Carodejnik Zverejnené 2. Jún, 2008 Zverejnené 2. Jún, 2008 Cem sa spytat ked nahodou ze zena 14-rocna t.j. ze je ete pod zakonom tak mozem ju napr.palcovat????
Sniper Zverejnené 2. Jún, 2008 Zverejnené 2. Jún, 2008 No toto ti neviem povedať, keby mala aspoň 15, ale 14 to je myslím málo na všetko.Záleží koľko máš ty, ak 40 tak by si lietal v dobrom prúseri.
valcik Zverejnené 2. Jún, 2008 Zverejnené 2. Jún, 2008 navyše je v tvojej otázke syntaktická chyba, Carodejnik. podľa mňa má 14 rokov dievča, nie žena. tak isto ani 14 ročného chalana nemožno nazvať mužom. tiež by ma zaujímal tvoj vek, ak máš 14 rokov aj ty, neviem či by si si nemal ten palec strčiť radšej do nosa, bez urážky.
Cactales Zverejnené 2. Jún, 2008 Zverejnené 2. Jún, 2008 Carodejnik, aj v takom prípade ide o zneužívanie osoby mladšej ako pätnásť rokov. Takže byť tebou, tak nad tým radšej nepremýšľam.
game Zverejnené 2. Jún, 2008 Zverejnené 2. Jún, 2008 no dobre ... keď nestačí trestný zákonník, tak skúste počkať pre seba pre teba je tvojich 16 niečo, čím sa treba hrdiť, to znamená, že si asi aj rozumnejší z vás dvoch tak skúste neísť na to hr ... vychutnajte si, že sa máte, nechcite zhltnúť celý svet naraz ... možno to budete raz ľutovať okrem toho samotný ten výraz je tak puberťácky ... skúste k tomu pomaly dospieť, aby ste aj vedeli, čo robíte ...je tu kdesi téma necking a petting ... skús si ju prečítať, alebo si niečo o tom nájdi na nete z pokútne pozeraných péčok alebo z rozprávania chalanov a "skúsených" báb viete o tom veľké nič ... dajte si čas alebo kašli na to, čo ti tu píšeme, ale potom neľutujte, keď urobíte nejakú hovadinu
tomassi Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 dal by som Ti link na jedno fórum, kde by ti jeho admin dozaista poradil :lol: :) :)no keďže som mod a chcem Ti dobre, tak sa drž rád už uvedených
Sniper Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 dal by som Ti link na jedno fórum, kde by ti jeho admin dozaista poradilAko ja si myslím, že v tomto prípade by sa istá výnimka mohla spraviť. Ako ja si to osobne myslím, že by to šlo. Myslím že dotyčný administrátor na dotyčnom fóre by mohol do tejto problematiky viac vidieť ako celé toto Fórum dohromady. :lol:
valcik Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 dal by som Ti link na jedno fórum toto napadlo aj mňa, ak by mu na tom špecializovanom fóre snáď nepomohol priamo admin, určite sa tam vynorí celá partia expertov na takéto otázky. som však skôr za to, aby sme sa pokúsili Čarodejníkovi vysvetliť, že existujú aj iné, lepšie a vhodnejšie kúzla než je to, na ktoré práve myslí. (ak sa tu teda ešte objaví.)
Poison Ivy Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 Carodej by skor na futbal a Xbox mal mysliet, ako na prstovacku :lol:
alfi Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 Aj ja viem o jednom fóre, ale ani ja nepoviem :lol: , predsa len je priskoro. Aby to potom nedopadlo tak, ako dnes zverejnili na www.sme.sk - porodila 11 ročná... zjavne z "tej" komunity
Poison Ivy Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 Carodej, ruky prec od tej tvojej 14-rocnej "zeny", radsej pockaj, kym dospejete aj mentalne, nielen fyzicky. Budes z toho mat viac aj ty, aj ona. Takato hra na "muza" a "zenu" moze zle dopadnut. Ako tu alfi naznacil.
doll Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 takemuto "chlapcovi" nevysvetlite nieco na sposob "vydrzte, majte rozum, aspon ty ked si starsi...a bla bla bla.." proste je to dnes skazene, vsade vidiet temu sexu, erotiky, vztahov, a nemozme sa divit, ze uz aj deti su nadrzane :lol: je mi z toho zle byt matkou toho dievcata, tak ti .... odrezem.... v takomto veku s tym zacinat, to potom v buducnosti bude mat kazdy xy sexualnych partnerov a monogamia vo vztahu bude uz asi iba slovkom v slovniku cudzich slov :)
pralinka Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 neviem samozrejme ze som o tom v tom veku rozmyslala, vzhladom k tomu, ze v Brave pisali toho vela :lol:ale zeby sama som nieco nebodaj v 14 riesila, to ani omylom :) mam sesternicu, 12 rocnu, a neviem si predstavit ze o 2 roky daky fesak by s nou mal nieco intimneho mat :) myslim si ze vsetko ma svoj cas.... v 14tich nie je dievca ani omylom este dozreta... ani po fyzickej stranke
weirdo Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 LOL ved to fesimu nekazte ... ked si spomeniem, ake som mal myslienky v 16tich .. no celkom ho chapem :lol:
Sniper Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 radsej pockaj, kym dospejete aj mentalne, nielen fyzicky.To asi sotva bude v jeho veku na niečo také čakať.
game Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 len medzi myšlienkami a skutočnosťou je taký maličký rozdiel ... snažila som sa nekázať, možno mi to celkom nevyšlo ... poviem to teda ináč ... je dobre, keď sa 16 ročný chalan pýta, snáď to znamená, že si nie je moc istý správnosťou toho, nad čím premýšľa ... láka to, isteže ale tie lákavé predstavy sú hodnejšie viac, hoci on, alebo ona to ešte nevedia ... na všeličo treba dozrieť, aj na vývoj toho vzťahu ... aby to dievča po chvíli neľutovalo, aby ste nemuseli riešiť niečo, čo ešte riešiť nemusíte ... viete, kde sa zastavíte ? ako to psychicky zvládnete ? to nie je len o tej erotike ... ale keď to veľmi chcete, aj tak to spravíte ... ale 14 je sakra málo ... na skutočnosť
weirdo Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 je dobre, keď sa 16 ročný chalan pýta, snáď to znamená, že si nie je moc istý správnosťou toho, nad čím premýšľa ...podla mna sa pyta preto, aby si bol isty, ze je kryty zakonom a nebudu ho za to nahanat fizli, keby sa mlada preriekla a jej rodicia by boli prilis akcni alebo tak. keby si bol tymto isty predtym, tak jedna 14ka pride o blanku a vy sa nikdy nedozviete tuto story :lol:
Poison Ivy Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 To asi sotva bude v jeho veku na niečo také čakať. Suhlasim, kazdopadne mu to aj tak radim. Aj tak si urobi po svojom.
tomassi Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 Ja si myslím, že už to spravil a teraz len čakal odobrenie svojho počíňaniataktiež si myslím, že má viac ako 16
nutrinka Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 nie že by som ho chcela obhajovať, podľa mňa je to blbosť v 14, ale nie je tá hranica v zákone posunutá na 14??? a nedalo mi, ale v takomto veku s tym zacinat, to potom v buducnosti bude mat kazdy xy sexualnych partnerov a monogamia vo vztahu bude uz asi iba slovkom v slovniku cudzich slov :lol: :) :) ;)
doll Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 tebe nepride trochu nechutne co tu on pise??14 rocne dieta, ktore sa chce spravat ako zena..
Sniper Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 podľa mňa je to blbosť v 14, ale nie je tá hranica v zákone posunutá na 14???A vieš že máš asi pravdu stará moja? Ale tuším sa vedú diskusie o tom, že táto hranica by v tomto prípade mala byť posunutá predsa len na tých 15 rokov. Ale podľa tohto 14-ročná by už mala právo aj fikať.
nutrinka Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 príde mi to nechutné, ale on sa tu nepýtal na môj morálny názor, ale na to, či je to povolené zákonomveď som napísala, že ho nechcem obhajovať. síce asi si nepochopila ten quote, tým som myslela niečo iné, ale však dobre axel, nie nadarmo ma zobrali na politológiu :lol:
doll Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 nut, neviem ako si to myslela...ale je snad moja vec ako budem reagovat na jeho dotaz... niektori, ktori maju tu moznost, pre istotu moju reakciu vymazu :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz