Skočiť na obsah

Majstrovstvá sveta vo futbale 2010 (Južná Afrika)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

tak povedz bratovi nech ten off topic furt nezacina, ked ti to vadi :lol:

Zverejnené

dalsi majster do partie...

niekto tu narieka nad Irmi, brat sa spyta ci to nieje nieco podobne ako bolo v hokeji ked vsetci "plakali"...takze paralela na to ze iri dopadli ako dopadli...

a tu zrazu pride henten a vytiahne ##### o finoch, obcianskych a kecy...

takze kto je zase offtopic? no kto iny ako brat

brilantna dedukcia...

Zverejnené

dalsi majster do partie...

niekto tu narieka nad Irmi, brat sa spyta ci to nieje nieco podobne ako bolo v hokeji ked vsetci "plakali"...takze paralela

Už vidím ako keby sa to stalo Slovensku taká krivda ako dlho by ich bavilo trapošiť...

btw. čo takto "kauza" Lašák za bránou proti Canade na MS 2004?

Vtedy neboli Slováci trápni keď o tom točili ešte dobrý rok??? :lol:

ked tomuto hovoris slusne opytanie, zaujimalo by ma, ako si pytas v obchode nieco...

Zverejnené

inkriminovane slovicko "trapne" bolo pouzite v spojitosti s Irmi, on ho pouzil pri inom narode...

a ja som nikde nespomenul nic o slusnosti...

v obchode sa ja spravam krasne, nemusis mat strach...

Zverejnené

Bavíme sa o krivde v športe ... nie?

Ja som ostal pri športe a prirovnal som krivdu spôsobenú Írom k nejakej inej "krivde" - stále športovej...

Ja niesom ten čo tu začal točiť o pasoch a občianských v topicu o krivdách v športe :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

aljak, uz viac krat ti bolo pisane ze nejde o to co pises, ale AKO to pises...

tak sa necuduj ze na teba weirdo vyskocil ako vyskocil...ale mam pocit ze to chapat nechces

• Pridať bod 3
Zverejnené

aljak prosím zareaguj na

giggsove

Vôbec neviem, čo maš na mysli. Ale určite neposielali protestne listy IIHF a nežiadali opakovať zapas. To, že o tom hovorili ľudia v "krčmach" je o inom.

Zverejnené

Reagujem: Sťažovali sa priamo na direktoriáte IIHF, neviem ako to dopadlo (nesledoval som túto kauzu) - iste ale nepožadovali opakovanie ani nič podobné, ale sťažnosť tam bola a medzi SK fans sa to pretriasalo ešte dlhééé týždne ... takisto Martikán na OH - tiež krivda, tiež dlho dlho dlho diskutovaná, aj oficiálny protest podaný, aj oficiálne odvolanie, aj petície, aj všetko, ale bezvýsledne (asi to ako bude aj v prípade Írov) ... pýtam sa - keď sú Íri trápni, tak v tomto prípade SK nebolo? :lol:

A pridám môj názor: Podľa mňa to trápne neni! Ak je krivda, tak je pochopiteľné, že fanúšikovia, zväzy a športové inštitúcie sa búria, a je jedno či sú to Íri, Slováci, Poliaci, Švédi alebo Američania. Mám rád spravodlivosť, ako v športe - tak ja v živote!

• Pridať bod 1
Zverejnené

ďakujem

tu je hneď prvý problém

ty vidíš všade SK nacionalizmus

pritom tento príspevok písal giggs

a u neho som žiaden príspevok SK nacionalizmu nevidel

- takže môžme povedať, že túto národnostnú otázku vyťahuješ aj ty

tak si najprv poupratuj vo vlastných radoch

hokej

naši protestovali, to je normálne

ale nesnažili sa o zmenu koncových výsledkov na MS

a tým to skončilo

slalom

v tých výsledkoch sú nezrovnalosti dodnes

sak oni označili asi 2 alebo neviem, či až nie 3 bránky

jednalo sa o olympíjskeho víťaza

Martikán sám sťažnosť stiahol

odložme teda porovnávanie národov bokom

a sústreďme sa Írske vyplakávanie

oni chcú niečo, čo nemá obdobu

MS s 33 mužstvami

môže sa vytvoriť nebezpečný precedens a práve o to ide

nejde o to, či budú plakať Slováci, Íri alebo Vietnamci,

ale o to, čo to môže znamenať pre budúcnosť

gól padne z ofsajdu - semifinále s 5 mužstvami

gól po ruke - finále s 3 mužstvami - každý s každým

. . .

čo by mala FIFA spraviť je

nie vyriešiť tento spor - ten je vyriešený na MS postúpili Francúzi

FIFA, by mala na základe tohto sporu spraviť opatrenia, aby sa nič podobné neudialo

teda

rozhodca za bránou alá Európska Liga

videorozhodca alá Rugby

jastrabie oko na bránkovej čiare

• Pridať bod 2
Zverejnené

Nacionalizmus? Kdeže! Použil som len príklad, ktorý každý dobre pozná - zo slovenského ostrosledovaného prostredia, darmo by som tu vytiahol nejaký zápas Fínsko vs. USA, ktorý si nikto nepamätá a nevedel by ani len o čo išlo. Takže preto som sem uviedol práve tieto príklady. Nebola v tom žiadna zaujatosť...

MS s 33 mužstvami nechcem, ale Írov mi je aj tak ľúto! Mal sa opakovať zápas, a už fakt by mali zaviesť nejakého video-rozhodcu alebo neviem čo, lebo v poslednej dobe je toho už moc, toľko gólov čo nemajú platiť padajú - a stále žiadny krok voči tomu? :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

Podla mna Aljak reagoval presne, krivdy - nespravedlnosti sa stali aj nam. Aj nam to bolo luto a boli sme nahnevani. Zlyhala Fifa, hrac, rozhodca.

Napad s 33. muzstvami je smiesny a blby. Ak o tomto chce realne co len fifa debatovat a zotrela, opakovanie zapasu(podla mna by sa mal len opakovat prelzenie - cely zapas na neutralnej pode), je blbsia ako henry.

Naprava, ze nie videorozhodca ale ale 2. dalsi rozhodcovia co riesi? Nic. Potrebujeme este dvoch. Keby ten rozhodca bol na druhej strane za tyckou aj tak by len vevericku mohol vidiet. Aj ked skor je ten rozhodca na druhej strane ako rozhodca postranny, takze by to mal pred ocami. Ale viem si predstavit, ze by podobnu situaciu na pravej strane nemusel tiez vidiet, a potom sa budu na co vyhovarat.

Chory system, a mne to do konspiracnych teorii pasuje. :lol:

Je nejaky iny system, kde sa rozhoduje o tak velkych peniazoch mozne postaveny, ze sa tam da vyhrat aj s podvodom? Tu ide o peniaze pre zvazy, stavkove, naozaj velke peniaze. podvod jasne vidime a nic?Este mame byt spokojni? Ako to vysvetlite detom? Tie maju podobne blbe otazky ako ja. Henri ze nieje podvodnik? Ako by som to vysvetlil 10 rocnemu decku. On nieje hlupy. A vidi realitu.

• Pridať bod 2
Zverejnené

... pýtam sa - keď sú Íri trápni, tak v tomto prípade SK nebolo? :lol:

Nie nebolo. Nemôžeš to predsa porovnavať. Slovaci podali oficialny protest na rozhodcu, nie na anulovanie vysledku alebo niečo podobne. Naproti tomu Iri vymyšľaju veci, ktore su uplne asurdne, ako napr. že chcu byť 33. timom na MS. Ty v tom vidiš nejaku podobnosť??? :) Lebo ja nie. Jedna vec je domahať sa spravodlivosti a druha vec je vymyšľať kraviny.
  • Pridať bod 2
Zverejnené

presne

opakovanie zápasu by bolo ešte v "norme",

napr. ak by oň požiadal FFF

podobný prípad sa stal v Carling alebo FA Cupe,

kde Pán Tréner Wenger požiadal o opakovanie zápasu,

keďže Gunners dali jediný gól zápasu z offsidu

Zverejnené

Výkonný výbor Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) v stredu na mimoriadnom zasadnutí prerokuje žiadosť Írska o zaradenie jeho reprezentácie medzi účastníkov MS 2010, ale podľa generálneho sekretára Jeroma Valckeho je táto iniciatíva vopred odsúdená na neúspech.

zdroj

múdre rozhodnutie :lol: mňa skôr zaújma čo spravia z Henrym ... dúfam že aspoň stop na 3 zápasy ale ja by som mu dal zákaz na celých MS ... a inak tak ma napadlo keby Francúzi rozhodli vzdať svojej miestenky v prospech Írov či by to bolo možné :) ... samozrejme že viem že nič také nespravia

Zverejnené

ty by si sa vzdal priamej miestenky pre SLovincov zato že ńa konci zápasu s Polskom Štrba fauloval v pokutovom a nepriznal to?

alebo by si zakázal Štrbovi hrať?

tak isto ovplyvnil výsledok zápasu tento moment.

to čo je za kravinu?

Zverejnené

no ale ja som predsa nenapísal aby sa vzdali ale že keby sa vzdali či by to bolo možné

no ale odpoviem aj k tomu čo si povedal samozrejme že by som sa nevzdal ... len jedna vec je faulovať dakoho a druhá "pomaly" driblovať loptou vo futbale :) ale som si istý že ho potrestajú ... teraz myslím Henryho

veľa momentov bolo aj pri Slovákoch diskutabilné ... neuznaný gól v Slovinsku ... faul na Vitteka od Grigeru do žalúdka ... žltá karta pre Hamšíka za tešenie sa z gólu :lol: ... ale aj tak sme našťastie postúpili

Zverejnené

Čo je na tom zmätočne? Blatter je idiot a Iri nevedia čo so sebou. To je cele.

Zverejnené

To o blaterovi mi uz bolo jasne predtym, preto som to sem prilepil.

Ale,

Medializácia "prosby" napokon viedla Írsku futbalovú asociáciu (FAI) k tomu, že požiadala o stiahnutie tejto záležitosti z programu stredajšieho rokovania výkonného výboru FIFA v Kapskom Meste. "FAI si uvedomuje, že snaha o vytvorenie 33. miesta na MS je márna, preto včera požiadala, aby sa výkonný výbor touto otázku v stredu nezaoberal," uvádza sa v írskom vyhlásení.

to ir s blaterom sa dohovarali(tajne, neoficialne - oficialna ziadost nebola?), ze by mohli najprv navrhnut a potom prerokovat na zasadani 33. ucastnika? A potom iri daju ziadost aby sa o tom nerokovalo. A nejasny mi bol aj vyrok blatera, resp. nieje zverejnení v clanku.
Zverejnené

Dnes nam zrebuju skupinu pre MS. Ak som spravne pochopil z teletextu malo by to zacat o 18:00. Celkom sa tesim.

Zverejnené

opravujem svoju skupinu

som si neuvedomil, že Alžírsko aj RSA

sú z jedného kraja

takže

RSA, NZL, URG, SVK

Zverejnené

Tak dneska to príde - ostro-sledovaný žreb Majstrovstiev sveta 2010 v Juhoafrickej republike.

Začíname o 18:00, a budem to tu postupne aktualizovať, že ako to prebieha a čo sa deje...

Uvidíme akých 8 skupín sa dočkáme, iste sa máme na čo tešiť!

Obrázok

Zloženie základných skupín FIFA World Cup 2010:

...::: GROUP A :::...

• Obrázok South Africa
  • Obrázok Mexico
  • Obrázok Uruguay
  • Obrázok France
...::: GROUP B :::...
  • Obrázok Argentina
  • Obrázok Nigeria
  • Obrázok Korea Republic
  • Obrázok Greece
...::: GROUP C :::...
  • Obrázok England
  • Obrázok United States
  • Obrázok Algeria
  • Obrázok Slovenia
...::: GROUP D :::...
  • Obrázok Germany
  • Obrázok Australia
  • Obrázok Serbia
  • Obrázok Ghana
...::: GROUP E :::...
  • Obrázok Netherlands
  • Obrázok Denmark
  • Obrázok Japan
  • Obrázok Cameroon
...::: GROUP F :::...
  • Obrázok Italy
  • Obrázok Paraquay
  • Obrázok New Zealand
  • Obrázok Slovakia
...::: GROUP G :::...
  • Obrázok Brazil
  • Obrázok Korea DPR
  • Obrázok Côte d'Ivoire
  • Obrázok Portugal
...::: GROUP H :::...
  • Obrázok Spain
  • Obrázok Switzerland
  • Obrázok Honduras
  • Obrázok Chile
Zverejnené

No tých Taliánov som trafil. A rovnako mohli vyjsť ďalšie dva moje tipy Španielsko a Brazília.

Zverejnené

dostali sme najlepšiu možnú skupinu,

aká bola k dispozícii

- vyhli sme sa afričanom

- dostali sme Nový Zélanda

- máme hrateľného favorita,

kt. by mal v zápase s nami mať na konte už 6 bodov

a mohol by teda proti nám postaviť "druhý sled"

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov