Skočiť na obsah

UEFA-EURO 2012 (Poľsko & Ukrajina)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

dnes som vypínala, keď som začula to dopredné vychvaľovanie v rádiu, tv som ani nezapla na športové komentáre, a vyjadrenia všetkých mudrcov o tom, ako sme skvele pripravení v novinách som otáčala okamžite na druhú stranu.

ja viem, že to s tým nemôže súvisieť.

ale som na svete už dosť rokov na to, aby som vedela, že súvisí. čím viac kecáme dopredu, tým viac sa všetko dokašle.

ámen.

Zverejnené

Tí tajtrlíci si myslia, že čím viac sú potetovaní, tak tým sú lepší futbalisti. Mali dostať rovno päť, aby sa naučili. Ale toto je choroba slovenského futbalu. Uhrajú s priemerným mužstvom (Írsko) priemerný výsledok (0:0) a do ďalšieho zápasu už vstupujú dobre že nie ako polobohovia. S Ruskom a Macedónskom musia vyhrať aby sa aspoň dôstojne mohli rozlúčiť s kvalifikáciou. Aj keď v podstate je mi to jedno, tí tajtrlíci nemajú žiadnu dôstojnosť. Je to obyčajná banda chrapúňov.

Zverejnené

Najlepšia bola tá hláška na záver: Lepšie prehrať raz 0:4, ako 4-krát 0:1 :D

Zverejnené

Na sme som napisal

Vidno ze vlado Weiss, v tom ma jasno.

Armeni mozu vyhrat hocikde, a verim ze na to barazove miesto dotiahnu, drzim prsty. Lepsie muzstvo som v nasej kvalifikacii nevidel.

Striedanie Jez a Sestak, kto to su ti hraci? Co pozeram nejaky zapas,bol tam Sebo? zrejme aj ini.

Este k nasteve a Ziline. Narodny stadion? Prestante ma ***** Som za BB a pre 10 000 ludi.

Mucha ma ine sebavedomie, videli ste ako si veril ze vytlaci ten druhy gol?

My sme hrali od zaciatku defenzivnejsim zlozenim ako v Irsku? Je Weiss pri zmysloch? Nechapem druhy polcas.

vsimli ste si ,ze v druhom polcase ziaden armen nelezal na travniku? Mozno sa mylim, poslednych 10 minut som nevidel. Ale pochybujem.

Weissovi sa dari proti lepsim muzstvam a hlavne na superovom ihrisku. Doma ? Ale skoda reci radsej stavkovat.

Dnes sa neplietli pri standartkach,lebo ziadne nemali. Vyhodil by som Duricu, Cecha. len na zaklade prveho polcasu ked nam to slo. Slaby bol aj utocnik,ale jeden? Gaudi(y) to bolo dobre rozhodnutie na striedanie. nikdy viac.

Weiss ci uz bude ci nebude mat uspech kvalifikacii, tretie miesto tiez nieje zle. mal by uz odist. Mozno lepsieho nemame,ale ma irituje. Griga?

To som odchadzal(poznal vysledok) za stavu 2:0 nejakych 5 minut som po 2 gole sledoval.

Weiss ak by bol chlap by vedel co robit. Na narodny stadion ani korunu ci cigaretu. Do obrany vedla Skrtela mozte postavit hocikoho, horsie to isto nebude. inak Skrtel je jediny nas lespi hrac. Druhy mozno hamsik. Tam je to detto(zaloha) a v utoku ak bude hrat jeden utocnik, je to absolutne jedno a branka je to jedno.

Novy trener, Skrtel a Hamsik a nech si dalsich vyberie, horsie to byt nemoze.

Este doplnim, mlady Weiss,nebol zly ani dnes ani posledne predchadzajuce dve zapasy. Nebol najhorsi skor naopak,ale aj jemu by pomohlo aby sa snazil dostat aspon na lavicku espanyolu. Ak nema na to , na co ma? Na ukraine by to mal tazsie.

Zverejnené

odborníci sa vyjadrili, tak ja sa posťažujem

ušlo mi 47€

ten zápas, kt. mi nevyšiel sa skončil 0:4

Zverejnené

x bola zaujimavym kurzom, ale ja som nasim dnes veril, dal by som x2 proti rusom. Nieze by som im neveril. Ale ked o nieco ide stavim proti nasim. Nie vzdy dal som to dva krat a to vyslo,ale spomedzi x zapasov. Ale len kvoli tomu ked ma serie vykon aspon peniaze ma ukludnia. Dnes ma len nasrali.

Niektori si myslia ze by mal trener skocit (axel), ja ze po kvalifikacii, mozno maju na baraz. Mal by skoncit?

Zverejnené

Nemajú ani na baráž, pretože postup už je len v rovine teórie. Máme dva zápasy do konca, z toho s mužstvom, s ktorým sme náhodne vyhrali a s mužstvom, ktoré sme dokázali poraziť gólom zo záveru stretnutia. Sme na štvrtom mieste a máme mínusové skóre, dva tímy pred nami majú skóre o dosť lepšie a aj vzájomné zápasy majú s nami lepšie (Íri nám doma dali gól, aj keď sa to v tejto kvalifikácii neberie tak ako v Lige majstrov), tak aká baráž?

Zverejnené

mňa táto prehra štve hlavne kvôli nevyužitým šanciam v prvom polčase,

kedy už mohlo byť po zápase

a bude štvať ešte viac, keď dajú dole Rusov

spomeňme si na lámanie palice po zápasoch so Slovincami, Paraguajom, . . .

Zverejnené

Len si robte daktorí srandu, len nezabúdajte že títo chalani prišli reprezentovať aj kvôli vám ... áno objektívne zhodnotiť ich výkon je normálne ale urážať a smiať sa z nich keď pred rokom to boli vaši hrdinovia ... pekne pekne ... postup je ešte stále možný tak treba veriť

• Pridať bod 2
Zverejnené

Keď prišli reprezentovať kvôli nám, tak mali podať taký výkon a efektivitu, ktorá by tých fandiacich fanúšikov potešila. Nič nemám proti Arménsku, z historického pohľadu im dokonca fandím, ale čo sa týka tohto zápasu, tak z našej strany išlo o čistý FAIL, lebo Arménsko vo všetkých ukazovateľoch je jednoducho horšie. Každý to bral tak, že v Arménsku sme proste nemali svoj deň, ale videl som Arménov hrať pred tým s Macedónskom a tušil som že to nedopadne dobre. Táto prehra len potvrdila to o čom sa len šuškalo. Naši "borci" žijú v predatave, že čím viac tetovačiek, tak tým viac futbalista. Sú to čistí loseri, ktorým po zápase s Talianskom začalo pršať z nosa a snáď táto prehra bola tou správnou fackou. Ale ako poznám našu mentalitu, my budeme musieť prehrať s rozdielom triedy aj s Ruskom a Macedónskom, potom snáď im zapne.

Zverejnené

Fanúšik ma fandiť keď sa vyhráva aj keď sa prehráva ... v prvom polčase sme boli lepší a Arménsku veľmi pomohol náhodný gól v druhom polčase, potom to už išlo dolu vodou

• Pridať bod 2
Zverejnené

Dal som najprv prednosť zapasu Česka s Ukrajinou a potom Anglicka s Walesom. Ako tak čitam, urobil som dobre.

Pred zapasom som si pozrel našu supisku a nepochopil som. Plno reči ako musime a chceme vyhrať, ako utočne budeme hrať a hrame s defenzivnou zostavou a jednym utočnikom? WTF? Ten Weiss si asi z ľudi robi srandu. Ako vravim, nevidel som, ale takto to vyzera na nezvladnutu taktiku zo strany trenerov.

Zverejnené

Fanúšik ma fandiť keď sa vyhráva aj keď sa prehráva ... v prvom polčase sme boli lepší a Arménsku veľmi pomohol náhodný gól v druhom polčase, potom to už išlo dolu vodou

Nie, ja fandím víťazom. A fandím im preto aby vyhrali. Keď sa za fandenie "odvďačia" prehrou, tak takí hráči si nezaslúžia fandenie. Bral by som keby sme prehrali s takým Španielskom alebo Anglickom, ale prehrať s Arménskom a ešte rozdielom triedy a dokonca doma, tak to je vyslovene výsmech fanúšikom. Takí hráči si fandenie nezaslúžia. Fandí sa preto aby sa vyhrávalo. Fandiť a prehrať, to je ako pracovať a nedostať odmenu. Ľahká logika.
Zverejnené

Prečo vyslovenie smiechu fanúšikom, ty si vážne myslíš že to urobili schválne, že sa im nechce ? proste dakedy to nejde ... axel ty si typický hejfanúšik

• Pridať bod 1
Zverejnené

Dal som najprv prednosť zapasu Česka s Ukrajinou a potom Anglicka s Walesom. Ako tak čitam, urobil som dobre.

Pred zapasom som si pozrel našu supisku a nepochopil som. Plno reči ako musime a chceme vyhrať, ako utočne budeme hrať a hrame s defenzivnou zostavou a jednym utočnikom? WTF? Ten Weiss si asi z ľudi robi srandu. Ako vravim, nevidel som, ale takto to vyzera na nezvladnutu taktiku zo strany trenerov.

v prvom rade

ako hral Aaron Ramsey, aj to aspoň trochu udirigoval - bolo ho vidieť?

taktiku by som ani nevynil

síce sme nemali tlak, ale ako som už písal v prvom polčase mohli rozhodnúť a bol by pokoj

v obrane sa im veľmi dobre darilo to, na čom horeli v Arménsku

neprechádzali kolmice cez obranu - rýchlonohí Arménci sa nedostávali do únikov

prvý gól prišiel po miernom tlaku ARM a zmätkoch po štandartke

- následne mohol Hološko ihneď vyrovna

druhý, by mohol ísť na hlavu Muchu a keďže naši museli ísť dopredu Arménci mohli hrať svoju hru na rýchle breaky

čo možno našim hlavne vytknúť je to, že doma treba vedieť zatlačiť súper

Zverejnené

Prečo vyslovenie smiechu fanúšikom, ty si vážne myslíš že to urobili schválne, že sa im nechce ? proste dakedy to nejde ... axel ty si typický hejfanúšik

Dakedy to nejde? Skôr by sme mali hovoriť o tom, že len "dakedy" to ide. Prehra v Luxembursku, chudobné víťazstvá s Andorrou, prehry s Arménskom, proste samé slabé výsledky. Raz za čas to človek uzná, že "dakedy" to nejde, ale pomaly sa to už stáva pravidlom, že s podpriemernými mužstvami sa trápime a prehrávame. Potom sa nedivme, že 2 kolá pred koncom sme na štvrtom mieste a majstrovstvá sú fuč. Tak mi niečo hovor o hejfanúšikoch. Alebo prestaňme sa považovať za majstrov galaxie a začnime sa porovnávať s mužstvami ako Azerbajdžan, Gruzínsko, Estónsko, Litva a pod. lebo to je REALITA, len sa to každý bojí priznať.
Zverejnené

v prvom rade

ako hral Aaron Ramsey, aj to aspoň trochu udirigoval - bolo ho vidieť?

V prvom polčase to bolo o Anglickom tlaku. Všetky akcie Walesu ťahal viacmenej Bale. Ramsey sa o niečo v druhom polčase pokušal, ale končilo to pred šestnastkou. To už ale Anglani na to dlabali.
Zverejnené

Axel

Lenže my sme nikdy neboli nejaká futbalová veľmoc. Raz sa nám to podarilo a teraz všetci len očakávate víťazstva a keď sa nedarí tak len nadávate ... Prečo si nespomenul výhru nad Rusmi ? remízu z Írmi ? Proste máš svojmu mužstvu fandiť stále ....

• Pridať bod 1
Zverejnené

to je ten rozdiel medzi vyspelým fanúšikovkým svetom a tým tiežfanúšikovským

kritika opodstatnená (menej opodstatnená) je OK, lenže u nás je národným športom zatracovanie

• Pridať bod 1
Zverejnené

Prečo si nespomenul výhru nad Rusmi ? remízu z Írmi ? Proste máš svojmu mužstvu fandiť stále ....

Pretože Rusí boli takí istí jaloví ako my, len s tým rozdielom, že Rusom sa to stalo v jednom zápase a nám sa to deje v podstate v každom :kvet: Remíza s Írmi? Írsko je futbalovo priemerná krajina ako Slovensko, myslím, že ešte horšia, s Írskom minimálne remíza bola povinnosť, tak ako bolo víťazstvo povninnosť s Arménskom.

Čo sa týka fandenia, ešte som nikdy nezažil, že by sa porazení vynášali do nebies. Prehrali sme s krajinou, ktorá v úplne všetkých ukazovateľoch, aj v nefutbalových je ďaleko za Slovenskom. Keby to aspoň skončilo 0:1, ale 0:4 hovorí už o niečom :) Tak si otvoríme šampanské, zamávame vlajkami, zaspievame hymnu a budeme s našimi futbalistami oslavovať? Alebo čo vlastne čakáte? Oslavovali Talianov alebo Francúzov keď sa vrátili z MS? Dobre že ich nezakopali pod zem. "Tiežfanúšikovstvo" je trochu o niečom inom o čom tu vy dvaja píšete, tak si ujasnite pojmy :)

Zverejnené

Tí tajtrlíci si myslia, že čím viac sú potetovaní, tak tým sú lepší futbalisti. Mali dostať rovno päť, aby sa naučili.. Aj keď v podstate je mi to jedno, tí tajtrlíci nemajú žiadnu dôstojnosť. Je to obyčajná banda chrapúňov.

Nikto nevraví že ich máš chváliť ale tento tvoj príspevok ich urážal ... triezve ohodnotenie výsledku by ti nezaškodilo

• Pridať bod 1
Zverejnené

Ja neviem, ale čo sa dá triezvo ohodnotiť na výsledku 0:4 s mužstvom, ktoré je v ratingu FIFA o 45 miest nižšie?

• Pridať bod 1
Zverejnené

Napríklad ... naši futbalisti po slabšom výkone prehrali 0:4 ... hádam nechceš aby som ti zrovna ja radil :kvet:

• Pridať bod 1
Zverejnené

tak mi z toho napadlo, že horkokrvní juhoameričania svojich futbalistov, ktorí ich sklamali, aj vraždia ... :kvet:

to sú iní fanúšikovia ...

všetci radi vyhrávajú, a nie celý národ vie byť fanúšikom na stodesať percent, to sa ani nedá očakávať ... pritom nejde o fandenie, ale o ten pocit ... slovenský futbal a hokej, také národné športy, už dlho neprinášajú radosť tomu obyčajnému človeku z ulice ... trebárs takému ako ja, ktorý si rád pozrie skvelý futbal.

tentokrát neodzneli nejaké podivné ospravedlnenia, ten výkon bol poslabší, a veľmi dlho sú výkony poslabšie ... celé sú akési ... choré. to je všetko.

kedysi dávno niečo podobné riešil jeden maďarský spisovateľ, ktorý dokonca napísal dodnes populárnu knihu o tom, prečo je chorý maďarský futbal ... a tomu je sakra veľa rokov, a za ten čas sa ani maďarský futbal priveľmi neuzdravil, tuším ...

niečo také by sa možno zišlo napísať aj tu, isteže je kopa fanúšikov cez oheň a vodu, ale väčšina národa čaká občas úspech, čo je úplne normálne. liga je deravá, štadióny zívajú prázdnotou, národný štadión ktoviekde, peniaze sa strácajú v bezodnej studni, tréner je myslím momentálne taký ok, futbalisti jednotlivo sú zvyčajne ok, len taká tímová psychická pohoda tu chýba už velice dlho,

tá zvykla tímom chýbať už kedysi za socizmu, pri prehrách, na tom sa moc nezmenilo : ) ja viem, že tímov je veľa, a niekto musí aj prehrať, ale prečo furt my ? : ) bežní fanúšikovia majú ten pocit, a na tom skalní veľa nezmenia : )

očakávať, že celý národ bude bezpodmienečne fandiť ... ee, také nebude. ešteže si nevraždíme futbalistov, len mávneme rukou, páni moji fanúšikovskí skalní, to je sen : )

tak bude uefa 2012 bez nás, my to prežijeme, a tentokrát dokonca ani priveľmi nikto nebrble. : )

edit. :

jáááá som to vedela! teraz som našla jeden článok, namojdušu som vedela, že je v tom psychika, aj bez článku, už štyridsať rokov je v tom psychika :)

preto je chorý slovenský futbal ! : )

http://futbal.sme.sk...potom-nohy.html

Zverejnené

juhoamericania vrazdia futbalistov? Pripominas mi Sebeja. Ja som bol v utorok sklamany. A radost,ked hraju a sa im dari prinasaju. Som proti stadionu z penazi SR(a v Bratislave trojnasobne). Neviem ci ste zachytili,mozno dalsi slusny stadion bude v Nitre(3 roky tam nebudu na stadione hrava NT :-)). Neviem aky velky,ale ked uz bo-a nie BB tak Nitra.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov