Vilma Flinstonova Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 takych nas je tu cela kopa :Dto ma môže len potešiť, že tu máme takých fešákov! Pokušenie je veľké! :smile2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Sú sexi? https://zena.pravda.sk/krasa-a-moda/clanok/560270-bez-plaviek-by-to-neslo-krasky-z-miss-ukazali-vytrenovane-tela-ktora-bola-naj/Nehovorím že nie, ale po rokoch zisťujem, že môj ideál ženskej krásy sa posunul niekde inde. Mňa tieto 40 kilové tzv. modelky už akosi nepriťahujú. Nie tak ako pred 20 rokmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Miss je fraška, žiadne inteligentne dievča sa neprihlási do takéhoto formátu. To na margo toho, že na ulici stretneme veľakrát zaujímavejšie dievčatá... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clovek2 Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 videl som minule kamošovu ženu, a došlo mi prečo sa v niektorých vzťahoch v kategórii 45+ odohráva sex výhradne potme - za normálnych okolností ešte stále pohľadná baba, ale pri pohľade na karfiol na hlave, ešte k tomu zafarbený neprirodzeným blond odtieňom, by zvädla aj trubka z kalenej ocele Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted December 15, 2022 Share Posted December 15, 2022 Dnes počas kočíkovania ma pri mojom tempe míňali ľudia, samozrejme aj muži. A pri jednom, aj napriek tomu že som vôbec nevidela ako vyzerá v tvári, mi prišiel strašne sexi. Až tak že som si predstavila že by som ho aj chcela kristova noha, to sú nápady A to len preto že bol nižší, oblečený v turistickom, športovom, ani chudý ani tučný. Asi aj tá riť bola dobrá. Celkom málo mi stačí Link to comment Share on other sites More sharing options...
alarm Posted December 15, 2022 Share Posted December 15, 2022 To si bola ty, čo si si ma obzerala? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 @alarm Chcem ešte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 Dňa 11. 12. 2022 at 11:58, clovek2 napísal: ale pri pohľade na karfiol na hlave Toto je najväčší zabiják nadržanosti, ja keď vidím takýto neatraktívny účes, tak dole hneď ukazujem že je len pol šiestej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts