wysky Zverejnené 3. December, 2008 Zverejnené 3. December, 2008 A meni to nieco na mojej vete, ktoru si dal do QUOTE??? :lol: :)
Cat Eye Zverejnené 3. December, 2008 Zverejnené 3. December, 2008 Áno, je irelevantná vo vzťahu k mojej osobe...
Proteus Zverejnené 3. December, 2008 Zverejnené 3. December, 2008 Nerád by som tu dookola písal a dopisoval si ohľadne socializmu a pod. témach. To čo tu bolo spomenuté ohľadne tých áut, tak ako už napísal Nokia, to je marketingový ťah. A ver mi, keď ho aj dajú "zadarmo" niekto to v konečnom dôsledku zaplatí. V tomto svete nie je nič zadarmo. Ale však, keď máš jeden výrobok vysoko ziskový, tak prečo by si k nemu nezačlenil niečo menej ziskové, stratové. Pokiaľ firma dosahuje zisk, tak je to ok. Pravdaže, keď jej ten zisk so stratovým výrobkom vyhovuje. Myslíš si, že v socializme to takto fungovalo? Socializmus bol a je, ak sa nemýlim o rovnosti. vo svojej podstate. No asi nebol o rovnosti. Stačí sa obzrieť do minulosti (prenasledovaní, ŠtB....). A že máme demokraciu? Nikto vo svete nie je celkom slobodný. Každý je na niečom závislý. Možno len dedko na samote, čo nepotrebuje veľa k životu a väčšinu si dopestuje si môže povedať, že je sebestačný a nič nepotrebuje. Ale ako som už povedal, nechcem tu o tom viesť debaty, lebo to nikam nevedie, podľa predošlých príspevkov. :lol: Vyjadril som len svoj názor na túto vládu. Ak by pán premiér bol taký čestný a charakter ako o sebe vyhlasoval pred voľbami, tak by už polovica ministrov nebola na svojich miestach (tomanová, počiatek, janušek, jahnátek). Na jednej strane je väčšina jeho nominantov a na druhej strane viem si predstaviť, že na miesto tomanovej či počiatka veľa ľudí nenájde. za tomanovú preto, že ministerstvo práce nie je bohviečo manažovať a na miesto počiatka, že nemá schopnejšieho. A janušek čoskoro pôjde.
wysky Zverejnené 4. December, 2008 Zverejnené 4. December, 2008 Sa mi nezda cat.Uz pri tipose si opomenul Zakon o pristupe ku informaciam a aj rozhodnutie Dzurindovej vlady, ktore upresnuje, co a kedy je stat povinny zverejnit. Transparentnost v jednani statnych uradnikov je prvoradym predpokladom pre efektivnu kontrolu ludi, ktori su plateni z nasich dani. No a v kauze Janusek je vypisanie a vyvesenie oznamu na nejakej pofidernej nastenke na sest dni len okrajovou zalezitostou, ktora celu vec len doprevadza. Problemom je klientelizmus ("ako Brno")... Sa mi zda, ze lavirujes medzi vlastnymi principmi a svojimi sympatiami ku tejto vladnej garniture. Su ti v protiklade tvoje principy a chovanie tychto koalicnikov.
Cat Eye Zverejnené 4. December, 2008 Zverejnené 4. December, 2008 Uz pri tipose si opomenul a aj rozhodnutie Dzurindovej vlady, ktore upresnuje, co a kedy je stat povinny zverejnit. Wysky, čo to zasa táraš, čo to má spoločné so Zákonom o prístupe ku informáciam... Aké rozhodnutie Dzurindovej vlády? Mikloš niečo niekde povedal, že zverejnili všetko, čo mohli a nezverejnili nič. Prečo až po rokoch sa ukázalo (keď štát ako vlastník chcel uplatniť právo kontroly a z SE ho vykopli), že Enel nemá 66 % SE, ale 66% + 1 akciu, ktorá ho k tomuto počinu oprávňuje. Mikloš trápne preglĺgal sliny a táral, že si "nepamätá". Jediná zmluva, ktorá je úplne verejná je zmluva so Samsungom, howgh, lebo aj o tom sme tu už opakovane diskutovali. Wysky ja chápem, že Ivo je tvoj rodák, krajan, a že možno nemôžeš inak, ale ja nič takéto nemusím a nechcem a môžem si aj ten luxus dovoliť. A pozri sa, čo som písal o Januškovi (dokonca som ťa tam musel opravovať, lebo si bol absolútne mimo obraz a jeho prešľapy si pripisoval Jahnátkovi), lebo teraz si opäť niečo geniálne vyfabuloval, že s ním súhlasím, a "úspešne" posúvaš diskusiu v smere ďalšej fabulácie. Tvoje zdania sú len zdania, v tom súhlasím a netreba to podrobnejšie komentovať.
lopata555 Zverejnené 7. December, 2008 Zverejnené 7. December, 2008 ako vam to tu pekne ide, chlapci... ked sa chcem zasmiat, tak sem nakuknem... :lol: To vieš snažíme sa DDD ............... ale pridaj sa do debaty
wysky Zverejnené 7. December, 2008 Zverejnené 7. December, 2008 Cat Nechce sa mi v tom sparat. Pri prilezitosti kauzy TIPOS sa opat pripomenulo, co sa za Durindovej vlady v tomto smere upresnovalo, lebo exminister Rusko si to vysvetloval po svojom... Upresnit by si si to mal sam. Zakon o pristupe k informaciam plati pre vsetkych.... Ad) Jahnatek-Janusek Iba chyba v mene... Problem s klientelizmom na ministerstve vystavby ostava.... ), lebo teraz si opäť niečo geniálne vyfabuloval, že s ním súhlasím, a Nic take som nefabuloval. To si fabulujes sam teraz, ze som toto o tebe tvrdil...
Cat Eye Zverejnené 8. December, 2008 Zverejnené 8. December, 2008 Wysky, netáraj! ...exminister Rusko si to vysvetloval po svojom. Paľo Rusko s kauzou Tipos nemal nič spoločné a v 1. Dzurindovej vláde ani nesedel a v 2. bol ministrom hospodárstva (asi 2 roky - nasledoval po Nemczicsovi a potom ho striedala bábka Malchárek). Tipos je a bol v rezorte financí a vtedy aj podpredsedu pre ekonomiku. Najskôr ho Mikloš predal (tzv. privatizácia), aby ho drahšie spätne kúpil (chýbali prašule do rozpočtu) a takto dokrvavil. Rusko s tým nemal nikdy nič spoločné. BTW Kvôli tebe Cactales oddelil od tejto témy kauzu Tipos, tak to nemiešaj...
wysky Zverejnené 8. December, 2008 Zverejnené 8. December, 2008 Cat Ved ty absolutne netusis o com pisem... ! A chces sa bavit... Na jednej strane volas po ucinejsej kontrole, na druhej strane absolutne igorujes zakony... Tvoj prehlad ministrov je sice zaujimavy, ale absolutne zbytocny. Pisal som o niecom inom. Za 2.Dzurindovej vlady sa upresnoval mnou spomenuty zakon, kedy a co maju statni uradnici zverejnovat... A to sa tyka ako ako ministrov predchadzaucej vlady, tak aj terajsej. Preto bol Pociatek povinny informovat verejnost o prehratom spore na NS a preto bol povinny zverejnit aj zmluvu, ktoru podpisal TIPOS a Lemikon. Podobne Janusek je povinny informovat o tendroch verejnost a to nielen na zastrcenej nastenke... Tito ludia narabaju s nasimi peniazmi. Aj s tvojimi cat, a kedze si sa pochvalil, ze platis nekrestanske dane, takze o to viac by ta to malo trapit. A nemal by si im zrat co povedia.... Kvôli tebe Cactales oddelil od tejto témy kauzu Tipos Omyl, nie kvoli mne... Ja som ich o to len poziadal, nemuseli to robit... Paradoxne , v tejto teme si zacal sam kauzu TIPOS rozoberat. Prvy si pomenul problemy okolo tiposu ty, ked si obvinil za cely problem Miklosa, takze tu neprehadzuj nieco na mna.
Cat Eye Zverejnené 8. December, 2008 Zverejnené 8. December, 2008 To Wysky Možno si si Ruska splietol s bývalým ministrom obrany Kanisom, ten svoje majetky a haciendu obhajoval mimoriadne úspešným tipovaním v lotériach :lol:
wysky Zverejnené 8. December, 2008 Zverejnené 8. December, 2008 Možno si si Ruska splietol s bývalým ministrom obrany Kanisom, ten svoje majetky a haciendu obhajoval mimoriadne úspešným tipovaním v lotériach Netrep... Ad) Janusek V kauze Janušek však možno zatiaľ vyčítať minimálne neštandardný nástroj zverejnenia (nástenka). Inak Mečiarovci a dočasní bežne dávali výzvy do regionálnych plátkov. Takže bolo sa kde inšpirovať a dotiahnúť to do absolútnej jednoduchosti.[/ Ku Janusekovi si napisal len toto... A tento tvoj vytvor dost bagatelizuje cely problem...
Cat Eye Zverejnené 8. December, 2008 Zverejnené 8. December, 2008 Fakt to robil. Novinári aj drankali reept (veď kto by nechcel?), ale neprezradil know how, teda haf haf ako povedal Mikolš na margo Čižového brptania v parlamente.
wysky Zverejnené 8. December, 2008 Zverejnené 8. December, 2008 No ja vidim, ze ta tvoje dane cat az tak netrapia... Nechces im platit viac??? :lol: Extra tarifu ti zavedu... Fakt to robil. Novinári aj drankali reept (veď kto by nechcel?), ale neprezradil know how, No robili to obidvaja, aj Janusek aj Pociatek.... A hafkal Slota. Aby ochranil, "cestne uliate" peniaze...
Cat Eye Zverejnené 8. December, 2008 Zverejnené 8. December, 2008 Dane ma veľmi trápia a práve preto by bolo lepšie cvakať len 21 mil. ako 2 mld. (ak nie viac). Škody treba aj minimalizovať. Janušek, ak má maslo na hlave, vyletí...
wysky Zverejnené 8. December, 2008 Zverejnené 8. December, 2008 Dane ma veľmi trápia a práve preto by bolo lepšie cvakať len 21 mil. ako 2 mld. (ak nie viac). Ty platis na daniach 2mld.??? :) KUA ty mas prijmy... :lol: Skus zabehnut za Pociatkom alebo Kazimirom, snad s tym nieco urobia... :)
Cat Eye Zverejnené 8. December, 2008 Zverejnené 8. December, 2008 Ty platis na daniach 2mld.??? :lol: KUA ty mas prijmy... :) To vieš, bol slabší rok... :)
Cat Eye Zverejnené 17. December, 2008 Zverejnené 17. December, 2008 Minister zahraničných vecí Ján Kubiš odchádza z vlády. Prijal post výkonného tajomníka Európskej hospodárskej komisie OSN v Ženeve.http://spravy.pravda.sk/sef-diplomacie-jan...8_sk_domace_p23 Podľa mňa je (bol) Ján Kubiš jeden z najlepších ministrov v ponovembrových vládach.
Cat Eye Zverejnené 6. Január, 2009 Zverejnené 6. Január, 2009 Prestížny britský mesačník zaoberajúci sa celosvetovými financiami od roku 1926 The Banker patriaci do skupiny Financial Times vyhlásil vo svojom januárovom vydaní ministra financií SR Jána Počiatka za "Najlepšieho ministra financií Európy za rok 2008". http://tvojepeniaze.pravda.sk/the-banker-v...0_sk_pludia_p01 Toto Mikloš asi ťažko rozchodí :lol:
lopata555 Zverejnené 6. Január, 2009 Zverejnené 6. Január, 2009 Gratulujem Počiatek len škoda že markíza o tom ani slovo .............. ešte že to dalo STV
Proteus Zverejnené 8. Január, 2009 Zverejnené 8. Január, 2009 Premiérová arogancia a populizmus už nemajú hraníc. http://www.etrend.sk/ekonomika/slovensko/d...tar/154356.html Čo sa ešte musí stať, aby sa ľudia konečne zobudili? Je zaujímavé, ako politici menia svoje slová. Keď bol v opozícii, balamutil ľudí výrokmi, že on by nemal problém odvolať svojho ministra, ak by boli podozrenia... Zaujímavé ako zabudol na svoje výroky pri Tomanovej, Jahnátkovi, Janušekovi, Počiatkovi (najlepšom ministrovi financií v EÚ). Čo už, keď ľudia sú slepí. Asi im ešte nestačilo. Možno, keď padneme na hubu ako pri vládnutí mečiara a spol, potom budú volať po zmene. :lol:
lopata555 Zverejnené 8. Január, 2009 Zverejnené 8. Január, 2009 Zaujímavé ako zabudol na svoje výroky pri Počiatkovi (najlepšom ministrovi financií v EÚ). No povedz mi pár dôvodov prečo by mal odvolať najlepšieho ministra financií EÚ.
Proteus Zverejnené 8. Január, 2009 Zverejnené 8. Január, 2009 Nemohol by si prosím ťa ešte viac zvýrazniť, že je najlepším ministrom fin. v EÚ? Veľa ľudí to nepostrehlo. Oháňať sa tým, že je najlepší ešte neznamená, že neurobil chyby, za ktoré by mal byť odvolaný. Človek so sebareflexiou by neváhal. Ale prečo odísť dobrovoľne od korýtka, odkiaľ tečú peniažky, že? Však celá politika je prehnitá, tak neostanem? Nestačí ti výlet do Monaka na jachtu finančnej skupiny? Podľa teba je to správne, že? Už aj keby nebol prezradil kurz eura, už za to mal odísť, že tam šiel. Nevedel ani zdokladovať ako tam šiel. Takže je viac než pravdepodobné, že tam šiel s nimi. Nemám potrebu ti tu menovať viac než jeden dôvod na odvolanie. Tento úplne stačí.
Cat Eye Zverejnené 8. Január, 2009 Zverejnené 8. Január, 2009 To Proteus:To by taký Sarkozy nemohol už ani len kandidovať, také má kontakty na veľkopodnikateľov. Bežne dovolenkoval na jachtách podnikateľov a je veľmi dobrý kámoš s majiteľmi súkromných TV.V podstate každý minister vlády sa stretá s ponikateľmi... a je to správne. Ani jedni, ani druhí nežijú vo vzduchoprázdne.
lopata555 Zverejnené 8. Január, 2009 Zverejnené 8. Január, 2009 Nestačí ti výlet do Monaka na jachtu finančnej skupiny? Podľa teba je to správne, že? Netvrdím že je to správne! Ale odvolávať ho za to? Škoda že si netvrdil takto keď bol Mikloš ministrom a urobil viacej lapsusov ako Počiatek. Ale to ti asi nevadilo. Ale prečo odísť dobrovoľne od korýtka, odkiaľ tečú peniažky, že? Toto by sme mohli povedať na každého................... to sa netýka len Počiatka, keby mal Mikloš sebareflexiu tak po chybnej privatizácii SPP nielen že odíde z vlády ale asi aj zo Slovenska.
Nokia Zverejnené 8. Január, 2009 Zverejnené 8. Január, 2009 lopata, len taka otazkavies argumentovat, alebo vsetko len otacat na to co bolo? :lol: pretoze zatial jedine co robis je ze vsetko hadzes na tych, kto tu boli pred ficovou vladou..ale oni tu BOLI, teraz tu su ini a tych sa to tyka :) 1
Odporúčané príspevky