Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Iskra, tvoj harmonický rodinný život, neochvejná viera, schopnosť nájsť si aj v bežnom živote krásu, demonštrujú aj fotografie, ktoré tu prezentuješ. Mnohé, ktoré si robila sama svedčia aj o tvojom talente.

Nepíšeš o svojich problémoch, ktoré má každý z nás. Ale nás pesimistov to často irituje. V duchu, "nech sa ti darí, ale nie zas moc, lebo to by si ma nasrala." 

Dúfam, že si sa neurazila. Myslím to v dobrom. Ráno, keď čítam správy typu 

https://svet.sme.sk/c/23213067/skola-pod-zemou-prvaci-v-charkove-zacali-skolsky-rok-v-mestskom-metre.html

strácam vieru. Matka, ktorá na Ukrajine kúpila pre prváčku tašku do školy, ktorú si jej dcéra skúšala už cez prázdniny, vyobliekala ju, zaplietla jej copy, odprevadila ju do školy a keď pre ňu prišla, bola mŕtva, po nálete ruských rakiet. Strácam schopnosť vnímať krásu. Som veriaci a čakanie na onkológii som si krátil vychádzkou na neďalekú kalváriu. Pod krížom som si uvedomil, že neviem, za čo by som sa mal modliť, keď zomierajú nevinné deti.  

Zverejnené

Spišské Tomášovce

Obec sa nachádza v západnej časti Hornádskej kotliny a na severných svahoch Slovenského raja.

Spišské Tomášovce.jpg

Zverejnené

Asi dva tyzdne dozadu som videl na kopci zeriav.

Je to z mojej zahrady. Nejaku nedelu sa tam vyberiem. Musi tam byt odtial krasny vyhlad. Lebo ten je aj z luky ,trosku pod.  

20 minut odomna zo zahrady na tu vyhliadkovu vezu. 

vyhliadka.jpg

Zverejnené

Revúca https://sk.wikipedia.org/wiki/Revúca_(mesto)

Revúca má najvyššiu rozhľadňu na Gemeri. Povedie k nej náučný chodník aj cyklotrasa

REVÚCA – Najvyššou v regióne Gemer-Malohont a blízkom okolí sa stala nová rozhľadňa na Šturmanovej hore pri Revúcej. Meria takmer 20 metrov, čím o štyri metre prekonala doteraz najvyššiu rozhľadňu na vrchu  Maginhrad pri Nižnom Skálniku v Rimavskosobotskom okrese.

„Revúca bude z tejto rozhľadne ako na dlani. Výhľad bude aj na  Muránsky hrad,“ načrtol pre Sobotnik.sk primátor Revúcej Július Buchta.

........

Zdroj:https://sobotnik.sk/2024/09/revuca-rozhladna/

Zverejnené

Zemplínska šírava 

Zemplínska šírava v minulosti nazývaná Zemplínska či Podvihorlatská sĺňava pôvodne nazývaná Vihorlatská nádrž, je vodná nádrž na východnom Slovensku v povodí Bodrogu pod Vihorlatskými vrchmi. Je druhou najväčšou vodnou priehradou na Slovensku podľa plochy hladiny, a zároveň treťou najväčšou na Slovensku podľa celkového objemu vody (po Liptovskej Mare a Oravskej priehrade). Je obľúbenou turistickou destináciou so siedmimi rekreačnými strediskami. Okrem rekreácie slúži na zavlažovanie poľnohospodárskej pôdy Východoslovenskej nížiny, na ochranu pred povodňami a ako vodný zdroj pre priemysel. Východná časť nádrže je chráneným areálom.

Zdroj: https://sk.wikipedia.org/wiki/Zemplínska_šírava

Zemplínska šírava.jpg

Š1.jpg

Š2.jpg

Zverejnené

Veľká Bara :smile: Vinohradnícka oblasť Tokaj 

Krásne prostredie, kvalitné tokajské vína. 

Veľká Bara.jpg

• Páči sa mi to 1
  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Trebišov :smile: Mesto v ktorom žijem ♥️

Zoltán Kanócz Tv.jpg

472785397_9466351240062363_5642881172337076084_n.jpg

Zverejnené

Poznáš Sesa z Trebišova? Neviem či s autami nekšeftoval.

Zverejnené

@Sniper Nepoznám Sesa z Trebišova. 

Čo tak postnúť fotografiu zo Slovenska...? Keď sa nemýlim, tak Ty žiješ v Trenčíne. Tiež je tam veľmi pekne. 

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Pozdrav  z východného Slovenska.

Sv.jpg

lp.jpg

Chl.jpg

Príroda je obrovský dar. Vážme si ju a chráňme. 

• Díky! 1
Zverejnené

Lávka pre peších aj cyklistov v Margecanoch 

Krásna príroda 

Margecany.jpg

Krásna príroda.jpg

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov