Skočiť na obsah

Čo bolo v škole


Sniper

Odporúčané príspevky

v noci na dnes som kompletizoval nejke veci na filozoficku a spal som zase len dve a pol hodiny. zvlastne je, ze sa citim uplne sviezo a nechce sa mi spat a napriek tomu, ze som rano ani nic nestihol zjest, vobec nie som hladny. to je pekne, ale jednako sa idem teraz najest a potom vyspat. aby som vecer mohol nerusene komponovat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ale ano :lol: , riadne studium mam na FMUK. na FIFUK mavam tzv. predmety mimofakultneho studia (ako latincina, praslovancina, stara anglictina a podobne). kazdy semester tam mam jeden den vyhradeny pre tieto veci.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V 1.semestri sme mali pisomnu a v 2. ustnu ... Ale ved Fotta je v pohode, a ani sa mu nedivim ze dal ustnu, aspon vsetkych uvidi, aj tych co cely rok nevidel ani raz :lol: A nahodou sa s nim da v pohode pokecat, proste mily clovek, aj tak nedava Fx-ka.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

dneska mi volala spolužiačka, že mám Ačko z predmetu, na ktorom som za celý semester nebola :) no nie je to super? :)

 

len budúci týždeň na narodeniny, posledný deň pred voľnom!!!, píšem tri zápočtovky, to už nie je také super :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

prospechove nie na tom sa bude este len pracovat, len na nasej fakulte je to s prospechovym tak akoby si hadzala sipky trafis stred tak tomu daju aj ked sa snazis ako dilino... proste davaju ako chcu

 

takze priznali mi "iba" socialne ale pekna ciastka to je aj tak...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

aha, ja mám tiež sociálne a nesťažujem sa, ale aj tak popri tom brigádujem, nech nahrabem niečo na leto, len škoda, že ho mám teraz už naposledy, budem musieť dvakrát toľko veľa pracovať :lol: zišlo by sa aj prospechové ešte k tomu, ale to s mojím len-tak-tak prechádzaním cez skúšky môžem zabudnúť :)

 

no po dnešnom pekelnom dni budem rada, ak budem v štúdiu pokračovať :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jooj dneska bolo v škole vynikajúco, dokonca ani dvojhodinovka fyziky mi nepokazila náladu ;) Z matiky som dostala dvojku a plus za štvrťročku 1/2!!!!! ;) :) ;) No šak nie, ked som sa biflila celé dni...už mi z toho šibalo :lol: Písomka zo španielčiny bola celkom ľahká, takže dúfam v jednotku :) A ešte k tomu som spala plných osem hodín...super deň ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

ja to nespravííím! tú skúšku v utorok... nestíham sa to učiť, nejde mi to do hlavy, neviem rozlíšiť príčastie od prechodníku... všetko sa mi zlieva... som zúfalá... nemyslí mi to! ja to nespravím! vylejú ma zo školy... nenájdem si prácu... matka ma vydedí... nebudem mať ako platiť nájom.... skončím na ulici... umriem od zimy a hladu... alebo sa dovtedy zabijem... božéééééé!!!! :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

áno o ginku viem, len už som proti jeho účinkom imúnna... asi som ho nemala v minulosti toľko piť... ale čo si pomôžem, chutil mi...

 

a k téme:

moja včerajšia žiadosť na čas, aby som si mohla pár vecí rozmyslieť stroskotala hneď dnes ráno, keď som ešte ani nemala oči rozlepené... asi mi už vypršala lehota.... :lol:

chcem čas... niektoré veci, najmä také, čo majú ovplyvniť môj život do budúcna, si vyžadujú čas na premyslenie...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

asi ma vykopnu zo skoly :lol: zabudla som na to, ze si mam zariadit bakalarku a atd a ani na angline ani na rustine uz nic neberu... do.. hm. :) :) a ak ma ani nevykopnu, tak mi tym pohrazia ako tak vzdy robia a o hodinu neskor mi povedia, ze este tu je sanca. typicka UKF... naco brali tolko ludi, ked im to potom nevychadza a maju malo ucitelov ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nečakajte, že vám všetko dajú k nohám. Vysoká škola vás má pripraviť aj na život a v živote vám nikto nič nedá zadarmo. Treba sa obracať a nie spať na vavrínoch. Treba bojovať a snažiť sa. :lol: Nie ste už na základnej škole. vysoká škola je aj o samostatnosti.

 

takže nevyplakávať a zabojovať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov