Skočiť na obsah

UEFA-EURO 2012 (Poľsko & Ukrajina)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ten druhý polčas Anglánov so Švédmi bol výborný. Konečne zápas hodný MS.

Prečo vlastne Rooney nehrá?

Zverejnené

Rooney ma 3 zapasovy dištanc za ČK v poslednom zapase kvalifikacie. Jeden už stal predtym, na ME nemohol hrať ďalšie 2. V poslednom zapase skupiny (teda tom najbližšom) už môže nastupiť.

• Pridať bod 1
Zverejnené

dík aj za mňa. včera som nad tým istým premýšľala, a kdesi som to čítala ešte pred MS, prečo, ale dávno zabudla.

Zverejnené

Greci so vsetkymi pekne vypiekli. Rusi po tom copredvadzali doteraz si to pekne zazdili.

Zverejnené

Pekný paradox, po prvom zápase (ČR - Rusko 1:4), dobre že z Rusov nerobili majstrov sveta a Čechov neposielali domov, nakoniec domov idú Rusi (ako jediní s plusovým skóre) a Česi s mínusovým skóre vyhrali skupinu. Myslím, že ak sa stretnú s Portugalskom, tak by mohli prekvapiť. Grékom som celkom fandil, aspoň v niečom sa im zadarilo.

Zverejnené

Najväčši neborak turnaja, Keržakov. Iny utočnik na jeho mieste z toľkych šanci čo v skupine mal, sam rozhodne 5 zapasov.

Zverejnené

Pre majiteľa tohto tiketu bude mať dnešný duel Holandsko - Portugalsko zvláštnu príchuť:

post-2-0-09387500-1339953027.jpg

Zverejnené

ja som dal 2€ pred šampionátom na Bratrov v triku (kurz 50)

a ďalšie 2€ na Holanďanov v kombinácii, že RvP bude naj strelcom (kurz 30)

+ edit

tam je 450 000???

ja že 450KČ

Zverejnené

Celý deň sa teším na Holandsko - Portugalsko a tí pišišvori na STV dajú Nemecko - Dánsko :odpadnem:

Zverejnené

a človek môže pozerať na preskáčku, tu sa nič nedeje, tak šup, medzitým sa udeje tam ... a nakoniec je to aj tak furt všade 1.1 :D

Zverejnené

...::: Výsledky Euro 2012 - 17.jún 2012 :::...

Rozhodnuté je už aj v skupine smrti:

Nemci a Portugalci si po víťazstvách vybojovali postup

S majstrovstvami Európy sa rozlúčili Dáni a Holanďania

Známe sú už aj prvé dvojice štvrťfinálových zápasov:

21.6.2012 : Obrázok Česko vs. Obrázok Portugalsko

22.6.2012 : Obrázok Nemecko vs. Obrázok Grécko

Zverejnené

Áno, to bude veľmi zaujímavý zápas, Gréci budú možno až premotivovaní.

Zverejnené
Šlapák jak hovado od Španiela ... a Chorvát dostane kartu ?! ... nuž aj takýto je svet
Zverejnené

Balotelliho gól bol vskutku zaujímavý.

ten chlapec musí mať úchvatný slovník, super futbalista, ale aby mu po góle museli držať pusu, no to sa mi páčilo :)

Zverejnené

Hm, pozerám ten zápas Ukrajina - Anglicko, podľa všetkého Ukrajinci pred chvíľou dali gól, ale zaujímavé, že rozhodca pri bránke nereagoval, ako keby gól nepadol. Na druhej strane však sa mi zdá, že ten hráč čo "gól" dal, podľa všetkého prihrávku dostal v ofsajde, tak už vtedy malo byť pískané...

Zverejnené

práve to niekoľkokrát opakovali ... už niekoľkáty krát, znovu a z každého uhla ... ten rozhodca stál rozkročený priamo na čiare a díval sa.

bol to gól

Zverejnené

Ale som rád, že v štvrťfinále nebudú hrať Španieli proti Angličanom, lebo neviem komu by som fandil. V každom prípade narysovali sa zaujímavé dvojice.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov