Skočiť na obsah

Ako dlho trvá, kým sa zaľúbite?


weirdo

Odporúčané príspevky

Skratka - zacnete s niekym chodit, mate sa radi, je vam spolu dobre, pritahujete sa ..

 

.. no napriek tomu sa stale neviete pozriet na toho druheho zalubenymi ocami, aj ked moc chcete ..

 

.. kolko vam trvalo, kym ste sa do toho stavu dostali?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 50
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • doll

    7

  • Sniper

    6

  • game

    5

  • weirdo

    4

Top prispievatelia v tejto téme

to je tazko povedat... raz mi to trvalo dlhsie... co ale nemusi znamenat, ze je to zle...

 

potom akonahle som inu osobu uvidela, bola som cela mimo, nedalo sa mi na nic ine mysliet... (to mi ostalo rok a par mesiacov, co sme uz spolu :lol: ale je mozne, ze je to preto, lebo sme si naozaj sadli, a sme v mnohych veciach velmi podobni....)

 

nie vsetky vztahy zacinaju ohnostrojmi, ale to hned nemusi znacit, ze sa nieco vyvija zlym smerom... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

raz mi to trvalo tiez dlhsie, aj pol roka cirka

 

druhy raz som sa ale po usi zalubila tri mesiace predtym, nez sme sa dali dokopy :lol:

a ked po usi, tak ani o macik menej...zalubena som bola teda paradne :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ako Nokia - hneď som zbláznená, zaľúbená (to si tak hovorím ako že bože ja ho milujem etc :lol: ), ale hneď sa aj odbláznim.

No zaľúbiť sa naozaj mi trošičku trvá resp. trvá mi kým si uvedomím a priznám, že áno, toto je ono, teraz som zaľúbená a som v tom až po uši :) :) ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nech sa hrabem v pamäti akokoľvek, pri najlepšej vôli na to nedokážem odpovedať ... niekedy rýchlo, niekedy pomaly, niekedy vôbec, niekedy prirýchlo ... dá sa to vôbec nejako nacpať do nejakých regulí ?

záleží od človeka, prostredia, prístupu ...

a čo láska na prvý pohľad ? :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

O tom potom, zaľúbiť sa dá ozaj rýchlo. Horšie to býva s "odĺúbením", tam je každá rada drahá... láska - človek laská, ale brzy ho to zmrzí... nie mojo, ale citát... :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Chcel som iba napísať, že zaľúbiť sa dá ozaj rýchlo. Že sa niekedy dá zaľúbiť aj na prvý pohľad. A že pokiaľ nie je láska opatovaná, tak býva problém, že to "odĺúbenie" može byť niekedy dlhé a problémové. A ten citát by mal byť jasný.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To je dobré znamenie. Iba neprežeň žiadostivosť, lebo aj v láske fungujú zákony primeranosti - odstredivé a dostredivé sily, žiadostivosť na obidvoch stranách rovnomerne. Aby sa to "nepripálilo". V máji láska zvykne iba kvitnúť. Žiť láskou je azda jeden z najušlechtilejších ľudských motívov. Želám vám vašu lásku.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 mesiacmi...

boze moj a co ja? po piatich tyzdnoch neviem, ci mi chyba alebo nie. tesim sa ked idem domov, tesim sa ked ide domov on. som neutralna, alebo stastna? uj, az sa to bojim napisat. je mozne, ze len z jednej strany je iskra ako hrom? dobre ze som nasla tuto temu, odpovie mi niekto? preco ani po 5 tyzdnoch nepadla pusa? od neho? :lol: lebo sa hanbi? lebo citi ze nechcem? lebo som mu povedala, ze potrebujem cas? (hoci som presvedcena, ze cim dalej, tym viac toho casu potrebujem?) bude to dobre? dokazem sa zalubit do niekoho, kto mi po 3 tyzdnoch napisal ze ma lubi? a po 4, ze ma MILUJE? NAPISAL (!). ako mam niekomu verit, ze jeho city su uprimne? ako mam verit, ze to co hovori a pise mysli vazne? ked mi to moje presvedcenie nedovoli? ako mam pochopit, ze u niekoho nie je velky rozdiel medzi kamaratka, priatelka, laska? skutocne prezivam tazke obdobie. :)

stale mam na pamati ednu vetu, ktora to asi cele vystihuje: Ked ju milujes, nie je co riesit. Ked ju riesis, nie je co milovat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

heh, ja som pred tyzdnom absolovala so svojim drahym "vencek", ako dozvuk tanecneho kurzu na ktorom som sa vo februari s mojim drahym zoznamila...

 

a mam pocit ze som sa druhy krat zalubila :lol:

 

bolo to krasne...velmi intimne, kedze sme na tanecnom kurze mali kazdy vlastneho tanecneho partnera /okrem poslednej hodiny/

 

ale tak to hovorim asi o niecom inom ako o klasickom zalubeni :)

 

 

add vanilka

no a aky ze to mate vek? lebo to by bolo asi dost dolezite vediet pri udani nejakej reakcie na tvoj prispevok...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak ja sa dokážem zamilovať dakedy až moc rýchlo, respektíve to sa mi stávalo. Teraz momentálne stojím pevne nohami na zemi .................. . Ale otázne je povedané do kedy.

No ale keď som z babou chodil mi to trvalo asi 2 - 3 dni kým som sa zamiloval. Jednoducho si ma namotala okolo prsta.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som sa "zalubovala" v priebehu par minut :lol: Asi je to divnuo, ale pokial mi chalan nesadol sfleku, nezalubila by som sa, ani keby bol posledny svojho druhu vo vesmire. A rovnako rychlo som sa vedela "odlubit" ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja som pozval von jedno dievca, ani som s nou nemal nic v plane, proste len tak ako kamosku. kedze boli prazdniny, nemali sme co robit po praci, tak sme chodili tyzden spolu von(presnejsie 4 krat), stale sme si boli blizsie, az raz vecer sme isli od kamosa a chytil som ju za ruku. zalubil som sa do nej proti svojej voli a uz sme spolu 4 mesiace. teda budeme. presne na Stedry vecer :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

..preco v chlapoch vyprcha ta zamilovanost tak rychlo? respektive preco u zien dokaze pretrvavat dlhsie?

ja byt chlapom, tak taku naklonnost prejavujem, den co den by som daval najavo ako svoju polovicku lubim...aky som zalubeny....

 

ja neviem...ku mne ked sa moj drahy neprituli uz mam pocit ze nieco nie je v poriadku :lol: mam pocit ze z neho ta zamilovanost postupne opada...sem tam

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

game

Tipla by som tú chémiu :lol: Dlhoročným štúdiom som zistila, že sa jedná o určitú vôňu, tvar očí a spôsob reči a úsmev.

 

doll

Hm, neviem, asi by som to takto nevnímala - aj u chlapov zamilovanosť pretrváva dlho. Skôr ide o tie vonkajšie prejavy, a beriem to tak, že zníženie frekvencie "mojkania" neznamená, že už nie je do baby zamilovaný, ale že sa cíti istejší vo vzťahu. Veď sa tiež s kámošmi neubezpečujú permanentne o svojich priateľských pocitoch. Takže skôr ide o tvoj subjektívny pocit (čo neznamená, že to nepoznám... len som z toho už vyrástla).

 

Čo mi pripomína (ako, offtopic, hej?) ... Cez Vianoce som v aute počúvala nejakú reláciu, keď moderátor prečítal sms-ku od nejakej babenky, že jej priateľ sa už sedem hodín neozval, a že ona je z toho namraky... Doteraz neviem, či som sa mala smiať alebo zaplakať, lebo si spomínam, keď ešte neboli mobily, a sedem hodín mnou teda rozhodne neotriaslo. Je to naozaj veľa, alebo je to tým, ako strašne sme na mobiloch závislí?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

toš, ked som pisala ten prispevok, bola som nejaku tu chvilu bez chlapa, a vtedy mam taketo nutkanie na premyslanie o blbostiach

proste mam rada tuli tuli... niekto to ma rad menej, niekto viac...

 

:lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov