marec, 2011 Zverejnené 18. Marec, 2011 ^_^ a povinne sa učiť: Text novej hymny Life is a game (Kristína, 2011) Ey EyLife is a gameEy EyWe're all born to playEy EyLong is the waySometimes it's not rightSometimes it's not fair Ey EyThe journey of lifeEy EyGets harder at timesEy EyLong is the wayYou know how it feelsTo smile through the pain ref.But today --- is your dayThis is the moment when you're touching the sky On the top--- of your wave No one can stop you from flying so high This is it --- it's your timeYou've got the magic when your stars are aligned Fill the world --- with your shine Life is a game that you're winning tonight Ey EyWolves in the wayEy EyHunting their preyEy EyHard is the rainSneaking in the shadowsThey always remain Ey EyLife is a mazeEy EySometimes full of hazeEy EyHard is the rainYou know how it feelsWhen your hopes go astray ref. 2x Ey EyLife is a game
D'Ady Zverejnené 18. Marec, 2011 Zverejnené 18. Marec, 2011 Text novej hymny Life is a game (Kristína, 2011) Ey Ey Life is a game to si ako niekto mysli, ze ked to bude anglicky, tak to bude pritazlivejsie pre zahranicnych a slovaci sa nebudu burit, lebo nebudu rozumiet ? pritom je to rovnaka h*v*dina ako ta vraj neoficialna verzia. Nie som ziadny fanusik rapu a o skupine AMO som pocul prvykrat v suvislosti s tou "fanusikovskou" hymnou na Exprese, ale pripada mi byt vhodnejsia a cielenejsia na mladsiu generaciu, co urcite vela fanusikov hokeja je...
lopata555 Zverejnené 18. Marec, 2011 Zverejnené 18. Marec, 2011 určite táto verzia je o niečo lepšia ale žeby to bola výhra povedať neviem ... no každopádne aká je hymna nie je podstatné ... napríklad posledne MS vo futbale mali otrasné hymny ... či už Waka Waka alebo Waving Flag
klasik Zverejnené 18. Marec, 2011 Zverejnené 18. Marec, 2011 D'Adypredpokladam ze to neriesime ci anglicky alebo slovensky ci je dobra alebo zla, jednoducho je to hymna pozdravujem vsetkych fanusikov hokeja a to rovno nazvom hymny Život je hra -_- , ^_^
pink Zverejnené 22. Marec, 2011 Zverejnené 22. Marec, 2011 hokejovy blog - http://samuelmarec.blog.sme.sk/c/260186/Priprava-na-majstrovstva-so-far-so-bad.html vystizne... :cotisisi: hymna hrozna, nema to refren, nie je to melodicke, akoby to spievali mc erik a barbara a mohlo to byt po slovensky... :) 1
phersu Zverejnené 25. Marec, 2011 Zverejnené 25. Marec, 2011 No uz tu mame tretiu hymnu od kapely Gladiator, som zvedavy kolko este bude hymien :o http://www.youtube.com/watch?v=ine3lTlPW9k prvu som nepocul, ale tato je o nieco lepsia ako ta od Kristiny
Hellé Zverejnené 25. Marec, 2011 Zverejnené 25. Marec, 2011 toto je hymna slovenskeho tymu, ta od Kristiny je hymna celych MS...ked to takto pojde dalej, kazdy hrac bude mat svoju hymnu :o Slovenskoooooo, Slovenskooo heje heja.....ehm.... :o 1
weirdo Zverejnené 25. Marec, 2011 Zverejnené 25. Marec, 2011 cim dalej tym do vacsich s.....k to ide.
tomassi Zverejnené 25. Marec, 2011 Autor Zverejnené 25. Marec, 2011 podľa mňaako hymna OKsilný známy refrén a nepostráda ani hymnickosť to, že je to po hudobnej a textovej stránke ***je vec druhášak Gladiátor od albumu Babylon Hotelnie sú schopní spraviť nič počúvateľné ani Nech Bože Dá nie je nejakým skvostomujala sa pre zapamätateľný-spevavý refréna čo je hlavné - spája sa prvým veľkým úspechom - Strieborný Petrohrad- po 1-krát zaznela na Marze po 4finále s USA keď si vezmete svetoznámu 3LIONShttp://www.youtube.com/watch?v=ISCuYEZYU1Q It's coming home, it's coming home, it's coming,Footballs coming home (we'll go on getting bad results)It's coming home, it's coming home, it's coming,Footballs coming homeIt's coming home, it's coming home, it's coming,Footballs coming homeIt's coming home, it's coming home, it's coming,Footballs coming home
lopata555 Zverejnené 25. Marec, 2011 Zverejnené 25. Marec, 2011 no keď som tu pesničku od Gladiatoru počul mi skoro puklo srdce :o
game Zverejnené 25. Marec, 2011 Zverejnené 25. Marec, 2011 od smútku či od radosti ? je v nej to, čo sa dá vrieskať na štadióne, mohla byť ešte jednoduchšia aj nerefrénová časť melodickejšia, refrén sa bude dobre hulákať, ako doteraz vždy. ale zdalo sa mi, alebo tam fakt spieva / vrátila som si prehrávku trikrát a spieva to tam / na konci : "ukážme to všeckým" ? :o edit večer. je to aj v článku, našla som, posledný odsek http://hokej.sme.sk/c/5823800/hokejova-hymna-sa-neda-zaplatit.html hanbiť by sa mali. že "slovenská" hokejová hymna. mimochodom, čo sa uchytilo, čo ľudia spontánne radi spievajú a vyrevujú, to je hymna. nie umeliny. podľa mňa.
tomassi Zverejnené 26. Marec, 2011 Autor Zverejnené 26. Marec, 2011 možno by stačilo nejakú tú hymnu oprášiťtakže niečo na lopatovo ubolené srdco http://www.youtube.com/watch?v=M6O8TzCECWY 1
Sniper Zverejnené 26. Marec, 2011 Zverejnené 26. Marec, 2011 Tá hymna od Gladiátora je ešte väčší des ako od Kristíny. Ale keď sa človek do tej Kritíny započúva, tak sa to celkom dá.Myslím si však, že ak má byť hokejová hymna tým najväčším problémom čo nás ma trápiť, tak sme na tom ešte dobre. Skôr by ma trápila zostava. 1
tomassi Zverejnené 27. Marec, 2011 Autor Zverejnené 27. Marec, 2011 mohol by si ten problém so zostavou trošku špecifikovaťmáš na mysli pozitívne, negatívne, . . . problémy lebo napríklad brankárske posty obsadia: Halák, Budaj, . . .potom tam sú: Demitra, Stumpel, Zedník, Hossa . . . (hráči, kt. nie sú len mená, lebo ťahali svoje mužstvá) myslím, že za posledné roky budeme mať na MS veľmi dobrú zostavuale možno si mal na mysli práve pozitívne problémy, koho do zostavy zaradiť a koho nieči meno, kt. dlhšie nehrá alebo hráča, kt. ešte hrá play-off, ale nemá taký cveng prebásnená situácia z hľadiska organizácie šampionátuhttp://tv.sme.sk/v/19910/majstrovstva-coho-sa-u-nas-docka-cudzinec.html
tomassi Zverejnené 28. Marec, 2011 Autor Zverejnené 28. Marec, 2011 a ďalšia hymnahttp://www.youtube.com/watch?v=8GuxOQc_bTk&feature=player_embedded 2 1
aljak63 Zverejnené 28. Marec, 2011 Zverejnené 28. Marec, 2011 jednoznačne najlepšia hymna (a zároveň aj klip) je nom nom nom (tá verzia čo sem dal tomassi) tá hymna má proste všetko :D najlepšie je to odpočítavanie 5 ... 4 ... 2 ... 1 :D PERFEKTNÉ !!!
lopata555 Zverejnené 31. Marec, 2011 Zverejnené 31. Marec, 2011 Milan Jurčina sa zranil :) Islanders ktoré do play off nepostúpia rozhodnú o jeho možnej účasti na MS ... Milan držím palce
aljak63 Zverejnené 31. Marec, 2011 Zverejnené 31. Marec, 2011 Je to síce až za mesiac, ale spýtam sa už teraz. Bude záujem o tipovačku? :)
game Zverejnené 31. Marec, 2011 Zverejnené 31. Marec, 2011 keď tipujem už kdečo, toto by som vynechala ? :) zrejme bude :D
Odporúčané príspevky