Skočiť na obsah

Ako dlho trvá, kým sa zaľúbite?


weirdo

Odporúčané príspevky

  • Pred 4 mesiacmi...
  • Odpovedí 50
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • doll

    7

  • Sniper

    6

  • game

    5

  • weirdo

    4

Top prispievatelia v tejto téme

Hmm vyzera to tak, ze Jovzin sa nam zalubil :lol: Ale on si to nechce pripustit lebo po nepodarenom vztahu s Luciou a aj Tuyou si povedal, ze si da na nejaky cas pokoj... Avsak ani vo sne ho nenapadlo, ze laska ho dobehne... Ale ako vzdy nas milovany Jovzin je pesimista a tak ma blbe myslienky, ze to nebude klapat a boji sa priblizit viac...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

z Jovzinových vzťahov to vyzerá tak, že sa zaľúbi na život a na smrť raz za pol roka :)

 

zatiaľ je to dobré, ešte sa v tých dievčatách vyznám, ale ako pozerám, lucia nadobro pasé, svadba v mongolsku sa konať zrejme nebude :)

 

samozrejme ti to prajem, blbé myšlienky prichádzajú takmer pri každom zaľúbení, nič si z toho nerob, a ktorá je to tentokrát ? len aby sme nestratili niť a sled udalostí ... ;) :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hmm game tvoje prispevky mam fakt rad :lol: Pises ich tak pekne a vzdy vykuzlis usmev na mojej tvari ked si ich citam :)

 

NO je to jedna kamaratka este zo strednej skoly co sa priznam, ze sa mi pacila. Akurat som necakal, ze ju stretnem na takom mieste kde som ju stretol a popravde ja som uz na nu aj zabudol, a aj na to ze sa mi pacila... Ale teraz ju neviem dat von z hlavy ani z mysle hmmm...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

kolko vam trvalo, kym ste sa do toho stavu dostali?

mám taký pocit, že d toho stavu sa už nedostanem... odmietam totižto každý jeden náznak zaľúbenosti...

alebo len neprešiel okolo "pán Božský" :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

...ach game, so mnou je to complicated ...

 

to je jedno, to som si len tak povzdychla ...a mozno v buducnosti sa nad tym pousmejem..

 

....potrebujem sa odlubit, aby som znova naplno lubila toho koho by som mala....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

božskí páni prichádzajú len raz za dlho

ale to je u kazdeho ine. vec pohladu a osobneho zalozenia. niektore zeny su zalubene kazdu chvilu - tie stretavaju panov bozskych na kazdom druhom kroku :lol: niektore ine sa zase nezalubia vobec, to je taky typ cloveka. alebo dalsie, ktore sa mozu zalubit, ale sa nechcu. to je odlisne u roznych skupin.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja takéto veci už neriešim. Sme spolu už takmer 2 roky a uvažujeme, že je čas sa pohnúť opäť ďalej. Takže o rok-dva zrejme budem mať už iné povinnosti :lol:

 

Keď sa pozriem dozadu do minulosti a predstavím si koľko krát som sa zaľúbil a musel odľúbiť tak zdvihnem ruku a jedným šmahom do zmetiem do prepadliska dejín.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

:lol:

myslela som tym, ze clovek okolo 30tky vacsinou uz zmysla inak, a rozmysli si, ci si znici vztah, ktory ma, a v ktorom je stastny, len kvoli nahlemu zbureniu hormonov... ;) ... to pokial si reagoval k dollphinkinmu prispevku... ak nie, tak nist :-)

 

btw, jazykove okienko, slovo "hrniet" je od slova hrniec? :) hrnúť :-)))

 

 

mam kamaratku, tak ako ja, 21, a pri nej mame pocit, ze sa asi tak skoro nezalubi...my, ako jej okolie, nerozumieme tomu celkom... ale jej poziadavky na chalana su nenormalne, mam pocit, akoby si naschval vysnivala daku idealnu bytost, ktoru nikdy ale naozaj nenajde... este som nepocula, ze by sa jej niekto pacil komplexne, a neofrflala by na nom nieco... asi to bude z toho, ze mama ju od detstva dost diriguje, hovori, aka je skareda, ako sa skaredo oblieka, ako ma zle znamky (pritom je to podla mna pekna baba, vysoka, a znamky ma najhorsie Bcka), a je strasne strasne chuda, mame podozrenie, ze ma anorexiu, este sme ju nikdy nevideli nic vacsieho zjest... vdaka mame asi hlada niekoho idealneho, 100%tneho, ktory by jej komplexy zmazal, no ale nemyslim ze to je ta spravna cesta hm :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jasne že hrnúť, ale momentálne nerozmýšľam keďže som momentálne mierne indisponovaný :lol:

Určite že človek okolo 30-tky rozmýšľa už úplne inak, 30-tka je prelomový vek, keď si človek veľa vecí zmyslí a plánuje inak ako by si ich plánoval pred niekoľkými rokmi.

Nereagoval som na nikoho, písal som všeobecne :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mam kamaratku, tak ako ja, 21, a pri nej mame pocit, ze sa asi tak skoro nezalubi...my, ako jej okolie, nerozumieme tomu celkom... ale jej poziadavky na chalana su nenormalne, mam pocit, akoby si naschval vysnivala daku idealnu bytost, ktoru nikdy ale naozaj nenajde... este som nepocula, ze by sa jej niekto pacil komplexne, a neofrflala by na nom nieco...

citajuc tuto prvu polovicu, uz som sa aj zacinala zamyslat, ci nemame s malinkou spolocnu kamosku . Tiez mam jednu, vo veku 21, z ktorej niekedy saliem.

Po navrate z rande vyhlasi " ale ja som sa donho nezalubila ", to iste aj po druhom rande s inym chlapom...vzdy jej tam cosi chyba alebo prevysuje, nikdy to nie je to, co chcela.

Marne sa jej snazime vysvelit, ze hladanim dokonalosti sa nedostane nikam.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

sranda, tiež mám takú kamarátku podľa vášho popisu... :lol:

 

v poslednej dobe som stretla dvoch chalanov, ktorí vlastne aj sú podľa mojich predstáv /zádrhelíky, malé drobnosti, chybičky som nikdy neriešila/

ale... problém je, že sa na vzťah necítim...

možo už takého milého, dobrého a ja neviem ešte akého nestretnem a týmto si prečerpám svoje životné možnosti, ale... fakt nie... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mne ta to a nielen tato tema je dost smiesna. Kvoli mojim skusenostiam. V urcitom veku som sa rozhodol ze si budem hladat partnerku, ked nie na cely zivot tak aspon na dlhsie obdobie(vaznu znamost - chodenie). Spoznaval sa, hladal som , snoril, chodil na vecere, do kina, niekedy si to uzival niekedy som trpol kedy to uz skonci.

 

A zalubil som sa len raz. Poznal som ju uz davno predtym(spolusediaca v skole). Stretol som ju nahodou po rokoch, zavolal na diskoteku, opil sa, trafil autom do stromu ked som ju chcel odviest domov, a na druhy den ked som vytriezieval na luke smejuci sa do slnka(vyskierajuce sa z poza konarov javora) som vedel ze to bude ta prava. No a teraz mi tvrdi ze ked sa za mna vydavala, mala si radsej nohu zlomit. :lol:

 

Smiesna tema je to preto co je to zalubenie? Na co to sluzi? To je vzrusenie? Lebo to nechapem, pisu tu ze zalubia sa za dva dni a dlho trva odlubenie. Ci niekomu to odlubenie trva strasne kratko. To poznam, take zalubenie trva asi dva - tri hodiny a odlubenie asi pol az hodina(rano v sprche).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no ale tiež si sa zaľúbil cez noc a ešte opitý v aute v strome ... :lol:

 

nemusela to byť práve spolužiačka a nemusel si ju náhodou po rokoch stretnúť

tiež si predtým hľadal a večeral a diskotékoval a neviemčo robil veľa krát predtým, to zaľúbenie mohlo prísť hocikedy ... ktorákoľvek z tých večerných známostí to mohla byť ...

nemyslím, že na tom nejako záleží, či pokukujeme po sebe dlho, alebo jeden večer ... či sa zbližujeme, nájdeme spoločnú reč, príťažlivosť, "čosi" ...

ťažko povedať dopredu, čo z večere bude ... možno tresk do stromu, boľavá hlava a láska nafurt :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ano u mna to zalubenie netrvalo ani 24 hodin. samozrejme dalsie zoznamovanie, utvrdzovanie sa v tej mojej predstave trvalo mozno pol roka - rok a mozno a zrejme asi ano dalej trva.

 

Inak nebol som v situacii ani by som nechcel keby som sa musel odlubit. Musi to sakra boliet(zrejme to ma aj nasledky). nechat lasku len tak vyprchat. ja by som onu bojoval az kym by som nedosiel do stavu kedy by som si povedal ze to nema zmysel a potom dufam by som tym velmi rychlo sekol. Ale to len teoretizujem.

 

este k tomu zalubeniu co trva, mozno to uz bude mimo temu. Ale pre mna to je dolezite. To zalubenie je len zaciatok, potom pride zoznamovanie sa s kamaratmi(mozno nejakych stratite), rodicmi, rodinou, je tam skola potom si hladate pracu , byt neskor sa zhodnete ze by ste sli dalej, musite sa naucit spolu vychadzat v domacnosti, najst potesenie v zajomnych zalubach, dohodnut sa na dovolenke aby to bola prijemna pre oboch, ak sa postasti budete mat prve dieta(samozrejme nech je zdrave), neskor chcete dalsie(tu som zatial ja). A 15 dalsich dolezitych veci co som nespomenul a asi 25 co ma este len caka.

 

A som rad ze pri vsetkom tomto strese mam cloveka s ktorym si celkom dobre rozumiem, snazim sa byt stastny a bol by som rad aby to podobne prezivala aj partnerka. Potom si myslim ze by nemuseli byt problemy, ak nam nieco ine(nepekne) osud nenadeli.

 

Je toho spusta a treba to prezit. Ja som si vymyslel ze zenu si budem hladat 20, vtedy som sa spametal a trvalo mi 2 roky kym sme sa stretli. 9 rokov spolu zijeme. Niekedy mi bolo luto ze som ju nepoznal 20tke ci 18nastke. Ale mozno to by sme uz spolu neboli.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Ako dlho trva kym sa zalubim...hmmm....

 

- tak asi 5 minut

- potom asi hodinu po prvom orgazme zistim ci to bola len bohapusta chut na sex, alebo bohapusta chut na opakovany sex

- tak do mesiaca, pri pravidelnom (alebo nepravidelnom, no castom) praktizovani intimneho aj spolocenskeho styku si ujasnim, ci mam tych stykov dost, alebo dotycna sa mi fakt (aj ked len obrazne) zahryzla do myslienok. Ergo asi fakt laska :)

 

Ciste statisticky - vacsina pripadov skoncila prave v tej "skusobnej dobe" jeden az tri mesiace (dlhsia doba sposobena mensou frekvenciou stykov, logicky). Nie je, ci skor nebola to dokonala metoda, ale nic funkcnejsie sa mi nepodarilo vypracovat :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

Ja takéto veci už neriešim. Sme spolu už takmer 2 roky a uvažujeme, že je čas sa pohnúť opäť ďalej. Takže o rok-dva zrejme budem mať už iné povinnosti :)

 

O pár dní uplynú dva roky ... aj by som sa opýtala, "kam si sa pohol" ďalej ? :doh:
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov