Skočiť na obsah

Školské fotografie

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ee... to si neuhadol :lol:

ale si na dobrej ceste - je to dole :)

Zverejnené

tak potom ten co sa pozera niekam do riti :lol:

uplne na kraji myslim modra bunda

Zverejnené

tam sa pozera do riti pomerne vela ludi, tak by si to mal specifikovat :lol:

a napis radsej ze kolky z prava / z lava ... zdola / zhora

EDIT... aha uz si napisal ze ten uplne na kraji! tak AAAANO ! very very good :)

Zverejnené

Aljak by som uhádol, ale

myslel som, že TOM je ten hore úplne v pravo vo fialovej trigovke, čo vyzerá ako mladý Roberto Mancini

Zverejnené

ono to školská foto síce nie je, ale je taká skupinová a je na nej jeden člen fóra

kto úhadne, ktorý a kde stojí ?

Obrázok

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

no keď nič, tak nič

skúste aspom tipnúť, kt. svetoznáma osobnosť je tejto foto

Obrázok

• Pred 10 mesiacmi...
  • Pred 5 rokmi...
Zverejnené

jee, až teraz som objavila túto tému. Tak tipujem, tá kočena v žltom. Alebo žeby ten tmavovlasý fešáčik vzadu v strede? tam môže byť ozaj hocikto.

Zverejnené

Vilmuš, všimni si ale, že to je "svetoznáma" osobnosť ... to by sme zjavne mali spoznať ... darmo, nie sme svetoví :)

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

:) Jéj! Aj takúto tému tu máme? Aj vďaka nej si práve prezerám fotografie 18-19 - násťročných ľudí,  nahlas si opakujem mená... :smile3: budú sa mi dnes hodiť na stretávke po 30-tich rokoch. Už sa teším! :ahooj:  

Zverejnené

my malé iskričky - tak kde je malá Vilmuška? :)

post-2441-0-09510800-1411902940_thumb.jpg

Zverejnené

fuha ...

ja som ťa videla raz, takmer potme, prítmie tam bolo statočné, pred x rokmi - asi 6 ?, aj to zdiaľky, lebo si väčšinou na druhom konci veštila :)

povedala by som, že dolný rad tretie dítě sprava :)

Zverejnené

game: veru nie...tretie dítě sprava nie. :)   ale kto ma videl raz - dvakrát, aj to takmer "z rýchlika", asi ma len ťažko môže na takejto fotke spoznať  :hmmm:-

škoda, že som nenašla fotku zo 4. triedy, to je aj na pobavenie súca snímka.

Zverejnené

nie, ale tú dievčinku som veľmi obdivovala. napomôžem: takú "pózu" tam nezastáva nikto iný. :zubiska:

Zverejnené

v hornom rade to tuším štvrté dievčatko - to bol môj pôvodne druhý tip, ale viac tipov namojdušu nemám :D

Zverejnené

nie-e-e- hoci to bolo veľmi milé a veselé dievča...Aj malá Vilmuška, aj veľká Vilma mala tmavé vlasy.  (prírodne až tak cca do 40). A keby malá Vilmuška bola staršia, tá jej póza na snímke by mohla vyvolať v chalanskej populácii zaujímavé reakcie, ale takto prešla nepovšimnutá.  :smilieee:  Nie je v hornom rade. Zato v tom hornom rade je jedna kočena, ktorá bola herečka, hrávala najmä v rozprávkach, napríklad 1000 a jednej noci. Už sa nevenuje herectvu, ale podniká, len sa nepamätám, s čím. Mala ešte 2 sestry, ona bola prostredná, všetky tri sa veľmi podobali a všetky tri boli výborné speváčky už ako malé deti, ale o tých jej sestrách ako pokračovali, neviem nič.

Zverejnené

tak potom ešte nech nejem - do tretice to tretie dítě zľava v spodnom rade :)

a viac tipov už vážne nemám :D

Zverejnené

no jasne..zdvihnuta sukna , nemrava mala :zubiska: ..si trenovala kankan?

Zverejnené

moje tipy boli naprv dolny 3 zprava, alebo horny 2 alebo 4 zprava,  lenze tie uz vypadli...

Zverejnené

:) ..ak malá Vilmuška nemá mašľu na hlave...  :smile3: .. tak to bude dievčatko druhé zľava, spodný rad ... najtmavšie  vlasy, opravujúce si sukničku ..

Zverejnené

no presne - tá malá nemrava, čo trénuje kankán a dvíha sukňu. Skladanú. :agree:

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Na zaklade tejto fotky vznikla pamatna scena z filmu Basic Instinct. :)

Zverejnené

:)  Vilma ma inšpirovala, tak to skúsim aj ja ... ale jednoducho nemám fotky z 1. až 3. triedy zš ... a ani si nepamätám, že by sme sa fotili :hmmm: keby áno, mama by ich mala, a poctivo mi ich vkladala do albumu, existovali by ... zrejme fakt neexistujú ...

zato to môžem nahradiť dvomi - jednou vianočnou zo škôlky, a jednou neskoršou zo školy, zo 4. triedy ... to asi nebude ťažké :)

post-3-0-28444100-1418487821.jpg

post-3-0-04054800-1418487819.jpg

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov