Ryan Giggs Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Prvy nie je ani jeden, takže vyšlo. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Cavendish v poslednej etape znova niečo famózneBudúci rok by ich ho mali tahať aj naši bratia. Tak Armstrong napokon tretí, keďže Contador bol jasný takmer pred pretekmi, je to pekné miesto.Budúci rok sa už v jednom tíme asi neobjavia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 3:44:28 hodiny je čas, kt. stačil Petrovi Saganovi na prejdenie zo St. Yrieix La Perche do Aurillac (208 km) a taktiež etapové víťazstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Sagan vyhral ďalšiu etapu strata na Contandora robí 42 sekúnd v súťaži mladých je druhý za kolegom Kreuzigerom a má zelené tričko za vedenie v bodoch CLiCK Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 "Je skvelé vyhrať etapu. Dnes som však na prvenstvo vôbec nemyslel. Tri stúpania boli veľmi náročné, spočiatku som nejazdil práve najlepšie. Našťastie, v záverečnom kopci to už bolo lepšie a ja som vedel, že od žltého trička ma delí iba jedna sekunda. V tíme mi povedali, že môžem vyhrať a získať žlté tričko. Napokon mi ho kolegovia pomohli dosiahnuť. Je to skvelé," povedal Sagan po 1. etape Okolo Romandie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 tak na GdI dnes dobre nadeľovalinajdlhšia etapa a vedúci závodníci sa nechali prešťať o takmer 13 minút :lol: no doležité je, že Saganovi ide na Tour de California Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Ide Petrik, ide. http://sport.aktuality.sk/clanok/94609/video-okolo-kalifornie-fenomenalny-sagan-s-dalsim-etapovym-vitazstvom/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 vcera som divala akysi rozhovor s Petrom Velitsom, hmm, no aky je uz z neho chlapisko, tie crty tvare hmm :lol: ... este pamatam ake bol ucho ked spolu s brachom zvykli na sustredeni potrenovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 v akom zmysle "potrénovať" :lol: Dnes v noci po hokeji a futbale sa sleduje časovka na Tour of CaliforniaSagan s bielym a zeleným tričkom a so stratou 9sek na žlté po ďalšom etapovom tiumfe!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 moj brat ked sa este venoval cestnej cyklistike a Velits bol este mlady chalanisko /cca pred 6-7 rokmi/, tak sa ako druzstva z roznych miest zvykli stretnut napr v Tatrach na sustredeni, kde si spolu davali spurty a podobne :lol: brat bol s nim kamarat..brata ale zmohla puberta, heh, skoda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 aha, pekneja som len myslel, že potrénovaním myslíš nejakú "rošťárnu" :lol: Ináč Landis vyťahuje kostlivcov. Hádže špinu všade okolo seba.A Saganove výkony v 20 rokoch...dúfam že ho do niečoho nenamočí :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=8Nd13ARuvVE žeby tie Cancellarove šprinty skutočne pramenili z množstva síl,kt. ušetrí počas preteku? nechce sa mi veriť Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted June 2, 2010 Author Share Posted June 2, 2010 No každopádne to vyzerá zaujímavo ... vždy som ho obdivoval ako dokázal razom zničoho-nič všetkých prešprintovať :lol: Z tých spomalených záberov je ale jasne vidno ako tak niečo prepína. Som zvedavý ako dopadne táto kauza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Ja osobne tomu veľmi neverim. Bicykle prechadzaju kontrolou. To by si ti "kontrolori" všimli. Lenže s tym prišli novinari a to mi pride podozrive viac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 V pretekoch je človek toľko krát svedkom nejakého famózného trháku že niekedy mi príde ako keby ostatní stáli na mieste, že toto mi príde ako dáka konšpiračná teória. Čo len domienkou nie je, je dvojročný stop pre muža číslo 1. v cyklistike, Valverdeho.Usúdili, že bol viac než dobre zapojený do tej aféry z pred dvoch rokov a tak si chvíľu postojí...či posedí.Na čelo rebríčka sa dostal Evans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Zajtra na TdF HC :lol: Najlepšie vypadajú zatiaľ Contador a Schleck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 No jo, chlapci sa zapotia. Škoda Armstronga že už skončil, mohlo to byť zaujimave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Zaujimavé to hejAle neverím, že by mal šancu oproti im dvom Uvidíme čo ešte predvedie Basso, Evansovi neverímA aj Kreuziger sa každým rokom zlepšuje, takže zaujimavé to nepochybne aj bude :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 žlté ododnes pre Contadorano iste sa mu neujde cena fair-play Schleck na tom vypadal dobre, hádam sa mu ešte vráti Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 tak-takhajzlík jeden španielský :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Myslim si, že aj keby Schleck ostal v žltom, nepomôže mu to k celkovemu viťazstvu. Tych 30 sekund straty Contadorovi stačilo na to, aby ho v poslednej časovke predbehol. Schleck totiž naňho v časovke nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Vuelta a Velits zatiaľ pekne šlape :blush: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Pridu Pyreneje a už došlape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 ach jaj, tak vieme zas, že keď je na oblohe krásne nebo, v diaľke oblaky a ľudia sa dohadujú, či z nich zaprší alebo nezaprší, tak ty si z tých, čo kričia, "bude leja" :blush: zatiaľ mu to ide a to je bomba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 To ani nie. Skôr to vidim v realnych konturach. To, že mu to ide teraz je fajn. Ale čo z toho, keď o 2 tyždne to už bude inak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts