Nokia Zverejnené 30. November, 2009 Zverejnené 30. November, 2009 tak povedz bratovi nech ten off topic furt nezacina, ked ti to vadi :lol:
Tom182 Zverejnené 30. November, 2009 Zverejnené 30. November, 2009 dalsi majster do partie...niekto tu narieka nad Irmi, brat sa spyta ci to nieje nieco podobne ako bolo v hokeji ked vsetci "plakali"...takze paralela na to ze iri dopadli ako dopadli...a tu zrazu pride henten a vytiahne ##### o finoch, obcianskych a kecy...takze kto je zase offtopic? no kto iny ako brat brilantna dedukcia...
Nokia Zverejnené 30. November, 2009 Zverejnené 30. November, 2009 dalsi majster do partie... niekto tu narieka nad Irmi, brat sa spyta ci to nieje nieco podobne ako bolo v hokeji ked vsetci "plakali"...takze paralela Už vidím ako keby sa to stalo Slovensku taká krivda ako dlho by ich bavilo trapošiť... btw. čo takto "kauza" Lašák za bránou proti Canade na MS 2004? Vtedy neboli Slováci trápni keď o tom točili ešte dobrý rok??? :lol: ked tomuto hovoris slusne opytanie, zaujimalo by ma, ako si pytas v obchode nieco...
Tom182 Zverejnené 30. November, 2009 Zverejnené 30. November, 2009 inkriminovane slovicko "trapne" bolo pouzite v spojitosti s Irmi, on ho pouzil pri inom narode...a ja som nikde nespomenul nic o slusnosti...v obchode sa ja spravam krasne, nemusis mat strach...
aljak63 Zverejnené 30. November, 2009 Zverejnené 30. November, 2009 Bavíme sa o krivde v športe ... nie? Ja som ostal pri športe a prirovnal som krivdu spôsobenú Írom k nejakej inej "krivde" - stále športovej... Ja niesom ten čo tu začal točiť o pasoch a občianských v topicu o krivdách v športe :lol: 1
Nokia Zverejnené 30. November, 2009 Zverejnené 30. November, 2009 aljak, uz viac krat ti bolo pisane ze nejde o to co pises, ale AKO to pises... tak sa necuduj ze na teba weirdo vyskocil ako vyskocil...ale mam pocit ze to chapat nechces 3
tomassi Zverejnené 30. November, 2009 Autor Zverejnené 30. November, 2009 aljak prosím zareaguj na giggsove Vôbec neviem, čo maš na mysli. Ale určite neposielali protestne listy IIHF a nežiadali opakovať zapas. To, že o tom hovorili ľudia v "krčmach" je o inom.
aljak63 Zverejnené 30. November, 2009 Zverejnené 30. November, 2009 Reagujem: Sťažovali sa priamo na direktoriáte IIHF, neviem ako to dopadlo (nesledoval som túto kauzu) - iste ale nepožadovali opakovanie ani nič podobné, ale sťažnosť tam bola a medzi SK fans sa to pretriasalo ešte dlhééé týždne ... takisto Martikán na OH - tiež krivda, tiež dlho dlho dlho diskutovaná, aj oficiálny protest podaný, aj oficiálne odvolanie, aj petície, aj všetko, ale bezvýsledne (asi to ako bude aj v prípade Írov) ... pýtam sa - keď sú Íri trápni, tak v tomto prípade SK nebolo? :lol: A pridám môj názor: Podľa mňa to trápne neni! Ak je krivda, tak je pochopiteľné, že fanúšikovia, zväzy a športové inštitúcie sa búria, a je jedno či sú to Íri, Slováci, Poliaci, Švédi alebo Američania. Mám rád spravodlivosť, ako v športe - tak ja v živote! 1
tomassi Zverejnené 30. November, 2009 Autor Zverejnené 30. November, 2009 ďakujem tu je hneď prvý problémty vidíš všade SK nacionalizmuspritom tento príspevok písal giggs a u neho som žiaden príspevok SK nacionalizmu nevidel- takže môžme povedať, že túto národnostnú otázku vyťahuješ aj tytak si najprv poupratuj vo vlastných radoch hokejnaši protestovali, to je normálneale nesnažili sa o zmenu koncových výsledkov na MSa tým to skončilo slalomv tých výsledkoch sú nezrovnalosti dodnessak oni označili asi 2 alebo neviem, či až nie 3 bránkyjednalo sa o olympíjskeho víťazaMartikán sám sťažnosť stiahol odložme teda porovnávanie národov bokoma sústreďme sa Írske vyplakávanieoni chcú niečo, čo nemá obdobuMS s 33 mužstvamimôže sa vytvoriť nebezpečný precedens a práve o to ide nejde o to, či budú plakať Slováci, Íri alebo Vietnamci,ale o to, čo to môže znamenať pre budúcnosťgól padne z ofsajdu - semifinále s 5 mužstvamigól po ruke - finále s 3 mužstvami - každý s každým . . . čo by mala FIFA spraviť jenie vyriešiť tento spor - ten je vyriešený na MS postúpili FrancúziFIFA, by mala na základe tohto sporu spraviť opatrenia, aby sa nič podobné neudialoteda rozhodca za bránou alá Európska Ligavideorozhodca alá Rugbyjastrabie oko na bránkovej čiare 2
aljak63 Zverejnené 30. November, 2009 Zverejnené 30. November, 2009 Nacionalizmus? Kdeže! Použil som len príklad, ktorý každý dobre pozná - zo slovenského ostrosledovaného prostredia, darmo by som tu vytiahol nejaký zápas Fínsko vs. USA, ktorý si nikto nepamätá a nevedel by ani len o čo išlo. Takže preto som sem uviedol práve tieto príklady. Nebola v tom žiadna zaujatosť... MS s 33 mužstvami nechcem, ale Írov mi je aj tak ľúto! Mal sa opakovať zápas, a už fakt by mali zaviesť nejakého video-rozhodcu alebo neviem čo, lebo v poslednej dobe je toho už moc, toľko gólov čo nemajú platiť padajú - a stále žiadny krok voči tomu? :lol: 1
slimak Zverejnené 30. November, 2009 Zverejnené 30. November, 2009 Podla mna Aljak reagoval presne, krivdy - nespravedlnosti sa stali aj nam. Aj nam to bolo luto a boli sme nahnevani. Zlyhala Fifa, hrac, rozhodca. Napad s 33. muzstvami je smiesny a blby. Ak o tomto chce realne co len fifa debatovat a zotrela, opakovanie zapasu(podla mna by sa mal len opakovat prelzenie - cely zapas na neutralnej pode), je blbsia ako henry.Naprava, ze nie videorozhodca ale ale 2. dalsi rozhodcovia co riesi? Nic. Potrebujeme este dvoch. Keby ten rozhodca bol na druhej strane za tyckou aj tak by len vevericku mohol vidiet. Aj ked skor je ten rozhodca na druhej strane ako rozhodca postranny, takze by to mal pred ocami. Ale viem si predstavit, ze by podobnu situaciu na pravej strane nemusel tiez vidiet, a potom sa budu na co vyhovarat.Chory system, a mne to do konspiracnych teorii pasuje. :lol: Je nejaky iny system, kde sa rozhoduje o tak velkych peniazoch mozne postaveny, ze sa tam da vyhrat aj s podvodom? Tu ide o peniaze pre zvazy, stavkove, naozaj velke peniaze. podvod jasne vidime a nic?Este mame byt spokojni? Ako to vysvetlite detom? Tie maju podobne blbe otazky ako ja. Henri ze nieje podvodnik? Ako by som to vysvetlil 10 rocnemu decku. On nieje hlupy. A vidi realitu. 2
Ryan Giggs Zverejnené 1. December, 2009 Zverejnené 1. December, 2009 ... pýtam sa - keď sú Íri trápni, tak v tomto prípade SK nebolo? :lol:Nie nebolo. Nemôžeš to predsa porovnavať. Slovaci podali oficialny protest na rozhodcu, nie na anulovanie vysledku alebo niečo podobne. Naproti tomu Iri vymyšľaju veci, ktore su uplne asurdne, ako napr. že chcu byť 33. timom na MS. Ty v tom vidiš nejaku podobnosť??? :) Lebo ja nie. Jedna vec je domahať sa spravodlivosti a druha vec je vymyšľať kraviny. 2
tomassi Zverejnené 1. December, 2009 Autor Zverejnené 1. December, 2009 presneopakovanie zápasu by bolo ešte v "norme",napr. ak by oň požiadal FFF podobný prípad sa stal v Carling alebo FA Cupe,kde Pán Tréner Wenger požiadal o opakovanie zápasu,keďže Gunners dali jediný gól zápasu z offsidu
Ryan Giggs Zverejnené 1. December, 2009 Zverejnené 1. December, 2009 Oficialna hymna šampionatu. Veľmi dobre, chytľave: http://www.youtube.com/watch?v=iC8V8S_REhk&feature=player_embedded#
lopata555 Zverejnené 2. December, 2009 Zverejnené 2. December, 2009 Výkonný výbor Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) v stredu na mimoriadnom zasadnutí prerokuje žiadosť Írska o zaradenie jeho reprezentácie medzi účastníkov MS 2010, ale podľa generálneho sekretára Jeroma Valckeho je táto iniciatíva vopred odsúdená na neúspech. zdroj múdre rozhodnutie :lol: mňa skôr zaújma čo spravia z Henrym ... dúfam že aspoň stop na 3 zápasy ale ja by som mu dal zákaz na celých MS ... a inak tak ma napadlo keby Francúzi rozhodli vzdať svojej miestenky v prospech Írov či by to bolo možné :) ... samozrejme že viem že nič také nespravia
bobsapp Zverejnené 2. December, 2009 Zverejnené 2. December, 2009 ty by si sa vzdal priamej miestenky pre SLovincov zato že ńa konci zápasu s Polskom Štrba fauloval v pokutovom a nepriznal to?alebo by si zakázal Štrbovi hrať?tak isto ovplyvnil výsledok zápasu tento moment.to čo je za kravinu?
lopata555 Zverejnené 2. December, 2009 Zverejnené 2. December, 2009 no ale ja som predsa nenapísal aby sa vzdali ale že keby sa vzdali či by to bolo možné no ale odpoviem aj k tomu čo si povedal samozrejme že by som sa nevzdal ... len jedna vec je faulovať dakoho a druhá "pomaly" driblovať loptou vo futbale :) ale som si istý že ho potrestajú ... teraz myslím Henryho veľa momentov bolo aj pri Slovákoch diskutabilné ... neuznaný gól v Slovinsku ... faul na Vitteka od Grigeru do žalúdka ... žltá karta pre Hamšíka za tešenie sa z gólu :lol: ... ale aj tak sme našťastie postúpili
slimak Zverejnené 2. December, 2009 Zverejnené 2. December, 2009 http://futbal.sme.sk/c/5137041/irski-futbalisti-sa-hnevaju-na-sefa-fifa-blattera.html Zmatocny clanok, alebo to celkom nechapam. Ale zaujimave.
Ryan Giggs Zverejnené 2. December, 2009 Zverejnené 2. December, 2009 Čo je na tom zmätočne? Blatter je idiot a Iri nevedia čo so sebou. To je cele.
slimak Zverejnené 2. December, 2009 Zverejnené 2. December, 2009 To o blaterovi mi uz bolo jasne predtym, preto som to sem prilepil. Ale,Medializácia "prosby" napokon viedla Írsku futbalovú asociáciu (FAI) k tomu, že požiadala o stiahnutie tejto záležitosti z programu stredajšieho rokovania výkonného výboru FIFA v Kapskom Meste. "FAI si uvedomuje, že snaha o vytvorenie 33. miesta na MS je márna, preto včera požiadala, aby sa výkonný výbor touto otázku v stredu nezaoberal," uvádza sa v írskom vyhlásení. to ir s blaterom sa dohovarali(tajne, neoficialne - oficialna ziadost nebola?), ze by mohli najprv navrhnut a potom prerokovat na zasadani 33. ucastnika? A potom iri daju ziadost aby sa o tom nerokovalo. A nejasny mi bol aj vyrok blatera, resp. nieje zverejnení v clanku.
slimak Zverejnené 4. December, 2009 Zverejnené 4. December, 2009 Dnes nam zrebuju skupinu pre MS. Ak som spravne pochopil z teletextu malo by to zacat o 18:00. Celkom sa tesim.
tomassi Zverejnené 4. December, 2009 Autor Zverejnené 4. December, 2009 opravujem svoju skupinusom si neuvedomil, že Alžírsko aj RSAsú z jedného kraja takžeRSA, NZL, URG, SVK
aljak63 Zverejnené 4. December, 2009 Zverejnené 4. December, 2009 Tak dneska to príde - ostro-sledovaný žreb Majstrovstiev sveta 2010 v Juhoafrickej republike. Začíname o 18:00, a budem to tu postupne aktualizovať, že ako to prebieha a čo sa deje... Uvidíme akých 8 skupín sa dočkáme, iste sa máme na čo tešiť! Zloženie základných skupín FIFA World Cup 2010: ...::: GROUP A :::... South Africa Mexico Uruguay France...::: GROUP B :::... Argentina Nigeria Korea Republic Greece...::: GROUP C :::... England United States Algeria Slovenia...::: GROUP D :::... Germany Australia Serbia Ghana...::: GROUP E :::... Netherlands Denmark Japan Cameroon...::: GROUP F :::... Italy Paraquay New Zealand Slovakia...::: GROUP G :::... Brazil Korea DPR Côte d'Ivoire Portugal...::: GROUP H :::... Spain Switzerland Honduras Chile
Sniper Zverejnené 4. December, 2009 Zverejnené 4. December, 2009 No tých Taliánov som trafil. A rovnako mohli vyjsť ďalšie dva moje tipy Španielsko a Brazília.
tomassi Zverejnené 4. December, 2009 Autor Zverejnené 4. December, 2009 dostali sme najlepšiu možnú skupinu,aká bola k dispozícii - vyhli sme sa afričanom- dostali sme Nový Zélanda- máme hrateľného favorita, kt. by mal v zápase s nami mať na konte už 6 bodova mohol by teda proti nám postaviť "druhý sled"
Odporúčané príspevky